Şimdi Ara

45 bin TL'ye Astra h Kasa Enjoy 2013 model.17 bin km easytronic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Yukarida bahsettigim arabayi arkadasimin babasi aldi, performansindan cok memnun kalmadigi icin satiyor. Oncelikle h serisinin son yil arabasi galiba. Easytronic sorun yasatirmi? Yasayan var mi? Arac cok mu hantal?
    Su an tam otomatik corsa kullaniyorum. Arac sehir icinde cok kullanisli. Vites gecisleri harika ama 2 cocukla sigamiyoruz bagaj malum cok ufak. Astra her kasasinda segmentinde en iyi yol tutan araclardan biri. Bu model en dolu modeli imis. Arka yan airbaglerden tutun digital klimaya kadar mevcut. Arac 17 bin kmnin 15 binini uzun yolda yapti.hic kazasi yok.sizce 45 bin bu araba icin mantikli midir? ( butcem maksimum budur onu da belirteyim). Simdiden zahmet edip fikir belirten herkese cok tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam zamanında 1 yıl kullandım bahsettiğiniz aracı. Tam oromatikten easytronik e geçtiğiniz için vites geçişlerini hissedersiniz belki uyuz bile olabilirsiniz. Madem arkadaşın babasının arabası alın şehir içinde kullanın kararınızı ona göre verin. Corsadan sonra size güzel geniş gelecektir. Twinport ise lpg ile arası pek yoktur bi arıza lambası yandımı sonrası sıkıntı. Yakıtı manuel neyse o hatta daha da düşük olabiliyor. Fiyat konusu hakkında pek bilgim yok. Kabaca şöyle yapabilirsiniz aynı özellikteki sahibinden ilanlarına bakın ortalama fiyat neyse ederi o fiyatın 2.000 tl altında. Lakin kendi fikrimce çok istiyor. Hemde bayağı çok istiyor. 2013 de sıfır olarak bayisine göre 36-38 arası satılıyordu. Bende almaya niyetlenmiştim bayileri aramıştım sonra ikinci el almıştım. Bu nedenle sıfır fiyatlarını net hatırlıyorum. Ben olsam 45 ona vereceğime astra j otomatik 1.6 lar ikinci elde 47-48 e bulunabiliyor astra j alırdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhdmr

    Hocam zamanında 1 yıl kullandım bahsettiğiniz aracı. Tam oromatikten easytronik e geçtiğiniz için vites geçişlerini hissedersiniz belki uyuz bile olabilirsiniz. Madem arkadaşın babasının arabası alın şehir içinde kullanın kararınızı ona göre verin. Corsadan sonra size güzel geniş gelecektir. Twinport ise lpg ile arası pek yoktur bi arıza lambası yandımı sonrası sıkıntı. Yakıtı manuel neyse o hatta daha da düşük olabiliyor. Fiyat konusu hakkında pek bilgim yok. Kabaca şöyle yapabilirsiniz aynı özellikteki sahibinden ilanlarına bakın ortalama fiyat neyse ederi o fiyatın 2.000 tl altında. Lakin kendi fikrimce çok istiyor. Hemde bayağı çok istiyor. 2013 de sıfır olarak bayisine göre 36-38 arası satılıyordu. Bende almaya niyetlenmiştim bayileri aramıştım sonra ikinci el almıştım. Bu nedenle sıfır fiyatlarını net hatırlıyorum. Ben olsam 45 ona vereceğime astra j otomatik 1.6 lar ikinci elde 47-48 e bulunabiliyor astra j alırdım

    4/4 lük kaçırılmaz bir ikinci el fırsatı o kmde araç bulamazsınız fiyat da uygun 36 bine verdikleri boş manuel donanımdı bilmeden konuşmamak gerek.Lpg olayına gelince sübap erimesi sorunu ortalama 100 bin kmde ve yeni nesil çoğu araçta oluyor hepi topu 1000 liralık bir sübap değişimi olayını ne kadar büyüttü bu millet adam 100 bin kmde zaten 20 bin lira tasarruf etmiş oluyor




  • 2013 h kass edition 17.000 km de manuel boyasiz 40 bine aldik biradere. Enjoy olmasi ve oto.olmasi bakimindan fiyat gayet guzel. Alinabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cokkkkk.
    J kasa ile arasinda gorunusten cok daha fazla fark var j lehine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turgay0651 T kullanıcısına yanıt
    Bilmeden konuşmak senin yaptığına derler. Aynaya bakmıyorsun karşında ben varım! Enjoy 2013 model easytronik 2014 martında Diyarbakır opel bayisi showroomda sıfır olarak duran 2 adet için üzerine kampanya yazmıştı. Bende ikinci el için gitmiştim diyarbakıra. Aracı görmüş ekspertizi için gitmiştik sahibi ile.ekspertiz yapılırken boş boş beklemek yerine bayiyi gezdim. Bayi içinde gezerken burada sıfırı kaç para diye merak edip sormuştum 38.000 demişti. Fatura kesilmiş satışı hemen yapılabilir diye de eklemişti satış görevlisi. Bende 2006 modelini ekspertiz sonrası 26.000 e aldım gerek görmedim sıfırına.

    Bu yeterli olmuştur umarım. İsim,bayi verdim bulursam orada yaptığım ekspertizin resmini de koyacağım. Öyle bilmeden konuşmamak lazım rencide olursun.

    Edit.imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 10 Mart 2016; 19:17:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı segmentte o paraya alınabilecek daha iyi bir araba yok. Kesinlikle pişman etmeyecektir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç iyi fiyat eh işte.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elophidae kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler hocam yorumun icin. Araci hafta sonu kullandim, gayet hosuma gitti. Yarin kismetse benim araci satip onu alacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyash İ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. İnan laf olsun diye yazmadım. Manuel 1.6 sını yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Sıfır almıştım ve bugüne kadar hiç sorun çıkarmadı. Şöyle düşün hyundai i10 otomatik fiyatına c sınıfı harika bir araba alıyorsun. Konfor var, bastınmı gider, ikinci eli peynir ekmek. Verdiğin paranın karşılığını alıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat çok falan değil AStra piyasasını bilmeyen yorum yapıyor . K kasa çıkmış olabilir ama bu aracın 2008 leri düşük km li olanları bile 35-36 ya rahat gidiyor .

    Piyasa böyle ha yoksa tabi ki hak etmiyor K kasası çıkmışken H kasaya 45 vermek komedi ama yapacak bir şey yok .

    Araç 1.3 mü 1.6 mı ?

    Öncelikle Easytronic konforlu bir şanzıman değildir yokuşlarda karakteri iyi değildir . Zaman zaman sizin elle müdahele etmeniz lazım . Araç 1.3 ise yokuşlarda ailecek çıkılan tatillerde sorun yaratabilir sollamayı falan pek düşünmeyin.

    1.6 ise de yaktığı kadar gitmez .

    Ben de 1.3 vardı . Tamamen araçtan ne beklediğinize bağlı ben yakıt tüketimi bekliyordum istediğimi de verdi İstanbul da şehir içinde benim güzergahımda 6 yı geçmiyordu . Sonra biraz daha şehir dışı girince 4.5 larda geziyordu ki o zamanlar da motorin 4 civarı ve üstüydü .

    Bir aile babasıyım hızla işim olmaz derseniz bunun haricinde her şeyi sağlayan bir otomobil donanımları yetecektir . Ancak düz vites kullanırım derseniz J kasa basın derim .




  • Merhaba.
    Arac 1.6 benzinli model. 15 Martta aldim araci. Genel olarak memnunum diyebilirim. Tam otomatik sansizamandan sonra ayni tadi vermedi ama cok daha rahatsiz etmedi diyebilirim. Sehiricinde 9 litreden asagi yakmasini beklemiyorum zira corsa bile 10.5 yakiyordu sehir icinde. Direksiyon biraz daha sert ama yol tutusu, suspansiyon ve ic mekan ferahligi bariz farkli. Yokusta kaydirmamasi icin hill holder var, denedim 2 sn tutuyor araci. Yokusta tikanacagini dusunmuyorum. En kotu ihtimalle sport modunda arac ucuyor. 3 cocuklu bir aileyiz. Hanimda kullanacagi icin otomatik aldim. Uzun sure kullabilecegimiz bir arac gibi ilk izlenimlerim. Sormak istedigim aracta yan perde yastiklarini olup olmadigi. Yani bolmeler var ama hava yastigi car mi arka koltuklar icin emin olamadim. Fotodan bakabilir misiniz rica etsem. Cok tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foto ektedir
    Bu mesaja eklenen görseller:

     45 bin TL'ye Astra h Kasa Enjoy 2013 model.17 bin km easytronic

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız da perde hava yastığı yok. 4 airbag var. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim bilgi icin. Cok sagolun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyash -- 19 Mart 2016; 21:04:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.