Şimdi Ara

24 yaşında hukuk? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
4
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence ilk önce ne istediğine karar ver. Başka bi bölüm okunurmu tabiki okunur. Şuanki bölümünden mutlu değilsen başka bi üniye geçmen daha iyi olur. Keşke bu sene üniyi dondurup hazırlansaydın. Bence obpyi o kadar takma kafana şuan 30k sıralamayla dişçiliğe girebiliyosun. Matematiği bayağı iyi yapacağını varsayarsak bence bu sıralamalara ulaşabilirsin o kadar zor olmaz. Veya sağlık istiyosan eczacılık veya diyetisyende düşünebilirsin. Dediğim gibi önce iyice bi düşün ondan sonra sınava girmeye karar verirsen tytden başlicaksın zaten o sürede daha net karar verir ona göre sayısal veya eşit ağırlığa yönelirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiijii kullanıcısına yanıt

    hocam bölümü bitiremiyorum sıkıntı orada, hem daha fazla katlanamıyorum hem istemiyorum. bitirmeden başka bölüme geçsem de özel ders verme imkanım her zaman var.

  • lebronlatif L kullanıcısına yanıt

    ben 2.sınıfa başlarken ailevi sorunlarım arttı ne okuyabildim ne sınav kasabildim zor zamanlarımdı. okulu dondurmamı istemediler zaten ailemin yanında okuyorum, gizliden dondurursam bi devlet işinde öğrenci görünmem sıkıntı çıkar diye ben de dondurmadım zaten dondurmak kolay değil bir sebep de sunamazdım. öyle saçma sapan garip bi durumdayım. hep bir geç kalmışlık hissi var, hep bi savunmaya geçme halindeyim. aslında benim gibi çok öğrenci var farkındayım ama bu durum beni rahatlatmıyor malesef.

  • Hukuk okumak kolay değil, bir kere 8-9 dersin her birinden 500-550 sayfalık kitap okumayı göze alacaksın. Okumakla da bitmiyor sürekli tekrar edip not çıkaracaksın. Bir sayısalcı için hiç kolay olmayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jiber kullanıcısına yanıt

    hocam ben artık her epsilon büyük sıfır için demek yerine 500 sayfalık kitabı okumayı göze almak istiyorum. olmayınca olmuyor

  • Sorunuzun cevabı adliyelerde hocam. Bir gününüzü ayırın bir dolaşın derim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Magnets_Bitch kullanıcısına yanıt

    aman eski avukat manitayla karşılaşmayalım hocam kafalar şimdi iyice karışır 

  • seneyeki sınav için diyorsun sanırım. 72 obp ile tıp imkansıza yakın, ancak diş gayet mümkün 1 yılda. her şeyini vermen lazım, eğer gerçekten eminsen ve istiyorsan yaş önemli değil. belki tıp bile gelebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Cupertino kullanıcısına yanıt

    hocam 2019da 62 obp ile 19k yapıp tıp kazanan vardı bekir hocanın kanalında. imkansız da degil ama ne bileyim matematik çok bunalttı beni, hiçbir şey başaramazmışım gibi geliyor. kendime olan inancımı törpüledi

  • Başlanır, 50-60 yaşındaki insanlar bile okuyor hatta gayet başarılı da oluyorlar ama başlamaya değer mi değmez mi orasını bilemem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LawLove kullanıcısına yanıt

    Hocam 50-60 yaşındaki insanın okul bitirme stresi vs olmadıgında rahat okuyorlardır. Bi de o yaslarda icinde kalmasın diye okul okuyorlar genelde. Bizim yaslarımızda öyle degil, hayatımızı cogunlukla okudugumuz bölümler üzerine kuruyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemoglobinz kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, siz daha iyi bilirsiniz ama benim tavsiyem şu olur o zaman: anladığım kadarıyla 1 yıla mezun olacaksınız, diplomayi alın özel ders vermeye başlayın çünkü gerçekten matematik öğretmenliği güzel bir meslek ve ömrünüzün en güzel yıllarından 5 yıl vermişsiniz, şuan belki de bir bunalım veya buhran dönemindesiniz. Ha özel ders verdiğiniz dönemde zaten ekonomik olarak özgürlük kazandığınız için psikolojik olarak çok daha iyi durumda olursunuz (ailenizin maddi durumu çok üst düzey de olsa çok aşağılarda da olsa farketmez, bence 25 yaşına üni 1de okuyup aileden para almak insana koyar) o zaman hukuk olabilir tıp olabilir kazanır olursunuz hala bu şekilde düşünüyor olursanız. Acele etmeyin derim, çok bunaldım bu bölümden tiksiniyorum demişsiniz tabiri caizse ama öyle olsa hiç yazmazdınız bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam üst mesajların birinde bahsettim 1 yıla mezunluk mümkün degil, 2-3. Sınıflarda okula falan gitmedim ben aile yanında okuyordum, ev karışıktı çok bunalmıştım. Geri döndüğümde matematigin baba derslerini almaya başladım ama uğraştıkça sevmedigimi fark ettim. Lisede türev integral çözerken ben de matematigi seviyordum ama matematik bölümü bundan ibaret degil.derin sular, dipsiz bir kuyu...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemoglobinz kullanıcısına yanıt

    hocam ben en azından elinde bir belge olsun diye söylemiştim 5 yıl süre harcanmışken bitsin diye düşünmüştüm ama bölüm bitecek gibi değilse yapacak bir şey yok   

  • hemoglobinz kullanıcısına yanıt

    Hukuku sevmedim, bilgisayar daha zor bence hukuk ezber mantık falan hikaye. Oturup kitabi okuyup not çıkarıp ezberliceksin. Matematikle sistem cok farklı. Ne tarz bi çalışma sistemine uygunsan onu sec. Ezber sevmem, kitap okumam, yazı yazmayı sevmem diyorsan hukukta hata olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abim de matematk bitirmişti 30unda hukuk okumaya başladı :D

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • double or nothing kullanıcısına yanıt

    farklı bir alan tercih etmiş olsam da biyoloji dersine çalışırken tekrar tekrar yazarak çalışmıştım hiç üşenmemiştim, kitap okumayı da seviyorum. benim takıldığım nokta hukuk fakültesi 24 yaşında başlamaya değer mi? mezun olduğumda yaş konusunda zorlanır mıyım? sonuçta okulumu mezun olmadan bırakmış olucam. gerçi bırakmasam da mezuniyet zor görünüyor.

  • luvwithope kullanıcısına yanıt

    şu an ne durumda kendisi? başladığı için pişman mı? avukatlık yapmayı düşünüyor mu? biraz fazla soru işareti oldu ama... 

  • jiijii kullanıcısına yanıt

    valla hocam artık matematik bölümünden elde edeceğim tek belgenin kayıt sildirme olmasını istiyorum 

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.