Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tarafsız olun, eskisi gibi artık firmaları eleştirmekten uzaksınız, kullanıcı tarafını düşünmeden yorumluyorsunuz aslında sizde bir kullanıcısınız...

    Her yaptığınız haber taraflı gözüküyor. Ayrıca burası bir donanım sitesi eskiden full donanım incelemesi videoları çekilirdi adam gibi yorum yapıp sizi bilgili biri olarak gördüğümüzden danışırdık tutupta siz nezaman mobil cihazlarla doldurup, firmalarn adı altında haber yaptınız işte ozaman gözden düşmeye başladınız

    Ama bir donanım sitesinde apple,türktelekom hatta siyasete kadar uzanan konular yer almaya başladı. Sizin kişisel yorumunuz siteye haber olmamalı. Siz donanımhaber editörüsünüz,akkhaber,mobilhaber editörü değil. Eski halinize dönün, donanım inceleyin. Akk'den sizene, biz yürütüyoruz topluluğu destek çıkıyorsanız çıkın, çıkmıyorsanızda karışmayın.

  • Sizi siz yapan kitleyi böyle kötüleyemezsiniz. 3-5 kötü yoruma bakıp da insanlara istediğiniz etiketi yapıştırmayın. Dozunda eleştiriyi kabul edip bağrınıza basın. Aksi halde sonuçları kötü olabilir. Türkiye'nin tek forum sitesinin donanımhaber olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antipatik ve iticisin Mesut sırf senin yüzünden anasayfaya girmiyorum. Akk yazın da büyük rezillik Dh'nin forumu gibi bir itici gücü varken hitlerde sdn nin bile arkasında kaldı site, Gün'ün yerinde olsam neden acaba diye bir düşünürdüm. Youtube kanalının takipçi sayısı ile ne kadar başarısız biri olduğunu görebilirsin. Bu forumun nadide üyelerine psikolojik sorunlu deme cüretini hangi egoyla buluyorsun? Ne başarın var? Forum olmasa seni kim tanırdı? Bu soruların cevabını verdiğin de bu insanlara neden saygılı olman gerektiğini de bulmuş olacaksın.

    Not: Seni eleştiren üyelere verdiğin sınırsız ban ve uzaklaştırma cezaları seni daha da antipatik yapıyor istediğin kadar ceza ver insanların yeni üyelik açıp yazmaya devam etmesi zor bir durum değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_1981 -- 17 Eylül 2016; 14:36:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazı çok uzun okumadım biyerinde istifa ediyorum falan yazıyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin teknoloji ve bilişimden en iyi anlayan sitesinde sizi ve editörlerinizi 10'la katlayıp 1000'le çarpacak insanlar olduğuna şahit oldum. Ve o insanların arasında ve onların yazılarıyla büyüyen insanların tepkilerini çektikten sonra böyle timsah gözyaşları dökmek hoşunuza gidiyorsa buyurun yapın! ha bu kadar yıl sonra bu laflar zorunuza gitmeye başladıysa bravo! sizden artık bir tuzukurusunuz! hayırlı olsun.

  • patron çıldırdı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xloud


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet..Akif

    Selamun aleyküm
    Mesut bey. Ben de geçenlerde bir trol ile tartıştım. adamlarda beyin yok. Herif yarbay olmuş. hala trol. Mesaj sayısı ile adam olunmuyor demek.

    Adam müslümanlara açıkça hakaret ediyor. Sonra kendisine ben sekülerim diyor. Yesinler senin sekülerliğini. Senden bir bok olmaz.

    Bende sinirlendim. Gel Konya'ya ağzını dağıtayım dedim. Yahu adamlar islam lafını duyunca kuduryor. Ulan elin yabancısı senin kadar kudurmuş değil.

    Konya' yobaz kentiymiş. Bunu yiyorsa Konya'da söylesin. Gezi parkı olaylarında İstanbul, Ankara, Esküşehir, Adana İzmir gibi şehirlerde dilediğiniz boku yaptınız. Ya Konya, bir tarafınız yemedi. Konya'ya gelip öyle pislik yapacak adamın hayatını kaydırırlar.

    Biz Devletimizin önce dinimizin kurbanıyız. Sizin gibi dünya için değil, Allah için yaşarız. Kimseyi dine zorlamadık. Zorlamayız. Yobaz yaftasının anlamını bilmeyen beyinsizler de yobaz der olmuş.

    Yobazlık seküler, kemalist, dinsiz kişilere masustur.

    Ben adam gibi hayatını yaşayan, dine küfretmeyen adama laf etmiyorum. Ateist olmak kişinin tercihi, deist olmak ta, seküler olmakta, isterse etli ekmeeğe tapsın, bana ne. Benim kızdığım şey apaçık ortada.

    Ekşi gibi boktan yerlerde müslümanlara ve Türk halkına koyun, çomar, yobaz derler. Kendileri ne bokmuş? Bakın hele lafı söyleyene.

    Çok güzel bir söz var.

    Lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı diye.

    Adam değilsiniz.

    İnanmamak, inanmak, reddetmek, kabullenmek özgürlüktür. Özgürlük bir diğerinin özrgürlüğüne laf edene kadar sürer. Sonra onun adı özgürlük değil, soysuzluktur.


    Camiye giden yobaz,
    Başörtüsü takan yobaz,
    Kuran okuyan arapçı,
    Kuran arap özentisi,
    Din yobazlı,
    İslam kafa kesmek,
    Halk koyun,
    Seçmen çomar,


    Yahu bu adamların tek yaptığı oturdukları yerden ahkam kesmek. Kıçlarındaki ossuruğu bile tutamazken, kendilerini bir halt sanmak.

    Birleri savaşlarda can verir, birileri burada boş boş atıp tutar.

    Darbe olduğunda bazı seküler olduğunu söyleyen kişicikleri de gördük. Darbeye çanak tuttular.

    Ya gezi olayları, orada ne oldu? PKK ile kol kola eylem yaptınız. Sizden bir halt olmaz.


    Çomar it demek. Halka it diyen aynaya bakıyordur.

    Peygamberim çok güzel bir söz etmiş.

    Ben kişinin aynasıyım. Kişi bende kendisini görür.

    Küfre devam.

    Sizin yüzünüzden sakin duran, suçsuz ateist, deist, seküler kişiler de kötü bilinir. Yazık.

    Bir de bana savaştan kaçarsın demiş seküler cici çocuk.

    Darbe olayında görmedik seküler ve sizin gibi küfreden kemalistleri. Darbe başlayınca, tankları görünce, "OOOO yeee, ıslık ıslık ıslık , " böğürüyordu sizin tayfa. Bağdat caddesi şahit.

    Sizden bir halt olmaz.

    Ateist olmak tercih,
    Deist olmak da,
    Seküler olmak da,
    Spritualist yada kemalist olmak da
    Ne olduğun sorun değil. Sorun millete hakaret edip, milletten saygı beklemen. Özgürlük naraları atıp, milletin özgürlüğüne el uzatman.

    Adam ol canımı ye.

    Saygılar.

    Allah C.C. ıslah etsin kardeşim seni...


    Adam gayet doğru birşey yazmış @Mehmet..Akif hocam eline sağlık.
    Tam olarak internet kültürünün yeni sorunuda bu zaten,herkes en doğrusunu biliyor,saygı,ahlak,edep,vicdan,insanlık bu tarz kavramları çoğu öğrenmemiş bile, Annesinin babasının eline sussun diye telefon,tablet verdiği nesilden gerçi ne beklenirki daha fazla?(Evet doğru,yani daha kötüsüde gelecek) Sorsan bunlar dünyanın sırrını çözmüş gibi cevap yazarlar sana bide.Çok güzel bir atasözü vardır; Okumak cahilliği alır,Eşeklik baki kalır.

    Allah bu yeni gelen nesile akıl fikir versin asıl.Saygısızlık ve hakaret hiçbir zaman şimdiki kadar meşrulaştırılmadı,birde bunu düşünce özgürlüğü diye yumuşatmaya çalışan kesim var,hepsine acıyorum.Hastalıklılar ve İnsanlıkla hiçbirinin alakası yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 17 Eylül 2016; 14:40:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonyci de ol

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman söylerim.
    Donanımhaber Forumunun yaş ortalaması 14'tür.


    Yani burada mantıklı münakaşaya gireceğiniz bir üyeye mesaj yetiştirmeden önce onun %90 ihtimalle ergenliğe yeni girdiğini hesaba katacaksınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaftalama meselesi MÇ'nin bahsettiği kadar keskin gibi gelmiyor bana. Biraz mübalağa yapıyor diye düşünüyorum. Kendisinin de söylediği gibi, çok aldırmamak gerek bu tarz tiplere. İşinizi yaparken vicdanınız rahatsa gerisi teferruattır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senelerdir şu forumdayim bu forumun bu egosu yüksek editorlerine bir türlü isiminamadim. Ve forum ölücülerin yuvası olmuş durumda. Ee bu ölücülere de ancak sizler gibi editörler yakışır.

  • çünkü öylesin
  • Sony ve HTC'ye hic laf atilmamis,sony ile HTC musluklari kesti galiba gerci yasam belirtisi bile vermiyor 2 firmada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 17 Eylül 2016; 14:47:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bunlar hep çok çalışmaktan başınıza geliyor @speed-step :D

    bayram tatilimde istemsizce her gün donanımhaber anasayfasına baktığımı farkettim yeni içerik var mı diye, çünkü en bol zamanı tatilde bulabiliyorsunuz. Keşke bayram boyunca hiç içerik üretmeseydiniz de biz kullanıcılar sizlerin de robot olmadığını anlayabilseydik.

  • Bekarsa everin
    Evliyse, rusyayla barışmışken antalyaya götürün
    Gittiyse psikologa götürün..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut hocam, savunma hakkı kulsaldır deyip, 30 insanın canına kiymiş 50 kişi ye tecavuz etmiş, 100 lerce farkli suca karişmiş adami savunmaya kalkarsanız tepki alirsiniz bu gayet normaldir he bide bu adam 10 numara 5 yıldız adamdir derseniz ayni keyfeye konulursunuz.

    adil kullanım diye bize dayattikları şeyi savunmanızla bu adamı savunmaniz arasinız bir fark göremiyorum.. tepki almanız gayet normal bence.. hatta bence mantiksiz olan aldıgınız tepki den şikayetçi olmaniz...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: biktimmk

    Mesut bey, insanları yanlış yönlendirmeyin. Ben size samsungcusunuz diyen kimseyi görmedim ( belki biri sçdemiştir sizde aha bakın bana samsungcuda diyorlar diye demagoji yapıyorsunuz). Ayrıca insanlar fikirlerini söylüyor diye "PSİKOLOJİSİ BOZUK OLANLAR" diye yaftalayamazsınız. Psikolojiden yaptığınız incelemeler gibi anlıyorsanız lafım yok. Çok bilmiş olmamak gerek. Altı üstü ürün incelemeleri yapıyorsunuz youtubede onlarca çoluk çocukta bunu yapıyor. Sizin tek farkınız büyük bir sitede olmanız yaptığınız incelemelerde de sürekli taraf tutuyorsunuz. Şimdi fikirlerimi söyledim diye "psikolojisi bozuk troll" olmuşumdur.

    ovv çok sert.

    not: +1
  • Mesut hep haklı nede olsa herkes vız gelir tırıs gider onun için.
    Tüm dh kullanıcılarını Troll, Egoizt, kendini bilmez işe yaramaz.

    Kullanıcı Nick ve Rumuz kullansa bile DH sözleşmelisine göre o kişi 100% anonim değil.

    M.Serdar Kuzuloğlu da yazılar yazıyor ama, içerisinde ne şirketleri nede kendi egosunu tatmin edici bir yazı yok örnek verecek olursak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası herkes düşündüklerini yazmakta özgür fakat karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde olmalı, sanki yüz yüze konuşuyormuşçasına saygılı olunmalı. Bende bu forumda çok çektim bunlardan. Herkes aynı şeyi düşünmüyor malesef. Önemli olan birbirimize saygılı olmaktır.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.