Şimdi Ara

3500 TL bütçe ile oyun oynayabileceğim bir laptop var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bütçe 3500 TL cok performans farkı olacaksa 4000 e çıkabilirim max ama 3500 asıl tercihim. Oyun oynayacak laptop arıyorum baktım ryzen 5 ler falan var harici 540 ekran kartı olan var olmayan var harici kart olmalı mı? İnternetten fps videoları izledim vega 8 ile harici kartı olan laptop lar aynı fps değerlerini gösteriyor uzun zamandır uzağım ilk defa laptop alıcam diyebilirim şimdiye kadar hep masa üstü kullandım. Siz ne önerirsiniz model olabilir işlemci olabilir. AMD almayı düşünüyorum free dos olan ve 1080p bir laptop bulabilirmiyim? En son çıkan oyunları oynamak veya ultra ayarlarda oynamak gibi bir derdim yok CS go lol call of duty tarzı online oyunlar oynamayı seviyorum tavsiyelerinizi merakla bekliyorum saygılar.







  • 4 bin civarına çıkarsan tabi ki performans farkı olur ,fakat 4 bin bandında da bu sefer 100 daha koyayım bunu alayım 200 daha koyayım şunu alayım durumu oluşuyor.Sana tavsiyem bütçeni kesin olarak belirlemen.3500 altı diyorsan sana tavsiyem o fiyat bandında en iyisi test sonuçlarına göre aşağıdaki laptop.


    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/acer-a315-42g-r5w2-nxhf8ey002_spp_744474
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratilmaz

    4 bin civarına çıkarsan tabi ki performans farkı olur ,fakat 4 bin bandında da bu sefer 100 daha koyayım bunu alayım 200 daha koyayım şunu alayım durumu oluşuyor.Sana tavsiyem bütçeni kesin olarak belirlemen.3500 altı diyorsan sana tavsiyem o fiyat bandında en iyisi test sonuçlarına göre aşağıdaki laptop.


    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/acer-a315-42g-r5w2-nxhf8ey002_spp_744474
    Yaklaşık yarım saat önce sipariş verdim hb den 2999 a düşünce fiyat umarım üzmez




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper3333

    Yaklaşık yarım saat önce sipariş verdim hb den 2999 a düşünce fiyat umarım üzmez

    Alıntıları Göster
    Zaten aynı bilgisayar :) Hayırlısı olsun güzel günlerde kullan.Bir oyun testi bekliyorum :)
  • Teşekkürler çok az bilgi var internette tek şüphem o Youtube yabancı forumlarda bilgi yok. İşin aslı acer in kendi sitesinde bile bilgi yok bu kodla aratınca ryzen 3 lü sistemi gösteriyor inceleme yapacağım
  • alper3333 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun öncelikle. Bunun aynısının 8 GB RAM'li olanını 3330 liraya aldım geçen cumartesi Vatan Bilgisayar'dan, ama Pes 2020 LOW'da bile oynatmayacak kadar kastı bende. Yani pek oyun için değil gibi bu PC.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemXx -- 17 Ekim 2019; 21:7:51 >
  • SystemXx S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler açıkçası pes hiç oynadığım bir oyun değil o yüzden sistem gereksinimlerini bilmiyorum ama laptop bazında değilde ryzen 5 3500u ve vega 8 li sistemlerin bütün oyun testi videolarını izledim neredeyse beni fazlasıyla tatmin etti gta 5 witcher skyrim lol cod forza vs. Gibi oyunlarda. Ama önemli olan şey bütçeyle alabileceğimin en iyisini almak benim için yoksa tabiki çok daha iyi sistemler vardır ama bu fiyata daha iyisini ben bulamadım şahsen +500tl de bile daha iyisi yok gibi
  • alper3333 kullanıcısına yanıt
    Tabii hocam haklısın. Ben sadece pes'te denedim. Dediğin gibi bahsettiğin oyunlarda sıkıntı yoksa fiyatına değer bir ürün. Güle güle kullanmanız dileğiyle.
  • SystemXx S kullanıcısına yanıt
    Başka gözlemleriniz varsa paylaşırmısınız? Ekran kalitesi malzeme kalitesi, sıcaklık vs. Gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.