Şimdi Ara

347. DONEM DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISPARTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ---



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marthel -- 8 Şubat 2017; 10:4:30 >



  • kardeş ben ıspartada okudum.Bildiğim kadarıyla eğitimde çok kastırıyorlar.Ama süper gol manzarası var askerıyenın. Şimdiden allah yardımcın olsun hayırlı tezkereler tertip
  • Saol tertip ama benim gozler bozuk oldugundan buyuk ihtimalle refüze olacagim. Forumdan sadece ben mi gidiyorum baska kimse yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek Subay Komando 2 beyler. Allah yardımcımız olsun
  • ustalık kısa dönem piyade olarak bende varım.
  • bende balıkesirden gelicem ıspartaya. Benide gözler bozuk gözlük kullanıyorum. Gözlük numarasının bi önemi var mı refüze olmak için? benim 1.50 şu an
  • Ne bu her gelende gozluk ulan ben nasil refuze olcam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 345.donem olarak egirdirde yaptim ben.kafaniza takilan sorulari sorabilrsiniz..

    Kisa kisa sunlari soliyim,
    Egitimleriniz asiri yorucu olacak,ilk iki hafta tatil koyu sonrasi nazi kampi..
    Komutanlar cok iyi,ozel kuvvetlerden ayrilanlar var..
    Su sorunu var.sizin donemde daha cok sorun olcak.15 gunde bi 5 dk dus alirsiniz..
    Camili yaylada kalcaksiniz,umarim inek b.kuna aliskinsinizdir:)icinden cikamayacaksiniz ve insan gormiceksiniz..yilanda yersiniz 15 saat yurursunuzde:)en az 10kilo verirsiniz ve hayatinizda bidaha yasayamayacaginiz tecrubeler edinirsiniz..ordan gideceginiz yerlerde hakkari sirnak tunceli diyarbakir cogunlkta;)kendinizi smdiden alistirin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_k12
    gözlüğü olupta refüze olmayan var mıydı? 2 gündür araştırıyorum zorluklarını yaşamasamda biliyorum. refüze olarak kaçma gibi bi düşüncem yok ama psikolojik olarakta kendımı hazırlamak ıstıyorum. benim gözlükten refüze olma ihtimalin % kaç ? bir de kolumda pilatin var :)
  • Herkes farkli birsey soyluyor. Artik gidip gorecegiz. Kimseyi zorla komando yaptiklarini sanmiyorum. Zaten bi dunya gonullu cikar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle herşeyin hayırlısını isteyin. Ben 343.dönem eğirdir ekibinden biriyim. hep hayırlısı neyse o olsun dedim önce tuzlaya gittik oradan sağlık raporunu aldık eğirdire derken kursu bitirdik kurayı çektik. Hakkari şemdinlide bir sınır karakolunda takım komutanı olarak görev yaptım. Gece nöbetçi subay oldum 5 ay boyunca gelmeden önce 2 ayda gündüz üs bölgesi komutanıydım. kazasız belasız bitirdim geldim. sizlerde gelirsiniz. endişelenmeyin.
  • 345 eğirdir liyim..kışın işkence yazınsa hayatınızda belki de hiç bir zaman yaşayamayacağınız bir deneyim..her iki dönemde de çok zorludur..eğitimler esnasında binlerce küfür edebilirsiniz..size mantıksız gelen binlerce şey olabilir lakin iy ki burası çıkmış diyeceğiniz yerdir..ama banane arkadaş vatanı ben mi kurtarcam zihniyetiyle askerlikte yatış bekleyen arkadaşlara tavsiyem refüze olmalarıdır..bunun için herşeyi denemiz geremekte..nezle bile olsanız söyleyin..hiç olmadı psikoloğa gidin psikopat taklidi yapın..:) tuzla daha rahattır.ve batı çıkar..ama eğirdirden %90 hakkari şırnak..şimdiden hayırlı olsun..2 haftaya herşey belli olur..
  • 343 ve 345. Camili yayla da kaldilar. 347 de camili de kalacak. biz hemen hemen her sabah 6 da camili ye cikardik egirdirden o bicim girerdi o yokus, o eda cesme alim cesme yollari. neyse. Egirdir de anlatildigi gibi hic bir numarasi yoktur. Yurumekten baska bir sey yapmazsiniz, o atlayis kulesini falan onemsemeyin bile, atlarsiniz bir iki facebook resmi ceker geri donersiniz, dagcilik egitimiymis, kacma kurtulma vs egitimleri trastir zaman gecirmecedir, siz gideceginiz yerlerde bunlarin hicbirisini yapmayacaksiniz , ya kol komutani olacaksiniz ya da takim komutani (Takim komutanligi nispeten daha rahattir) zaten %80 niz tunceli diyarbakir siirt hakkari sirnak gibi yerlere gideceksiniz. Tuzla ya gidecegim diye abuk sabuk korkak tavuk numaralari yapmayin gozluk kullansaniz dahi atin derim soylemeyin, omrunuzde bir kere bu isi yapacaksiniz onu da layikiyla yapin derim. Kurada cikabilecek en kotu yere gittim. Telefon bile cekmiyordu. 9 ay boyunca dagda kaldim bilfiil, herseyden uzak yasadim gofret ya da cikolata gormedim. unuttum herseyi. bir semdinli ya da yuksekova ya giden kadar sansli degildim. nereye gideceginiz asla ve asla onemli degil, kiminle calistiginiz onemli arkadaslar. Korkmayin cekinmeyin. Egirdir zaten oyle boyle gecer gider cumartesi pazar carsiya cikarsiniz rahatlarsiniz. Egirdir de aldiginiz egitim de egitim degil, sadece yurume arkadaslar. biz de gectik ayni yerlerden, oyle mavi bereyle falan havaya girmeyin zaten pek aziniz mavi bereyi takmaya devam edecek. cok buyuk bir kisminiz piyade birliklerinde olacak. 343.donem yazan arkadas - izin kullanmasan dahi daha bir kac ayin daha var - bitirdim geldim deme ; )




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.