Şimdi Ara

2si1 'Adana Merkezli' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizim insanımız cidden enteresan. Adam gider sahte Windows kullanır, netten 1 dolarlık uygulamanın APK dosyasını bulur marifet gibi anlatır, gelir sonra başkasına laf eder. Cidden bazen çok beş beleş bir millet olduğumuzu düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

    ortanıza şöyle güzel bi kız koysanız da programa bi renk gelse konuşmasına gerek yok sadece başlıkları okusa yorumları siz yapsanız. Arkaya da fabrika mıdır nedir bi arkaplan koymuşunuz anlamsız.

    Az daha sabredin, sene sonunda Victoria Secret's şovunu izleyeceğiz.
  • haha adana merkez. bıkana kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step


    quote:

    Orijinalden alıntı: emre1393

    Bi videoyu düzgün koyamadınız, html5 için yanlış video eklemişsiniz

    Şimdi dener misiniz düzelmiş olmalı.

    Hem Chrome hem de miui tarayicisinda mobil versiyonda alternatif oynatıcı yla oynat diyince şu video geliyor
    ipod.tr.stream.donanimhaber.com/dijital_perde-2_16102015_ipod.mp4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Bey, KGB ile ilgili izlediğiniz belgeselin ismini söyler misiniz? Bende ilk defa sizden duydum böyle birşeyi, merak ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RhiFaT

    Haberleri programın baştan itibaren sıralamanız olmamış bence ben şahsen bir sonraki haber ne diye merak ediyorum normalde.

    Katılıyorum. Birden bire böyle bir konsept nerden çıktı?
  • Başlığa gel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu anlayalım motorunu, pilini ve yazılımını hadi pili geçtim motorunu yapmadıktan sonra o araba yerli olmaz. Çünkü teknoloji motorda. Zor olan bilgi ve mühendislik gerektiren iş bu. Yurt dışından parçalar getirerek şov yapmak yerine keşke üniversiteler gerçek mühendislik üzerine çalışsa. Üniversitenin işi parçaları birleştirip ben elektirikli otomobil yaptım demek olmamalı.

  • mesut bey size katılmıyorum hyundai de bizim gibi başladı bu işe fordun alt yapısıyla
  • x360 emulatorü pc için hayal, spencer'in röpörtaj sırasında getirmeyiz demesini beklemiyordunuz herhalde zaten kurduğu cümlede "I would like to see x360 games on pc". Bunun altındaki amaç windows10'u arka planda bırakmamak sonuçta ikiside microsoft ürünü. Bu arada çeviri yanlış sanırım çünkü röpörtajda emülatör üzerinde çalıştıklarına dair bir açıklaması yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 17 Ekim 2015; 5:58:30 >
  • vallahi demiştim
    2si1 'Adana Merkezli' Teknoloji ve Oyun Programı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 17 Ekim 2015; 0:23:22 >
  • Cok guzel bir bolumdu tesekkur ederiz :) Araba olayini netlestirdiniz kafamiz karismisti.

  • Mesut bi susta biraz talha konuşsun motorun soğusun be

    ne bu hep bi lafa atlama çabası ne yarış mı yapuyorsun sakin sakin konuşsana

    her şeyi ben bilirim havasındasın

    kendine çeki düzen ver

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu haberleri okuma isi bence de olmamis.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta haberlerin özetini geçme işi olmamış gibi sanki. Bilemedim.

    Ayrıca Kanye mobil oyunların micro transaction içermesine değil, 2 yaşındaki çocuklar için yapılmış oyunların micro transaction içermesine saydırmıştı. Kim Kardashian oyununun 2 yaşındaki çocuklar için yapılmış bir oyun olduğunu sanmıyorum.
  • tablet dağatacağına 60 şer bin dolarlık araba al dağıt bu ne ya...? kafan yerinde mi senin...? devlet erkanına 60 ar bin dolarlık elektirikli araç makam aracı olarak alınıp dağatılacak sonra...? bir kaç tonluk zırh o araca uygulanabilecek mi...? edilse dahi sonrasında o araç kaç km hız yapıp kaç km menzile sahip olacak...? yerinden kalkabilecek mi acaba...? güldürme bizi MESUT ÇEVİK...

    Elektrikli arabayı zaten yurdum insanıda üretiyor o zor bir şey değil, çinde üniversite öğrencileri proje ödevi olarak elektrikli araba yapıyorlar... haber kaynakları 9-10 bin dolara maaledilen elektirikli araçlar ile dolu ... dışardan parça alarak o işler çok kolay... 3 bin parça dışarıdan mış... geriye ne kaldı direksiyon simidimi...

    Kaldıki Hacettepenin yaptığı araç devletin yapacağı yerli araca alternatif düşüncesi ile yapılan bir araç değil, son 5 yıldır bir çok üniversitenin akademik başarısını gösterme metodu oldu elektirikli araç yapmak... yok efendim adamlar herşeyi açıklamış bilmem ne... neyi neye kıyas ediyorsun...!

    Türkiye 20-25 bin TL ye vatandaşına sunabileceği mekanik arabanın peşinde, hem 160-170 bin TL lik elektirkli arabayı kaç kişi alacak kullanacak bu ülkede...? hadi seri üretime geçsin yarı fiyata düşsün yine bir çok kişi alamaz 70-80 bine araba... alsan dahi kullanışlı bir şey değil... pahalılığı ve şarj problemleri nedeni ile bugün tüm dünyada rağbet yok zaten elektirikli araçlara... sizin kadar körü körüne muhalefet görmedim, bir kısmı yerli bir kısmı dışarıdan savunma sanayii teknolojisine sanki %100 ü yerlimi üretiliyor... bir kısmını sağdan soldan alıyorsun sonra yerli üretim diyorsun önemli olan hepsini yerli üretmek dersiniz...

    şimdide devlet tutturdu aracın hepsi yerli olacak diye... siz bir kısmını dışardan tedarik edin bir kısmını üretin bugün bütün firmalar bu şekilde hareket ediyor doğru olan bu dersiniz... duruma göre şekil değiştirme MESUT ÇEVİK...

    12-13 sene önce senin ülken memurunun maaşını ödeyemeyecek duruma gelmiş, İMF in borç dahi vermeyi kabul etmediği yok oluşun eşeğinde bir ülke iken bugün kendi uydusunu üretip uzaya fırlatan bir ülke oldu...

    Ülke başındakiler neyin ne olduğundan bırakta senin kadar haberdar olsunlar... Hyundai, Cadillac, Saab gibi firmalar ile fikir ortaklığı ile devam ettiriliyor bu iş... bizim ülkede ne kadar çok kendi alanı olmayan konularda yorum yapmayı seven insan var...! yok efendim 2007 cadillac kasa en tutulmayan kasa olmuş... bilmem ne...

    fiat linea aston martinden devşirme kasa ama satış rekoru kırdı bizim ülkede, insanlar alırken kasanın hangi marka modele ait olduğuna veya benzediğine mi baktı...? MESUT ÇEVİK... kaldıki bu yerli araç ve yerli araç için gayet başarılı bir kasa... çıksın satış rekoru kıracaktır.

    Bizim ülkemizde çok büyük zihniyet problemi var... bu zihniyet devrim arabalarınıda engelledi zamanında... bugün üretilmek istenilen aracada ağzına geleni söyleyecektir... hayırlısı olur inş. ben en iyisini yapacağımıza eminim diyemiyor kimse... neden diyemiyor...? bu işe girişenler kendi zihniyetinde olan insanlar değilde ondan... bu güne kadar yapılan bir çok projeleri ve yerli araba konusunu kendi zihniyetindeki birisi başlatsaydı o adamın her yere heykelini dikerlerdi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 17 Ekim 2015; 7:44:44 >




  • Xbox360 emilatoru videoda göremedim ben

  • sabah işe gelirken serviste sizi dinlemek istedim. yarı uyku halinde teknoseyir haftalık gündem değerlendirmelerini ve sizin 2si1 i dinlemeyi çok seviyorum.
    fakat bu bölümde o kadar yüksek tonlu ve birbirinizin sözlerinin bitmesini beklemeden aralara dalma yaptınız ki; yemin ederim kulaklığı çıkarıp fırlatacaktım yeter diye.

    akıl vermek gibi olmasın ama teknoseyir'de levent pekcan konuşurken nasıl murat gamzsız ve hamdi kelleci saygı ile susup bekliyorsa, hatta uzun es verse dahi araya girmeyip bittiğine emin olmaya çalışıyorlarsa birbirlerinin konuşmalarını, sizlerin de bu tip bir davranış içinde olmanızı istiyorum. siz gibi bu tip kaliteli yayın yapan çok kaynak yok. işinizi de gayet güzel icra ediyorsunuz. daha özenli olursanız bu konuda sevinirim.




  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Sade bir ses kaydı ile görsel bir programı karşılaştırmak doğru olmaz. 2si1, görsel öğeler üzerine kurulu ve izleyenin o anda iki kişinin olay hakkındaki heyecanını ve yorumlarını paylaşması amacıyla hazırlanan bir program.

    Görüşleriniz bizler için büyük önem taşıyor fakat saygılı bir şekilde birbirinizi bekleyin demeniz bir yandan bize saygısız demeniz anlamına geliyor ki bu çok anlamsız. Talha ile yakın arkadaşız ve bu program tartışma programı değil yani iki dost nasıl heyecan ile bir şeyler paylaşırken araya giriyor ya da o anki düşüncesini hemen paylaşıyorsa biz de öyle yapıyoruz.

    Eğer ses kaydındaki gibi bu görsel şovda büyük boşluklar verilir, diğerinin sözünü baştan sona tamamlaması beklenirse en azından benim zevkle izleyeceğim bir program hazırlamamış oluruz.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • mgedik06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Videoyu nasıl bir ortamda dinlediniz bilemiyorum ama söylediklerimle sizin yazdıklarınız arasında hiç bir alaka olmaması sesleri duyamadığınız izlenimi yarattı.

    Uzun uzadıya ben şunu dedim bunu dedim yazmayacağım. Videoyu açın tekrar baştan sona yüksek seste izleyin sorun kalmayacaktır.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.