Şimdi Ara

3D TELEVİZYON ALACAĞIM? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARAKADAŞLAR 3D TELEVİZYONLARDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM SİZCE . PALYSTATION SALONUM VAR . 3 D DE LCD VEYA LED ÇOK BÜYÜK FARK YARATIRMI? BİRDE HER 3D GÖZLÜK HER 3D Lİ TELEVİZYONLARDA ÇALIŞIRMI? BİLDİĞİNİZ BİŞEYLER VARSA YAZARSANIZ BÜYÜK BİR YARDIM ETMİŞ OLUCAKSINIZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM....



  • Bütçeniz ne kadar? Görüntü kalitesi olarak 3d, lcd ve ledler arasında doğal olarak farklar olur. Her 3d gözlük her 3D tv de çalışmaz. Çünkü her markanın gözlük teknolojisi farklıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apodaka

    ARAKADAŞLAR 3D TELEVİZYONLARDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM SİZCE . PALYSTATION SALONUM VAR . 3 D DE LCD VEYA LED ÇOK BÜYÜK FARK YARATIRMI? BİRDE HER 3D GÖZLÜK HER 3D Lİ TELEVİZYONLARDA ÇALIŞIRMI? BİLDİĞİNİZ BİŞEYLER VARSA YAZARSANIZ BÜYÜK BİR YARDIM ETMİŞ OLUCAKSINIZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM....


    Öncelikle merhabalar,

    Play Station salonu için şu an bakabileceğiniz en makul 3D TV modelleri LG ve Philips'te var. Şimdi orası bir ticari işletme olduğu için f/p durumu fazlasıyla önemli. Bir de sizin zaten mutlaka ve mutlaka FPR teknolojisini araştırmanız gerekiyor zira şarj edilebilir ve fiyatı yüksek olan SG gözlükler sizin adınıza büyük sıkıntı yaratır maddi olarak. Olası bir çalınma durumuna karşı büyük olumsuzluk olur ve ayrıca zaten uzun süreli kullanımda baş ağrısı, baş dönmesi, mide bulantısı gibi sorunlar yarattığı için bir süre sonra çekiciliğini kaybeder 3D durumu.

    Philips'ler konusunda bilgi sahibi değilim ama kendim LG 42LW4500 kullanıcısıyım ve PC ve PS3 bağlantısıyla kullanıyorum bu TV'yi. Fazlasıyla da memnunum kullandığım üründen. Birincisi en önemli olan lag sorunu yaşamıyorum bu TV ile. Zaten sizin için faydası olacağını düşündüğüm bir çevirimin başlığını da vermek istiyorum size. (3D) FULL HD TV KULLANICILARI İÇİN OYUNLARDAKİ LAG (GECİKME) PROBLEMİ VE OLASI ÇÖZÜMLERİ başlığını da okumanızı tavsiye ederim size.

    Aslında siz net sorularınız varsa onları sorun, ben seve seve bu başlık altından cevaplamaya çalışırım.




  • Ekran boyutu ve kaç adet alacağınızı yazarsanız daha sağlıklı olur. İnput lag bakımında en iyisi plasmadır ama bir PS3 kafede sürekli açık kalacağı için TV bu tür kullanıma hiç uygun değil. Bu nedenle az elektrik sarfiyatı yaratan ve hatta Eco Mode u olan bir Edge LED TV sizin için en uygunu. Yukarda arkadaşın belirttiği nedenleri de eklersek bunlara FPR gözlük teknolojisi kullanan bir 3D TV tavsiye ederim kesinlikle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.