Şimdi Ara

47' LCD TV Tavsiyesi (35 m2 Salonda ve 5,5 mt mesafede İzlemek İçin) ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Arkadaşlar. Daha önce aldığım LG 37" TV mi babama vereceğim ve Kendime yeni bir TV alacağım. Almışken bir daha değiştirmeyeyim diye 47" olsun diyorum. Ama mesafe konusunda bir kaç arkadaş Normal SD TV yayınlarında rahatsız edici olur demişti bir başka topikte. (Bir arkadaş ta Goldmaster Uydu alıcılarının görüntü kalitesi iyidir demişti. Next bol özellikli düşük görüntü kalitesi olan receiverlar üretiyor demişti.)

    Konu başlığında bahsettiğim gibi 5 - 5,5 mt mesafeden izleyeceğim. MKV ve yakında yaygınlaştığı için (10 TL ya kopya Bluray Film satışı başlamışken) Bluray film asıl kullanım amacım ama tabiki TV ağırlıklı olucak çocuklardan hanımdan dolayı :))

    Bütcem 2000 ile 2500 arası. LED TV istemiyorum. Hele hele 3D TV asla istemiyorum. Sinemada bile hoşuma gitmezken Evde katlanamam o görüntüye. Bir de DTS Ses çözücü olması diğer isteğim. Sadece Samsung C653 serilerinde mi var DTS ses çözücü? Kimi arkadaş görüntü takılıyor vs. diyordu Samsunglar ile ilgili. Varmı böyle bir şey ? Benim LG nin en güzel yanı renkler tamamen olduğu gibi. Siyah simsiyah Kırmızı kıpkırmızı Beyaaz Kar beyazı. Samsungun Paneli Parlak panel olduğu için yansıma konusu kafamı kurcalayan diğer bir konu. Ama Aynı Bluray filmi yanyana koydukları LG ve Samsung ta izlediğimde Samsung gözle görülür keskinlikte veriyordu görüntüleri. Yani LG de görüntüler biraz flu gibiydi Samsunga göre. Ama ayarlarla ilgili olabilir. Ama Samsung ile ilgili o kadar cok arızalı ürün yazısı okuyorum ki forumda. Ölü Pixel, Renk bozulmaları, gölgelenmeler vs. Filmlerde kendi durup dururken ileri geri sarma, donmalar takılmalar vs. LG TV'im de bunların hiçbiri olmadı şimdiye kadar. Gene LG mi alsam diyorum ama tabiki sizlerin tavsiyesi tecrübeleri önemli benim için.

    Lafı fazla uzattım biliyorum. Velhasılı kelam. 2000-2500 arası MKV oynatabilen (mümkünse DTS ses çözücü olan. Aslında Media oynatıcıları yaygınlaştı çok hesaplı fiyata DTS ve çözen ve Tüm Formatlaru destekleyen oynatıcılar var.), Bazı arkadaşların bahsettiği gibi takılmalar yada gölgelenmelerin olmayacağı renkler cansı olmasu gerektiği gibi olan. İnternet TV Vs. hiç olmasa da olur. 47" (Samsung ta 46") bir LCD TV Tavsiyesi istiyorum. İzleme mesafesi 5,5 mt civarı( LG de 37" TV mi Bilgisayar monitörü olarak kullanabiliyorum mükemmel kalitede. Bunu da eklemek istedim. Alacağım TV yi Laptopumu HDMI'dan bağladığımda sorunsuz kullanabileyim.) Bir de İçerisinde Uydu Tuner olan LCD ler var sanırım. Bunlar kullanışlı mı? Görüntü kalitesi özellik anlamında. . Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomendo -- 24 Mart 2011; 1:09:12 >







  • sayın nicomendo çok yakın bir arkadaşımda 1 günlük LG-47LE5500 led tv var.odasına büyük geldiği için 42"olanını aldı.uygun fiyata verecek sanırım.düşünürseniz eğer.46c6000 kullanıcısı olarak açıkca söyliyeyim bendeki tv den daha iyi bir tv.saygılar
  • Nurkan LE 5500 MKV Oynatabiliyor mu ? Entegre DVB Tunner'ı var mı o modelin ? Ve Ben alacağım TV'yi takdir edersin ki Taksitle alacağım. Acaba arkadaşın Kaça aldı bu TV'yi. Aslında yazımda yazdım LED TV ler LCD ler gibi pek cazip gelmiyor. Başkaları bayılıyordur incecik TV lere ama bana sıcak gelmiyor. Teşekkür ederim.
  • mkv oynatıyor ama diğer özelliği var mı bilmiyorum.sanırım 2300 ytl gibi bir fiyat isteniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.