Şimdi Ara

3000-3500 bandında telefon önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu fiyatlara garantili mi garantisiz mi almalıyım karar veremedim. Sizvolsanız ne yapardınız?

    Mi note 10 lite garantisiz 3000 TL, garantili 3600 TL
    Mi note 9s garantisiz 2200 TL, garantili 2800 TL
    Yada hepsinden vazgeçip mi 9lite veya mi9t garantili olarak almalıyım.

    Çok kararsız kaldım garantisiz imei atılmış alsam herhangi bir sorun olur mu? Yada herşeye rağmen garantili mi almalıyım ve hangi cihazı almalıyım. Siz olsanız hangi cihazı alırdınız ve neden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence garantili olarak satılan mi note 10 lite en doğru seçim olur. Garantisiz cihazları seçenek olarak sunmanız galiba pek sorun yaşamam diye bakmanızdan. Ama herhangi bir sorun yaşamayacağınızın garantisini kimse sunamaz size. Garantili olmalı bence. Ve kıyasladığınız modeller arasından en iyi seçenek mi note 10 lite. Hem daha güncel bir cihaz hem de özellik olarak daha iyi. Mi note 10 lite'ın her türlü uzun süreli kullanım sağlayacağını düşünüyorum. Ve mi note 10 lite'ı öneriyorum. Garantisiz olarakta tercih edilebilir ama herhangi bir sorun çıktığında karşınızda bir muhattap bulamayacağınızı kabul etmeniz gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_23

    Bence garantili olarak satılan mi note 10 lite en doğru seçim olur. Garantisiz cihazları seçenek olarak sunmanız galiba pek sorun yaşamam diye bakmanızdan. Ama herhangi bir sorun yaşamayacağınızın garantisini kimse sunamaz size. Garantili olmalı bence. Ve kıyasladığınız modeller arasından en iyi seçenek mi note 10 lite. Hem daha güncel bir cihaz hem de özellik olarak daha iyi. Mi note 10 lite'ın her türlü uzun süreli kullanım sağlayacağını düşünüyorum. Ve mi note 10 lite'ı öneriyorum. Garantisiz olarakta tercih edilebilir ama herhangi bir sorun çıktığında karşınızda bir muhattap bulamayacağınızı kabul etmeniz gerekir.
    Evet bişey olmaz gözüyle bakıyorum. Aslında Şuanki cihazımda hayalet ekran sorunu yaşadım garantisi olmasına rağmen garantiden sıkıntı yaşıyorum. O yüzden garantisiz de olsa aynı şey başıma gelse sıkıntı yaşayacam diye düşündüğüm için garantisiz dedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.