Şimdi Ara

2si1 'Sessiz' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Keyifle izledik, teşekkürler.

  • Talha'nın tercihi tabii ama Ps4'e burun kıvırıp Wii U tercih etmek ilginç baya. Daha yeni uncharted 4 videosunu izledim, elimde Nintendo'nun fabrikası olsa satar ps4 alırım. Hele oyun oynamak için Pc toplama işine sadece gülüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bu guzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Death Redemption 2 haberi son zamanlarda aldığımı en güzel haberdi, oyun Xbox 360'a çıkmazsa yeni nesil bir konsol, ps4 veya Xbox One almak zorunda kalacağım, ancak controller nedeniyle Xbox One alacağım büyük ihtimalle.

  • İlk Baştaki Klavyeden Almalıyım Counter Oynuyacam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondroit99 -- 8 Aralık 2014; 9:01:42 >
  • kopya konusunda diyebileceğim tek şey şu:

    Eskiden orta okul çağlarımda 90 larım başları ve lise çağlarım doksanlarda gerçekten çok az bir miktarda harçlık alırdım. Ailemin durumundan değil bana okadar verilirdi bende yetinirdim. Fakat sevdiğimiz albümler çıkınca harçlık ile para biriktirir gider o kaseti alırdık. Ben kaset kopyalama işini liseye yatılı gittiğimde öğrendim. Hatta bu işten gelir elde edildiğini. Yoksaki daha önceden biliyorduk kaset çalar müzik setimiz zaten iki kasetlikti ve kayıt yapabiliyordu.

    Şimdi Mp3 cdsi diyoruz ya ozamanlar 90 lık kaset vardı ve aldığımız o orjinal kasetleri kendi evimizde boş bi 90 lık kaset alıp tek tek pür dikkat ve sesizlik içerisinde çekerdik istediğimiz şarkılar ve karma albümler çıkardı ortaya. Ama genede korsan olmazdı. Dediğim gibi ben bu işin sektör olduğunu liseye yatılı okumaya gidince öğrendim. Zaten ufak bi ilçede oturuyordum ozamanlar çok temiz bir yerdi. Kötü olan hiç bir şeyi öğrenmedik yani.

    Fakat esas konu şu ki biz(bütün arkadaşlarım) paramızı biriktirir öğrenci harçlığımız ile alırdık kasetlerimizi. Şimdi insanların çıkıpta maddi durumumuz yok gibi bahanelere sığınarak hırsızlık yapmasını tahammül edemiyorum. İşin garibi bu bahaneye sığınan çoğu kişi sigara içiyor aptal saptal para harcıyor. Ama iş emek hırsızlığına gelince durumuzmuz yok kullanmayalım mı diyor.

    Evet bende taktir edersinizki korsan kullandığım oluyor youtube ve benzeri derken gidiyor zaten.
    Ama artık bir albüm mü alacağım İtunese girip 8-10 tl arasında bir fiyatta beğendiğim albümleri satın alıyorum. Yada bir kere bir film mi izleyeceğim girip 2-4 tl aralığında kiralıyorum. Bunun için illaki apple cihaz kullanmanız gerekmez bir itunes hesabı açın zaten bu dediğim fiyatlara orjinal müzik film felan alabileceksiniz. Kredi kartını mı vermek istemiyorsun yada yok mu? İlla apple cihaz kullanan bir arkadaşın tanıdığın vardır ver 20tl sana 20 tl lik hediye çeki göndersin sende alışverişini yap ondan sonra ister usb belleğine at ister telefona at ister cdye çek. Bunuda daha ucuza nasıl orjinal kullanılır onun için anlattım.

    Yani arkadaşlar bırakın maddiyat ayaklarını. Siz ne gördünüzki diyesim geliyor ama biride çıkar bana sen ne gördün ki der diye korkuyorum:))

    İstenilirse bu işlerde maddiyat ayrılabilir, ama siz ayırmıyorsanız ve korsan kullanıyorsanız susun sesinizi kesin ve bir kenera oturun yaptığınız yanlışı savunmayın lütfen.

    Herkese iyi günler dilerim.





  • arkadaşlar neyin kafasındasın sen demeyin yanlış konuya mesaj atmışım:) editleyecektim fakat etik yerini bulamadım değişmiş sanırım:P:)

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.