Şimdi Ara

2021 - HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
6
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar okulumuzla ilgili sorularınızı cevaplayabiliriz. Genel/Mühendislik/Bölüm Whatsapp ve Telegram grupları açılınca bu başlık altından duyurulacaktır.




  • Hocam selamlar maalesef 310k sıralama geldi. Sene başında hedefim iyi-orta bir okulda bilgisayar mühendisliğiydi ancak olmadı. Kendimi sektörel anlamda geliştireceğim için bölümden ziyade en azından iyi okullarda okumak istedim. İlk sıraya Hacettepe Böte, ikinci sıraya da Ktü İstatistik ve Bilgisayar yazacağım. Hacettepe ile aramda geçen seneye göre 25k fark var. Çekme durumu olur diye yazdım. Sizce 25-30k'lık bir gerileme olur mu? 1 küsür milyonun barajı geçemediği bir sınav olduğunu hatırlatayım. Olmazsa da KTÜ %99 gelecek. Ders programını da inceledim. İleride yapay zekayla uğraşma durumum olabilir ve istatistik dersleri almam fayda sağlar diye düşündüm. Onun dışında okulu tamamen network ve yurtdışı imkanları olarak görüyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın öylesine içimi dökmek istedim. Saygılar 🙏
  • O sıralamalarda gerçekten çok oynama oluyor. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum. İstatistik ve Bilgisayar yapay zeka için çok güzel bir tercih. Eğer gerçekten yapay zeka alanında kariyer yapmak istiyorsan KTÜ iyi olur.


    Haklısın okul network ve yurtdışı imkanı sağlıyor ama networkü başka şekillerde elde edebilirsin. Hatta tekrar düşündüm de okul ne açıdan network sağlıyor ki? Bir öğrenci topluluğuna girsen burada aktif olsan yönetim kuruluna yükselsen etkinlik organizasyonlarında yer alsan okulun sağladığı networkü x10 katlarsın. Yurtdışı imkanından kastın erasmus ise bir şey diyemem ama yurtdışına gitmeyi diyorsan pek okul farkı gözetilmiyor açıkçası kendini alanında ve dilde ne kadar geliştirdiğin daha önemli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.