Şimdi Ara

45000 TL ye Kadar Sıfır Araç (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • caddy bence gereğinden çok pahalı...üstelik nazik araba...Peugeot partner , citroen belingo , fiat doblo bakabilirsin..
    mümkünse arkası makaslı olmasın...ford connect makaslı mesala zaman zaman rahatsız ediyor...
    bazılarının en full donanımında cruise control dahi var...hatta doblonun otomatiği bile var.net bilmiyorum ama bunlardan birinin
    en full donanımını en çok 40,000 liraya alırsın..belki daha aşağıya....
    bildiğim en az yakanları da partner ve cangoo ...
    Hele gidipte 135 beygir doblo alırsan o baktığın hb tarzı ortalama 110 beygir araçlarla memleketine giderken kafa kırar
    yokuş çıkarken hepsini sellektör manyağı yapar araba kullanmaktan zevk alrsın...Bugün 2,0 litre HB Diezel 135 ps binek almaya kalksan
    en az vereceğin para 60,000 tl...ama sırf hafif ticari diye Doblo bu kayfi sana çok daha uygun fiyata sunuyor...
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz için sağolun. bugün renault, peugeot, chevrolet-opel, honda bayilerini gezdim. en uygunu cruze+lpg oldu. lt donanımlı 39000 tl ye bıraktılar. sizce bu rakam nasıl. birde arkadaşımda ford focus var 2006 1.6 tdci ghia+sunroof, siyah renk 28000 tl ye bıraktı. araçta boya yok sadece bagaj kapağı değişik ve 143000 km de.
  • senelerce bineceğiniz istediğiniz kaliteli bir aracın
    2.elini çok düşünmeniz nekadar mantıklı,
    ben lancer ve cruze düşünün derim..
  • 45000 e bravo 1,6 105 bg multijet alınmaz mı acaba? en beğendiğim araç bu da...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maligs1905

    Arkadaşlar tavsiyeleriniz için sağolun. bugün renault, peugeot, chevrolet-opel, honda bayilerini gezdim. en uygunu cruze+lpg oldu. lt donanımlı 39000 tl ye bıraktılar. sizce bu rakam nasıl. birde arkadaşımda ford focus var 2006 1.6 tdci ghia+sunroof, siyah renk 28000 tl ye bıraktı. araçta boya yok sadece bagaj kapağı değişik ve 143000 km de.

    cruze hatchback 37.800 LT başlangıç fiyatı zaten lpg ile 39000 normal bir fiyat gibi duruyor..
  • beyler bu forumda gercekten faydali bilgiler neden verilmiyor.adamin alacagi en iyi arac f/p fiat bravo dizeldir.bunu yazmadiginiza sasiriyorum.iddia ediyorum daha iyisi yok.al pasa pasa bin.tekrar ediyorum FIAT BRAVO DIZEL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Jazz diyecem olmayacak. Civic e ne dersiniz?
  • Bence sıfır bir arac almak yerine 1-2 senelik, garanti kapsamında, C sinif Station yada d segment sedan/sw bakmalısınız. Veya mpv..

    3 cocuk var diyorsunuz. İki de siz 5 kisi.

    Bende megane araçtan sonra artık daha farklı bir araca yönelmelisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sayaras

    Play edition için geçen hafta görüşmeye gittim öylesine. Bendeki Focus 2 sedanın bagajından kesinlikle daha kullanışlı, hatta artık sedan arabalarla ilgilenmeyi bile bırakmak üzereyim o bagajdan sonra. Auris'in bagajında derinlik yoktu ve beni hayal kırıklığına uğrattı, hatta yarisin bagajı ondan daha başarılıydı. Fiesta bagajı gördüğüm en vasat bagaj idi. Jetta bagajı, önceki kasasında daha kullanışlı, en azından içeriye doğru kapanan 2 tane dev gibi bagaj kolu yok.

    Bu arada benimde 3 çocuk var ve 5 kişilik bir aileyiz sizin gibi. Buna birde gurbetlik eklenince, memleket dönüşü geniş bagaj çok faydalı oluyor, veya şehir içi çocuk arabası taşımaktada geniş bagaj gerekli oluyor. Param yetse kesinlikle, Grand C-Max, Verso, 5008 veya Grand Scenic gibi araçlara bakardım ve bu 4 aracın içinde bana göre en donanımlı ve başarılısı 5008.

    45.000' ne alınır sorusuyla ben 2 aydır boğuşuyorum:

    -En çok niyetlendiğim araç 1.2TSI jetta confortline idi, ama millet nedense 1.2 motor lafını duyunca MPI motorlara aklı gidiyor ve uzak dur diyorlar, yani milletin kafasındaki düşüncelere göre ileride bu aracın 2. elinde sıkıntı çıkarır, tüpte takılamıyor diye eledim

    -Aveo dizele niyetlendim, yine çevredekiler puh, kaka, aveoya o para bağlanır mı? Dedi ve yine, 2.elde, sabit fikirliler yüzünden sıkıntı çıkaracağından eledim. İsmi AVEO değilde başka birşey olsa idi şimdiye almıştım. İnsanlar Aveo ismine sıcak bakmıyorlar ve bu çok büyük bir hata olmuş Türkiye satışları için, ben olsam orjinal ismi ile getirirdim Türkiye'ye.

    -Honda civic'e niyetlendim ve tüp taktırırım dedim, sonrada düşündüm 50.000 liraya malolacak ve sıfır arabaya tüp taktırmak mantıklı olmayacak diye eledim.

    -Linea'ya niyetlendim, hatta ciddi ciddi karar verdim, sonra 2.el piyasasını araştırınca, felaket derecede fiyat kaybı olduğunu görünce, onu da sildim attım.

    -Opel Astra H kasalarda çok güzel indirimler var diye niyetlendim, tüpte atar binerim dedim, ama tüpe en uyumsuz motor olduğunu öğrenince ve kasanın yenisi çıkmayacağından, onda da sorun yaşayacağımı anladım ve onu da eledim.

    -Cruze a niyetlendim, bu defa da onda lpg sorunu varmış ve çok yakıyormuş diye elemek zorunda kaldım,

    -Focus dedim bana uyar, onunda en boş, yol bilgisayarı bile olmayan dizel comfortunun 50.000+ fiyatta olduğunu görünce onu da eledim.

    -Toyota Corolla, tüpe uyumlu, 2.elde güçlü dedim, gittim görüştüm ve faiz oranı 1.09 deyince onu da eledim.

    -Partner, doblo, Berlingo, Kangoo olsun geniş aileyiz dedim, sonra 2.eldeki değer kayıplarını, her yıl muayene çilesini ve ticari bir araçtan çabuk sıkılacağımı düşününce onları da eledim.

    -Kia rio ve mitsubishi lancer alayım dedim, onlarda da baktım 2.elde satmak için uzun süre kıvranmak gerekiyor, onları da eledim.

    -Peugeot 308'in faiz ve vade oranları bana uyar dedim, ama nedense bu forumda eleştiri odağı bir araç olmuş, onu da eledim.

    -Honda jazz'a niyetlendim ama günlerce tipine baktım durdum aracın ve bana göre olmadığına kanaat ettim, onu da eledim.

    -İ30 deyip duruyor herkes, ama onu da aldıktan sonra Elite modelini almak gerek ve dizel fiyatı çok uçuk ve gereksiz olduğu için onu da eledim.

    -Elantra'da şu aralar ciddi indirimler var ve faizleri de uygunsa ciddi olarak düşündüğüm araçlar arasında, hem hatchback, hem sedan olarak çok modern bir görünümü var, performans olarakta yeterli, geçen beyaz rengini gördüm trafikte ve öyle bakakaldım, araç ben buradayım diye çağırıyor, teknik verilerinde MPI motor olarak geçiyor ve galiba LPG ye de uyumlu, donanım olarakta gayet dolu bir araç.

    Eğer geniş bir ailem olmasa idi, 36.900Tl lik hitler motorlu golf ilk tercihim olurdu, en azından tam donanımlı güvenliği, kalitesi, 2.el değeri ile zirvedeki araçlardan biri.

    Yani anlayacağın 45.000 lira ile çok kafan karışacak çok, hergün yeni bir fikir ile uyanacaksın, tam karar vermişken acabalarla boğuşacaksın, Allah yardımcın olsun, ama sakın acele etme en doğru, en verimli, en değerli, en pişman olmayacağın, arabayı park edip uzaklaşırken bu da benim arabam deyip tebessüm edeceğin arabayı seç.

    Edit:İmla

    size göre alınacak araba yok ilginç




  • Valla dostum hic düşünmeden Elantra şiddetle tavsiye ederim. gercekten parasını sonuna kadar hak ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 bine sıfır dizel c4 varmı??
  • Aynı durumdayım maddi olarak, Jetta 1.2 Comfortline siparişi verdim Eylül sonuna teslim.Eğer fahiş bir fiyat artışı falan olursa C4 e dönerim diye düşünüyorum ama C4 ü ikinci el az km de alırım sıfır almam muhtemelen...
  • 207 demişsiniz güzel ama 5 kişi için ufak, duster 45 e alınır güzel araba eniştemde var çok memnun yakıtı olsun genişlik olsun.
  • Arkadaşlar herkeze tekrardan teşekkür ederim. Focus un kaporasını vermiş bulunmaktayım. Yarın parayı verip üzerime alıcam. Sıfır almaya niyetliydim ama nasip olmadı eğer alsaydım yeni combo 1.6 cdti full beyaz renk 42000 tl veya cruze sedan lt donanımlı+lpg 39000 tl bunlardan birisini alacaktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 bin liraya Fiat Bravo Dynamic Plus dizeli Assist kit eklettirerek alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.