Şimdi Ara

2022 Kasım'da Erken Seçim Olur Mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

2022 Kasım'da Erken Seçim Olur Mu?


(En Son Oy Tarihi: 16.9.2022)
Giriş
Mesaj
  • Allah gecinden versin, Allah uzun ömür versin ama Sn. Cumhurbaşkanı görevini yapamayacak hale gelirse erken seçim olmaz mı?

  • Malum şahıs olmayacak dedi. O yüzden kesin olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehape sahaya ineceği tarihi açıkladığına göre, seçim var. hadi hayırlısı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmasın 2004 Aralık doğumlular da oy kullansın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seneye olacak bu sene çok zor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes mitinge başladı. Bu kışa ne bu millet ne bu yönetim dayanamaz. Açın şu ülkenin önünü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran 2023

  • DEVA Lideri Ali Babacan: "Biz baskın seçim ihtimalini zayıf da olsa görüyoruz. Yani bu hükümet eylül ayında karar alıp, kasım ayında bir seçime gidebilir. Dolayısıyla böyle bir ihtimal var ama zayıf ihtimal. Biz bütün teşkilatlarımıza söyledik. 'Hazır olun' dedik. 'Böyle bir şey olabilir' dedik. Ama daha kuvvetli ihtimal seçimin zamanında yapılması."


    Babacan'da ihtimal var diyor. AKP MV'leri sokaklarda dolanmaya başladı. 300 gün dolanmayacaklarına göre diyorum ki yakındır bu seçim. Ha 4 ay Ha 10. Kaybedecekler. Erkenden kurtulsun ülke.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 12 Ağustos 2022; 1:56:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim Haziran 2023 6’lı ganyan daha ortak aday bile çıkaramıyor…

    Böyle giderse hükümetin işi kolay…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 12 Ağustos 2022; 15:31:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu yıl seçim filan olmaz.Geçtiğimiz mart ayına kadar olan süreçte siyasi dinamiklerin bu yıl için erken seçim yapması durumu zaten ortadan kalktı.şahsen bende bu yıl erken seçim olabilir diye düşünmüştüm ancak geçen mart ayı sonrasında bu yıl içinde olması istenilen erken seçimlerinde olmayacağı görüldü.Genelde her 3 ayda bir forumda bir erken seçim havası doğuruluyor ama boş muhabbetler bunlar.Daha 6lı masanın adayı belli değilken erken seçimlerin kasımda olacağını düşünmek tamamen hayalcilik.Ne zaman aday çıkacakda,halka lanse edilip muhalif kesime kabul ettirilecekde falanda filan..


    Muhalefette artık şunun çok iyi farkındaki bu iş 2023 yılına sarktı artık.Bana göre seçimler mayıs ayında yapılacak.Yani belirlenen seçim tarihinden 1 ay önce gerçekleştirilecek.6lı masa ise en geç ocak ayında adayını lanse eder ama bana göre 1-2 ay içinde aday isim 2023 seçimleri için açıklanacak.Yani erken seçim için aday isim söylenmeyecek,2023 nihayi seçim tarihi için start verilecek.


    şayet 6lı masa bu yıl adayını net ortaya çıkarsaydı ekim yada kasım ayı için erken seçim şansı olabilirdi.O fırsatıda kaçırdılar.Gerçi şuan 6lı masada çok ciddi aday krizi yaşanmakda,buda net görülüyor ve muhalif seçmenede bu gerginlik çok yanısyor.Ben büyük ihtimalle KK'nın aday olacağını ve farklı bir seçim sürecinin yaşanacacağını düşünüyorum.





  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Eğer Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını düşünürseler bu yıl kesin olur. Seneye kalmaz.


    Muhalefet kesinlikle 2023 Haziran'a 1 ay kala erken seçim kararına destek vermez. En az 3 ay erken olmalı ki, muhalefette uysun. Bu Kasım yada seneye Nisan. Erken seçim olacaksa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

    Bu sene olmaz erken seçim.KK şayet 1-2 ay içinde adaylığını açıklarsa kendisini empoze edebilmek için 2023 seçimlerini beklemek zorunda kalır,en nihayetinde muhalif kesiminin büyük bir kısmı KK'ya sıcak bakmıyor.Adaylık süreci uzadıkçada muhalif seçmenlerin gerginlikleri artar.Yani ha 1-2 ayiçinde olsun ha ocak-şubatta açıklansın,şayet KK aday olursa ortam baya çalkalanacak.


    Sonuç itibariyle bu iş 2023 yılına kaldı artık.ha 1 ay önce ha 2 ay..Kasım ayında seçim olabilmesi için şimdiden meclisin toplanıp tarih çıkması lazım.Ağustos ayı zaten bitti sayalım,2 ay sonra baskın bir seçim olması zaten imkansız,hayal bir durum.Böylesi bir baskın seçime muhalefetinde kesinlikle hazır olduğunu düşünmüyorum.Onlarda 2023 için planlamalar yapıyor gördüğüm kadarıyla.

  • Ben ne olacagini soyleywyim mi 2023 haziranina az bir sure kala eger anketlerde oylari hedeflediklerinden cok daha asagida ise bir sekilde ohal ilan edip meclis secimleri 1 yil daha erteleyecektir. Sanirim secimler 1 yildan fazla ertelenmiyor ve 1 yil ertelendikten sonra 2. bir ertelenme olayi olmuyor ama tabi buradi turkiye her an hersey olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Benim bildiğim duyduğuma göre YSK'ya verilecek talimatla 45 gün içinde (en erken) seçime götürülebilir. 3.5 ay sonra Kasım bitiyor. Ne olacaksa Kasım'ın son haftasından 1.5 ay önce olmalı. 2 ay içinde anlayacağız bu yıl seçim olur mu.


    Kılıçdaroğlu'na muhalifler tarafından sıcak bakılabilmesi için Erdoğan'ın yapacağı her hamle önemli. Özellikle baskının artması, mağduriyetler yaşatılması, CHP lideri aday değilse erken seçim yok demeleri vesaire. Aday olursa Kılıçdaroğlu'nu yeneceğini düşünüyor. Erdoğan 14 Ağustos'ta çok yüksek sesle 'hodri meydan' diyecek deniyor CHP liderine. Adaylığı açıkladığı an seçime gideriz diyorum. Seçim günü tüm küskünlük-kızgınlık geçer. Sembolik bir CB'lığına Kılıçdaroğlu uygun. Akıl Babacan, gönül Cübbeli desede.


    Beklenilen her ay alınabilecek MV sayısı azalıyor AKP'nin. 2021 Kasımda %35 bile alabilecekken, şimdi %25'lerde geziniyorlar. Bu kış bir %5 daha gidecek. Akılları varsa 2 ay içinde ilan ederler seçimi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tümüyle bir seçim havasındayız. Troller bayağı aktif. Çok sürmeyecek fırsat kolluyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan güç zehirlenmesi yaşıyor ve kontrolünü kaybetti. Hesapsızca iktidarı elinde tutmaya çalışıyor. Kasımda seçime falan gitmeyecek.

    Hitler'in Berline girilene kadar savaşı kaybettigine inanmadığı gibi bir sendrom yaşıyor. Erdoğan sonuna kadar gidecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes var diyor.   50 gün kaldı, erken seçim İLAN etmek için. Yoksa seneyedir. Zamanında olur artık.


    Bu kış AKP ile geçmez. Felaketi yaşarız. En azından 200 MV alma şansları var bu yıl. Seneye olmayacak. Ülke kurtulur, millet kurtulur. Her türlü kaybedecekler, beklemeyelim artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene başında maaşlara güzel bir zam yapıp seçime kadar da enflasyonu ve zamları düşük tutarak seçime girmeyi umuyor hükümet.

    o yüzden erken seçim imkansız.


    haziranda seçim olursa temmuzda da maaşlara yüksek bir zam vaadini seçimden önce veririler hatta.


    hesapları tutar mı tutmaz mı Allah bilir. Ama bu sene temmuz zammından önce memurların yüzde 5-10 u maaşından memnunken zamdan sonra % 50 yi geçti oran. zamlar oy topluyor.

  • AKP'nin kurmaylarına seçim beyannamesi hazırlanmasının talimatını verdiği söyleniyor.


    2023 Hazirana kadar TR eziyet çekmesin, olsun olacak olan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir iki ay önce sıfırdı. Simdi azda olsa var zira MHP yüzde 7 alamayacak gibi. Baraja takılması olası. Bundan kurtulmasının tek yolu eski sistem,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.