Şimdi Ara

3D PLA (printer) baskı ihtiyacı hissettiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, konu başlığı biraz tuhaf duruyor farkındayım. Konuya açıklık getirmek gerekirse, belki aklınızda bir proje vardır, fakat projeniz için elinizde gereken parça yoktur ya da kullandığınız herhangi bir cihazda kırılan bir parça olmuştur ya da özel bir tasarıma ihtiyaç duymuşsunuzdur. bu gibi durumlar ile karşılaştınız mı? uygun fiyatlara 3d pla baskı yapan bir şirket olsa işiniz düşer mi?



  • Düşer kardeş hemen aç şirket.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atmin

    Düşer kardeş hemen aç şirket.

    tecrübeniz olmuş galiba hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mysterious79


    quote:

    Orijinalden alıntı: Atmin

    Düşer kardeş hemen aç şirket.

    tecrübeniz olmuş galiba hocam?

    Bende tevo tarantula var.Satış yapmıyorum arada canım sıkılınca bişeyler basıyorum anahtarlık vs.Nick tanıdık geliyor hocam ama çıkaramadım.
  • 3D printerdan bahsediyorsun demi benimde ilgili mi çekiyor Plastik enjeksiyonda çalışmıştım 1.5 sene parçaları basmak için cnc de kalıp yapılırdı lakin bu cihaz gereken çizim programıyla size o cismi üretiyor hatta ilerde enjeksiyon makinelerin yerine alcak falan diyorda bi parçayı yapması kaç dakika sürüyor ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimarlık okuyorum 3d printerim olsa saatler günler kazanırdım

    Edit: hocam şimdi aklıma geldi şimdi büyük çeşitli maddelerden çalışan printer getirseniz yapsanız vs mimarlıkta maket işini siz alırsınız karton mukavva yok lazer kesim yapıştırma hikaye olur hem öğrenciler hemde sektördekiler yaptırır çiz autocadda bas tıpkısını vay be



    Edit: fikir bana aittir patentimi isterim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtopikMuhayyile -- 19 Ocak 2018; 0:16:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimar arkadaşım ile yapmayı düşündük ancak çok profesyonel cihazlar gerekiyor uzun ömür için. Öyle çinden kit alıp kullanmak çok verimli olmayacaktır.

    Bunun yanında 3D baskı mimarlık öğrencileri için fazla maliyetli olacaktır. Malum maketler genelde büyük oluyor. Sonuç olarak fiyat hesaplanırken de cihazın kullanıldığı süre(baskı uzun zaman alan bir işlem) + malzeme + enerji + yıpranma payı + kârlılık vs. göz önüne alınacağından çok maliyetli olacaktır. Para kazanma değil de kişisel projeler için kullanılması daha mantıklı bence.
  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam birazdaha gelişirse, maliyetler filan ucuzlarsa ben karton maketlerin tarih olacağını düşünüyorum o teknolojiyi ilk getirenlerden olmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşündüğünüz şeyi hayata geçirmiş olanlar var.
    bakınız
    https://www.3bfab.com/3d-baski-hizmeti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.