Şimdi Ara

3000 lira limit var, ikisinde gözüm kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antik0r -- 7 Ağustos 2016; 2:05:20 >



  • Ben sana gördüklerimi yazayım sen kararını verirsin


    İşlemci asus'ta 4 nesil monster'da 6 nesin , fakat buradaki fark sizi çokta etkilemez ,aralarında uçuurm bir fark yok .

    anakart asus'ta HM86 monster'de HM170 monsterdeki daha yeni nesil bir anakart , daha az güç tüketimi sunuyoru fakat çok anlamam anakarttan yanlış bişey söylemeyelim .

    ram olarak ikiside aynı özelliklerde ram kulanıyor asus burda bir adım önde 4 gb fazlası var monstere sonradan eklemeye kalksanız 50-60 tl arası bir maliyet eder bu .

    ekran kartında asus gddr3 4gb bellekli 950m kullanıyor , monsterde gddr5 950m var , 4 gb olması çok büyük bir artı değil zaten kartın destekleyeceği oyunlar belli ful ayarlarda oynayacağın oyunda zaten 2 gb vram yeterli olacaktır . burda en önemlisi gddr5 olan ekran kartı diğerine oranla daha çok performans verecektir . Yani burda monster 2-3 adım önde diyebiliriz .

    ikisindede 15 inç ekran ekran var monster fhd ekran kullanmıs asus hd ekran kullanmış burdada monster 3-5 adım önde diyeniliriz , bence bir oyunu full ayarlar açık ultrada 1366x768 çözünürlükte oynayacağına , en düşük lowda 1920x1080 oynamak daha mantıklı
    monster burda baya fark etmış hem fhd hem ips ekran .

    hdd kısmına gelecek olursak asus o hdd ile çok fazla özellik sunsada faydalanman zor 5400 rpm hdd tedavülden kalkacak neredeyse . Monster 240 gb ssd sunuyor çok iyi bir seçenek yanına birde 7200 rpm 500 gb bir hdd atarsan depolama sıkıntın olmaz . Burdada monster 3-5 adım önde

    Geri özelliklerine bakmıyorum artık bunlara göre kararını verirsin .




  • Monster hertürlü önde gözüküyo. Arkadaşın değinmediği noktalara değinecek olursak;

    İşlemcinin 6. nesil olması önemli bir artı 4. nesil işlemci 2-3 yıl öncesinin işlemcisi o yüzden 6. nesildeki komut setleri vs yok. Aynı hızda bile çalışsalar örnek verecek olursak 4k videoyu birisi çok kasmadan ve ısınmadan açar diğeri kasabilir ve kesinlikle daha çok ısınacaktır.

    Monster Ekran kartının DDR5 olması 4 gb olmasından daha önemli diye düşünüyorum. Şuanki oyunlar için 4 gb ram olması bişey ifade etmez ama ramlerin yeni nesil ve hızlı olması daha rahatlatacaktır.

    Hdd konusu zaten belli monster ssd kullanarak en az 5 kart fark koyuyo.

    Bundan sonrası sana kalmış bana sorarsan aradaki fiyat farkı değer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.