Şimdi Ara

4 SENELİK İLİŞKİ SONU ALDATILDIM (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
9
Favori
12.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    vay be allaha şükür neymişssiniz siz be :D Bende yapardım öylede bana öyle bişi yapmadılar allahtan ama söylüyordum ben hap içiyorum onun için diye bian çok korktum işeme kısmına gelene kadar bu benim oda arkadşımmı diye :) Olsan güzel olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brktmr

    Lisede yurtta kalirken kogus arkadaslarimizla ortak damacana su alirdik. Bazen o su birden cok azalirdi. Bir oldu , iki oldu., en.sonunda.suphelendik. Suphelendigimiz arkadasin dolabini aradik. Bikac sise su.bulduk. Bryefendi hafta sonu ailesinin yanina gittigi.sure icinde icemedigi sularin hakki oldugunu dusunup durumu abartarak stok yapiyomus. Odadaki tum arkadaslarla.beraber o siseleri.bosaltip.icine isedik. Agzini acamadi cocuk. Cunku.verecek bi cevabi.yoktu. Simdi.sen.diyosun ki esyalarini geri vericem... Yapma gozunu seveyim. Bence sen de bizim taktigi uygula. Ac bavullari yanyana, varsa baska esyalari ustune serpistir. Kamerayi guzel bi aciyla esyalara cevir. Sonrada gezdire gezdire bi guzel ise. Sonra bavullari kapat ve o sekilde ver. Durumu farkettiginde de videoyu gonderirsin. Bu kadar humanist olmayin. Bazi insanlara acimamak gerekir.

    vay be allaha şükür neymişssiniz siz be :D Bende yapardım öylede bana öyle bişi yapmadılar allahtan ama söylüyordum ben hap içiyorum onun için diye bian çok korktum işeme kısmına gelene kadar bu benim oda arkadşımmı diye :) Olsan güzel olurdu.




  • çok sevindim hocam düzelmene. iki üç ay içinde unutmak garanti dimi. 20 gün oldu ben hâlâ aynı da ☺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27alperen27 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilaç içiyosanız bi şişe alıyosunuzdur kolaylık olsun diye. Koğuştaki herkes kolaylık olsun diye 1.5 litrelik şişelerle alıyodu zaten damacanadan. Aöa arkadaş haftasonu evine gittiği için içemediği suların stoğunu yapınca dellendik tabi. Cuma günleri damacananın yarısı boşalıyodu. Aslında iyilik yaptık biz arkadaşa. hastalıklı bi düşünce yapısı vardı ve biz bunu ortadan kaldırdık
  • Luka Modric kullanıcısına yanıt
    İnanın geçiyor hocam sadece şuan vay be diyorum durup dururken içim acımıyor yani bir 3 ay sonra onu bile demem he görünce içim yanar mı onu bilmiyorum şu zamana kadar görmedim 3 ay sonra görsemde bir ifade etmez tek ihtiyacınız olan şey zaman :)
  • Benim de 3 ay falan oldu yavaştan unutuyorum en azından gün boyu aklımda değil.Eskisi gibi acıtmıyor bir tek geçen hafta yeni sevgilisiyle görünce elim ayağım titredi ama yıkılmadım:)
  • KaraEski_ K kullanıcısına yanıt
    Çok iyi hocam bende öyle hala ayaktayım . Bize de bu yakışır.
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Değmiyor inan hocam bunları ben söylüyorum çok değil ilk sayfalarda nasıl atlatacam diyen insan :)
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam hayat güzel devam ediyor :) Bir durum olursa içiniz sıkılır konuşmak isterseniz özelden de yazabilirsiniz.
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam haklsınız valla cidden demek istemiyorum bu lafı ama bizim milletimizin kızları cidden böyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afr0oo

    Arkadaşlar merhabalar . Olayın üzerinden artık ne kadar geçti bilmiyorum 3 ayı geçti sanırım . Artık normalim hatta iyiyim diyebilirim hiç aklıma gelmiyor bazen rüyalarda falan saniyelik oluyor ama gram acıtma olmuyor. Sizlerin dediği gibi her şeyin çaresi zamanmış. Sizleri de üzdüm, düşündürdüm, bir cevap arama arayışına soktum kusura bakmayın. Ama şunu çok iyi anladım aile bir tarafa tabi insanın kendisinden başka hiç bir şey değerli değil. Önce kendin kardeşim kendin. En son ekim ayı başında eşyalarını verdim. Tabi kendisi gelemedi almaya 2 arkadaşını yollamış gayet normal bir biçimde taktim ettim arkadaşlarına iyi akşamlar dediler iyi akşamlar dedim gayet sakin bir biçimde ve usulca kapıyı kapattım. O gün sabahı zaten kuş gibiydim sanki üzerimden öküz kalkmıştı ve derler ya bir sabah uyanırsın her şey çok güzel diye aynen öyle oldu uyandım ve dedim bitti abi her şey :) Artık yolumuza devam edeceğiz hedef ve ideallerim peşinde koşacam. Artık hiç aramıyorum kız arkadaşım olsun şu bu diye olursa olur akışına bıraktım hayatı :)

    Kardesim benim sevindim durumun duzelmesine amerika olayınada ayrıca cok sevindim facedende yazdım sana güle güle git güle güle gel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ganyotcu1453 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolun eksik olmayın cok teşekkür ederim valla güzel Dilek'lerin icin seni de üzdüysem Hakkı'nı helal et :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 senelik iliskim bitti 3 ay önce benimde acım dindi kardeş ama Alışkanlık sosyal ağlardan engellemedim arada bakıyorum fotoğraf attımı diye :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afr0oo

    Eyvallah hocam sağolun eksik olmayın cok teşekkür ederim valla güzel Dilek'lerin icin seni de üzdüysem Hakkı'nı helal et :))

    Helal olsun kardesim benim
  • Hocam ilk yapmam gereken şey o. Sileceksin yoksa o acı burukluk içinde kalan ukte hic dinmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi-kilim-esra

    Tanıyamiyorsunuz abi.sorununuz bu!! merak ediyorum kaç defa o harikulade ilişkiniz sağlam bi testten geçti.kaç defa zor günler atlattiniz ya da bu günleri beraber geçirmeye çalıştiniz.insanların eksiklikleri ve tahammül derecesi bu zamanlarda ortaya çıkar.

    oh ne güzel ya. beraber güzel vakit geçirelim yiyelim içelim geleceğe dair hayal kuralim hatta o hayallerde Bi ev alip içini çocukla doldurup mutlu mesut yaşayalım! ! E harika şeyler bunlar ama hayalini BİRLİKTE kurduğun kisinin önüne geçerse çok büyük sıkıntı..gerçi senin para kazanamama durumunu bahane etmiş tamamen ama ben yine de ciddiyse diye söyledim..sevmek saygıyı da beraberinde getirir..bu çok net..benle beraber olan erkek saygi sevgi çerçevesinde ilerleyen ilişkinin ortasında sırf soğudum diye bırakmaya kalkıyorsa O*ospulugun alasini yapıyor demek..

    Gerçek sevgi SADAKATI gerektirir.. başka yere gidip unutmak namertliktir. nerde kaldi ki yıllarca birbirini bekleyen sevenler. YOK!! Çünkü etraf sizinki gibi sahte ciftlerle sahte sevgilerle doldu.. yaşadığınız sahte zevkleri sonsuz sanip kendinizi ruh ikizi saniyosunuz ve basta söylediğim yere geldik.Cünkü karşıdakini tanıyamiyorsun. beceremiyorsun bunu yapmayı çünkü karşıdakiyle sadece zevkli bi hayat sürmeyi planlıyorsun zorluklarıyla beraber göğüslemeyi değil. .

    her neyse konuyla cok ilgili olmasa da bi şey sasirtici..din ile aran nasil bilemem ama başına gelen belayi sadece iyi insan olduğunu savunarak haketmedigini soylemen cok sacma. çevrene gösterdigin özenin birazini da kendine göster..baskalrinin evinde haram olanla zikkimlanip ben iyi insanim niye niye ben.?? diye hayiflanman aptalca .islama da ters o guvendgin sozde iyi insan olmana da..

    Vesselâm...


    Sırf soğudum diye bırakıyorsa demişsiniz peki ben de size soruyorum o kadar çok geçirilen vakit ve anı sonrası sudan sebep gösterip soğurken ne kadar karşınızdakine karşı saygı gösteriyorsunuz ? O kadar çok anı ve zaman bırakıyorsunuz ve biten şeyin savunması da saygı oluyor geçiniz bunları bir insanla o kadar süre beraber olmuşsanız o durumu karşınızdakinin en iyi anladığı biçimde anlatmanız lazım yoksa karşınızdakinin istemese de sizi bırakmaya kadar gitmesi çok doğal bir durum ha karşınızdakiyle çözemediniz sorununuzu düzgünce anlattıktan sonra o zaman isteyen çeker gider ama öteki türlü çok saçma bu sadece sevgili olayında değil genel arkadaşlık dostluk için de geçerli olmalı




  • Arkadaşlar şunu öğrendim eğer bir kızı seviyorsanız ve ilişkinizin iyi gittiğini düşünüyorsanız iki kere düşünün derim. Elbette şüpheci yaklaşımla hastalık düzeyinde takıntı yapmamak lazım. Fakat kızlar kesinlikle başka birisine tutunmadan seni bırakmıyor. Sizinle anlaşamayacaklarını inandıklarında veya sevmemeye başladıklarında size her şey güllük gülistanlıkmış gibi davranıyorlar. Siz bu durumu hiç anlamıyorsunuz bile. O arada gönlünü yeni birisine açıyorlar. Karşı tarafla her şey anlaşıldıktan sonra da size elveda diyorlar. Erkekler böyle değil işte, özellikle seven erkek bir anda kendini terk edilmiş buluyor ve 6 ay kendine gelemiyor. Şekil 1a.
  • içime kurt düşüyor ya böyle konuları görünce. 1 senelik ilişkim var. 4 sene nedir ya 4 sene sonunda aldatmak vay anasını.
  • Kızların tipik ayrılma yöntemi
  • cihan kardeşim noldu abd ye gitme durumun mu oldu. kızdan haber alıyor profiline bakıyor musun hiç. nasıl hissediyorsun özlüyor musun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luka Modric -- 13 Kasım 2015; 17:35:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.