Şimdi Ara

400 RP Çekilişi -2. Talihli kazanan Minato Namikaze (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çekilişe katılmak istiyorum.

    Cezalar caydırıcı olursa daha iyi temizlik olur.
  • çekilişe katılmak istiyorum her konuya saçma sapan dari teq yazanlar banlansın
  • Katılmak istiyorum. Yaş sınırı yada yaş grupları oluşturulmalı bence, herkes yaşıtlarıyla takılsa hiç fena olmaz.
  • Çekilişe katılalım.

    1-Konulardaki post,tost,hll qnq spr dvm , hll knk vb. mesaj atanlara en azından 3gün-5gün herneyse bölüm uzaklaştırması verilmesi iyi olacaktır.
    2-Ağlama konularını direk uçursanız çok makbule geçer ya da şöyle bir ağlama başlığı açın ana konu olsun ss atıp ağlamak isteyenler oraya girsin.
  • Çekilişe katılmak istiyorum.

    Post kasmak için saçma mesaj atanlar hakkında birşeyler düşünülmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadlover -- 24 Mart 2015; 19:07:26 >
  • Çekilişe katılmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe katılmak istiyorum

    Bölüm hakkında ise trollerin ve gereksiz insanların ceza alması gerektiğini düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe katılmak istiyorum.

    Edit: Şampiyon build ve taktikleri sabit başlık oluşturulup her şampiyon için ayrı ayrı olsa iyi olur kanısındayım. Forumda çoğu heronun var ancak hepsi eski tarihli. Üzerine onlarca nerf gelmiş ama item buildleri hala aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pansophy -- 24 Mart 2015; 19:28:52 >
  • Çekilişe katılmak istiyorum!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe katılmak istiyorum.Bu bölümde kendi sitelerinin ısrarla reklamını yapan kişiler uzaklaştırılmalı
  • Sayın Magnesium,
    Bu bölümde takılma sürecim aslında öyle uzun bir zaman önce olmadı. İlk başlarda içimde bölüm üyelerini gayet mantıklı, yardımsever ve bilgili sanma güdüsü vardı. Ancak günler geçtikçe üyelerin ve bölüm sisteminin ne denli sorunlu olduğunu anlama bilgisine sahip oldum. Bu kapsamda yine eskiden beri geleneksel olarak devam eden "post kasma" mevzusu ve bu durumun önüne geçme anlamında bölüm yöneticilerinin "Konu Dışı bölümü gibi post sayılmama" sistemini getirmesi yerine, LoL mesajlarının ayrı bir post olarak sayılması sistemine evvelden beri geçmiş olması zaten başlı başına troll yoğunluğunu artırma çabasıydı. Bu konuda daimi olarak önlem alınmamış olması bana her anlamda forumun amacının ticari kaygısı ve bölümün sönmemesi durumunu göstermesini üstün kılıyor ve farklı bir bakış açışı düşünmeme engel oluyor.
    Üyelerin (çoğunun) diğer mevzularından biri yine hatrı sayılmayacak kadar cahil, kibirli olmaları ve bunca yıl terbiye edinememiş olmalarıdır. Örneğin bir üye herhangi bilmediği bir neden üzerine konu açmış olsun. Bu üyeyi potansiyel olarak yeni başlayan ve bölüme ilk girmesiyle diğer üyelerden (genelde) normal bir cevap bekler biri olarak düşünüyoruz. Ancak bölüm topluluğu yüzünden, bu üyeye gereken cevabı vermek yerine ukala, cahil, egolu vb. kişiler tarafından sırf böyle bir soru soruyor diye yerin dibine sokuluyor ve koyun sürüsünün devamında bu konuda "gördüğüm kadarıyla hiçbir şekilde yaptırım uygulanmıyor."
    Forumda iyi cevap verebilecek kişi sayısı, troll sayısından daimi olarak düşük olduğu için verilen iyi yönlü cevaplar sürekli arada kaynayıp gidiyor. Hâliyle bu kişi trollere kurban gidip bir daha bu bölüm adına iyi bir paylaşımda bulunma isteğini yok ediyor. Yine bu cümleleri yazarken neden halen bu gereksiz toplumun "engellenememesini" ticari kaygı olarak düşünüyor ve sizlerden bu konuda en azından "hayır biz aslında bölüm kalitesini arıyor ve genellikle bu kaliteyi (troll) üyelerin getirdiği ticari kazanımdan üstün görüyoruz. Onun için bu saatten sonra gereken yaptırımı yapacağız." demenizi bekliyorum. Zira biz de yıllarca oyun forumları sahipliği, yöneticiliği yaptık ve iyi niyetli üyelerin hepsini ayırarak troll, huzuru bozan üyeler için ağır yaptırımlar uyguladık. Sonucunda üst düzey sohbet ve tartışma platformları oluşturduk. Teraziyi incelersek iyi niyetli üye sayısının çokluğu her daim alt seviye üyelerin yapacakları trollüğü bastırıyor ve iyiliğe teşvik ediyor.
    Peki istisnai olarak diğer sorunlar nedir? Hesap satışı mı? Dırırırı! Doğru bildiniz! Parayı alıp yarışmadan çekilmek ister misiniz?
    Hesap satışı olayının biteceğini sanmıyorum. Yani bayağı bir çalışma gerekse de yine iflah olmaz bir sorun. Aslında sorun olarak saymak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Sonuçta Riot Games'in; kimseyle hesap satışı veya takası yapmanız legal bir şey değil gibi bir yaptırımı var. Bundan yola çıkarak aslında bölümde de olmaması gerektiği kanaatine varıyoruz. Bu güne kadar yüzlerce hesap satışı konusunu şikayet edip sayın Gurcell yöneticimizi de yorduğum oldu. Ancak bunun sonucunda ne değişti? Hiç bir şey! Herşey* yine eskisi gibi devam etti ve ediyor da. Bunun önüne geçmemiz zor gibi. Nitekim öyle başlığı ve konu içeriğinin legalliğini önceden inceleyebilecek forum botları gerekecek de falan da filan da. Onun için bu konunun üstünde durmayacağım.
    Son olarak eminim ki hissim öyle diyor; şu dediklerimden yine bir yaptırım yine bir çözüm çıkmayacak ve ben bu kadar sorunu yazdığım gibi hem zamanımdan olacağım hem yazdıklarımdan.
    Teşekkürler

    @Magnesium @GurcellOnline




  • katılmak istiyorum

    hep aynı konular neşe gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmak istiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe katılmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe katılmak istiyorum.


    Lol bölümünde yöneticilerin daha fazla aktif olmasını istiyorum. Kural ihlalinin fazla olduğunu düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe katılmak istiyorum.

    Herkesin birbirinin düşüncelerine saygı duyması gerektiğini düşünüyorum. Konuları trolleyen, gereksiz konuşanlarında hemen cezalarının verilmesini istiyorum.
  • Çekilişe katılmak istiyorum ve bölüm içi rehberler eklenip sabit konu olması iyi olurdu diyorum.
  • Çekilişe katılmak istiyorum.
  • Çekilişe katılmak istiyorum

    Bence güzel bir bölüm. Birsürü insanın tek bir bölümde düşüncelerini paylaşması güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.