Şimdi Ara

40 - 55 Bin Arası araç tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Babam dolmuşçuluğu bırakıp arabayı sattı elimizde böyle bi miktar var Araç bakıyoruz ama ne mümkün. Kararsızız çok eski olmamak kaydı ile bu fiyat bandında alınabilecek 2. el modeller nelerdir ?




  • Temizini bulabilirseniz Fiat Albea öneririm. Parça maaliyetleri çok düşük olduğu için önerdim. 2 yıldır fiat albea kullanıyorum, bugüne kadar hiç masraf çıkarmadı. ufak bir kazada farı kırıldı. 200 liraya n11.com'dan aldım 50 liraya taktırdım. Çok kez Kırşehir-İstanbul arası uzun yol yaptım. Bir keresinde 12.5 saat aralıksız sürdüm bu arabayı, en ufak bel ağrısı, ayak sırt ağrısı hissetmedim. Çok hız yapmazsanız yakıt maaliyeti de çok düşük. Ben 1.2 motor 16 valfli olanını kullanıyorum. Otobanda ayaklı hız sabitleme sistemini devreye alıyorum, 150 km/h ile keyif yapa yapa gidiyorum. Ama temizini bulmak çok zor. Bulursanız da sizin fiyatınızın biraz üstüne çıkar.

  • Focus 1 veya fiyat Palio öneririm. Skoda felicia'da olabilir ama o paraları edecek araba değil. 3 sene önce 11-12 milyara alıp satıyordu insanlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albea 1.2 16 valf 2006 bir süre kullandım. Güzel araba ama 150 km hız ile güvenli olarak seyahat ettirecek bir araba değil . Güvenlik olarak bir şey beklemeyin. Yakıt olarak şehir içinde fazla yakıyor. Kasa motoru dur kalklarda zorluyor fazla yakıyor. Şehirler arası 2500 devir (90 km hız civarı) araç çok az yakıyor. Aracın taksi çıkması çok . Bence aynı motor olan palio daha mantıklı . Hem piyasası daha hızlı bir araç birde taksi çıkması olma ihtimali düşük. Albea- Palio konfor olarak aynı araçlar sayılır. B segmentte uno, symbol, getz ve fiesta kullandım. Fiesta hariç diğerlerinden konforlu araç. Ben olsam klimalı bir palio tercih ederdim . Bütçe artarsada kesinlikle Fiesta alırdım. Birde eski araçta kesinlikle benzinli(lpg) araç tercih ederdim, dizel almazdım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.