Şimdi Ara

34 plakalı katiller. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
5.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olayın İstanbul plakası olmasıyla, İstanbullu olunmasıyla alakası yok ki. O sizin gördükleriniz Doğu barzosu ve Anadolu çomarı. Yani medeniyet görmemiş, görse de uyum sağlayamamış, medeniyetin kendilerine fazla geldiği organizmalar onlar. Iti kopuğu İstanbul'a doluştu, bu gördükleriniz de bunun sonucu. Bunda 34 sayısının veya İstanbul'un bir suçu yok veya şehir böyle bir yaşayış tarzına zorlamıyor. İstanbullu olmak böyle bir şey gibisinden saçma bir çıkarım yapmak yanlış. Aynı nüfusu Ankara'ya da koysan aynı, İzmir'e koysan da aynı, Bursa'ya koysan da aynı sonucu alırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34 plakalarin yaptigini,izmirde 45 ler yapiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçek istanbul soforu öndeki aracın şeritteki hareketinden bile durumu farkedip ona göre kendini hazırlayandır
    sizin gördükleriniz istisna evrimini tamamlayamamış kişiler malesef bunllar 34 06 35 vs var onun önüne geçilmiyor

    taksici arkadaşa saygılar ve hayırlı işler bol kazançlar diliyorum yolda sıkıştırmak istiyorum demiş eğer direksiyonu sağlam sert bir kişi ile karşılaşırsa talihsiz bir durum olur onun için böyle şeylere gerek yok
  • Gelin birde 06 plakalılar görün. 2 saat önce babamla eve dönüyorduk keçiörende ara sokakta beyaz bir fiorino ters yöne doğru yolun sağında durmuş ve uzunları yakmış tabi biz sokağa girince kör olduk babam sellektör yaptı adam farları kapatmadı üstüne birde o da sellektör yaptı ben böyle birşey görmedim arkadaş

    Her şeyin başı EĞİTİM

    Ama eğitim demek 2 üniversite bitirmek değil kendini her yönden geliştirmektir özellikle insanlara saygı ve ahlak. Babam ilkokul mezunu ama sizin çomar dediğiniz tiplerle alakası yok.
    Ben ne diplomalı çomarlar gördüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palpatine48

    dün gece sabancı lisesi önünde 3 çomar ailesi nasıl el kaldırıyor taksiye binebilmek için tabi almadım. arabamı kirletemem. bunların yerine taksimetrenin 20 lira yazdığı yere, 10 liraya ukraynalı turist taşıyıp, marmaris'e katkıda bulundum helal hoş olsun slav kardeşlerime

    Senin gibi okumuş, aydın, o kocaaa ehliyet sınavını kazanmış; taksicilik gibi vatanı,milleti muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak olan bir mesleği yapan kişinin Anadolu halkını arabasına almaması bittabi normal.
    Helal olsun sana.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: palpatine48

    marmaris'te taksiciyim. 48 plaka harici gördüm mü hemen sıkıştırırım. 34 gördüğüm zaman kaza yapsın diye uğraşırım. yeter artık kimse gelmesin. bütün koylarımızı poşet cennetine çevirdiler. tatil yapacak başka yer mi yok. defolsun gitsin hepsi. çoğu durağa yanaşıyor adres sormaya, sırtımı dönüyorum cevap bile vermiyorum. marmaris'e yerli geleceğine en fakir avrupalı gelsin. hatta hiç parası olmayan turist gelsin daha iyidir. en azından eğitimli insanlar.

    Sen kim oluyosun da milleti kaza yapsin diye sıkıştırırım diyorsun ? Sana mi kaldi milletin nereye gidip gitmeyecegi? Onune gelen taksici, otobuscu, minibuscu oluyor diye bosuna demiyoruz. Bu adamlarin psikolojik testlere tabi tutulmasi gerekiyor belirli periyotlarla.

    Bu meslegi hakkiyla yapan insanlari da lekeliyorsunuz. Bu nasil bir mantik plakaya gore insanlari yargilamak. Tamamen cahillik. Sen yolda giderken benim veya ailemin canina kast et bakalim ne oluyor. Senin gibiler uzun yasamaz haberin olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Babam ne zaman e5 ten sahil yolu floryaya girse küfür eder çünkü taksiciler bildiğin dönüş yolunun ortasında bekliyor dönüşü zorlaştırıyor yenikapı feribotun orda da aynı iki üç günlük ist trafiğinde izlenimim bu oldu okuyan taksici arkadaş varsa lütfen işini doğru düzgün yapsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum , bir ilçenin nüfusu fazla olunca , dangoz sayılarıda orantılı olarak artıyor , hali ile diğer ilçelerden daha fazlalar , başka ilçelerde var olan varsa oda ist ye gelir..

    Burda yaşamaya bayılmıyoruz ama biyerde'de mecburiyet kardeşim.. Parayı ağaçtan toplamıyoruz zengin değiliz napalım çekiyoruz..
  • İstanbul'da mecbur hızlı oluyorsun sağa sola kaçıyorsun bir sığır yüzünden trafik tıkanıyor sol şeritten 60 70le giden mi ararsın ulan zaten trafik sıkıntılı bir de bunlar çıkıyor mahvediyor ortalığı ve bunları yapanların çoğu dışarıdan gelenler. Ben 38-71-18-19 plakalı adamlardan korktuğum kadar hiç bir yerin şoföründen korkmuyorum ne yapacakları belli olmuyor kimi orta şeritten 20 30la gider kimi 2 şeridi ortalar gider bazılarının ne halt ettiği belli olmaz bir sağa girer bir sola girer önüne kırar sinyal desen hak getire. Türkiye'nin neredeyse her tarafına gittim ama bu adamlardan korktuğum kadar hiç birinden korkmadım.
  • bakın form bile maganda dolu bu sene tatile gitmedim ş.dışına bile toplu taşıma ile çıkıyorum genelde, hiç ahlakımız saygımız kalmadı uyarırsın küfür eder inersin o sopayla bıcakla silahla iner ülkede başına bela almak an meselesi herkes ruh hastası olmuş ne yapacağız bilmiyorum terör işsizlik bir sürü sorunumuz varken biz nelerle uğraşıyoruz yok olacağız galiba çok içim yanıyor beyler çok uyanmacak bu millet umudum yok...
  • Benim analizime görede 59 plakalılarda cahil cesareti var. 07 plakalılarda fazla yürek yemiş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyla alakalı 1990 doğumlu birisi doğmamış bebeğe küfür edecek kadar ileriye gitmiş. sabah savcılığa suç duyurusunda bulunup, ayrıca tazminat davası açacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 7 Temmuz 2016; 5:42:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Bir gun 34 Plakali camlari siyah Range Rover dan biri iner bu taksici kardesi guzelce Barutlu Silahlar ile tanistirir o dersten AA alir direk obur tarafa bilet kazanir .

    Sen daha eline levyeyi alamazsin aaa ölduk mu moduna girersin

    Ama tahminim fakir 34 plakali araclara yapabiliyordur

    Başıma bir iş gelmeyecekse taksici kardeş haklı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik kurallarına uymayanlar, parçalanmış cesetlerinizi araçlarınızdan itfaiye çıkarır inşallah..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HARBİKIZ


    Trafik kurallarına uymayanlar, parçalanmış cesetlerinizi araçlarınızdan itfaiye çıkarır inşallah..

    Bi sinyal vermedi diye ceset olacak he mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palpatine48

    bu konuyla alakalı 1990 doğumlu birisi doğmamış bebeğe küfür edecek kadar ileriye gitmiş. sabah savcılığa suç duyurusunda bulunup, ayrıca tazminat davası açacağım.


    Kendini de ihbar etmiş olursin. 34 plakali araçlari durduk yere sıkıştırdığını yazmişsin. O küfrü eden de sende uslübunla kendi karakterlerinizi belli etmişsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New York'ta taksicinin ışıkta sol şeritten sağa geçip yolcu aldığını gördüm. Önüne kırdığı arabalardan çok büyük bir tepki gelmedi. Bizde anlayış, sabır kalmamış, sürekli hakkımız yendiği için koruma psikolojisi gelişmiş.

    Los Angeles'ta belki İstanbul kadar yoğun trafik var belli saatlerde. Sürücüler yine de belli bir takip mesafesi koruyor, hız sınırını 5-10 mil aşsalar da topluca yapıyorlar, düzen bozulmuyor. Bizde herkesin acelesi var, eve gidip atomu parçalayacak, küresel ısınmaya çare bulacak ne de olsa geç kalamaz kesinlikle.

    Sorun plakada değil kafada.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda 1.0 atmosferik motor üzeri araba satışı yasaklansın zaten istanbul içi hız yapamıyoruz bari istanbul dışındakileri korumuş oluruz
  • 06 plakanın yanında 34 melek kalır.. İstanbulda zibidi oranı daha az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgin yok fikrin var.Allah ıslah etsin seni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.