Şimdi Ara

3 Yıllık İlişkim Bitti geri döner mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba lise 4. Sınıfın 2. Döneminde başlayan aynı sınıfta olduğumuz sevgilim dün 1 hafta ara verdikten sonra ayrıldı. Beraberken ikimiz de çok mutluyduk hep gezerdik eğlenirdik üniversiteye gidince aramızda 3 saatlik bir yol vardı ve her hafta sonu yanına gidiyordum o da gelmek istiyordu ancak yol çok tehlikeli ve kaza riski olduğu için ona söylemedim bu nedeni ama bu yüzden hep ben gidiyordum çok saf seviyordum işte onunda sevgisinden aşkından eminim fakat geçen sene marttan beri yani pandemi başladığından beri pek görüşemez olduk yaz tatili gibi 3 5 günlük bir yerlere gittik anca öyle görüşebildik ama buluştuğumuzda hala çok mutluyduk beraberdik çok güzeldi bunun üzerine son 3 aydır hiç görüşemedik sıradan mesajlaşmaya başladık ben onu çok seviyordum fakat son aylarda tam anlamıyla yansıtamadım ve bu durum onun aklını karıştırdı sanırsam ve işim gereği arayamıyordum da ve geçen hafta bomba düştü ilişkimize o mesaj bir şey konuşmamız lazım...


    Neyse ara verdik 1 hafta fakat arkadaşmış gibi yine mesajlaşmaya devam ettik ve dün ayrılıkla sonuçlandı ben adım gibi biliyorum o da beni seviyor yani öyle hissediyorum bana bir şey olacağından korkuyor beni üzdüğü için üzüldüğünü söylüyor böyle olması gerektiğini söylüyor fakat ben ona çok büyük bir hata yaptığını ne kadar çok sevdiğimi söylüyorum hep ve bu hatadan döneceği zamanı beklediğimi onu beklediğimi söyledim en son...


    Arkadaşlar sizce ne olur bizim durumumuz ben sahiden çok seviyorum kalbim sadece onun için atıyor gibi. Bana geri döner mi bu hatasını ne zaman farkeder (bana soracak olursanız gerçekten bir hata) bana ne zaman geri döner? Ve ben bu sürede ne yapmalıyım kalbim daralıyor ve fazlasıyla sigara içmeye başladım


    ! Edit: Lisedeyken 1. Sınıftan 4. Sınıfa kadar yani sevgili değilken de ona aşıktım. Buraya kadar okuyan değerli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler her şey gönlünüzce olsun...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KullenenAsk-35 -- 31 Ocak 2021; 19:13:38 >







  • Noktalama işareti ve paragraf başı boşlukları kullansan iyiydi

  • Yazın çok okunaklı değildi ama okudum. Zaman sizin ilacınız. Akışına bırak dostum. Zordur bilirim. 3 Sene kolay değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 31 Ocak 2021; 19:11:53 >
  • 3 Yıllık İlişkim Bitti geri döner mi?
  • Aşık olunca mantıklı düşünmeden sorumlu ön beyin daha az çalışır derlerdi, doğruymuş. Artık seni sevmiyor, o da beni seviyor deyip kendini kandırma. Sevse ayrılmazdı değil mi ? Mantığını kullan. Kızın çok fazla üstüne düşüyorsun gibi görünüyor. Birisinin çok fazla üstüne düşersen, ona muhtaç olduğunu gösterirsen seni daha az sever, kendini senden daha değerli olarak görür ve kendi değerindeki birini bulmaya çalışır. Beklersen daha çok beklersin. Barışma ihtimaliniz çok düşük ona göre wp den falan da konuşmayın, sevgili olmayacaksak arkadaş da olmayalim diye bir rest çek, gerçekten seviyorsa eğer o zaman ufak bir şansın olabilir.
  • musetea kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmayın

  • STENSTEN kullanıcısına yanıt

    Okuduğunuz için teşekkürler. Elimde olmadan da zamana bırakmaya mecburum zaten. Hem de çok zor...

  • Normalde seni sevmeyeni sende sevme salla gitsin derdim ama 3 yıl uzun bir zaman ve bu kadar süren bir bağlılık üstüne üstlük araya mesafeler girmesine rağmen sürmüş bir birlikteliği hemen unutamamanız normal.

  • dsaewq D kullanıcısına yanıt

    Belki de öyle olmuştur. Dediğiniz gibi çok fazla değer veriyordum ancak son zamanlarda ona hissettirmiyordum bile belki de mesafeyi kaldıramamıştır ama eminim pişmanlık duyacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: STENSTEN

    Normalde seni sevmeyeni sende sevme salla gitsin derdim ama 3 yıl uzun bir zaman ve bu kadar süren bir bağlılık üstüne üstlük araya mesafeler girmesine rağmen sürmüş bir birlikteliği hemen unutamamanız normal.

    Normalde bende öyle derdim bu durum çok farklı zamanında her gün beraber zaman geçirdiğim birisi her yerde anılarımız var ve ikimizde çok eğleniyorduk beraberken aklımdan çıkmıyor. (müzik dinlememeye çalışıyorum) Ancak mesafe girince farklı düşüncelere mi daldı ne yaptı anlamadım.

  • Başka biri olabilir mi hayatında?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: STENSTEN

    Başka biri olabilir mi hayatında?

    Herkesin aklına bu gelebilir fakat ihtimali 0 bu sevgimden gözüme perde indiği için falan değil 7 senedir tanıyorum

  • Yani böyle dediğin gibi birden kestirip atmaya çalışması falan bilemiyorum. Ayrıca insanlar değişebilir. Üç ay falan hiç konuşmadığını söyledin ve bu vermek zorunda kaldığınız aralıklar uzun süreler açıkçası. Bu zaman zarflarında neler yaptığını bilemezsiniz. Kimlerle konuştuğunu falan vs. O yüzden fikirleri belki değişmiştir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 31 Ocak 2021; 19:36:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: STENSTEN

    Yani böyle dediğin gibi birden kestirip atmaya çalışması falan bilemiyorum. Ayrıca insanlar değişebilir. Üç ay falan hiç konuşmadığını söyledin ve bu vermek zorunda kaldığınız aralıklar uzun süreler açıkçası. Bu zaman zarflarında neler yaptığını bilemezsiniz. Kimlerle konuştuğunu falan vs. O yüzden fikirleri belki değişmiştir.

    3 ay boyunca yüz yüze görüşemedik hiç ama sevgiliydik son 1 hafta ara verdik cumartesiden cumartesiye sosyal medyada dahi erkekleri takip etmiyor

  • Tamamen senin suçun ara verelim vs. bir şey gevelediğinde direkt yol vermeliydin.

    zira sorunlarınız varsa bile bu sorunlar telepati yöntemiyle çözemezsiniz.

    özetle gitmiş ve bitmiş kendini hırpalama

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0

    Tamamen senin suçun ara verelim vs. bir şey gevelediğinde direkt yol vermeliydin.

    zira sorunlarınız varsa bile bu sorunlar telepati yöntemiyle çözemezsiniz.

    özetle gitmiş ve bitmiş kendini hırpalama

    Bu durumla ilk defa karşılaştım ne yapacağımı bilmeden gerçekleşti her şey mantığımı kullanamıyorum.

  • Şu noktada artık yapacağın bir şey yok. Daha fazla önemsediğini belli edecek şeyler yapma sadece. Eğer bir sorun olsaydı ve çözmek falan isteseydi üstteki arkadaşın dediği gibi uzak kalarak değil seninle konuşarka çözmeye çalışırdı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KullenenAsk-35

    Bu durumla ilk defa karşılaştım ne yapacağımı bilmeden gerçekleşti her şey mantığımı kullanamıyorum.



    Alıntıları Göster

    o halde tecrübe ettiğin için sana ders oldun kusura bakma ama.

  • Komplike bir olay etraflıca seni dinleyip ona göre ne yapacağımıza karar verebiliriz. Açıkçası metni okuyup buradan birilerinin sana yol gösterebilmesi imkansız . İstersen dm den ulaş.
  • Umursama onu sal gitsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.