Şimdi Ara

3 yasinda cocuga tablet? Butce 1000 tl? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizimkisi 25 aylıktan beri Ipad Mini' den vazgeçemedi
    Şimdi 39 aylık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lego al sen, beraber oynayın, boşver iPad'i ;)
  • Lego

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://m.youtube.com/watch?v=Z3Ckhvx0GG8 arkadaşın söylediği olayın videoya dönüşmüş hali



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 21 Kasım 2014; 23:00:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oğlana üç yaşında bisiklet sürmeyi öğrettim. Bütün gün bisikletle beraber geziyorduk. Şimdi geldi 14 yaşına ipad air i var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yaşında ipad 20li yaşlarda bir ferrari demektir. Bunu unutmayın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan o yaşta teletabi izlettirmiyorlardı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 2 yaşındaki oğlumda öyle maalesef. ama biraz biraz bıraktırmaya çalışıyoruz. hele bilgisayar görmesin. dayanamıyor kurcalamadan. gerçekten iyi bir şey değil. eskiden sokak kültürü vardı. biz sokaklarda büyüdük. şimdiki çocuklara bakıyorum da kimse sokakta oynamıyor. herkes evinde bilgisayar, ps, tablet vs ile meşgul. bir çocuk sokak kültürünü bence mutlaka tatmalı ve paylaşım nedir öğrenmelidir.
  • yazık günah 3 yaşındaki çocuğa,bütün gelişim sürecini olumsuz etkilemiş olursunuz,biraz araştırın silikonn vadisindeki yöneticilerin çocukları teknelojiden uzak eğitim alıyorlar,oyuncak alın gürültü yapmasın sessiz kalsın,kafamızı dinleyelim die çocuğunuzu gerizekelıya çevirmeyin.
  • Hocam ne tableti bilgisayar alın ona. Programlama yapmayı biliyor mu?
  • Almayın Hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne biçim konular ya bunlar. Şimdi birşey al diyeceğim hatta dilimin ucuna geliyor ama süresiz ban yiyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 24 Kasım 2014; 20:09:06 >
  • Banada araba alırmısın abicim
  • Çocuk büyütmeyen,çocuğun psikolojisini bilmeyenler bir güzel ahkam kesmiş.Benimde 3 yaşında kızım var.Onun yaşına uygun eğitici çok güzel oyunlar var.Tableti elimde gördüğünde gelir alır,maksimum 10 dakika oynar ,sıkılır bırakır.Bağlasanız durmaz.O yaşlarda çocuklar çabuk sıkılır herşeyden ama 7-8 yaşında kızım var onun eline ver tableti akşama kadar bırakmaz.İşte burada ebeveyn olarak devreye gireceğimiz zaman geliyor.Büyük çocuğa sadece ödevlerini bitirdiğinde 1 saatliğine veriyorum,küçüğü serbest bırakıyorum.Serbest bırakınca kendiliğinden bırakıp gidiyor ama hayır dediğimde inadına daha uzun tutmaya çalışıyor.
    Teknoloji çağında çocuklar teknolojiyi kapsın.Ben yurt dışında elimde atarilerle büyüdüm,hiçbir sorun da yaşamadım.Ne geri zekalı oldum,ne şişe dibi gözlük taktım.Ne de yağ tulumu oldum.
  • 6 ay önce sütten kesilmiş olması gerekiyordu :D ama yinede tablet alınacak kadar büyük değilbence daha iyi zeka geliştiren oyun setlerine yönelin çünkü kalıcı hasarlar bırakabilir bu kadar erken elektronikle tanıştırmak
  • Küçükten alıştırmayın şu çocukları elektronik aletlere, kendi kararınız ancak bana sağlıklı gelmiyor. Lego vs yaratıcı ve eğitici oyuncaklarla vaktini geçirsin. Bir şey istemediği sürece de almayın, bırakın oyuncağını kendi seçsin. Önüne arabadır bebektir, koyup zorla onunla vakit geçirmesini beklemeyin, kendi seçimini kendi yapsın çünkü ileride dikkat edeceksiniz mesleğini de ona göre seçecek. Demişti dersiniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yasında bir çocuğa yapılabilecek en büyük kötülük.. Mümkünse tablet, bilgisayar ve tv bu yaştaki cocukların önünde ve elinde olmamalı. ( bence )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir akrabamın çocuğu 9 yaşında gta bağımlısıydı yaşına göre tam bir idiottu. Ve aşırı hiperaktif idi. Idiotluğu genetik kökenli olamaz çünkü tüm akrabaları oldukça akıllı adamlar... Belli ki oyun oynamaktan öyle olmuş.. Hiperaktivitesi bununla mı ilgili bilmiyorum ama oyun bağımlılığı kötü düzeydeydi. Eve geldi benim bigisayardaki ikonları tek tek inceleyip şu oyun mu diye soruyordu.. Kafa sürekli oyunda... Türk filmlerindeki beyaz var mı diyen ahu tuğba triplerindeydi resmen... Benim çocugum olsa camdan atardım herhalde.. Böyle çocuk yetiştiren insanlar birde bunu savunuyorlar. Yok 10 dk oynuyolarmış filan.. He biz malız bilmiyoruz gerizekalı ve oyun bagımlısı çocuk nasıl yetişiyor dağdan geldik tabii. O yaşlarda tablet filan sahibi olan çocuktan ilerde hiçbişey olmasını beklemeyin.. Oyun bağımlısı bir embesilden başka bişey olmaz. Çocuk ünv sınavı kazanana kadar oyun oynamaz benim düşünceme göre. Çünkü oyun demek bağımlılık ve insanı aptallaştıran vakit kaybettiren şey demektir. İyi bir eğitim için oyunsuz geçen bir gençlik şart bence. Fazla mı abartıyorum bilmem ama özellikle öss sınavı vs işin içine girince lise çağlarının bile oyunsuz geçmesi lazım bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 27 Kasım 2014; 20:10:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yalnız birde şöyle birşey var. Adam mutlaka almak istiyorsa da gidip alır tabii. Çünkü çocuk onun velayetinde bizim değil. Biz sadece fikrimizi yazıyoruz. Belki bu işi yapmak isteyen baba iyi niyetli çocuğu dizginlerim diyor ama işin dozu bir kez kaçarsa çok tehlikeli olur. Bence riske girmeyin. Okul çağında bağımlılık yapan uğraşlar eğitim hayatını etkiliyor çünkü. Kaldı ki bu bağımlılık birde okul öncesinde kazanılacak... Ben hem akraba çevremde hemde başka yerlerde gördüğüm için yazıyorum. Amacım saygısızlık ve insanları aşağılamak değil. Sadece tavsiye etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletin geri zekalı yapacağı bazı yorumlardan belli zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.