Şimdi Ara

2si1 'Sessiz' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vaycanına terminator 5 çıkmış haberim yok O_O

  • "yardım isteyeni kafasından vuruyordum" ahaha yine yaptın abi yapacağını, her programda ayrı bir cümlene gülüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 6 Aralık 2014; 16:26:37 >
  • Süper programdı... ;)

  • Sony sunucularını hackleyip 100 TB veri çalan hackerların patlattığı filmlerden biri, "Fury" isimli Brad Pitt'in oynadığı 2. dünya savaşı temalı filmmiş galiba. Şu anda film malum yerlerde.

  • cinsiyeti yanlışlıkla kadın seçtim beyler birşey olmaz demi?

  • yardım isteyeni kafadan vurmakk
    çok iyi yaa .)

  • Bu arada Red Dead Redemption PS4, Xbox One ve PC Mart 2015 de yayınlanacak diyorlar. RDR2 ise Aralık 2015 büyük ihtimal ile.

    kaynak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alito

    Sony sunucularını hackleyip 100 TB veri çalan hackerların patlattığı filmlerden biri, "Fury" isimli Brad Pitt'in oynadığı 2. dünya savaşı temalı filmmiş galiba. Şu anda film malum yerlerde.

    Dün indirdim birazdan izleyecem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XBOX'cu hackerlar sonny'yi bırakmıyorlar anlaşılan.
    Kesin Amarikanın işi bu. :D

  • Bu muhabbetten sonra sizin twitch yayını izlemek insanın kendine hakaret olur.

  • Güzel program olmuş teşekkürler.
  • dağlı kovboy filmi gay aşkı üzerineymiş... DVD+ diye dergi vardı o vermişti DVD versiyonu olduğu halde almadım dandik bir film...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CodeMachine

    Bu muhabbetten sonra sizin twitch yayını izlemek insanın kendine hakaret olur.

    Neye istinaden bu yorumda bulundunuz anlayamadım?

    - Talha

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldı

  • n0.pRobLem kullanıcısına yanıt
    30:10 daki muhabbet. Ben başkasının oyun yayınını izlemem ama başkalarının benim yayını izlemesini seviyorum şeklindeki muhabbetiniz. Benim yaşım sizden büyük ancak senin ve Ersin'in yayınlarınızı takip etmeye çalışıyorum ama bu şekildeki konuşmanız beni soğuttu.
  • "Kovboy cu" 2si1 yada "atlara fısıldayan" 2si1 XD

  • Upload upload diyorsunuz yine bu programda da size diyorum ki bende gelin Kıbrıs'a taşının

    2si1 'Sessiz' Teknoloji ve Oyun Programı2si1 'Sessiz' Teknoloji ve Oyun Programı

    kağıt üstünde 20 Mbps upload hızım var ama pratikte daha fazla download hızım ise 20-40-60 Mbps olarak gün içerisinde 8er saatte değişiyor fiyatlar da çok uygun, ayrıca aldığın hızın 2-5 Mbps fazlası geliyor...




  • Değerli, Mesut bey ve Talha Aynacı, vakit ayırıp yazdım, lütfen sizde vakit ayırıp aşağıdaki konulara göz gezdiriniz.


    The Witcher 3: Wild Hunt'ın fiyatı USA Playstation Store da $54 ve Playstation oyunları Sony'nin Game Sharing hizmeti ile iki arkadaş ortak alınabiliyor ve aynı anda oynanabiliyor.

    https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/games/the-witcher-3-wild-hunt/cid=UP4497-CUSA00527_00-0000000000000002


    Playstation Game Sharing ile $54 / 2 = $27 (61TL ye) bu PS4 oyununa sahip olunuyor ve Türkiye de ki Playstation 4 oyuncularının %90'ı bu yöntemle alışveriş yapıyor. TR Playstation Store'u (özünde UK Playstation Store) kullanan pek kalmadı diyebiliriz. Üstelik aşağıda linkini paylaştığım, müthiş bir ikinci el PSN hesabı piyasası var. 61TL ye aldığınız bu PS4 oyununu, isterseniz işiniz bitince aşağıdaki linkten satabiliyor veya başka bir hesapla takas yapabiliyorsunuz. Böylece, PS4 oyunlarını neredeyse bedavaya oynamış oluyorsunuz. Hikaye tabanlı oyunları, 2-3 kez bitirip, çok geçmeden satarsanız 5-6 TL ye falan oynamış oluyorsunuz. Online tabanlı oyunlarda bu fiyatlara yakın geliyor.


    Playstation 4 | Kardeşlik ve Dijital Oyun Takas Grubu [ ANA KONU ] (Dikkat, bu konunun altındakiler neredeyse bedavaya PS4 oyunu oynuyorlar.)
    http://forum.donanimhaber.com/m_84506155/mpage_399/tm.htm



    USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR (Dikkat, bu yöntemi uygulayanlara PSN'in bütün kapıları açılıyor. TR Playstation Store'u ziyaret etmedikleri için fiyat konusunda strese girmiyorlar.)
    http://forum.donanimhaber.com/m_97897417/tm.htm

    Bu konuda size neler anlatıyorum.

    1-) USA PSN den yani USA Playstation Store dan alışveriş nasıl yapılır.
    2-) USA Playstation Store indirimleri ve fırsatları en kolay nasıl takip edilir.
    3-) USA PSN hesabı açmak, PS4'e tanımlamak ve para yüklemek kaç dakika sürüyor.
    4-) Playstation Game Sharing (Playstation Oyunu Paylaşımı), bizlerin taktığı ismiyle PSN Kardeşlik de (PSN ortaklık da) en iyi yöntem hangisidir.
    5-) PSN hesabı için altın tavsiyeler.
    6-) Playstation Game Sharing (Playstation Oyunu Paylaşımı), bizlerin taktığı ismiyle PSN Kardeşlik (PSN ortaklık) neden yasal ve helaldir.



    PS4 mü PC mi ALMALIYIM? AYRIMINDA KALANLARA ÖZEL [Bakmadan karar verme]
    http://forum.donanimhaber.com/m_98766069/f_//tm.htm#98766098



    -----


    Değerli arkadaşlar, TR Playstation Store da fiyatlar ucuzlamaz, boşa beklemeyin. Çünkü, Steam de TL ye geçince pahalandı ve Steam TL'nin de ucuzlamaya niyeti yok. Olay tamamen, TL kurundan satış yapan storelar dan alışveriş yapmayı tercih etmekle alakalı. TL ile satış yapan dijital oyun marketlerini tercih etmek zorunda değilsiniz.

    PC platformunun en büyük oyun marketi Steam de TL ye geçince, TR Playtation Store gibi pahalandı. Peki biz oyun severler ne yapmalıyız; En iyisi USA Playstation Store dan alışveriş yapmak, ben ve çevremdeki PS3 PS4 sahibi herkes USA Playstation Store dan alışveriş yapıyor.

    USA Playstation Store da yeni çıkan en baba PS3 PS4 oyunu, 2006 yılından bu yana fix $60 dan çıkıyor ve Playstation Game Sharing yaparak iki kişi ortak alabiliyor ve adam başı $30 düşüyor. Game Sharing ile alınan oyun, iki adet PS4 de çalışıyor ve alan kişiler, aynı oyuna aynı anda online olarak girebiliyorlar. Sanki ayrı ayrı almışlar gibi.

    2006 yılından bu yana Sony şirketi, Playstation kullanıcılarına game sharing hizmetini sunuyor. En pahalıya aldığım Playstation oyunu $30 ve aylık indirimlere, black friday indirimlerine, plus indirimlerine, psn kampanyalarına, vs. denk gelirsem. Yeni çıkmış en baba oyunları $30 dan da ucuza alıyorum. Örneğin, FIFA 15 PS4 black friday indiriminde $35 dan satıldı. Game Sharing ile alınca, $17.5 (39TL ye) almış oldum ve şimdi keyifle oynuyor. Seneye de FIFA 16 yı black friday de alacağım.


    @Speed-Step




  • Sevgili Mesut Bey, duydum ki çoluğa çocuğa hadouken çekip yere düşürmeden taktakla güçlerini indiriyormuşsun. Akuma'yı geçtim, Şeytan Ryu'yu seçtim. Haydi gel benimle oyna, uçalım. Bakalım dünyadaki resmimize. Saygılar.

    Not: SF5 çıkar çıkmaz alınacak bir oyun değil, Capcom hafif çakal bir firma. Üç gün sonra Arcade Edition vb. gibi olağan üstü bir oyun çıkarıp ağlatabilirler.
  • güzel

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.