Şimdi Ara

2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
31
Favori
15.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bende de 2023 skypack Qashqai var. Bu araçta sıfırlanabilir kilometre sayacı Trip A ve Trip B yi nasıl görüyoruz. Önceki kasada sol tarafta Trip-reset tuşu varmış ama bunlarda yok
  • Merhaba,
    J12 1.3 Skypack alalı bir ay oldu. 2000km yaptım.
    Deneyimim yakıt normal kullanımda ortalama 8.5.
    Uzun yolda Ankara- Eskişehir arası yakıt 100-140km arası 7 yaktı.
    Motor tasarruf motoru değil. Fakat yakıt konusunda çokta üzecek kadar da yakmıyor.
    Konfor konusunda
    yalıtım 120km hıza kadar süper sonra düşmeye başlıyor
    Süspansiyon yolu ezerek gitme hissi yaratıyor. Volvo arabalarda gördüm bu durumu. Benim de aradığım özellikti. Ne çok yumuşak ne çok sert.
    Yol tutuşu daha kayma yapticak veya arabayı yatıracak hızda viraja girmedim pekte girmeyi düşünmüyorum. Ama 77km YouTube kanalında izlediğime göre iyi.
    Hızlanma konusunda Torku hissediyorsunuz keşke cvt şanzıman yerine tork konvertörlü olsaydı tadından yenmezdi. Ama klasik Renault ikilisi iyi is yapıyor ara hızlanmalar harika
    Koltuklar bi tık kısa geldi bana oda Japon’lar pek kalıplı değil ondan olabilir.
    Sinyal tuşu çok plastik hissi var. Onun disinda araba hissiyatı güzel.




  • Güncel ortalamam hala 6.4 (Birleşik tüketim) fakat hiç eco moduna almıyordum, bir süre eco modu deneyimleyip bu ortalamayı düşürebilecek miyim ona bakacağım.

    2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları
  • okirgil O kullanıcısına yanıt

    Radyo ekranini mi kast ediyorsunuz?

  • Merhabalar.

    Ekim ayında 4*2 design pack almıştım.

    Kablolu olan android auto yu kablosuz hale getirmek için araştırma yaparken konuya denk geldim. Bunun için aparat alıp kullanıcı deneyimlerini paylaşan olursa sevinirim. Olmazsa da ben yakında paylaşırım büyük ihtimalle :)


    Hafta içi bisiklet kullandığım için aracı fazla kullanmıyorum :) Hafta sonu da köye giderken ya da şehirler arası yolculuğum olursa kullanıyorum.


    Samsun şehir merkezi ve köy yolu dahil kullanımda ortalama tüketim 7.3 (çoğunlukla eko mod)

    Uzun yolda Sungurlu - Samsun arası 200 Km bir yolda 4 kişi ve dolu bagaj ile eko modda ve 100 Km ortalama hızda 5.7 Km ile geldim.


    Köy yolunda (beton yol) sol kapıdan bir tıkırtı geliyor ama çözemedim. Servise gittiğimde ilk iş bunu soracağım.


    Çeki demiri taktırdım, karavan alma planım var. Araç kapı içinde yazan değerlere göre katar çekme kapasitesi olarak piyasadaki en yüksek değerlerden birine sahip. Bu araca karar verme sebeplerim arasında en önemli kriter buydu.





  • Kablolu android autoyu kablosuza çevirmek için şu ürünü sipariş ettim az önce. Türkiye'ye getiren firmanın incelemesini izledim ve ikna oldum :)



    2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcılarıteknobiyotikyoutube
    Kablosuz Apple CarPlay & Android Auto En Hızlı Tek Cihaz : Carlinkit V5.0 https://www.teknobiyotik.com/oto-aksesuar/android-auto-apple-carplay/carlinkit-5-0-2air-2-in-1-android-auto-apple-carplay-guncel-versiyon-kablosuz-wireless-adaptor.html Bu Kategorideki Tüm Ürünleri İncelemek veya Satın Almak İçin : https://www.teknobiyotik.com/oto-aksesuar/android-auto-apple-carplay.html Sitemizden Alışverişlerinizle Kanalımıza Destek Olabilirsiniz: https://www.teknobiyotik.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=Hq6vS674Xm4
  • Arkadaslar selam. Bircok arabayi arastirdiktan sonra qashqai almaya karar verdim ama eksisozlukte ve sikayetvarda okuduklarim gozumu korkuttu. Sizler tavsiye eder misiniz? Almak istedigim arac, hafif hibrit, benzinli, otomatik, design pack, 2022 veya 2023.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blunt -- 13 Şubat 2024; 23:34:48 >
  • blunt kullanıcısına yanıt
    4x4 skypack MH kullanıyorum. Kışlık lastiklerle 11 lt civarı geziyorum. Araç 3 aylık. Belki havalar ısınınca 9 litrelere düşer. Uzun yolda 110-130 arası (arasıra özellikle rampalarda spor mod ve hız denemesi de yaptım) 7.5 yaktım. Yakıt konusunu çok takıyorsanız 4x2 alın. Bir-birbuçuk litre fark eder bence..Aracın ağırlığına göre bu yakıtlar normal. Konforu, yol tutuşu, performansı güzel. Motor sesi yok ama çamurluklardan taş atma sesi geliyor. Yazın davlumbazlara ve çamurluğa yalıtım yaptıracağım. Çözümü var. Fren balataları.kimi araçlarda ses yapıyormuş. Bende yok ama olursa onunda çözümü var farklı bir marka kullanacağım. Qashqaiye önyargılı bakan ve ilk kez kullanan birisi olarak ben araçtan memnunum. Önceki aracım f30 kasa 3.20 ied. Şehir içinde hiç aramıyorum desem yeridir. Gayet konforlu bir SUV. Şimdilik deneyimlerinin özeti olarak bunları yazabilirim.
  • kürşad58 K kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum
  • blunt kullanıcısına yanıt

    Benim ekimde aldığım araç, gayet memnumum şimdilik.

  • Arkadaşlar ön kadran önündeki plastiği silmek için ne kullanıyorsunuz? Biraz tozlanmıştı gözlük bezilye sildim yine de çizildi.

    2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thekanarya -- 17 Şubat 2024; 15:49:5 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.