Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
199
Favori
370.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle belirtmem gerekir ki: Konuyu favorilerinize eklemeyi unutmayın, pişman olmayacaksınız


    Konuya dalmadan önce 3d teknolojilerinden bahsedelim kısaca, sonrasında kullanıcı öneri ve deneyimlerine geçeceğiz. Öneri veya deneyimlerini sunan arkadaşlar kullandıkları tv lerin marka ve modelinide belirtirlerse iyi olur. Bu konu belirli bir marka televizyonlara has bir konu değildir. Tüm 3d televizyonlara hitap etmektedir.

    İyi forumlar


    En Eski 3D Yöntemi (Anaglyph 3D)

    Bu en eski ve aynı zamanda en kalitesiz görüntü sunan tekniktir. Sağ ve sol gözün ayrı ayrı görmesini istediğimiz katmanlar kırmızı ve mavi olmak üzere farklı iki renkten oluşur.
    Eski dergilerin verdiği bir camı kırmızı bir camı mavi olan gözlükleri hatırlarsınız. İşte mavi cam sadece mavi katmanı kırmızı da kırmızı katmanı görmemizi sağladığından, 3D bir görüntü zihnimizde canlanmaktadır. Ancak burada diğer renkleri kaybettiğimizden günümüzde kullanılmamaktadır.



    Polarize 3D


    Bu teknik bildiğimiz polarize gözlüklerin kullanıldığı tekniktir aslında. Gözlük camının biri yatay diğeri ise dikey polarize olmakta, dolayısı ile bir gözümüz sadece görüntüden gelen yatay yansımaları, diğeri ise dikey yansımaları görebilmektedir.

    Görüntü çekilirken, insan gözü gibi birbirine uzaklık oranı hesaplamalarla sabit iki aynı marka ve model kamera kullanılmaktadır. Tabii her kameranın çektiği görüntüler yazılımlarla ayrı ayrı filtrelenip kodlanmakta ve üst üste bindirilmektedir. Sağdaki kamera gözlüğünüzün sağ camının geçireceği tipte bir görüntü kaydetmekte, soldaki ise sol camının geçireceği bir görüntü kaydetmektedir.
    Böylelikle yine siz filmi izlerken, her bir gözünüz sadece o gözünüzmüş gibi çekim yapan kameranın görüntüsünü algılar. Böylelikle 3D efekti verilmiş olur. Günümüzde Real 3D denilen teknolojinin mantığı budur.





    Aktif Shutter 3D ( half sbs filmler ve oyunlar) (filmler; ekranın sağında-solunda veya yukarısında-aşağısında eşit iki parça şeklinde gözükür)


    Bu günümüzde 3D Xpand olarak adlandırılan teknolojidir. Burada da yine iki kamera ile çekim yapılır, ancak görüntüler üst üste bindirilmez, ardı ardına yayınlanır. Yani perdeye çok hızlı olarak önce sağ kameranın çektiği görüntü sonra sol kameranın çektiği görüntü yansıtılır.
    Xpand gözlüklerin ortasında bir uzaktan algılayıcı vardır. Tıpkı kumandalarda olduğu gibi, işte bu algılayıcıya perdeden gelen ayrı bir sinyal, o anda ekranda hangi kameraya ait görüntünün yansıtıldığını belirtir.

    Gözlüğün içerisinde bulunan elektronik aksama, sağ kameranın görüntüsü geliyorsa, gözlük camının sol kısmını karartır ve o görüntüyü sadece sağ gözünüzün algılamasını sağlar. Solda da aynı mantıkla sağ cam karartılır. Bu gözlüklerin algılayıcısını elinizle kapatırsanız, 3D olayının kaybolduğunu görebilirsiniz.
    Bu, kaliteli bir görüntü tekniğidir, çünkü renk ya da detay kaybı yoktur. Ancak ekranın çok hızlı tazelenme ihtiyacı dolayısı ile pahalı bir teknoloji ve elektronik aksamlı bir gözlük gerektirmektedir. O yüzden gözlükler epey pahalıdır. Günümüz de bir çok 3D TV bu mantıkla çalışmaktadır.





    FPR Teknolojisi (yeni nesil 3d tv sistemi) ( half sbs filmler ve oyunlar) (filmler; ekranın sağında-solunda veya yukarısında-aşağısında eşit iki parça şeklinde gözükür)


    FPR gözlük 3D görüntü izlenirken aktif olarak çalışmadığı için SG gözlüğün tüm olumsuz etkilerinden arınmış durumda. 3D görüntü oluşumu tamamiyle panelde gerçekleştiği için gözlük standart polarize camlar ile görüntüyü alıyor. Ve bu görüntü alımı doğal olduğu için görüntüler son derece yüksek kalitede, parlak, overlap olmadan (görüntünün üstüste binme sorunu), daha derin 3D görüntüler izlenebiliyor. FPR gözlüklerin fiyatı da çok uygun, şu anda piyasada 15-20 TL arası satılıyor. SG gözlüklerden yaklaşık 10 kat düşük fiyata satıldığını düşündüğümüzde aile, arkadaş grupları, partiler vb. kalabalık ortamlarda 3D video, film, maç, spor kanalları izlemek ya da oyun oynamak çok daha hesaplı olmakta. Ayrıca geniş izleme açısı avantajı ve gözleri sg lere göre çok daha az yormasıda avantajları arasında. Günümüzde kısıtlı sayıda marka şimdilik bu teknolojiyi kullanmaktadır. örn: lg cinema tv series 2011-2012, PHILIPS 3D/FPR





    BİZ BU KONUDA; YAYGIN OLARAK " Aktif Shutter 3D " VEYA " FPR Teknolojisi " Nİ KULLANAN 3D TV LERİN OYNATABİLDİĞİ " HALF SBS " (yukarıdaki video örneğinde görüldüğü gibi) FORMATINA UYGUN FİLMLERİ VEYA OYUNLARI KONUŞACAĞIZ.



    Evet arkadaşlar bu konuya etkilendiğimiz ve başarılı bulduğumuz 3d filmleri yazıyoruz. yol gösteriyoruz. Bulunabilirliğini tartışıyoruz.

    sizlerde lütfen etkilendiğiniz başarılı 3d filmleri, belgeselleri, animasyonları ve oyunları yazın tartışalım.





    SİZİ FAZLA BEKLETMEDEN, ÖNERİLER GELSİN BAKALIM



    @dusty_ :

    O halde şimdiye kadar oynadığım ve 3D bazında sıralamaya koyduğum ilk 5 oyunum;

    quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    quote:

    Orijinalden alıntı: kasap46

    Arkadaşlar Xbox 360 olan Halo: Combat Evolved Anniversary 3D oynasın derinlik olsun dışarı çıkma sahneleri olsun bolca mevcut hayran kaldım diyebilir ( xbox'da 3d olan oyunların neredeyse hepsini oynadım ama bu bir başka geldi enteresan olan diğer 3d oyunlarında genellikle side by side ama Halo'da yani menüsünde 3d modunu açınca otomatik giriş yapıyor. ? yan yana üst üste görüntü olmadan anlayamadım o zaman gerçek 3D bu olsa gerek dışarı çıkma sahnelerini'de görünce kanaat kıldım kalın sağlıcakla Allah'a emanet.)

    XBox sahibi değilim ama bak merak ettim şimdi PC versiyonunu deneyeceğim hemen. Halo: Combat Evolved değil mi? Ben de şu sıralar ısrarla SKYRIM tavsiye ediyorum herkese. 3D olarak gerçekten çok başarılı.



    denedim ve yorumum :) O kadar 3D oyun oynadım, hala 3D Skyrim oynuyorum ve Skyrim'i efsane görüyordum ama HALO hakikaten iyiymiş, çoook iyiymiş hem de. Abartı değil belki evet ama pop-uplar vs. oyun bazında bakıldığında inanılmaz başarılı. PS3'ünü satan bilge olup, XBox alabilirim bu deneyim yüzünden.



    1. Killzone 3

    Killzone 3, Guerrilla Games tarafından sadece PlayStation 3 platformu için geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından 2011'de yayınlanan birinci şahıs nişancı (FPS) türündeki video oyunu. Killzone serisinin üçüncü, üç boyutlu oynanışsa sahip ve PlayStation Move'la oynanışı destekleyen ilk oyunudur.

    Killzone 3 3D modu isteğe bağlıdır ve 3D uyumlu bir TV gerektirir. GameTrailers E3 2010’da oyunun 3D başarısı En İyi 3D Grafik derecesi ile ödüllendirildi.

    2. Crysis 2

    Crysis 2 Almanya Frankfurt merkezli Crytek'in geliştirdiği ve Electronic Arts'ın yayınladığı Birinci Kişi Nişancı (FPS) bilim kurgu tarzı bir video oyunu. Oyun Microsoft Windows, Playstation 3 ve Xbox 360 için satışa sunulmu ve oyunda Crytek'in geliştirmiş olduğu en yeni oyun motoru CryEngine 3 kullanılmıştır. Crysis 2, Kasım 2007'de satışa sunulmuş Crysis'in devamı niteliğindedir.

    Crysis 2 3D modu isteğe bağlıdır ve 3D uyumlu bir TV ya da bilgisayar donanımı gerektirir.

    3. Call of Duty Black Ops

    Treyarch tarafından yapılan ve Activision tarafından dağıtımı yapılan Call of Duty serisinin yedinci, Treyarch'ın üçüncü Birinci Kişi Nişancı (FPS) tarzı bir oyunu. 30 Nisan 2010'da açıklanan oyun Microsoft Windows, Playstation 3, Xbox 360, Wii ve Nintendo DS, Playstation Portable platformları için geliştirilmiştir ve 9 Kasım 2010 tarihi itibariyle piyasaya sürülmüştür.

    Call of Duty Black Ops 3D modu isteğe bağlıdır ve 3D uyumlu bir TV ya da bilgisayar donanımı gerektirir.

    4. Mass Effect 2

    BioWare tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından dağıtımı yapılan PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için satışa sunulan aksiyon, RPG oyunu. PC ve Xbox 360 için 26 Ocak 2010 PlayStation 3 18 Ocak 2011 tarihinde sürülmüştür.

    Mass Effect 2 3D modu isteğe bağlıdır ve 3D uyumlu bir TV ya da bilgisayar donanımı gerektirir.

    5. MotorStorm: Apocalypse

    Evolution Studios tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından sadece PlayStation 3 için yayınlanan 3D yarış oyunu. MotorStorm: Apocalypse Avrupa’da 16 Mart 2011 de piyasaya sunulmuştur.

    MotorStorm: Apocalypse 3D modu isteğe bağlıdır ve 3D uyumlu bir TV gerektirir.






    @ersankuneri07

    Ayı yogi filmini ben herkese tavsiye ederim. 3d test için çok güzel bir film. Drive angry (intikam peşinde ) filmi de güzel ama +13 diyebilirim bu film için. Şimdilik izleyip, size tavsiye edeceğim filmler bunlar. Sanctum filmini çok met ediyorlar görsellik açısından ama ben izlemedim. Mutlaka Ayı yogiyi izleyin derim ben.






    @techraven

    Google'da "LG-Demo E1390CF01569 by FDZone.ORG" şeklinde aratın.

    Çıkan ilk sonuç, LG Cinema 3D TV serisinin mağazalarda yayınlanan 3D video demoları. SG gözlüklü olsun FPR teknolojili olsun herhangi bir marka 3D TV sahibi indirip izleyebilir. Yarım saatten biraz fazla ve tamamen dışarı çıkma efektlerinden oluşan çok güzel bir video.







    @yusuftaner

    imax deep sea harika bir 3d belgesel; 3d , canlılık , renk ve keskinlik muhteşem....







    @gozluk3d

    3d oyun olarak Prince of Persia Triology serisini PS3'te denemiştim, ancak ben tv de değilde Acer H5360BD ile oynadım, Prince of Persia oyun olarak fena değil ancak 3d efektleri güzel değil

    aynı şekilde gran tourismo 5 te 3d efektleri yetersiz bir oyun ama projeksiyon cihazı ile karanlık ortamda oynarsanız gerçekten kıvama geliyorsunuz tabii gran tourismo tarzı oyunlardan keyif alıyorsanız...

    Film olarak

    Christmas Carol
    Open Season
    Ölümcül deney 4

    gibi filmler 3d efekt anlamında harika filmler open season ayrıca inanılmaz geyik bir film...

    tavsiye ederim...







    @ReJim:

    Bende kısa bir yöntem vereyim.

    Youtube üzerindeki 3d videoları izlemek için search kısmını aramayak istediğiniz kelimeleri yazdıktan sonra ardına virgül koyup 3d yazarsanız orjinal 3d yüklenmiş videolara ulaşırsınız. Bu videoları Smart tv li televizyonunuzdaki youtube ile girerseniz tv niz otomatik olarak 3d ye geçecektir.

    Örnek:

    drive angry ,3d

    Ayrıca en iyi pop out efekti veren videolardan birisi aşağıdadır, deneyebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=RUsqwaeDekM

    İndirmek isteyenler için yabo hotfile' a yüklemiş.

    http://---------.com/dl/124383921/70ad361/youtube_player_in_3d.mkv.html




    @deluge11

    elimde 18 adet 3d film, 14 adet 3d belgesel var şuanda ilk 3 olarak sıralama vereyim dedim; film olarak 1- Avatar, 2-Legend of the Guardians, 3-Monsters and Aliens, belgesel olarak 1-Imax Under the Sea, 2-Imax Grand Canyon Adventure , 3-Imax The Ultimate Wave Tahiti





    @astalagulu



    ELIMDE DOLU 3D FILM VAR VE IZLEDIKÇE PUAN OLARAK SIZE YANSITACAGIM NOT IZLEDIKLERIM BUTUN FILIMLER MKV BLURAY 1080 P

    IMAX Under The Sea - Denizler Altında ] BENCE IZLEYEBILECEGINIZ EN IYI 3D LERDEN 10 UZERINDEN 9 PUAN

    LG-Demo E1390CF01569 by FDZone.ORG DISARI ÇIKAN EFEKT LERDEN YAPILMIS DEMO 10 UZERINDEN 7

    IMAX Wild Ocean - Vahşi Okyanus BABAM IZLEMIS BIRAZ 10 UZERINDEN 7 VERDİ

    Sammy's Adventures The Secret Passage - Sammy'nin Maceraları [ 10 UZERINDEN 8

    Resident Evil Afterlife - Resident Evil Ölümden Sonra 10 UZERINDEN 8

    Alice in Wonderland - Alis Harikalar Diyarında 3D 10 UZERINDEN 6

    Avatar - Avatar [ 2009 ] [ 1080P ] [ DUAL ] [ 3D ] 10 UZERINDEN 6

    Jackass 3D - Jackass 3D [ 2010 ] [ 1080P ] [ DUAL ] [ 3D ] GOZLERINIZI BOZMAK ISTIYORSANIZ KESIN IZLEYIN INANILMAZ KOTU 3D 10 UZERINDEN 1

    Shrek Forever After - Şrek Sonsuza Dek Mutlu [ 2010 ] [ 1080P ] [ DUAL ] [ 3D ] 10 UZERINDEN 7

    The Green Hornet - Yeşil Yaban Arısı [ 2011 ] [ 1080P ] [ DUAL ] [ 3D ] BABAM 10 UZERINDEN 7 VERDİ






    *******************************************************************************************************



    @syphonfilter


    1-İlk olarak tv imde izlediğim ilk 3D film Tron Legacy Half Sbs dir.

    Film konusu kalitesi olarak baktığımızda bana göre normal bir bilimkurgu aksiyon tarzı bir film olarak geldi fakat oyunculuklar,efektler güzel ve oluşturulmuş mekanlar gerçekten iyi. 3D olarak baktığımızda ise bazı yerlerde pop out efektleri mevcut veya filmde kattığı derinlik gerçekten güzel. Yani ne kadar bol 3D efekt barındırmasada sanki filmi sen çekiyormuşsun gibi bir izlenim uyandırıyor.3D olmasa belki boş zamanda izlenebilecek bir film ama 3D efektleri ile izlenebilir bir durumdadır.

    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-6
    Görsellik-8
    Ses-8
    Oyunculuk-7.5
    İzlenebilirlik-7
    3D-8

    2-Resident Evil Afterlife

    Belki tv yi aldığımdan beri izlediğim en iyi pop out efekte sahip olan filmdir. Resident evil ı ps1 den beri takip ederim ve r.e 2 ile nemesis serinin en sevdiğim oyunudur playstation bazında(keşke benzer yapımlarla yenisi çıksa) Oyunculuk olarak Milla Jovovich zaten tartışılmaz, yardımcı oyuncularda gayet başarılı. Konu olarak da devam filmi zaten oyun sınırlarıyla başlayan film serisi farklı bir şekilde ilerlemekte.Konusu belki herkesi sarmaz ama klasik zombi filmlerinden tamamen farklı bir yapısı bulunmakta.Evde izlediğim 3D filmler arasında tavsiye edebileceğim en iyi efektli filmdir. Hatta 1 kerede annemle izledim bir sahnesinde eğileceğim diye koltukta yana doğru yattı çok gülmüştüm

    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-7
    Görsellik-8.5
    Ses-9
    Oyunculuk-8
    İzlenebilirlik-8.5
    3D-9

    3-Sanctum

    Birkaç ay önce 127 saat i izlemiştim, bu filmde biraz onu hatırlattı açıkcası. Çaresizliği fazlasıyla barındıran bir film ve bu da gerçek bir hikayeden alınmaymış, araştırcaktım fakat unuttum istanbula döndüğümde bu filminde hikayesini araştırmaya çalışacağım elimden geldiğince. Filme başlamadan afiş ve isme baktığımda bilimkurgu filmi zannetmiştim Fakat tamamıyla farklı bir yapısı var. Zaten dram yüklü bir film konu olarak gerçekten çok başarılı buldum. Çekimler gerçekmi bilgisayar ortamındamı hazırlandı bilmiyorum ama(gerçek mekanlarda çekildiğini düşünüyorum) gerçekten filmin içine çekiyor sizi ve çekim yapılan yerler çok güzel, öyle yerlerde yüzme fırsatım olur umarım. Oyunculuk olarak gerçekten çok beğendim, roller kişilere karakteristik olarakda oturmuş sanki. 3D efekti olarak pop out veya içine girme gibi efektler mevcut değil fakat sanki sen o anda o insanlarla birlikteymişsin gibi yarattığı his gerçekten çok güzel. Sanki kamera senin elindeymişsin gibi bir bakış açısı yaratmışlar.(bilmiyorum belki ben filme fazla kaptırdığım için bana öyle gelmiştir) Sonuç olarak izlenmesini kesinlikle tavsiye ederim.



    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-9
    Görsellik-9
    Ses-9
    Oyunculuk-9
    İzlenebilirlik-9.5
    3D-9

    4-İce age 3

    Son olarak belki bir animasyon efsanesidir ice age Birçok kişi az çok biliyordur filmi gerçekten eğlenceli ve fazlasıyla emek sarfedilmiş bir animasyon filmi bence.3D efekti olarak fazla birşey vaad etmiyor fakat 2d olsa 3d de olsa izlemenizi şiddetle tavsiye ederim fakat Türkçe dil tercihiniz olsun

    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-9
    Görsellik-9
    Ses-10
    Oyunculuk-
    İzlenebilirlik-9.5
    3D-7

    Arkadaşlar İstanbula geldiğimden beri 3 film izleyebildim, ikisi animasyon (rio,animals united) diğeride step up 3d idi. Bunlar hakkındaki görüşleri mi yazayim izleyecek olan arkadaşlara yardımcı olur umarım.

    5- Animals United (TR Dublaj)

    Bu filmi 2d olarakda izlemiştim. Film konu olarak insanların doğaya verdiği zararı işliyor. Konuyuda güzel anlatmışlar fakat efektler, seslendirme ve görsellik zayıftı. Fena film de değil fakat beklediğim kadarda iyi bir film değil. Espriler falan zayıf bi ice age den aldığım zevki alamadım tekdüze devam eden bir film. İzlenebilirde izlenmesede pek birşey kaybedilmez. 3D efekti olarakda zayıf bir filmdi sanki 2D den çevirme gibiydi biraz. (Çocuğu olanlar için ideal bir film ama.)


    Konu-7.5
    Görsellik-8
    Ses-7
    Oyunculuk-
    İzlenebilirlik-6.5
    3D-5


    6- Rio (TR Dublaj)

    Sinemada gidecektim fakat zaman uyuşmamazlığından dolayı gidememiştim fakat keşke daha önceden izleseydim. Gerçekten çok eğlenceli bir film. Konu olarak nesli tükenmekten olan bir kuşun neslini devamlılığı için farkında olmadan yaptıklarını anlatıyor fakat filme diğer kuşlarda giriyor, hayvan tacirleride giriyor. Konunun geçtiği mekanlar çok güzel oluşturulmuş, efektlerde çok iyiydi. Seslendirmedende çok memnun kaldım hattı bazı yerlede espriler çok hoşuma gitti. 3D efekti olarak değişik bir güzelliği vardı, ne pop out nede derinlik değişik bişeydi ya. Sanki olanlar önünde oluyormuş gibi ama kuş yüzüne doğru gelmiyordu. Ama yarattıkları 3D efektleri güzeldi. Filmide animasyon seven herkese tavsiye ederim.


    Konu-8
    Görsellik-9.5
    Ses-10
    Oyunculuk-
    İzlenebilirlik-9.5
    3D-8.5


    7- Step Up 3D (Orjinal Dil-TR Altyazılı)

    2. filmini sinemada izlemiştim gerçekten çok güzeldi, dansla pek aram yoktur fakat film çok güzeldi gerçekten. Bu filmide büyük beklentilerle izledim. Kadro değişmişti. Fakat beklentilerimi tam anlamıyla karşılamadı. Konu ve filmde yaşananlar çok klasik geldi bana. Efektler,mekanlar fena değildi. Fakat bir önceki filmde aldığım seyir zevkini bunda alamadım. Bir önceki film resmen insanı dansa teşvik ediyordu 3D efekti olarakda poout efekti fazlasıyla mevcuttu fakat birçoğu gereksizdi. Sırf 3D film yapıyoruz alın efekt der gibi bazı yerde biri kameranın önünde oynuyup duruyordu gereksiz bir biçimde ve bu birçok kez oluyor film boyunca. Önceki filmleri izleyenler için pek etkileyici gelmeyebilir fakat izlenebilir bir film yinede.


    Konu-7
    Görsellik-8
    Ses-9
    Oyunculuk-7
    İzlenebilirlik-7
    3D-7


    8- IMAX: Under The Sea (Orjinal Dil-TR Altyazılı)

    Tv yi aldığımdan beri takıldığım heryerde bir şekilde bu belgeselin ismini duyuyordum ama bir türlü izleme fırsatı bulamamıştım. Geçen hafta sonunda izleyebildim ve gerçekten büyülendim resmen. Çekildiği yeri tam hatırlamıyorum fakat gerçekten büyüleyici bir mekan seçilmiş. Belgeselin konusu hakkında söylenecek pek birşey yok aslında. Fakat teknik kısma geldiğimizde ise, seslendirmeyi Jim Carrey yapıyor ve gerçekten sakin sürükleyici, kendini dinleten bir ses tonu var.(Tarkan da seslendirmişti ama hiç hoşuma gitmemişti)Müzik seçimleride gerçekten çok güzel izleyeni etkiliyor fazlasıyla.Ve 3D ye gelecek olursak, izlediğim en iyi 3D efektlere sahip filmdi. Herşey zamanında yapılmıştı. Popout da vardı, derinlikde vardı veya yeri geliyor siz çekiyormuşsunuz gibi bir his uyandırıyordu. Belkide en iyi 3D film olmasının sebebide sırf 3D efekti gösteriyoruz diye saçma sapan yerlerde efekt koymamaları olmuştu. Herkese şiddetle tavsiye ederim zaten 40 dakikalık bir belgesel. Diğer IMAX belgesellerini izlemek için sabırsızlıkla bekliyorum.


    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-
    Görsellik-9.5
    Ses-10
    Oyunculuk-
    İzlenebilirlik-10
    3D-10

    9- Thor (Orjinal Dil-TR Altyazılı)

    Sinemada izlemek isteyipde izleyemediğim bir film buda. Film Thor(marvel) isimli süper kahramanın hikayesi anlatılıyor. Konu akışı güzeldi bence, direk aksiyon sahnelerine girmekden ziyade Thor un ortaya çıkışını anlatıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam her kahraman filminde olduğu gibi bunun da biyerinde kız giriyor olayın içine Fakat diğer kahraman filmlerinden ayıran en büyük özelliği ise, 10 dakika birşeyler anlatıp geri kalan film boyuncu gereksiz veya fazladan aksiyonlar, savaş-dövüş sahneleri falan bulunmamakta. Filmin akıcı,görsellik süper,yaratılan mekanlar(tanrılar katında) çok güzeldi gerçekten(birazda god of war mekanlarını anımsatıyordu),seslendirme ve oyunculukda çok iyi gerçekten. 3D ye gelecek olursak, 3D efektleri biraz zayıf kalıyor. Çok fazla efekt bulunmamakla birlikte, gereksiz hareketlerdende kaçınılmış fakat idare eder yinede, 2D-3D convert kadarda kötü değil tabi. Genel olarak izlenebilir bir film, zaman kaybı olmaz izlemesenizde çok büyük birşey kaçırmazsınız ama tavsiye ederim.(belkide beklentilerim çok yüksek olduğu için böyle gelmiş olabilir.)


    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-8
    Görsellik-9
    Ses-9
    Oyunculuk-8.5
    İzlenebilirlik-7.5
    3D-6

    10- My Bloody Valentine (Orjinal Dil-TR Altyazılı)

    Bu filmi ilk çıktığında hatta 14 şubat cumartesi günü sevgilimle birlikte sinemada izlemiştim(cinebonus). Sinema ile tv mi karşılaştırmak için evde tekrar izledim. Film değişik bir konuya sahip. Geçiminin çoğunu madencilikten sağlayan bir kasabada, madende çıkan bir patlama sonrası ortaya çıkan bazı olayları anlatmakda. Şaşırtıcı,yaratıcı bir konusu var aslında. Filmin çekildiği yer yapısına gayet uygun. Oyunculuk gayet başarılı, seslendirme ve efektlerde iyiydi. Fakat tek kötü yanı, korku-gerilim tarzı filmlerde illa insanları etkilemek için kullanılan fazla kan itici geliyor bana, hatta bilindik birşey olduğu içinde fazla etkilenmiyorum. 3D efekte gelecek olursak fazlasıyla başarılı. Belki izlediğim filmler arasında pop out efektini en başarılı yapan film diyebilirim. Bazı sahnelerde fazlasıyla etkiliyor ve sinemada izlediğimde bazı sahnelerde ve efektlerde salondaki kızların çığlıklarını hala hatırlıyorum . Tv ile karşılaştırdığımda da, televizyonun sinemadan daha başarılı olduğunu hissettim fakat tek bir filmle kesin varılabilecek bir sonuç değil, ama elimdeki sinemada izlediğim filmleri izleyip, yakın zamanda da sinemada 3D bir film izleyip tekrar değerlendirmeye çalışacağım. Özellikle karanlık ve kanlı filmlere sevene tavsiye ederim. Güzel bir filmdi, zaman kaybı olarak düşünceğiniz zannetmiyorum izledikten sonra.


    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-8.5
    Görsellik-8
    Ses-8.5
    Oyunculuk-8
    İzlenebilirlik-8.5
    3D-9.5

    11- Street Dance (Orjinal Dil-TR Altyazılı)

    Çok kısa yazacağım çünkü fazla yazacak birşey yok malesef. Klasik bir dans filmi konusu vardı sonu dans yarışmasıyla biten. Evet belki bütün dans filmeri böyle oluyor fakat konunun işlenmesi ve akıcılığıyla birçoğu fark yaratıyor, ama bu farkı bu filmde göremedim. Hatta ilk denememde 20 dakika dayanıp başka bir filme geçtim, sonra fazlasıyla boş bir zamanımda öfleye pöfleye zorla bitirebildim filmi. Oyunculuk ve seslendirmeler çok kötü, efektler ve seçilen şarkılarda fena sayılmazdı. 3D ye gelecek olursak o kadar boş efektler koymaya çalışmışlardı ki. Gereksiz yerde yakın çekim dans ettirip pop out efekti vermeye çalışmak, matrix deymiş gibi hissetmemi sağlayan dans ederken biri zıpladığında kameranın filmin bir an durup kameranın açı değiştirmesi gibi gereksiz efektler. Bunun yanında güzel efektlerde vardı ama. Filmin en iyi şeyleri 3D kısmındaydı ama iyis kadar kötüde 3D efektleri mevcuttu. Sporda kullandığımız gibi timing hatası vardı. Sonuç olarak tavsiye etmem, gerçekten ilk dfefa bir film için bu kadar çok zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.


    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-5
    Görsellik-5
    Ses-4
    Oyunculuk-3
    İzlenebilirlik-3
    3D-6

    12- Gullivers Travels (Orjinal Dil-TR Altyazılı)

    Son filme geldiğimizde birçoğumuzun kitabını okuduğu bir hikaye aslında. Biraz daha modern çağa aktarılıp değişik bir şekilde anlatılmış. Konu akışını başarılı buldum, kopuk bir şekilde ilerlemiyordu. Oyunculuk çok iyiydi ve Jack Black güliver rolüne çok yakışmış bence. Seslendirme, efektler de oyunculuk kadar başarılıydı. Oluşturulan mekanlar gerçekten hikayeyi güzel tamamlıyordu. Ve hiç beklemiyordum başlarken fakat filmin birçok yerinde çok güldüm, gayet eğlenceli bir filmdi. 3D ye geldiğimizde ise efekt olarak pek birşey göremedim. Sadece biraz derinlik katılmıştı. Çeviriden biraz daha güzel bir derinliği vardı. Keşke belli başlı sahnelerde biraz daha önem verselerde 3D ye daha güzel ve eğlenceli olabilirdi. Ama sonuç olarak filmi herkese tavsiye ederim, bittiğinizde en azından yüzünüzde bir tebessüm olacaktır. Street dance ı kapatıp bunu izlemiştim ve iyiki izlemişim demiştim .


    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-9
    Görsellik-8.5
    Ses-9
    Oyunculuk-9
    İzlenebilirlik-9
    3D-6


    13-The Smurfs/Şirinler (TR Dublaj)

    Merakla beklediğim bir filmdi açıkcası, sonuçta çocukluğumda az izlemedim akşam yemeğe oturmadan önce Film genel olarak çizgi filmlerinde olduğu gibi gargamelin emelleri ve şirinlerin kaçmasıyla geçiyor. Fakat bu sefer ormanın dışına çıkıp, bizim bulunduğumuz hayatada bağlanıyorlar. Konu olarak fena değildi ama modern dünyaya gelmelerini ilk başta hoş karşılamamıştım fakat şu anda yazarken farkettim ki sadece ormanda geçse heralde bi 30 dakikalık çizgi film gibi olurdu Filmde animasyonlar iyi,akıcı, seslendirmelerde güzeldi. Gargamelde yakışmış tipine. Fakat daha büyük beklentilerim vardı filmden, belki birçoğunuzun yaşça denk gelmediği bir dönem ama tsubasa nasıl bir efsaneyse şirinlerde kendi çapında bir efsaneydi birçok kişi için. Bunun için biraz sönük kalmış gibi geldi. 3D efekti olarakda ortalamanın üstündeydi. Birkaç yerde pop-out efektleri mevcut, derinlik hissiyatı fena değildi. Sonuç olarak boş bir zamanda izlenebilir eğlenceli bir filmdi, zaman kaybı sayılmaz.



    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-7
    Görsellik-8
    Ses-8.5
    Oyunculuk-8
    İzlenebilirlik-7
    3D-8


    14-Captain America The First Avenger/Kaptan Amerika İlk yenilmez (Orjinal Dil-TR Altyazı)

    Belki bende dahil birçok kişinin merakla beklediği bir filmdi. Yine bir marvel klasiği kahraman filmi. Thor la yapısı benziyordu, öncelikle nasıl kaptan amerika olduğunu anlatıyor, sonrasında ise klasik kahraman filmlerine dönüyor. Konu olarak istediğini ele geçirmeye çalışan kötü kahraman ve karşısında kaptan amerikanın yaptıkları diyebiliriz genel olarak. Film açıkcası beklentilerime karşılık veremedi, oyunculuk,ses ve görsellik bu kadar iyiyken konu işleyişinin bu kadar basit olması filmin adına yakışmadığını düşünüyorum. Bazı yerlerde çok gereksiz sahneler vardı izleyenler nereler olduğunu tahmin edebilirler heralde. Bunun dışında basit bir işleyişi vardı filmin.3D olarakda pek bir pop-out efekti yoktu derinlik hisside kötü değildi. Genel olarak boş bir zamanınızda izleyebilirsiniz fakat beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın benim gibi hayal kırıklığına uğramayın sonra


    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-7
    Görsellik-9
    Ses-9
    Oyunculuk-9
    İzlenebilirlik-7
    3D-6.5


    15-Megamind/Megazeka (TR Dublaj)

    Keşke sinemaya ilk geldiğinde izleseydim dediğim ve ilkinde 2D olmaz üzere, ikinci izleyişimde de beni güldürebilen bir filmdi. Konu değişik bir iyi-kötü savaşıydı, fakat çok güzel işlenmişti bence, buda filmi güzel ve olayların oluşuyla eğlenceli kılıyordu. Belki önceki yazdıklarımıda okuduysanız animasyon filmlerine karşı bir ilgim var zaten ve megamind da benim açımda efsaneler arasına girebilecek bir film. Görsellik çok güzel, türkçe seslendirmede bir o kadar güzel olmuş,esprilerde güzeldi. 3D efekti olarakda birkaç yerde pop-out efekti mevcuttu fakat genel olarak bir derinlik hissiyatı vardı. Şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum, özellikle animasyon filmlerini seviyorsanız.

    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-8.5
    Görsellik-9
    Ses-9
    Oyunculuk-
    İzlenebilirlik-10
    3D-7


    16-How to Train Your Dragon/Ejderhanı Nasıl Eğitisin (TR Dublaj)

    Megamind dan sonra bunuda tatlı niyetine yemiş gibi oldukFilm vikingleri,ejderhaları ve bu iki ırk(bunu kullanmam doğrumu bilmiyorum) arasındaki ilişkiyi konu alıyordu. Konunun işleyişi, olayların akıcılığı gayet başarılıydı.Eğlenceli ve çocuğu olanlar içinde biraz eğitici bir filmdi. Çizimler ve türkçe seslendirmeside çok başarılıydı.3D açısından bakacak olursak, pop-out efekti hatırlamıyorum bunun yanındada 2d-3d conversion dan biraz daha iyi bir derinlik hissiyatı vardı sadece. Genel olarak izlemenizi tavsiye edeceğim diğer bir animasyon filmi. 3D efekte fazla takılmayın film güzel sonuçta


    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-8.5
    Görsellik-9
    Ses-9
    Oyunculuk-
    İzlenebilirlik-9
    3D-6


    17-Shrek 4 (TR Dublaj)

    Ne yazacağım bilemiyorum zaten shrek bir efsane( özellikle ilk filmiyle). Bu filmde de shrek in aileden garip bir şekilde ayrılıp tekrar eski haline dönme sürecini anlatıyor. Önceki filmlerde kıyasladığımız da biraz zayıf kalıyor fakat tek ele aldığımızda film akıcı,eğlenceli bir filmdi. Yine seslendirmeler ve çizimlere söyleyecek birşey bulamıyorum. Aralara sıkıştırılan esprilerde güzeldi. 3D efektine bakacak olursak yine buda biraz zayıf kalıyor. Pop-out yok denebilir, derinlik hissiyatıda fena değildi. Sonuçta film olarak ele aldığımızda izlemenizi tavsiye edeceğim diğer bir film özellikle ilk filmleri izlediyseniz fena bir son filmi olmamış.

    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-8
    Görsellik-10
    Ses-10
    Oyunculuk-
    İzlenebilirlik-8.5
    3D-6


    18-Hidden/Saklı Ruh (Orjinal Dil-TR Altyazı)

    Bu film hakkında pek bir yorum yapamayacağım. Korku-gerilim filmi diye izledim ama filmin içinde bizi korkutmaya çalışan şeylere sadece gülebildim. Film şato gibi biyerde geçiyor, konu olarak da başrol oyuncusunun annesinin yıllar önce yaptığı deneyler sonucu şatoda ortaya çıkan saçma yaratıkımsı:) çocuklarla şatodan kaçmak için olanları anlatıyor. Film fazlasıyla amatörceydi, birkaç sahnesi sanki kamera motor dedikten sonra oyuncular birden sahneye girmiş gibiydi.Oyunculuk berbat,efektler çok kötüydü. 3D efekti olarak pop-out efekti fazlasıyla vardı, derinlik hissiyatıda güzeldi. Fakat sırf 3D için yapılmış bir film, sonuna kadar zor dayandım ve kesinlikle zaman kaybı, sırf 3D efekti için izlemenizi tavsiye etmem. Konusu, kurgusu amacı belli olmayan bir film.

    Puanım (10 üzerinden)

    Konu-4
    Görsellik-5
    Ses-5
    Oyunculuk-5
    İzlenebilirlik-3
    3D-8.5



    Hepsi tamamen kişisel zevkler doğrultusunda yazılmıştır, etrafınızdaki insanların tavsiyesiyle bir film izleyip izlememezlik yapmayın bence. Sadece göz önünde bulundurun ön bilgi edinin yorumlardan. İnsanlar arasında ne kadar düşünce benzerliği olsada zevk farklılıkları çok fazladır. Ve etrafınızdaki insanların yorumlarıyla filmden beklentinizi düşürüp yükselttiğinizde, gerçekten izlenebilir bir filmde bide umduğunuzu bulamadığınızda boşuna zamanımı harcadım gibi durumlarda bulunabilirsiniz

    Ek olarakda animasyon filmleri dışında Türkçe dublaj filmlerinden nefret ederim fakat animasyon filmlerini Türkçe dublaj izlemenizi tavsiye ederim. Film izledikçe ve zaman buldukça yorumlarımı yazacağım.


    Şimdilik yorumlamam bu kadar




    **********************************************************************************************************




    @anilaksac

    Benim 3D olarak izlediğim filmler şunlar oldu:

    The Hole
    Monster House
    Saw 3D
    Piranha 3D
    How to Train Your Dragon
    A Christmas Carol

    Hepsini de beğendim..
    Tavsiye ederim..
    [





    Orijinalden alıntı: [DMC]

    My Bloody Valentine
    3D: 9

    Resident Evil Afterlife
    3D: 9

    Bu iki filmin efektleri oldukça güzel
    ............................

    Dışarı çıkma efekti oldukça güzel

    Avatar
    3D:8

    Pek dışarı çıkma efekti yok ama derinlik muhteşem

    Son durak 5
    3D:8,5

    Ölüm sahnelerindeki efektler güzel



    Orijinalden alıntı: yenilmez1905

    quote:


    gizemli adaya yolculuk filmini dün akşam izledim gerçekten 3D yi süper yaşıyorsunuz özellikle o ateş böceğininin evinize kadar girdiğini gördüğünüzde o zıpkını kafanıza yediğinizi gördüğünüzde kendinizden geçiyorsunuz :) sıradaki filmim IMMORTALS ;)



    quote:

    Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

    Az önce Horrid Henry izledim, eğer gerçekten boş vaktiniz varsa izleyin derinlikler çok kaliteli ve film boyunca hissediyorsunuz, 1-2 pop-out'ta bulunmakta. Fakat senaryo berbat, 3/10 , 3D - 7/10.





    İMZAMIZ:

    [center][image]https://store.donanimhaber.com/f4/4e/39/f44e39268cea3d931c4eef0d8207e7f7.jpg[/image][center] 
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_51329601/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51546730/][b]*** [size=2]3D[/size] ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU[/b][/link]







    TECRÜBELERİNİ BİZİMLE PAYLAŞAN TÜM ÜYELERE TEŞEKKÜRLER ( özellikle sana @syphonfilter )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 27 Temmuz 2012; 14:36:19 >
  • Süper olmuş, ilk mesaj benden olsun. Ben de aslında 3D oyun başlığı açmak istiyordum ama çok fazla yazılacak bir şey yok o konuda. Buraya bir de oyun eklesek de onun da ilk mesajda bir listesi olsa olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty_

    Süper olmuş, ilk mesaj benden olsun. Ben de aslında 3D oyun başlığı açmak istiyordum ama çok fazla yazılacak bir şey yok o konuda. Buraya bir de oyun eklesek de onun da ilk mesajda bir listesi olsa olur mu?


    olur aslında neden olmasın. 3d oyunlarla ilgili bilgi verirsen ilk mesaja eklerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 4 Ağustos 2011; 14:18:54 >
  • Ayı yogi filmini ben herkese tavsiye ederim. 3d test için çok güzel bir film. Drive angry (intikam peşinde ) filmi de güzel ama +13 diyebilirim bu film için. Şimdilik izleyip, size tavsiye edeceğim filmler bunlar. Sanctum filmini çok met ediyorlar görsellik açısından ama ben izlemedim. Mutlaka Ayı yogiyi izleyin derim ben.
  • O halde şimdiye kadar oynadığım ve 3D bazında sıralamaya koyduğum ilk 5 oyunum;


    1. Killzone 3

    Killzone 3, Guerrilla Games tarafından sadece PlayStation 3 platformu için geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından 2011'de yayınlanan birinci şahıs nişancı (FPS) türündeki video oyunu. Killzone serisinin üçüncü, üç boyutlu oynanışsa sahip ve PlayStation Move'la oynanışı destekleyen ilk oyunudur.

    Killzone 3 3D modu isteğe bağlıdır ve 3D uyumlu bir TV gerektirir. GameTrailers E3 2010’da oyunun 3D başarısı En İyi 3D Grafik derecesi ile ödüllendirildi.

    2. Crysis 2

    Crysis 2 Almanya Frankfurt merkezli Crytek'in geliştirdiği ve Electronic Arts'ın yayınladığı Birinci Kişi Nişancı (FPS) bilim kurgu tarzı bir video oyunu. Oyun Microsoft Windows, Playstation 3 ve Xbox 360 için satışa sunulmu ve oyunda Crytek'in geliştirmiş olduğu en yeni oyun motoru CryEngine 3 kullanılmıştır. Crysis 2, Kasım 2007'de satışa sunulmuş Crysis'in devamı niteliğindedir.

    Crysis 2 3D modu isteğe bağlıdır ve 3D uyumlu bir TV ya da bilgisayar donanımı gerektirir.

    3. Call of Duty Black Ops

    Treyarch tarafından yapılan ve Activision tarafından dağıtımı yapılan Call of Duty serisinin yedinci, Treyarch'ın üçüncü Birinci Kişi Nişancı (FPS) tarzı bir oyunu. 30 Nisan 2010'da açıklanan oyun Microsoft Windows, Playstation 3, Xbox 360, Wii ve Nintendo DS, Playstation Portable platformları için geliştirilmiştir ve 9 Kasım 2010 tarihi itibariyle piyasaya sürülmüştür.

    Call of Duty Black Ops 3D modu isteğe bağlıdır ve 3D uyumlu bir TV ya da bilgisayar donanımı gerektirir.

    4. Mass Effect 2

    BioWare tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından dağıtımı yapılan PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için satışa sunulan aksiyon, RPG oyunu. PC ve Xbox 360 için 26 Ocak 2010 PlayStation 3 18 Ocak 2011 tarihinde sürülmüştür.

    Mass Effect 2 3D modu isteğe bağlıdır ve 3D uyumlu bir TV ya da bilgisayar donanımı gerektirir.

    5. MotorStorm: Apocalypse

    Evolution Studios tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından sadece PlayStation 3 için yayınlanan 3D yarış oyunu. MotorStorm: Apocalypse Avrupa’da 16 Mart 2011 de piyasaya sunulmuştur.

    MotorStorm: Apocalypse 3D modu isteğe bağlıdır ve 3D uyumlu bir TV gerektirir.
  • Google'da "LG-Demo E1390CF01569 by FDZone.ORG" şeklinde aratın.

    Çıkan ilk sonuç, LG Cinema 3D TV serisinin mağazalarda yayınlanan 3D video demoları. SG gözlüklü olsun FPR teknolojili olsun herhangi bir marka 3D TV sahibi indirip izleyebilir. Yarım saatten biraz fazla ve tamamen dışarı çıkma efektlerinden oluşan çok güzel bir video.
  • imax deep sea harika bir 3d belgesel; 3d , canlılık , renk ve keskinlik muhteşem....
  • tavsiyeler için teşekkürler.

    zamanla ilk mesajı editleyerek zenginleştireceğim içeriği.

    tavsiyede bulunan ve yorum yapan arkadaşlara teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 5 Ağustos 2011; 1:05:53 >
  • Monsters.versus.Aliens'in fragmanını izledim ve 3d efektleri çok iyi geldi bnce izlenmeye değer
  • Bende kısa bir yöntem vereyim.

    Youtube üzerindeki 3d videoları izlemek için search kısmını aramayak istediğiniz kelimeleri yazdıktan sonra ardına virgül koyup 3d yazarsanız orjinal 3d yüklenmiş videolara ulaşırsınız. Bu videoları Smart tv li televizyonunuzdaki youtube ile girerseniz tv niz otomatik olarak 3d ye geçecektir.

    Örnek:

    drive angry ,3d

    Ayrıca en iyi pop out efekti veren videolardan birisi aşağıdadır, deneyebilirsiniz.

    http://www.youtube.com/watch?v=RUsqwaeDekM

    İndirmek isteyenler için yabo hotfile' a yüklemiş.

    http://---------.com/dl/124383921/70ad361/youtube_player_in_3d.mkv.html
  • 3d oyun olarak Prince of Persia Triology serisini PS3'te denemiştim, ancak ben tv de değilde Acer H5360BD ile oynadım, Prince of Persia oyun olarak fena değil ancak 3d efektleri güzel değil

    aynı şekilde gran tourismo 5 te 3d efektleri yetersiz bir oyun ama projeksiyon cihazı ile karanlık ortamda oynarsanız gerçekten kıvama geliyorsunuz tabii gran tourismo tarzı oyunlardan keyif alıyorsanız...

    Film olarak

    Christmas Carol
    Open Season
    Ölümcül deney 4

    gibi filmler 3d efekt anlamında harika filmler open season ayrıca inanılmaz geyik bir film...

    tavsiye ederim...
  • Arkadaşlar lütfen tavsiyelere devam edelim.

    Paylaşımlar arttıkça listemiz zenginleşecek, daha başarılı 3d uygulamalara ulaşabileceğiz.

    Özellikle deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • arkadaşlar şu ana kadar ki izlediğim en iyi 3d deneyimi gerek içe doğru gerekse dışa doğru MONSTERS VS ALİENS dir.
    Eğer izlemediyseniz mutlaka edinin çünkü dışa doğru çok güzel efektler var gerçekten boşlukta hissediyorsunuz.

    Oyunlara gelirsek
    oyunlarda ki 3d performansı hayal kırıklığı malesef.öyle bir derinlik oluyor ancak vooovvv olmuyorsunuz.hatta şöyle bir tavsiyem olacak; tv nin 2d->3d yapma özelliğinden daha farklı bir deneyime ulaşabilirsiniz.hüstelik avantajı ise her oyunda çalışıyor olması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ifteri61 -- 6 Ağustos 2011; 14:50:19 >
  • Sammy's Adventures The Secret Passage 3D
    tavsiye ederim dışarı çıkmalarda oldukça başarılı
  • Mesajım Bulunsun
  • devam...
  • böyle bir konu açılması çok iyi olmuş teşekkürler... Bir ricam olacak İce Age 3 ün Türkçe dublajı 3D link olan elinde pm ile bana yollama şansı varmı? bir türlü bulamadım nette Türkçe dublajını
  • Yukarda ismi gecmis zaten.
    Yinede Resident Evil Afterlive filmini tavsiye ederim.3D olarak bircok effekti var.
  • Ben birşey sorayım. Pc'm 3d destekli değil. Televizyonum da.

    Anaglyph 3d filmleri izleyebiliyorum mesela gözlüklü bir şekilde.

    Her tür 3d filmleri de bu şekilde izleyebilir miyim?

    Bu verdiğiniz filmleri 3d destekli bir tv yada pc olmadan mesela gözlüğümle gom player da izleyebilirmiyim?
  • 1.4 hdmi +pc+3d tv+3d iso film ile 3d film nasıl izlenir resimli paylaşım yapan olursa çok sevinirim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.