Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayin mesut cevik yorumlara gelen beğenilere bakarsak sizin söyleminizle forumun yarisi troll ve psikolojisi bozuk çıkıyor öyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkn_s

    Bu yazıda ismi geçen kişi ve kuruluşların gerçek hayatla herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.


    Bir editör daha intihar etti.

    Evet sayın seyirciler bugün 17 eylül cumartesi ve bir son dakika gelişmesiyle karşınızdayız.
    Dom._.alal._.ımhaber editörü Namesut Ezik evinde bilgisayar masasının üzerinde ölü olarak bulundu. Detaylar az sonra.

    Bu acı olay haber merkezlerine bomba gibi düştü sayın seyirciler. Haberi alır almaz muhabirimiz olay yerine ulaştı ve şimdi muhabirimiz bizlere bu vahim olayın perde arkasını açıklayacak. Bu ölümün arkasındaki tüm bilinmeyenlerini Do._.Mall._.tv izleyenlerine anlatacak.
    Evet Sezai Domalsa sendeyiz:

    Muhabir Sezai Domalsa : Ülke gündemine bomba gibi düşen bu ani ölümün yaşandığı evin önündeyiz sayın seyirciler. Bu esrarengiz ölümün nasıl gerçekleştiği ile ilgili şok edici bir çok detay elimize ulaştı .Halkın editörü Namesut bey akşam saatlerinde arkadaşlarıyla beraber Beykoz'daki villasına geliyor. Oldukça mutlu bir şekilde evine gelen Namesut bey ve arkadaşları bir iki saat sohbet ediyor sonra Namesut bey yarınki video haberini hazırlamak için bilgisayarının başına oturuyor. Önce mailine bakan Namesut bey operatörden gelen mesajla kota sebebiyle hızının 3 mps düşürüldüğünü öğreniyor. İşte bu andan itibaren kota zehirlenmesi geçiren Namesut bey bu duruma çok sinirlense de işine olan bağlılığı sebebiyle araştırmasına devam ediyor. Tabii zehir her geçen dakika vücuda yayılıyor ama halkın editörü Namesut bey video haber araştırmasını bitirmeyi başarıyor. Ama Namesut bey biraz bitkinlik biraz ateş biraz da baş ağrısı hissediyor ve arkadaşları diyor ki iyi görünmüyorsun dinlen istersen deseler de aldırış etmiyor Namesut bey. Hem bitti zaten video haberim hazır sadece siteye göndermek kaldı deyip işe koyuluyor. Okuyucuları konusunda çok hassas olan Namesut bey bir an önce haberini merkeze ulaştırmak istiyor. Ama o da ne !
    video haberin yüklenme süresi 18 saat diye bildirim ekranı çıkmaz mı. İşte Namesut bey burada sinir krizi geçiriyor. Masayı yumrukluyor. Üstünü başını parçalıyor derken halkın editörü Namesut bey'in kalbi daha fazla bu strese dayanamıyor ve hakkın rahmetine kavuşuyor. Olay yerindeki arkadaşları ise yaşananların şoku içerisindeler. En yakın arkadaşı Serdi beyle konuşma imkânı bulduk. Serdi bey mikrofonlarımıza şunları söyledi.
    O kadar söyledim amerika'ya yerleş diye. Orda internet kotasız ve daha hızlı diye ama beni dinlemedi.
    Bir başkadır benim memleketim dedi.
    Katlanırım ne olacak ki dedi. Ama kalbi dayanamadı maalesef. Peki son anlarında yanındaydınız Serdi bey son sözleri neydi?
    Ben bu kotayı icat edenin.....
    Kotayı icat edip upload koyanın....
    Fiberliyoz müdür diyen telekom'un.. .taaa gelmişini geçmişini derken gidiverdi kardeşim
    Genç yaşta büyük bir editörü kaybettik çok üzgünüm .

    Evet sayın seyirciler şimdi de halkın editörü Namesut bey'in adli tıp otopsi raporu elimize ulaştı. Sıcağı sıcağına bu bilgileri Do._.Mall._.tv izleyenleriyle paylaşalım hemen.Evet İnternet Hospital baş hekimi sayın Sadık Domalır söz sizde efendim:

    Halkın editörü Namesut bey kota zehirlenmesine bağlı upload şoku geçirmiştir. Yani kısacası internet yetmezliği komasına girerek hayatını kaybetmiştir. İnternet Hospital ailesi olarak ardı ardına gelen editör ölümlerine acil çözüm üretilmesini yetkililerden bekliyoruz.
    Daha çok ölümler yaşanmadan ülkemizin en büyük hastalığı olan internet yetmezliği meselesine bir an önce eğilmeliyiz.
    Evet sayın seyirciler buradan aktaracaklarımız bu kadar sözü merkeze bırakıyorum.

    Muhabirimize teşekkür ediyoruz. Ardı ardına gelen editör ölümlerine artık yürek dayanmıyor sayın seyirciler.
    Bir sıcak gelişme
    Saray'dan BeşparaetmezTepe'den açıklama yapılıyor kameralarımızı saraya çeviriyoruz.
    Do._.Mall._.istan devlet başkanı Recep Kandırılmış
    konuşuyor canlı yayın.
    Vatandaşlarıma derin üzüntülerimi ifade etmek isterim. Tabii olay çok sıcak. Şimdi bu tür olaylar yaşanabilir. Bu işin fıtratında var .Editörlük yan gelip yatma yeri değildir. Bir fiberdir tutturmuş gidiyorlar anlamak mümkün değil fiberle mi doğdun mübarek.

    Düşük profilli yüksek atarlı başyakan Cinali Fibersiz konuşuyor:
    Halkımız merak etmesin olayın peşindeyiz. Sorumlular neredelerse bulunacak hesap sorulacak. Bugünleri unutmamak adına
    17 Eylül İnternet Yetmezliği Şehitleri Anma Günü olarak ilan ediyorum.

    Ulaştırma bakanı konuşuyor:

    Efendim ardı ardına yaşanan editör ölümlerine
    fiber-densizlik olayının sebep olduğu söyleniyor ve bakanlığınız suçlanıyor .
    Bu konuda ne dersiniz ?
    Bunlar asparagas haberler dedikodular. Halkımız bu tip haberlere itibar etmesin. Bizler görevimizin başındayız. Halkımız müsterih olsun. Fiber-densizlik olayında ise biz bakanlık olarak gerekeni yapıyoruz. Bakanlık olarak pür dikkatle Trene bakıyoruz. Trene bakmak bizim işimiz.

    Şimdi de sağlık bakanı konuşuyor :

    Arka arkaya gelen acı haberler malumunuz üzüntülüyüz tabii. Halkımızı peşinen bir konuda uyarmak isterim. Şimdi bir kaç zamandır çeşitli kanallarda oldukça ucuz ve kotasız ithal gıdaların reklamı yapılıyor. Buradan bir kez daha halkımızı uyarıyorum. Bu tarz ithal gıdaları tüketmesinler uzak dursunlar. Son derece zararlı olan bu gıdalar kotasız ve hızlı bir şekilde tüketilirse maazallah istenmeyen durumlarla karşılaşabiliriz.
    Halkımızın oldukça güvenli olan kotalı ,ağır, yavaş ve fiyatı da görece pahalı olan yerli gıdaları tercih etmesi Rant sağlığımız açısından büyük önem arz etmektedir.

    Diyanet İşleri başkanı konuşuyor:
    Evet efendim internet çağımızın Deccal'i dir esasında.
    Bu canavarın biz müslümanlardan mümkün olduğunca uzakta tutmak için muska yaptırdık kısa zamanda halkımıza ücretsiz bir şekilde dağıtacağız.
    Efendim neymiş kotasız hızlı ve ucuz internet bizim de hakkımız diyorlar. Bakın gençler bu batının bizlere oynadığı kirli bir oyun. Batı kotasız sınırsız internet yoluyla kendi ahlaksızlığını bizim gençlerimize aşılamak istiyor. İşte bütün mesele bu.
    Bakınız kotasız internet caiz değil.Çünkü dinimizce israf haramdır. Kotalı internet müslümanları haramdan uzak tutmak için var.
    Bir de aşırı hız meraklıları var. Bakınız gençler ister gerçek hayatta ister sanal alemde aşırı hız dinimizce caiz değildir.Bu konuda sayısız sahih hadis var.Sanal alemde efendi efendi sâkin sâkin dolaşmak varken aşırı hızlar yapıp can kayıplarına vesile oluyorsunuz.. Yapmayın.
    Unutmayın taşıdığımız bu canlar bize tanrının emanetidir.

    Evet sayın seyirciler bir daha ki haber bülteninde görüşmek üzere hoşçakalın.

    Ağır işsiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • akk konusunda haksızsınız
  • AKK noktasında haksızsınız kabul edin. Ayın ilk 10 günü kotalar sıfırlanıp hızlar artınca neden bir sıkıntı yaşanmıyor?

  • Okuıyorum da Şikayet ediyorlar Üst mevkiye kimi kime şikayet ediyorsunuz raylı sistemlerde Amerikadan dala ucuzuz ve daha hızlıyız diye konu açıp test edin bakalım denilince işimiz değil diyerek olayı örtpas edenler mi bu konuda bişey şey yapacak.

    Alın elinize GPS ı çıkın bahsedilen yüksek hızı yerinde test edin nerelerde kaç dk yüksek hız nerelerde normal görün denilince kızan laf ebeliği yapanlar mı bu konuda bir şeyler yapıcak
    Siz merak etmeyin izin alınmıştır yap dememiş olsalar yapamaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 19 Eylül 2016; 19:09:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut bey hakli arkadaslar konuya herkes farkli gorusler sunabilir.bizlerin ise samsung u konustu diye samsungcu apple konustu diye apple yaftasini yapistirmamiz hic hos degil.sorun bizde.burda binlerce yorum yapilabilir ama yapilan yorumlarda karsidakinin sahsina hakaret etmeden ona zarar vermeden yapilmali.

    Mesut bey siz ve ekibiniz bence harika biraz daha fazla inceleme daha da guzel olabilir.

    Saygilar....

  • Bu nasıl trpipler eleştiriler ?? Yaşlar kaç merak ettim... Ulan doğru yanlış adam akk konusunda kötü fikre sahip olabilir ama bunca yıldır bu sitede sizlere hizmet etti. İnsan gibi eleştirenlere lafım yok ki eleştiri olmalı ki gelişimde olsun ama bu bazı şerefsiz karakterler resmen hakaret etmişler. Yazıklar olsun. Millete laf ediyonuz onun bunun adamı yok kültürsüz vs. diye ama sizin bunu analiz edecek beyniniz olsa önce ekmeğini yediğiniz bu forumun kurucularından ve yıllardır bizlere hizmet eden şu insancağıza hakaret etmezdiniz. Eleştirmeyin diyen yok zaten. Ancak bu nedir aga bi küfr etmedikleri kalmış. Az zorlasan onuda yapacaklar. Olm kendinize gelin lan. Manyakmısınız ne yaptı lan size Mesut Çevik ? Evet bi konuda ona katılmayabilir hatta düşüncesini iticide bulabilirsiniz ama bu tripler hakaretler nedir? Adama maaşını veriyomuş gibi yorumlar yapanlar gördüm. Lan foruma hayrına mı giriyonuz?? Burda aradığınız bilgi yardım inceleme vs. bir sürü içerik buldugunuz için giriyonuz. Bir kuruş para ödemiyonuz. Allah kimseyi sizin gibi görmemiş cahillerin eline mahkum bırakmasın. Bunlar birde para ödese gider forum binasını yakarlardı. Bende Akk muhabbetini pek beğenmedim ama beğenmedim der eleştirir geçerim en fazla. Utanmazsa küfr edecek adamlar var yahu. Bu nasıl bi işsizliktir anlamadım. Eleştirin ama hakaret edemezsiniz kimseye. Daha büyüğünü söylüyorum bu adamların maaşını bile ödeyen siz olsaydınız yinede hakaret etme hakkına sahip olamazdınız. Son sözümde insan gibi eleştiren elştirir gelişimde katkıda bulunur hakaret edecek kadar beyni çalışmayan adam gitsin başka forumlara siteye takılsın kimse zorla burda tutmuyo sizi.





  • "Mantıklı veya değil fakat kotaya giden yol işte böyle ve biz kullanıcılar katlanmak zorundayız."

    Bilimsel gelişmelerin her gün verildiği bu site de sitenin genel yayın yönetmeni olan Mesut çeviğin dünkü talihsiz cümlesi ama asıl üzücü olan hata dan dönmek yerine Mesut beyin kendi takipçi kitlesine kızıp bizleri trol ilan etmesi bu mesajları yazan bizleri forum geçmişi belli özel Deniz kendisine yazdığımız mesajlar ortada kendisi bilgisinde

    Gerçekten insan hiçbir adaletsizliğe katlanmak zorunda değildir. Gerçekler siz onları görmeseniz de ordadır. Allahtan bilimsel gelişmeler var ve hiçbir şeye katlanmak zorunda değiliz.

  • "Mantıklı veya değil fakat kotaya giden yol işte böyle ve biz kullanıcılar katlanmak zorundayız."

    Bilimsel gelişmelerin her gün verildiği bu site de sitenin genel yayın yönetmeni olan Mesut çeviğin dünkü talihsiz cümlesi ama asıl üzücü olan hata dan dönmek yerine Mesut beyin kendi takipçi kitlesine kızıp bizleri trol ilan etmesi bu mesajları yazan bizleri forum geçmişi belli özel Deniz kendisine yazdığımız mesajlar ortada kendisi bilgisinde

    Gerçekten insan hiçbir adaletsizliğe katlanmak zorunda değildir. Gerçekler siz onları görmeseniz de ordadır. Allahtan bilimsel gelişmeler var ve hiçbir şeye katlanmak zorunda değiliz.

  • Bu sitede güzel işler yapılıyor ki bu kadar takipçisi var ancak mesut bey bence fazla alıngan. Erdi Özüağ dan bu tarz çıkışlar hiç görmedim kendisi daha profesyonel...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 19 Eylül 2016; 20:35:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafasc

    Bu sitede güzel işler yapılıyor ki bu kadar takipçisi var ancak mesut bey bence fazla alıngan. Erdi Özüağ dan bu tarz çıkışlar hiç görmedim kendisi daha profesyonel...

    Evet Erdi bey daha profosyonel ve doğrunun yanında.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın mesut beyi severdim ama kararını vermiş gibi ya bizim yanımızda durursun yada karşımızda durda bilelim hangi saftasın

    düzgün izahını verirsin neden kota lazımış bizde inanalım hll knk falan yazalım

    Pek inandırazsın gibi ama olsun cavap yazabilirsin belki ama inandıramazsın beni kota lazım valaha lazım anam babam ölsünki

    dersen belki
  • işine gelmeyince banlayın eksik harf filan bulursanız aşağılayın
    yazdıklarımızı silin karakteriniz pacalardan akıyor
    (ne lazım bize ucak gemisi ortadoğu şurası) zihniyete bak yaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KANUNI61 -- 19 Eylül 2016; 21:23:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blindfire


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafasc

    Bu sitede güzel işler yapılıyor ki bu kadar takipçisi var ancak mesut bey bence fazla alıngan. Erdi Özüağ dan bu tarz çıkışlar hiç görmedim kendisi daha profesyonel...

    Evet Erdi bey daha profosyonel ve doğrunun yanında.





    Sırf meraktan mesut çevik in ilgili yazısını bulup okudum, adam erdi özüağ 'ın yazısına ters birşey yazmamış ki sadece gerçekler bunlar diye bir tespit yapmış. Forumda ki mesut çevik düşmanlarına gün doğmuş vurun abalıya durumu olmuş biraz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buraya insanlar haber sitesi diye giriyor blog değil ki burası bu kadar öznel değerlendirme yaparsanız tepkiler normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Su akk hakkindaki yazisini okumadim bi okuyayim bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz haberde kullanilan fotograf oldukca duygusal, anlam veremedim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palsak

    Mesut bey hakli arkadaslar konuya herkes farkli gorusler sunabilir.bizlerin ise samsung u konustu diye samsungcu apple konustu diye apple yaftasini yapistirmamiz hic hos degil.sorun bizde.burda binlerce yorum yapilabilir ama yapilan yorumlarda karsidakinin sahsina hakaret etmeden ona zarar vermeden yapilmali.

    Mesut bey siz ve ekibiniz bence harika biraz daha fazla inceleme daha da guzel olabilir.

    Saygilar....

    İroni ise neyse de ciddi isen yazık sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785

    Bu nasıl trpipler eleştiriler ?? Yaşlar kaç merak ettim... Ulan doğru yanlış adam akk konusunda kötü fikre sahip olabilir ama bunca yıldır bu sitede sizlere hizmet etti. İnsan gibi eleştirenlere lafım yok ki eleştiri olmalı ki gelişimde olsun ama bu bazı şerefsiz karakterler resmen hakaret etmişler. Yazıklar olsun. Millete laf ediyonuz onun bunun adamı yok kültürsüz vs. diye ama sizin bunu analiz edecek beyniniz olsa önce ekmeğini yediğiniz bu forumun kurucularından ve yıllardır bizlere hizmet eden şu insancağıza hakaret etmezdiniz. Eleştirmeyin diyen yok zaten. Ancak bu nedir aga bi küfr etmedikleri kalmış. Az zorlasan onuda yapacaklar. Olm kendinize gelin lan. Manyakmısınız ne yaptı lan size Mesut Çevik ? Evet bi konuda ona katılmayabilir hatta düşüncesini iticide bulabilirsiniz ama bu tripler hakaretler nedir? Adama maaşını veriyomuş gibi yorumlar yapanlar gördüm. Lan foruma hayrına mı giriyonuz?? Burda aradığınız bilgi yardım inceleme vs. bir sürü içerik buldugunuz için giriyonuz. Bir kuruş para ödemiyonuz. Allah kimseyi sizin gibi görmemiş cahillerin eline mahkum bırakmasın. Bunlar birde para ödese gider forum binasını yakarlardı. Bende Akk muhabbetini pek beğenmedim ama beğenmedim der eleştirir geçerim en fazla. Utanmazsa küfr edecek adamlar var yahu. Bu nasıl bi işsizliktir anlamadım. Eleştirin ama hakaret edemezsiniz kimseye. Daha büyüğünü söylüyorum bu adamların maaşını bile ödeyen siz olsaydınız yinede hakaret etme hakkına sahip olamazdınız. Son sözümde insan gibi eleştiren elştirir gelişimde katkıda bulunur hakaret edecek kadar beyni çalışmayan adam gitsin başka forumlara siteye takılsın kimse zorla burda tutmuyo sizi.

    Beğenmiyor isen okuma efendi Millete troll diyen ezik diyen birini bu kadar savunuyorsun nasıl bir çıkarın var. Bu konu açılmış ise eleştiri olur olacak buna alışacaksınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    15 bin tl lik araba ile 150 bin tl lik araba aynı benzini kullanıyor ona da mı itiraz edelim. 150 bin tl lik arabanın benzini 50 lira mı olsun. Kafanız güzelmiş siz sgk yıda protesto edin sizden bin tl pirim kesiliyor hiç doktora gitmiyorsunuz diğer bir vatandaştan da bin tl kesiliyor ama o 10 bin tl lik masraf yapıyor ne yapalım kapatalımmı kota mı getirelim yok arkadaş sen 5bini gecemezsin herkes 5bin tl lik hasta olabilir mi diyelim.

    Akk kalkınca fiyatlar niye yükseliyor ne oluyor da yükseliyor niye bir avuç halkı var nüfüsu az diye alay edilen bulgaristan bizden ucuz internet veriyor. Nasıl kazanıyor bu bulgar telekomcular gömü mü bulmuşlar.

    Alt yapı onlara yetiyor iyi kullanan da az fiyata az nasıl kar ediyor da bizde koskoca 80 milyon nüfusa sahip bilmem kaç milyon aboneye sahip telekom akk kalkınca sıkıntıya giriyor.

    Tamamen uyuyun da uyanmayın önünüzdekini yiyin de başka şeye bakmayın ne veriyorlarsa ohh deyin demeye getirilmiş bozacının şahidi şıracı mantığı ile yazılmış bir yazınız var. yok ötv miş falanmış zaten ötv diye alınan zamanında çok kızılan deprem var diye bahane üretildi denilip hala kalklmayan bu vergiyi ayrı bir protesto kaynağı yapmak gerek. Siz özel yatlardan yakıt vergisi almayın cüzzi bir paraya mazot satın gel gelelim büyük kitlelerin kullandığı internete katlama vergi koyun. Tabi zengin daha az versin fakir daha çok fakirden alınan daha tatlı çünki.

    Birilerine yardakçılık yapmak için kendinizi yormayın kimin ne olduğunu forum ahalisi de iyi biliyor ülkede siz kalkar yarın öbürgün bu şartlar bize çok neymiş 100 mbit verin 3mbit yeter diye yazı da yazarsınız işinize geldimi gelişim gelişim dersiniz işinize geldimi gelişime köstek olmakta el birliği ile yol alırsınız.

    Hani bu ülke kalkınmayı ön plana almış her alanda daha iyiye gidecekti ne oldu rant olunca gelişim iyi rant olmayınca vurun darbeyi gelsin şakşakçılar gelsin yardakçılar gelsin destekçiler.

    yine yazının tamamını okumadan bir cevap. Ben bizim ülkede akk normal falan demiyorum. Ama bence mantıklı birşey dedim. Bizim ülkede dediğim gibi affedersiniz ama yine yazıyorum HEP BANA dedikleri için oluyor bütün bunlar.

    Verdiğiniz sgk örneği çok saçma gss primleri herkesin aynı şey üzerinden yatar ve herkese eşit hak verilir. Bu sağlıktır neyin ne olacağının hiçbir zaman belli olmadığı bir alan. Nitekim bu yüzden öss ler de var

    Ben diğer ülkelerin bizden çok iyi olduğunu zaten söyledim ama mantıklı olan bu. en ucuz interneti de sağlasan eşitlik için akk güzel birşey. Ama bu türkiyedeki gibi akk sız paket pahalıdır değil akklı paket ucuzdur mantığıyla ilerlemeli. Türkiye HEP BANA mantığıyla ilerleyerek buna erişemez zaten.

    E biz daha ne diyelim ki... Ben de diyorum ülke berbat diye ama mantığı görmek lazım. Bu mantık Türkiye de değil ama olan yerler var ve doğru bir biçimde gayet güzel işliyor. Siz anca herşey mükemmel ve ucuz olsun derdindesiniz. Dediğiniz gibi 15bin tl ye de araba var 150 bin e de.. İkisinin benzini zaten aynı değil nitekim biri fazla yakar biri az yakar. Biri az yakarken çok performans verir diğeri çok yakarken az.

    Yani bizim derdimiz fakir ölsün değil kimsenin yardakçısı da değilim zaten şu zorlu hayatımda olmam da. Fakir de akk sız paketlere rahat erişsin diyoruz ama ihtiyacından fazla para ödeme durumu olmasın. Günümüz piyasasına göre değerlendirirsek mesela 45 tl ye 40-50mbps full limitsiz akk sız paketler olsun ama 15 liraya bunu 50gb 25 liraya 100 35 liraya da 200 akk lısı olsun ki daha ucuza da o hızlı internetin keyfi sürülsün. Mesela tek başına 50gb yeter diyen biri de izlediği film sayısı 3 olsa da bunu 4k olarak rahat rahat izlesin diyelim.

    Yazıyı yine kısa olsun derken uzun tuttum da siz anca bizim "AKK MANTIKLI BİR UYGULAMADIR" lafımızı cımbızla çekip "AMA DOĞRU UYGULANMALIDIR" kısmını çöpe atın. Ne diyeyim ki.. Ha o yattan vergi almama vs mevzularını emin olun sizden iyi bilirim ama konumuzla alakası yok.




  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.