Şimdi Ara

30,000 TL İşyeri FARKLI Öneri:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yahu Nereye Girsem Şu Kadar Param Var ne yapacam, bu kadar malım var ne yapacam gibi yazılarla dolu. hayır yanı ınsan bır yapabılecegı mesleklerı vb. sıralamalı sonra fıkır almalı. Aha Bende yazıyım ne varsa.. aradıgım cevabı bulamadıgım ıcın acıyorum bu konuyu!.

    oncelıkle:
    20 yasında, Promosyon Ajans'ı Ek ıs olarak yapan evlı bır sivas erkegıyım. sıvasın bır ılcesınde ıkamet etmekteyım ve acmayı dusundugum yer populer olan Ps3 salonu tarzında.

    bulundugum cadde Çarşı denılen merkezın az bıraz cıkıs tarafında dısarıda kaldıgı bır cadde... acmayı dusundugum yerın onunden 1 km ılerıde olan ve ılcenın sonunda olan duz lıse, ımam hatıp, ilkogretım okul oradan gecıyor carsıya. carsıyla okul arasında tek Cafe olma ozellıgı tasıyabılır acarsam.

    oncelıkle kıra sabıt tl ıle 5,000 tl olmakla beraber
    8 pc: 850 tl den 6,800 tl (500gb harddisk, intel dual core 3,06 ghz 64 bit işlemci, asus anakart, ram 4gb, ekr. kart 1 gb 128 bıt, 22'' lcd monıtor, ve camera) (dvd-cd-usb yok)
    4 ps3: 900 tl den 3,600 tl oyunlarıyla 4,000 tl (320 gb hafıza sımdılık)
    4ps3 ıcın 2 dıgıturk ıcın 6 LCD 106 Ekran TV: 1200 tl den 7200 tl
    bırkac sebıl ve masa ıle oturma yerlerı olan Dıgıturk'e abone olunup sohbet edılebılen bır alan ve aynı zamanda Fast Food olacaktır. top. fiy: 4.000 tl
    pc ve ps masa koltuk sandalye : 1,000 tl
    ana masa:
    1 pc: 1,100 tl (2tb harddısk, ıntel core i3 3,10ghz işlemci, asus anakart, ram 4gb, ekr.kart 1 gb 128 bit, 22'' lcd monitor, dvd,usb)
    1 laptop: 850 tl
    yazıcı cart curt: 300 tl

    bınlerce turk,yabancı fılm arsıvım, bınlerce muzık, vıdeo (ankara alemleri:))) mevcuttur. bunları sadece ana masa yapacaktır.

    bu fıyatlara gore: 30,000 e gelıyor. ayırdıgım lımıt: 30,000 tl. ılk acılıs ıcın ıdeal sanıyorum.

    caddeyıde anlatalım.. carsı yanı benım bulundugum caddeye 2 dk. uzaklıkta 1 ps3+ınt cafe, 10 dk uzaklıkta carsıda 2 ps3 cafe, ve carsı ara sokaklarında 2 ınt.cafe bulunmakta. burada su saydıklarım dısında bu sene 2 ınternet cafe kapattı. 2 tanesıde yenı satısa cıktı. aılem bu ıs battı dıyor ama ps3 ve oturma alanından beklentım yuksek. karamsar ve dusuncelerım bıttı artık.

    cep telefoncu acayım desem her kosebasında var:)
    market desem artık herkeze aıt bır market olacak yakında o derece cok.
    manav kasap vb saten marketlerde var kımse gelmez.
    taksı alayım desem hem plaka ayrı bı dert hem ıl olmadıgından dolayı musterı taksıcı dıyalogu gelıstıgınden herkezın tanıdıgı taksıcıyı cagırdıgı bır yer.
    burası ılce oldugundan dolayı potansıyelı yuksek bazı ısler goruyorum lakın burada gıtmeyecegını dusundugum ıcın acmıyorum. en son bu cafede karar kıldım bununda su anda 2 sı kapanmıs ve 2 sı satlıkta cafelerı gorunce canım sıkılıyor saten toplasan ılcede 6-7 cafe vardır su anda acık.

    bana bu ısın hem en kotu yorumlarını, hem ıs fıkırlerınızı, hemde begendıysenız guzel yorumlarınızı esırgemeyın lutfen.
    sımdıden tesekkurler. herkeze basarılar ıs hayatında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafe's -- 12 Ekim 2011; 1:43:42 >







  • ps3 cafe açacaksan yedek kol almalısın. millet parasını verdim ulan diye düşünüp abanıyor kola. ayrıyetten ps3 cafe için tv fiyatını eklemişsin. eğer şehir merkezi çok uzak sayılmazsa merkezde bir oto yıkamacı aç.
  • hele dıyorum fıyat 30,000 cıkması lazımdı:)) 4 ps3 ıcın 4 adet lcd 106 ekran. + 2 adet dıgıturk ıcın lcd 106 ekran. top: 1200*6= 7200 tl.

    yıkamacı 4 adet. bırısı acacagım yerın 50 mt. ilerisi dıgerı carsının tam ıcınde bır dıgerı carsının dıger cıkısında. sonuncusu sanayı bolgesınde. o ıs malesef.
  • nıye cvp yazılmıyor lol
  • Bence forumlardaki üyelere imza tasarımı için bir ofis açın.
    QWREMWŞLWFJMDSFÖSİDKŞSALDASDĞWQĞDĞQW
  • O imzan ne öyle lol. Mail adresini atarsan boş iş planı gönderirim. Doldurunca işinin ne kadar mantıklı olduğunu, ne kadar kazanabileceğini daha iyi görürsün.
  • Senden ticaretci olmaz.
  • ehehe. Imzam Yoktu Barnak Bastım. Bıraz Uzun ve Geniş Oldu Ama Almak Isteyen Aldı lol
  • bence ps3 mantıklı ama ps4 gelir yeni açılan bir kafe yerlerini ps4lerle doldurursa yazık olur
  • hemde cok yazık olur hocam. lakın buranın cevresını yazdım cok var. rısklı.. o rıskı goze almalımıyım..
  • çiğ köfteci aç ama oralar nasıldır bilmiyorum denizlide iki üç tane varken benim aklıma gelmişti sermaye olsa açardım, sonra on onbeş kadar açıldı zaten:D
  • ps3 int. cafe tarzı yerlere fazla sıcak bakmıyorum. ben senin yerinde olsam 30.000 tl ye böle bi yer açacagıma biraz daha para koyup daha sağlam
    para kazanabileceğim bi yer açarım. neden sıcak bakmıyorum dersen ya cok tutulursun ya da hmen batarsın bu iş birazda şans işi. benim tavsiyem
    o caddedeki iddaa bayi yerlerine bak ve iddaa bayi az sayıdaysa ac bi iddaa bayi. bu zamana kadar acıldıp kapanan kazanamayan bi iddaa bayi görmdim. iddaa bayi sahibi olan bi arkadaştan aldıgım bilgiye göre yaklasık 80.000tlye patlıyormuş buna gücün yeter mi bilemem amabence çok mantıklı.
  • borsaya yatır
  • cıg koftecı malesef herkez evınde hazırlıyor 2 kez acıldı 2sıde kapandı su anda. hıc yok. ıddaa bayı 1 adet burada olabılır ama dedıgınız gıbı 30,000 tl ıle olacak bırseymı:)
  • Reyiz işlek bi yerse sayısal loto bayisi aç. Şaka maka iyi işliyor ama para az.Bu işlerden anlamam ama otopark açarsan bide bayağı ihityaç olan biyere paraya para demezsin. Şimdi aşçılıklada alakan yok.Olsaydıda zaten en aşağı kötü bir dükkan için 10.000TL öderdin kira olarak. Bu dünya'da zengin doğunca düzgün daha rahat bi geleceğin oluyor malesef. Bıktım şu anki dünya düzeninden.Valla şu New World Order(Yeni Dünya Düzeni) bi olaydı.Şka ya o zaman daha beter olacak.




  • Pc niye koyuyorsun ki ? Bence sadece ps3 koy. Mesela bide kiloyla toz içecek alıp gelenlere ikram edebilirsin. Toz içecekler ucuz oluyor zaten. Müşteri çeker içecek olması..
  • Dostum sana benden tavsiye. Biodiesel imalathanesi aç. Cariacigi kapatmak için önlem paketi yürürlüğe girecek. Yerli akaryakit zorunlu olscak.

    Dip not para kazanacaksn zengin adamdan kazanacaksin. Evine pc ve internet alamayacak kadar imkani olandan ne kadar para kazanabilirsin ki......
  • Bence sen en iyisi bi hela yaptır...ok gibi para kazanirsın.
  • ps3 de kola mısır dağıt bedava deli gibi gelir millet bizim burda gh ye gidiyoruz bedava kola mısır var hep oraya gideriz
  • ıddaa artık bayılık vermıyormus 2020 yılına kadar.

    ps3 kola mısır vs. tarzında degısık uygulamalarım olacak tabıkı. orn. buradakı ps3 cafelerde saat 2 tl. bır hafta sonu belırler c.tes pazar saat 0,75 kurustan dedımmı olay bıtmıstır onun yanında bısey ıkram etmeye gerek yok lakın ettımmı cektım musterıyı. sonucta amac musterı cekmek saygı gosterıp yer acabılmek:)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.