Şimdi Ara

25 Yaşındayım Üniversiteyi Bitiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6 senedir Mak müh okuyorum bu dönem 5 ikinci dönem 2 dersim toplam 2 tanede projem kaldı yanı son demdeyim vizeler leş gibi geçti geçen sene ilk dönemde 5 ders aldım 5 inden kaldım bu senede 5 ders aldım 5 inden de kalacam gibi

    hem yaş geldi 25 oldu

    hem bölümü bitiremiyorum

    ne yapacağımı şaşırdım işin ironik yanı 6 senelik öğrencilik hayatımda onlineler dışında normal dönemde ders verememişim hep kalmışım hepsinden




  • Hocam hangi dersler? Üniversitede şu olay var çok gıcık ve anlamsız buluyodum. Şimdi ben zamanımda Meslek Lisesi okumuşum Meslek Lisesinde adam akıllı Matematik dersi görmemişim.Üniversitede işletme okurlen meslek derslerim iyi veya ortalam giderken böyle teknik derslerin hepsinde çüvalladım durdum bunlardan biride Matematik.Yani sözüm onaki sakın kendinizi ve çevrenizdeki insanların sizi Demorolize etmesine müsade etmeyin.Hayat böyledir.Umarım bir şekilde üstesinden gelirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiçbir dersi geçemiyorsan orada sıkıntılar vardır. Sana tavsiyem geçebileceğin 3 ders seç. Sadece 3 üne düzenli çalış. Diğer ikisine sinav haftası bakarsın.


    Ben öyle yapıyordum. 5 ders kaliyordu. Geçebileceğim iki ders seçiyordum. Finalde geçiyordum. Diğer dersleri büte bırakıyordum. Onlarda da geçersem geçerdim. Hoca soruları veriyorsa mutalaka al.


    Not:Makine mühendisiyim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yaşın fazla değil bu algıdan kurtul. Kafanı biraz rahatlar. Vize haftası yeni bitti, finaller e odaklan.Onceki senelerin çıkmış sorularını bul,rahat şekilde çözebilecek seviyeye gel. Hocalarla iletişime geç, elinden geleni yaptığını ve zorlandığını anlat. Hafızalarında yer edin. Finallerde ortalama birşey yaparsan, yardımcı olup geçireceklerini düşünüyorum. Bu arada kaldığın dersler hangileri?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaş normal hocam kafaya takılacak bir durum yok. Makine mühendisliği gibi bir bölümde matematik, fizik gibi derslerde düzgün bir temelin yoksa bazı şeyleri kavrayamadıysan zorlanman çok normal. 1. ve 2. sınıfta muhtemelen derslere bakmadın öğrenemedin ve artık ilerleyemeyecek noktaya geldin. Umarım eksiklerini kapatıp derslerini verirsin çok fazla dersin yok 7. senede her türlü biter gibi duruyor 26 yaşında mezun olmak da kötü bir durum değil ama dersleri öğrenememiş bir şekilde sadece mühendislik diplomasına sahip bir insan olmak kötü bir şey..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.