Şimdi Ara

3000 TL'ye kadar elektrikli scooter önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar, evim ve işim arası çok kısa mesafe fakat İstanbul'un saçma yolları ve trafiği işin içine girince saatlerimi yollarda geçiriyorum. Bu durumdan kurtulmak için elektrikli scooter almaya karar verdim. Araştırmalarım sonucu bir kaç model kafama yattı gibi. Xiaomi M365, Hoverway 350 W Ultima ve en sonda bugün City coco 'nun scooterlarını keşfettim.
    Aşırı kararsız kaldım. Ciddi bir para veriyorum ve heba olmasını istemem açıkcası. Sizden ricam bu 3 scooterı kullanan veya bunun dışında herhangi bir model kullanıp memnun kalan kişilerin burayı yeşillendirmesi.
    Şimdiden herkese teşekkürler.



  • Bisiklet düşündünüz mü?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Türkiye servisi iyiyse alınabilir. Servisler önemli. Bozulma riski yüksek. Sıcakta, soğukta kullanacaksın.
  • Bisiklet düşünmedim. Çok ilginç gelebilir ama bisiklet benim hiç ilgim ve merak konum olmadi, hiç hevesim olmadi bilemiyorum ama bu marti sayesinde scooterlari bayagi bir sevdim.

    Xiaomi bir cok kullancisi olan bir model. En önde olan model o aslinda aklımdaki. Fakat onda da pro modeli çok pahali, digeri icinde yokuslarda cok sıkıntılı yorumları goruyorum sık sık. Bilemedim hocam valla, kararsiz kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en güzeli katır

    3000 TL'ye kadar elektrikli scooter önerisi
  • O paraya masaüstü topla karşim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En çok kullanıcısı olan xiaomi m365 ürünü. Servis ve yedek parça desteği nasıl bilmiyorum ama lastik patlarsa değiştirmesi ya da onarmasının çok zor olduğunu okumuştum internette. Bir de yedek lastik piyasada bulunuyor mu bunu da araştırmak gerekir. Bataryaları ise birkaç yıl içinde özellikle her gün kullanılacaksa çok çabuk yıpranacaktır diye düşünüyorum. Bunların yanısıra frenleme performansı düşük olduğu için yoğun trafikte her an önümüze bir şey atlayabiliyor durdurma performansına güvenmiyorum bana pek güvenli gelmiyor o yüzden. Güzel bir ürün elektrikli scooterlar ancak temel ulaşım aracı olarak kullanmak için zamanla yüksek maliyete neden olabilir gibi geliyor bana düşündüğümüzde. Daha çok haftasonu hobi olarak sahil gezileri için üretilmiş gibi bu cihazlar. Almadan önce özellikle lastik değişimi ve yedek lastik fiyatlarını araştırmanızı tavsiye ederim. Yollarımız kirli, çöpler taşıyor kesici, delici malzemeler etrafa saçılıyor. Bunlar olmasa bile çok saçma ufacık şeylerle bile lastikler patlayabiliyor. Değiştirmek ise dert olabilir. Daha ekonomik, biraz daha güvenli ve rahat ulaşım için bisiklet tercih edebilirsiniz.




  • Birkaç elektrikli motor aldım sattım eskittim, bu saydıklarınız iş görmez. Bunların hiçbirini kullanmadım ama başınuza gelecekleri sayayım ;
    Kısa menzil ve zırt pırt pil bitmesi
    Şarj süresinin uzunluğu sebebiyle pek çok zaman kullanamamak
    Yokuşlar da çekmez ve yavaş gider satmak isterseniz ölücülerden başkası gelmez. (1000 lira vereyimciler) Tavsiye isterseniz ikinci el bir benzinli scooter yada min. 1200 watt bir elektrikli motor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.