Şimdi Ara

24GB RAM ve Snapdragon 8 Gen 3: ROG Phone 8 Ultimate geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24GB RAM ve Snapdragon 8 Gen 3: ROG Phone 8 Ultimate geliyor

    Akıllı telefon pazarında AppleXiaomiHuawei ve Vivo dışında oyuncu telefonları ile faaliyet gösteren Asus, ROG Phone serisini güncellemeye devam ediyor. Bunun son örneği ise ROG Phone 8 Ultimate olacak. Amiral gemisi telefon, lansmandan önce Geekbench platformunda test edildi. İşte Asus ROG Phone 8 Ultimate özellikleri





    ROG Phone 8 Ultimate yakında geliyor



    Kaçıranlar için halihazırda mevcut olan ROG Phone 7 ve 7 Ultimate, Qualcomm'un en yeni işlemcisi Snapdragon 8 Gen 2 ile tanıtıldı. Bu bağlamda yaklaşmakta olan ROG Phone 8 serisinin de benzer bir konfigürasyonu koruyacağı söyleniyordu. Geekbench'ten gelen yeni sızıntı ise bunu doğrular nitelikte. Amiral gemisi telefon Snapdragon 8 Gen 3 ile performans testinde görüntülendi.



    24GB RAM ve Snapdragon 8 Gen 3: ROG Phone 8 Ultimate geliyor
    Bildiğiniz gibi 4 nm fabriaksyon sürecini temel alan Snapdragon 8 Gen 3, 1 adet 3.3 GHz ARM Cortex-X4, 3 adet 3.2 GHz ARM Cortex-A720, 2 adet 3.0 GHz ARM Cortex-A720 ve 2 adet 2.3 GHz ARM Cortex-A520 çekirdeklerine ev sahipliği yapıyor. Aynı zamanda işlemciye Ray Tracing destekli Adreno 750 grafik birimi eşlik ediyor.



    Sonuçlara gelirsek ROG Phone 8 Ultimate, Geekbench'in tek çekirdek testinde 2.235 puan, çok çekirdek testinde ise 7.098 puana imza attı. Bu da Qualcomm'un paylaştığı rakamlar ile paralel diyebiliriz. Ayrıca liste, telefonun 24GB RAM ve Android 14 işletim sistemi ile kullanıcılara sunulacağını da doğruluyor.. 



    Ayrıca Bkz.ASUS ROG Notebook alanlara Alan Wake 2 hediye



    Asus ROG Phone 8 Ultimate ilgili ortaya çıkan bilgiler bunlarla sınırlı. Niketim akıllı telefonun tanıtım tarihi konusunda da henüz net bilgiler yok. Ancak Geekbench sızıntısını göz önünde tutarak, lansmanın yakın olduğunu söyleyebiliriz. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/asus_rog_phone_8_ultimate_visits_geekbench_with_snapdragon_8_gen_3-news-60640.php







  • 24GB RAM ne yahu benim Masaüstü 32, telefonda çok gereksiz. 12 yeter hatta 8 de yeter mobilde hadi 16 abartisi olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lightning70 L kullanıcısına yanıt

    Bu telefon oyun oynayanlara hitap ettiği için 8 GB yeter olmayabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram artişina gideceginize ekran veya kamera odakli gidin bari,herkes kamera konusunda yarişiyor durumda 24 ram göz boya başka bir şeye yaramaz 12 gb kafi,bilgisayar değil,cepde tüm fonsiyonlariyla batarya ekran yada kamera konusunda nitelik sahibi olmasi gerekir.Yazik israfli olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 21 Kasım 2023; 20:53:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lightning70 L kullanıcısına yanıt
    AI asistanlı telefonlar için 20GB ram ihtiyacından bahsediliyor:





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 21 Kasım 2023; 20:56:16 >
  • Heyt be, işlemcideki performansa gel. Masaüstü i9-9900 ile i9-9900k arasında.

  • Dur daha benim PC 20+GB olmadı :D

  • Arkadaşlar bu özellikle oyun oynayanlar için tasarlanan bir telefon. 16 24 GB çok normal. Ayrıca kamera ya ağırlık verilmesi de hiç gerekmiyor. Çünkü bu oyun oynamak için. Zaten gamephone, gamecomputer, gamelaptop bunların hepsi tek bir amaç için tasarlanan ve piyasaya sürülen cihazlar. Böyle bir pazar da var biliyorsunuz. O yüzden oyunlar için ne çok gerekli, iyi bir işlemci, video kart, iyi bir ekran, soğutma sistemi, hafıza ve batarya. Bunlar da Asus ROG da fazlasiyla var. Piyasada toplam 4 yada 5 oyun telefonu var bu da en iyisi. Buradaki eksiklik ekran hala küçük format. Ben Samsung s22 ultra kullanıyorum 6,8 inch ekran çok iyi, oyun telefonu hatta 7inch olmali.

  • 8-12 gb ram yeter diyen arkadaşlar yetmez ve göz boyama değil. şuan bilgisayarda ünlü birçok oyun mobil versiyonunu çıkarıyor. örneğin cod warzone, rainbowsix, division, DMC... onun dışında cross platform oyunlar var. ve telefon oyunları bilgisayar oyunlarına göre daha fazla ram tüketiyor işletim sistemi bile durduk yere ram kullanıyor. her türlü platformda oyun oynayan biri olarak söylüyorum bunu. 12 gbramli 8 gen 1 poco f4 gt kullanıyorum telefon olarak ve şuan bazı yeni çıkan oyunlarda fps drop yaşıyorum.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Ve bunun ram kaynaklı olduğunu düşünüyorsun aferin sana🤦 Elindeki telefon tarihin en çok ısınan işlemcilerinden birine sahip buda en çok throotling yiyen telefon demek bilmem anlatabildimmi.Not:Zamanında realme gt2 pro kullandım,sadece batarya ısısı 54-55 buluyordu var işlemciyi sen düşün🥴


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.