Şimdi Ara

40' 400Hz DLNA Uydu Alıcılı SMART LED TV - 899 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
9
Favori
23.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tickhi kullanıcısına yanıt
    takip....
  • tabikide luxor vestel

    zaten aynı panel artı smart ve uydu alıcı var
  • Vestel almayın aldırmayın yazık verdiğiniz paralara...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilemezsinki

    Vestel almayın aldırmayın yazık verdiğiniz paralara...

    Mantıklı bir sebep sölermisin ? Bu paraya böyle ürün varsa söyleyin alalım. Sonra birde dersiniz onu üretmiyoruz bunu üretmiyoruz öyle ülkeyiz şöyle ülkeyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tickhi

    quote:

    Orijinalden alıntı: bilemezsinki

    Vestel almayın aldırmayın yazık verdiğiniz paralara...

    Mantıklı bir sebep sölermisin ? Bu paraya böyle ürün varsa söyleyin alalım. Sonra birde dersiniz onu üretmiyoruz bunu üretmiyoruz öyle ülkeyiz şöyle ülkeyiz.

    Siz de haklısınız, bu paraya elbette bu kadar bileşenlerin bir arada olduğu ürünü bulmak zor fakat teneke kalitede olması bunun iyi olduğu anlamına gelmez! Vestelin parçalarını ve imalatını bizzat teknik/teorik olarak yakından incelemişliğiniz varmı ? öyle 400hz dlna - hd receiver diye aldatmaca şeylere göre sınıflandırıyorsanız, siz zaten onların istediği saf'ta yer alan bilinçsiz tüketici sınıfına girersiniz... Yok ben işçiliği ve kullanılan malzemedeki kaliteye bakarım derseniz zaten vestelin esamesi dahi geçmez aklınızdan...

    Kaldı ki ; tr de şu üretilmiyor böyle ülkeyiz diye sözlerin neye ve nelere göre hitap edildiğine bağlı. Şahsım olarak kanaatim; Teknolojik gelişimler üzerine halen bağdat'tan daha gerilerdeyiz! Vestelin o ürünü bu kadar ucuza satmasının sebebi aynen inşaat sektöründe olduğu gibi "Malzemeden çalmış" yaftasını yemek zorunda kalıyor. Sizin aklınıza gelen birşey var mı?

    Samsung ya da panasonic 400 hz ve aynı ekipmanlara sahip ürünü aynı fiyata elbette alamazsınız çünki vestel gibi olmaktan çok uzaktırlar.

    Şahsen bu ülkede yayın sektörünün 20 yıl sonra hd tv kullanılabilmeyi hakedecek seviyeye geleceğini görüyorum. 3 -5 kanal HD ADI ALTINDA 720P UPSCALED 1080i saçmalığını millete FULLHD1080P diye yutturmaya devam ediyorlar. Avrupada hd yayınlara bir bakın DD5.1 OLMAYAN kanal göremezsiniz! Halen hd tv almaya çok erken olduğunu söylüyorum ama inanmıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Serzeniş -- 15 Ocak 2015; 18:33:55 >




  • reasdmusti kullanıcısına yanıt
    Vestel ne zaman kaliteli ürün ve malzeme kullanır ve antep usulü teknik servis hizmetinden vazgeçerse o zaman vatan sever oluruz... bu tv 100 TL desinler alırsam ............ diyorum. tükettiği elektriğe yazık.
  • Önce ürünü alıp kullandın mı teneke kalitesi olduğunu anladın ? Üretim kalitesi olarak tabiki bir samsung lg veya sony değil ama buda ürünü aşağılama hakkını vermiyor kimse zorla almıyor yada sana zorla beğendirmek zorunda değil. Bir ürünün fiyatının yüksek yada düşük olması ürünün malzemeden çalındığını göstermez. 6 yıl yurtdışında yaşadım senin burada 1000 euroya aldığın samsung tv 400 500 euro her ürün üretildiği ülkede ucuz sen şimdi kol gibi vergi verip pahalı alınca kaliteli ürün aldığını sanıyor olabilirsin ama kalite para ile orantılı değil. Bana markaya kılım sevmiyorum yabancı ürün aşığıyım hava atmak yerliyi kullananı küçük görmek tarzım de anlayayım seni ama kullanmadığın denemediğin bir ürün için teneke demen çok garip.
  • iki bişeyde ben yazim madem, elektronik ürünü kaç yıl kullanıyoruz artık. 2 bilemedin 3 sene. sonra işe yaramaz hale geliyor. Niye bi dünya para verelim. malzemede çokta fark eden bişey yok. samsung LG regal var bizde. ne fark derseniz regale biss giriliyo diğerlerine girilmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tickhi

    Önce ürünü alıp kullandın mı teneke kalitesi olduğunu anladın ? Üretim kalitesi olarak tabiki bir samsung lg veya sony değil ama buda ürünü aşağılama hakkını vermiyor kimse zorla almıyor yada sana zorla beğendirmek zorunda değil. Bir ürünün fiyatının yüksek yada düşük olması ürünün malzemeden çalındığını göstermez. 6 yıl yurtdışında yaşadım senin burada 1000 euroya aldığın samsung tv 400 500 euro her ürün üretildiği ülkede ucuz sen şimdi kol gibi vergi verip pahalı alınca kaliteli ürün aldığını sanıyor olabilirsin ama kalite para ile orantılı değil. Bana markaya kılım sevmiyorum yabancı ürün aşığıyım hava atmak yerliyi kullananı küçük görmek tarzım de anlayayım seni ama kullanmadığın denemediğin bir ürün için teneke demen çok garip.

    Alıntı ya da cevap butonu üzerinden yazın ki mesaj bildirimi gelsin...

    Ürünün üretim/imalat/kalite kontrol ve teknik servis bölümlerinde ayrı ayrı uzman arkadaşlarım var. 6 yılda avrupa ürünlerini tam tespitini nasıl yapabildiniz ? Helal olsun! ben 14 sene Rotterdam'da yaşadım kullanabildiğim ve incelemelere tâbi tutarak uzmanlarına danıştığım markalar bir elin parmaklarını geçmez. Evet zorla değil elbette, burada tüketici adayı şahıslara bilgi amaçlı yorumladım. Yoksa kim ne isterse onu alır veya almaz!

    Kalite parayla orantılıdır, ben yurtdışı ürünü kullanayım yerli kullananı hor göreyim, ezeyim gibi egolarımda yoktur. Markaya kıllık olsun diye hiç değil! Bilakis vestel ne zaman ki bir panasonic - sharp gibi tv üretmeye başlar takdir eder bin TL fazla verir yinede yerli malı alırım fakat 4 yılda 5 tane TV değiştirmek ve saçmasapan arızalar vermesi artık istisna olmaktan çıkmıştır! Kafamdan konuşmuyorum, bizzat deneyimlerimi söylüyorum.

    Ürüne halen teneke diyorum ve dediğimin arkasındayım. 400 hz tarama hızı değeri neye göre? CMR! biraz araştırın bakalım CMR olan HZ değerleri ile gerçek 400/600/800 HZ'lerin arasındaki fark nedir? Birisi panelin üretiminden gelen özelliktir diğeri ise entegre chip özelliği ile elde edilir. Piyasadaki TV'lerin %95 'i CMR HZ kullanırlar. Buna samsung, lg, sony, phlips, vb. markaların hepsi dahildir. bir kaç marka modeller var onlarda senin benim alabileceğim tv'ler değil 20 bin dolardan başlıyor.

    DLNA veya SMART TV olayı ; Bir zamanlar DVD Player üretimleri aldı başını gitti " mp3 calar-usb çalar " cart yapar curt yapar! bunun da cılkını cıkardılar. TV 'den internete girmek sabır ister. Gerçekten çok hi-end modellerde bile denedim işin fasafiskosu! 3 Sekme açık ve bir video izlerken mouse sağ alt köşeden sol üst köşeye gelene kadar ben sigaramı bitiriyorum, neye yaradı ? Zaten evde hali hazırda PC kullanıyoruz. Kim PC varken gidip biraz sörf yapayım gezineyim diye smart tv'yi açıp geziniyor ? İnsanlar aslında bir bakıma kullanmadıkları şeylere boşu boşuna para ödüyorlar. Ha Media player özelliği güzel oldu, cihaz kalabalığını ortadan kaldırdı ama onlarında eksiği çok M2TS formatındaki TRUEHD desteklemiyor mesela, DTS-MASTER vb. desteklemez. İşte mkv-mp4-divx isteyenler için birebir. (bende kullanıyorum ama yoğunluk yine pc'den)


    Çok üst düzey tv'lerde olmayan ama düşük marka modellerde olan özellikler var, yok değil. BİSS olayını zaten gidip 10 bin TL'lik TV alan adam uğraşmaz gider modulünü ya da abonelik alır takar izler, hadi şu şifre hadi bu şifre diye uğraşmaz... Uğraşan kesim o REGAL tarzı alt tabaka ürünleri tüketen kesimdir... Merak etmeyin kapitalizm bunun da hesabını yapıyor... Gölgesini satamıyacağı ağacı hayrına dikmezler vesselam...

    İyi geceler...




  • Televizyonu alip kullanmakta olan biri olarak gonul rahatligiyla alabilir bence ilgilenen arkadaslar kesinlikle parasini hakediyor.Goruntu olsun kanal gecisleri vs olsun kesinlikle gayet tatmin edici.Sadece ps3te denemedim birsey diyemem bu konuda.Son olarak Sony KDL42W805a sahibi oldugumu da belirteyim tvlere uzak degilim tv gayet iyi bir f/p cihazi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru diyosun 10 bin tl lik ürün alan uğraşmaz. oraya 3 tv dende var yazdım. regal veya vestel hangi paneli kullanıyor. diğer malzemelerini nerden alıyor vs. genelde hep aynı şeyler bunlar. teknoloji günümüzde hızla eskiyen birşey. alsana örnek: bir telefon alıyorsun 6 ay sonra yeni teknoloji çıkıyor. aklın hep yeni çıkanda zaten bi süre sonra teli değiştirmek zorunda kalıyorsun. diyeceğim şu ki bi de uydu alacaksam veya bi illa bi platforma üye olmak mecburiyetim mi var? çok fazla fark yok. sadece yabancı marka diye veya adı çıkmış diye kaliteli olmak zorunda değil. samsung çok mu kalite. bence orta bi kalite. tekenin olmadığı yerde keçi abdurahman çelebi.
  • tamam kardeş sen şimdi neyi ispatlamaya çalışıyorsun ben onu anlamadım ? Bu televizyon samsung a 5 çeker ondan daha iyi falan mı dedik sen beğenmiyor olabilirsin yok alt tabaka uğraşır üst tabaka bunlarla uğraşmaz 900 liralık tv bu burada fiyatı ile özelliklerini diğerlerine göre tercih meselesi yapıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tickhi -- 16 Ocak 2015; 21:53:47 >
  • bitmiş böle 800 e filan gelen tv olursa haber edin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tickhi

    tamam kardeş sen şimdi neyi ispatlamaya çalışıyorsun ben onu anlamadım ? Bu televizyon samsung a 5 çeker ondan daha iyi falan mı dedik sen beğenmiyor olabilirsin yok alt tabaka uğraşır üst tabaka bunlarla uğraşmaz 900 liralık tv bu burada fiyatı ile özelliklerini diğerlerine göre tercih meselesi yapıyoruz.

    Haklısınız!
  • bu urun a101 den aldigimiz tv ile birebir ayni degil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _GX2_

    Aralık ayından itibaren Türkiye'de dahil olmak üzer birçok avrupa, balkan, rus ve 3. dünya ülkelerine LG'nin tüm televizyon modellerinde üretimin tamamen vestel tarafından yapıldığını biliyor musunuz? Ki buna paketleme de dahil :) Logoyu basıp paketi yapıp direk satılacak ülkeye ihraç ediliyor LG Tv'ler. Bunun yanında bilindik markalardan bahsedersek, Sharp, Philips gibi birçok markanında farklı modellerini benzer şekilde üretmektedir.

    Vestel'i bende hiç sevmem fakat adamların iyi oldukları konularda yok değil. Vestel'de çalışan üst düzey kişilerle konuşun en iyi ürünlerini ve vestelden alınabiliecek ender ürünlerinin TV'ler olduğundan bahsederler.

    vestelin yaptığını ben de yaparım topla televizyonu gönder çok mu zor?




  • davidddd kullanıcısına yanıt
    Cahil cahil yorum yapmayın. Hayatında taş üstüne taş koymayanlar konuşuyor. Ben de kendi ürünümü üretiyorum. Birçok parçayı yurt dışından alıyorum. Bu olmadan üretim yapmak imkansız. Sanki lego birleştiriyor adamlar.
  • zkurt86 kullanıcısına yanıt
    cahillikten bahsetme kardeş bilip bilmeden ben de yurtdışından panelimi bordlarımı alayıp bir çerçeve yap al sana televizyon.
  • http://www.dailymotion.com/video/xyklhm_nat-geo-mega-fabrikalar-vestel-city_tech adamların fabrikası dünyaca ünlü national geographic kanalında mega fabrikalar diye 48 dk lık belgesel olmuş. Siz daha toplama deyin. Linki verdim. Merak eden izler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam siparişi verdik, iyi bir ürüne benziyor.Gelince detaylı bir şekilde inceleme yaparım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.