Şimdi Ara

2900 XT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kulllanan kullanmayan yorum yapmış konu hakkında ben 2900 pro kullandım ve birgün iddia edilen gibi sıcaklık problemi görmediö kartta o soğutucu ile zaten çok zor yalnız yüksek güç tüketimi ve fan gürültüsü mevcut kartta 512 bitin getirisini pek kullanamayan bir kart teknik özellikler açısından hala rakipsiz olmasına rağmen bu özellkiklerin sadece kağıt üzerinde olması performansa yansımaması üzücü
  • Fanın gürültülü olması, hele öyle bir soğutucuyla, sıcaklık sorunu bulunduğunun bir işareti olabilir mi? Yoksa, özürlü bir fana mı sahip? Yani, sıcaklığı düşürmek için kasması yüzünden değil, başka bir nedenle mi gürültü çıkıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 14 Nisan 2008; 16:07:37 >
  • Ben kullanırken idle da 45 üzerinde bir sıcaklık görmedim ama fanın olduğu yerde gürültü her zaman var örnek olarak 8800gt referans tasarım fanlarının gürültü seviyesi neredeyse 2900 ile aynı idi ama soğutmadaki başarısı ortadaydı
  • İlk olarak heatpipe benim kartım 2900xt olmasına rağmen 3 adet.Bu sadece 2900prolarda olan bir özellik değil.2900xtlerde de daha sonra çıkan kartlarda 3 heatpipe oldu.Ayrıca fan hakikaten sesli ama gece açık kalacaksa %25 e alırsınız sesi gelmez.Sıcaklık da öyle abartılı derecelere çıkmıyor şahsen ben bu şekilde kullanıyorum.Tüm oyunları tam kapasitede hala açıyor birtek en son r6 vegas2de bazı yerlerde 16fpslere düşüyor ama çok ani bir düşüş bir anda çatışma sahneleri bile 30-35 fpslerdeyken bunun bir driver hatası olabileceğini düşünüyorum.Kısacası elinizde varsa r700 e kadar rahatlıkla idare eder ama 3870ler varken almak akıl karı değil artık.2.el uygun fiyata bulursanız o ayrı tabi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tuğer

    Demek istediğim: Crysis'te neden deli etti sizi, 8800 GTS 512 MB?
    Bellek sorunu mu yaşadınız?
    Hangi ayarlarda (çözünürlük - ayrıntı seviyesi - AA - AF) denemiştiniz, Crysis'i?


    Tabi sistem hızlı , kart canavar olunca full detay 1440*900 denemişdik XP de ..Arada sırada değil sürekli takılma sıkıntısı yaşattı bunun üzerine bi dünya uğraştırdı ..Neyse konu 2900xt ayıp olur ...isterseniz 8800 burda uzamasın fazla....
  • arkdaşlar tüm yorumları okudum.ati kullanıcıları atilerini övdüler (haklı olabilirler) hala 2900xt lerin kral olduğunu söylüyorlar. 2900xt leri piyasada bulamadıklarını ve bulduklarında da çok pahalı olduğunu söylüyolar. peki arkadaşlar 2900xt hiç kullanmadığım için yorum yapamıyacağım ama sadece şunu belirtmeden geçemiyeceğim.

    ACABA
    2900xt ler piyasada nadir bulunduğundan pahalı olmasınlar!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tuğer

    Fanın gürültülü olması, hele öyle bir soğutucuyla, sıcaklık sorunu bulunduğunun bir işareti olabilir mi? Yoksa, özürlü bir fana mı sahip? Yani, sıcaklığı düşürmek için kasması yüzünden değil, başka bir nedenle mi gürültü çıkıyor?

    Kalitesiz fan ve kalitesiz soğutucu yapraklar nedeniyle. Örnek olarak zıt kutupta olan ICEQ 3 gösterilebilir. 2900XT/Pro ICEQ3 de çıksaydı fena olmazdı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.