Şimdi Ara

3 Haftadır Nakil Yapamayan Türk Telekom Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlık gayet açık, 3 haftadır bir hattı 1 sokak aşağı(max 100 mt ilerisi) nakil yapmadıkları gibi, bilgilendirme de yapmıyorlar. ilk başta 1 hafta boyunca ısrarla altyapı yok dendi ama alt katımda ofis var orada ttnet kullanılıyor bunu söylediğimde cevap veremediler.. 1 haftadan sonra ısrarla aramalarım sonucu altyapı var sizi yanlış bilgilendirmişler dedi (en az 10-12 farklı müşteri temsilcisiyle konuştum hepsi iş bilmezmiş demek ki) ve port yok denmeye başladı.


    3 haftadır bekliyorum tek bir bilgilendirme yapmadılar dağın başında da oturmuyorum kocaeli izmit merkezde oturuyorum. buralarda böyle sorunlar yaşatıyorlarsa millete başkaları nelerle uğraşıyordur kim bilir.


    taahhütüm martta bitiyor sanırım, internetsiz kalsam dahi bunlarla devam etmeyeceğim. süperbox vs gidip bunlara para vereceğim bedava TTnet olsa kullanmayacağım.


    bağlatmayı, kullanmayı düşünen varsa da kesinlikle düşmesin bu batağa. aralarında bir tane bile iş bilen birisi yok.


    iyi günler








  • ben bu cumartesi günü bi tane elektrikçi buldum internetten ev içi tesisatı yenilemesi için aradım gel dedim geldi bağladı etti sonra gitti bi baktım kabloları elleyince bağlantı kopup duruyor aradım telekomu dün bugün geldi telekomdan eleman tık tık tık 2 dk halletti işi gitti turk telekom gibi güzel kaliteli hizmet veren bi yer görmedim eğer sen turk telekomla devam etmezsen başın çok ağrır diğer internet servis sağlayıcılarla.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.