Şimdi Ara

ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.792
Cevap
59
Favori
367.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    kojima yine elimizi ayağımızı birbirine dolaştırdın şimdi sıyır kafayı video çıkacak mı çıkmayacak mı diye. aklında şimdi kaç bin tilki dolanıyordur onun ama baksan gayet rahat yiyor içiyor geziyor (diğerini yapıyor mu bilmiyorum).

    İlk defa oynanış videosu göreceğiz oyun hakkında belki de daha fazla fikir sahibi olacağız..
    Ama emin olun bizden daha fazla heyecan içindedirler :))
  • Hocam LoU Part 2 ye tarih vermeyen, GoW'a Early 2018 diyen sony bu nesil konsollara biraz zor çıkarır gibi Death Stranding'i
    Yapımcılar farklı evet ama durum maalesef bu.
    Bide Kojima ilk ve tek Konamisiz projesi olacak ya.. Kastıkça kasar erteleme vs alır yani. 2018'de oynama ihtimalimiz bence mucize.

    Benim Kojimasan dan istediğim 2 şey var:
    Death Stranding adlı oyunumuzda her bölüm başında Directed by Hideo Kojima çıkmasın.
    Death Stranding Phantom Pain'deki embesilliğe düşüp aynı bölümü bize kakalamasın extreme vs fırlamalığı ile.

    Bu ikisi olmaz ise alacağım bir oyun olacak.
    Pre-order yapmam. Çıktığında İlk bölümü izlerim ve yorumları okurum. Yukarıda yazdığım iki şıktan biri bile varsa kesinlikle almam isterse Century of the Year olsun.
    MG ve MGS hastası olmama rağmen öyle pişman etti ki Phantom Pain beni. Öhh yani.
    Ve o Phantom pain gerçek sonu.. Yani iyi küfür basmıştım.




  • God of War cikana kadar hicbir oyunu merak etmiyorum hocam. Suanlik yoruma kapaliyim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah gelir De oyunun ne olduğu hakkında biraz bilgi sahibi oluruz en merak ettiğim oyun bu exclusiveler içinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drima kullanıcısına yanıt
    iyi de kojima mgs5 te konami nin her mevzuya maydanoz olduğunu oyuna müdahale ettiklerini söylemiş death strandig de noughty dog gibi serbest bırakıldı nasıl bir oyun çıkaracağı kojimaya kalmış müdahale yok istediğini yapabilir gt yu yapan kazu ya adamlar dünyanın parasını veriyor yine ortada bir cacık yok onu bekleyen sony kojima yı da bekler. hikayesi olan bir oyun çıkacak bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

    God of War cikana kadar hicbir oyunu merak etmiyorum hocam. Suanlik yoruma kapaliyim :)

    God of War çıkana kadar bende merak etmiyorum ama oynanış videosu gelirse kafadaki bazı soru işaretleri kalkar sanırım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thejoker58906

    İnşallah gelir De oyunun ne olduğu hakkında biraz bilgi sahibi oluruz en merak ettiğim oyun bu exclusiveler içinde

    Oynanış videosu gelmesi bile insanlarda daha fazla heyecan oluşturacak kanısındayım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook da merlinin kazanı sayfasını daha önce beğenmiştim,ana sayfa da death strandig oynanış videosu gelecek dedi,tabi bu biraz önce oldu,resmen mutlu oldum. PSX 2017'de oynanış videosu gelebilir,ve bu oyunun oynanış videosunu aşırı çok merak ediyorum.Oyunu last of us 2 ile birlikte aşırı sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powersmachine54

    Facebook da merlinin kazanı sayfasını daha önce beğenmiştim,ana sayfa da death strandig oynanış videosu gelecek dedi,tabi bu biraz önce oldu,resmen mutlu oldum. PSX 2017'de oynanış videosu gelebilir,ve bu oyunun oynanış videosunu aşırı çok merak ediyorum.Oyunu last of us 2 ile birlikte aşırı sabırsızlıkla bekliyorum.

    Bende ilk sabah görmüştüm comicbook sitesinde :)
    Artık oyunculara birşeyler göstermeli neyi beklediklerini nasıl bir oyun atmosferi olacağını bizlere sunmalılar..


    http://comicbook.com/gaming/2017/11/12/guillermo-del-toro-discusses-death-stranding-and-more/




  • Evet tabi ki artık oyunculara göstermeleri lazım ama E3 2018'den önce gameplay gelmez diye düşünüyordum.Ama bu kadar erken zamanda gameplay geleceğini hiç tahmin bile edemiyordum.
  • Oyun da bazı şeyler oturduysa artık göstermelerinde bir sakınca olmadığı kanısına varmışlardır..
    Aynı E3 2016'da God of War oyun içi göstermeleri gibi :)

    Oyuncular üzerinde güzel bir etki bırakacağı kanısındayım..
  • Kesinlikle hocam oyuncular üzerinde çok büyük etki bıracaklarlardır.Ve GOW4 2016,uncharted 4 oyun içi gameplay göstermeleri kadar büyük etki yaratabilir.Ve hocam ben bu exclusive oyunun tüm oyun dünyasında devrim yapacağını,hatta diğer çıkan multiplatform oyunlar Death Strandig mekaniklerini bile kullanacağını düşünüyorum.Çünkü Hideo daha önce oynadığınız oyunlar hiç benzemiyecek,ve Shaw Layden herşey ve daha fazlası demişti.O yüzden bu oyun biz PS4 sahipleri hatta ps4'ü olmayan insanları aşırı derece de kıskandıracak oyun olacaktır.
  • Oyun dünyasına farklı bir bakış açısı kazandıracak galiba :)
    Ama Shawn Layden azda olsa görmüştür oyunu ve bambaşka bir oyun ile karşı karşıya geldiği için oda dilini yutmuş olabilir..
    PS4/Pro sahipleri bu oyunun nimetlerinden faydalanacaklardır bir de bu oyun PS4'lerin son gücüne kadar kullanacağı kanısındayım. birde içeriğinde Ünlüler eklenince özenilmiş bir oyun bizleri bekliyor diyebiliriz..
    Bütün oyunlar özenilerek yapılıyor ancak bazı sayılı Stüdyolar var ki oyuna daha bir gerçeklik hikaye tarafında da eşi görülmemiş konulara değinebiliyorlar.. :)
    Sony Oyun bölümünde öyle bir atak yapıyor ki Rakiplerinin işlerini zorlaştırıyorlar. :)
  • Biz gene fazla beklentiye girmeyellimde gelirse sürpriz olsun bizim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Saga

    Biz gene fazla beklentiye girmeyellimde gelirse sürpriz olsun bizim için.

    Herkes için sürpriz olacak sanırım bekleyip görelim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam Sony single oyunlar konusunda rakiplerinden üstün,zaten Shawn Layden oyunun geliştirilme sürecindeki halini bile gördüğü için bunu söylemiştir.Zaten dediğiniz gibi böyle başarılı oyun firmaları sayılı,çünkü çok büyün oyun firmaları multiplayer odaklı ve hikayeye pek önem vermiyorlar.Örneğin Ubisoft,EA gibi aşırı kapitalist firmalar bence oyun dünyasının virüsü gibi,ama Sony'nin tüm oyun firmaları ve CD projekt,Rockstar sadece bu firmalar kaliteli oyunlar yapıyorlar.
  • Bana sorsanız konsolda hiç Multiplayer bir oyun oynadın mı cevabım hayır olacaktır..
    Senaryo odaklı oyunlar her zaman ön planda benim için. Multiplayer severler elbet olacaktır hatta genellemeye bakılacak olursa Senaryo 5'de 3 ise bu durum Multi kısmında 5'de 5'lik kısmını götürdüğünü söyleyebiliriz..
    Multi olmasını isterim ama sırf Multi olacak diye senaryoyu kısa tutmalarını yada senaryo kısmında kopukluklar olmasını istemem.
    Konuyu değiştirmek istemem yazdıklarımla ancak ortada ki durum bu..

    Oyuna gelecek olursak Sony bünyesine katıldıysa ve Açılışı ile bizleri 1-2 trailer ile büyülediyse ayakta alkışlamak gerek :)

    Oyunu ya The Game Awards'ta gösterirler yada PSX 17'de :)
  • Hocam bende ps4 konsolun da online oynamadım. Ama kaliteli multiplayer oyununu oynamak isterim.Hocam dediginiz gibi single özenmeyip multiplayer fazla özeniyorlar. Maalesef birçok büyük oyun firmaları artık single oyunları yapmak istemiyor. Ve buda bizim gibi tamamen single oyunları seven kitleyi kendisinden soğutuyor.Ama Sony,Rockstar,CD Projekt gibi firmalar sayesinde çok kaliteli single oyunları oynaya biliyoruz.Hocam kesinlikle Sony bünyesine katıldığı için tebrik etmek gerekir. Çünkü death strandig daha önceki yorumunda dediğim için oyun dünyasında devrim yapacaktır.Hocam benim tahminime göre PSX de gösterirler diye düşünüyorum. Ama the game awards da gösterilme ihtimali de yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Gameplay gelirse müthiş olur. Oyunun oynanış dinamiklerini falan büyük bir merak bekliyorum ama içimden bir his PSX'i es geçeceklerini söylüyor. Yayınlasalar bile çok ama çok kısa bir gameplay olur.

    Kojima zaten ağırdan alan biri üstüne Sony'de bu oyunu 2019'a saklıyor en iyi ihtimalle tam olarak su yüzüne çıkması E3 2018 olacaktır.
  • Hocam gameplay 3 dakika olarak yayinlasalar bile beni tatmin eder.Ama bence PSX gösterebilirler.Fakat 10 dakika gibi gameplay E3 2018'den önce kesinlikle gösterilmez.Hocam zaten bu oyun 2019,2020 den önce çıkmaz.Kojima dediğiniz gibi oyunu geliştirirken ağırdan alıyor.Ama yine de bu yıl belki PSX veya the gameplay awards da 3 dakikalık gameplay görebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.