Şimdi Ara

+37070500840 Kimdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beni bu gün +37070500840 numaralı biri aradı.Tabii bende mal gibi numarayı görmeden açtım.E ne olacak?Ben telefonu açtığım gibi kapadı.Kontör çalmak istiyorsada zaten kontörüm yoktu.Bilgilerimi çalmak istiyorsada bilgiler benim üzerime değil.Şimdi ben ne b*k yiyeceğim.Ne yapmalıyım.Lütfen Yardım Edin?



  • Bugün 24/03/2002 saat 22:30 sularında beni de aradılar tanımam etmem,tam açacaktım.Son anda caydım. 1 ay evvelde Ukrayna kökenli bir telden aramışlardı.Her halde sahtekarlık. Ya kadın işi ,ya da aç 1 dakikada 5-6 dolarlık bir ücret yazan tel. Bizde henüz uluslar arası anlaşmalar güdük. En iyisi ne aç ne ara....

    Zırt pırt ,yok market-yok banka-yok devlet dairesi telefonumuzu veriyoruz. Benim görüşüm ya iletişim şirketlerindekiler bu telefon numaralarını satıyorlar,Aynen yada büyük market-banka elemanları para karşılığı yasa dışı numaraları satıyorlar. Yakalamanın imkanı yok. AÇMA-ARAMA en güzeli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOBA Yaşıyor -- 24 Mart 2012; 22:38:52 >




  • Valla beni de simdi aradilar yuzlerine kapadim. Dikkatli olmakta fayda var arkadaslar.
  • bişey olmaz beya kapatın gitsin zırtpırt aramasınlar yeter dolandırıcı olduklarına hemfikiriz zaten değilmi benide aradılar türkcell hattımı birde 10 gün önce aldığım vodafone hattımıda aradı numarayı nerden buluyorlarsa buluyorlar işte
  • Aradıkları sırada acarsaniz sorun olmaz. Genelde 1-2 saniyelik bir cagri atıyorlar ve sizin aramanizi bekliyorlar. Aradiginizda genelde bir bayan çıkıyor ve Türkıye'ye gelmek istediğini ama kalacak yeri olmadığını söylüyor daha sonra konuyu uzatiyorda uzatiyor sonra telefonu kapatip TL sorgulamasi yapiyorsunuz ki oda ne 100 TL olan bakiyeniz 0lanmis.
  • Bu kaçıncı konu sayamadım artık. Siz aramadıktan sonra bir sorun olmaz. Ayda yılda bir çağrı yapıp duruyorlar zaten.
  • beni de aradı bu numara. dh deki herkesin numarasını mı buldu da böyle aynı günlerde hepimizi birden arıyo?

    arananların prefixleri ne acaba? herkes yazabilir mi?
  • Beni de böyle bir numara aradı bugün. Keşke başlığı daha önce görseydim. Açtım, karşımdaki ses" canım beni arar mısın?" dedi. Anında kapattım ve numarayı sildim.

    Aman ha bu tuzağa düşmeyin. Para kolay kazanılmıyor, kızlarda telefon açarak gelecekse hiç gelmesin daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.