Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
160
Favori
376.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • milicic kullanıcısına yanıt

    denize pek girmiyoruz hocam, oturduğumuz yere kuşadası yaklaşık 40 dakika falan o yüzden Kuşadası’nı tercih ediyoruz genelde. Nisan- Mayıs ayında hepsi tek gece veriyor otellerin hatta baya ucuza bulunuyor fakat nerdeyse sezon bitmişken hala yüksek fiyat çekmelerinden dolayı Özdere,Didim çevresine yöneldim.


    not: herşey dahil den bahsediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btuhan35 kullanıcısına yanıt
    500-600 tl normal oldu artık siz kaç tl düşünüyorsunuz? İşletme sezon bitiyor mecbur gelecek diyor zaten,o yüzden inmez fiyatlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Btuhan35 kullanıcısına yanıt
    Temmuz ayında plajın haline bakın her türlü hastalığa davetiye.

    https://twitter.com/pasa_06_06/status/1418980413322768384?s=21

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • milicic kullanıcısına yanıt

    500-600 vermeye razıyım hocam ama değmiyor. Adam akıllı alkol markası yok, yemekler hindi hep kırmızı et hiç yok vs. Onu geçtim 500 e de yok 600-700 ü geçik

    kuşadasında nerdeyse her otelde konaklama yaptım, fakat dediğim gibi şuan fiyatlar çok yüksek. O yüzden Bir de didim çevresine bakacağım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btuhan35 kullanıcısına yanıt
    Le blu önerebilirim odaların manzarası müthiştir ama alkoller çok kaliteli değil yemeklerde öyle birde pamucak aqua fantsy otel var yemekleri ve içecekleri kaliteli diye hatırlıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    Bir üyenin yıllarca tüm uyarılara ve kısa süreli uzaklaştırmalara rağmen ısrarla aynı şeyleri yazmasından dolayı banlanıp , ardından başka bir hesap ile gelip yine kişisel hakaretler dolu mesajları normal yani?

    "diğer bir üyenin" burada insanların gittiği otele ödedikleri para üzerinden insanları her gün aşağılaması, hakaret etmesi; kendisine aynı minvalde cevap verenlerin banlanması ama "diğer bir üyenin" adminler tarafından tanındığı için koruyup kollanmasından daha anormal değil  

  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt

    1 tane otele verilen parayı aşağılayıp hakaret ettiğim mesajı alıntılayın buraya çok merak ettim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 10 Eylül 2021; 9:52:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    Ne kadar bu ülke vatandaşı olsakta kendi milletimin minimum olduğu zaman ve yerde tatilimi yaparım.asla sömestr tatili, genel böyle bayram tatillerinde bir yere gitmem.

    Ayıptır söylemesi evimin olduğu site baya bir elit ve oturanlar hep profesör , pilot ve iş adamları. Ki beylikdüzü belediye başkanı bile bizim sitede, havuzun birkaç noktası çok güzel ve oraya sabah kalkıp havlu atanlar var. Sabahtan akşama havlusu orada durup havuzu kullanmayanlar var.Ancak şu an 1500 m2 havuzda bayram tatilinde koca havuzlarda tek benim ailem kullanıyor anlaşılan tüm site tatilde.

    Bizim millet aldığı 5 bin tl lik otelde sanki otelin sahibi gibi davranır.

    zeynep otel cidden uygun ve 5-6 bin tl çoğu maaşlı kısmın gidebileceği ( 12 taksit ) bir limitte. Ben ki çıralıda oda kahvaltı 15 m2 bitli pansiyon tatilimi bile günlük 1200 tl civarına malettim.

    Bu yüzden 5 bin verip 15 binlik hizmet bekleyenler veya bir sueno, rixosa giden kesimin seviyesini bekleyen çok üzülür.

    neyse madem üstünüze alındınız, gelelim ilgili mesaja.


    bir insanın pansiyonuna bitli demeniz hakaret 1,

    "bizim millet ... otelin sahibi gibi davranır" hakaret 2. bütün ülke vatandaşlarına açıkça görgüsüz demişsiniz daha ne diyeceksiniz acaba hakaret etmek için?


    kendinizi istanbul'un en ücra köşesindeki merkeze 2 saat olan bir ilçede oturup elit görmeniz de baya komikmiş.



    şimdi önce aşağılayıcı ve hakaret dolu bir mesajla bu mesajıma alıntı yapın sonra da hemen admin kankalarınızdan birine iletin bu mesajımı ve beni banlatın  





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    Bu mesaj silindi.

    bu mesaj açıkça hakaret, tahrik ve tehdit içermektedir. evet adminler göreve bekleniyorsunuz, tabi forumu adaletli yönetme çabanız varsa  

    hakarete uğradığım için beni banlarsınız şimdi

  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt
    1. gittiğim pansiyonda bit vardı ve geceliğine 1200 tl verdim yalanmı söyleyelim?geçen senelerde 200 tl lik pansiyon pandemi fırsatçılığı yüzünden 1200 tl olmuş.gittiğim pansiyon kötüyse , iyi mi demem lazım. Bir gittim komidinin üzerinde yarın metre örümcek ağı vardı
    2. Evet bizim millet 5000 tl verir 15.000 tl lik hizmet bekler yine tekrarlıyorum.bunun forumda kimseye hakaret manasına gelip gelmediğini her insan anlayabilir.
    3. İstanbulun en ücra köşesinde şu an tüm komşularım rektör, belediye başkanı vb ve insanlar hergün işim gereği dolaştığım bağcılar gaziosmanpaşa vb semtlerdeki kesime göre çok farklı.

    halen bekliyorum forumda kime hakaret etmişim hadi yaz.


    sen ve 2-3 kişi daha önce belirttiğim gibi bana iftiralar atarak kendi amaçlarınca forumdan uzaklaşmamı istiyorsunuz ancak yemezler.


    onun için sana da güle güle. Engelleme butonunu boşuna koymamışlar foruma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt

    Zaten sen ve kankan radko yıllardır beni tahrik edip iftiralarınıza sizin yaptığınız gibi cevap verip benim uzaklaştırma almam çabasında olduğunuzu herkes görüyor merak etmeyin

    aylardır mesajlarınıza cevap vermemişken ilk cevabımda hadi adminler göreve demeniz bile amacınızın ispatı.

    Yeter ki sinirleniyim sonra küfürler vb ban alayım değil mi?

    yemezler :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 10 Eylül 2021; 10:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustos sonunda Voyage Türkbükü'nde aile odasında konakladık. Rezervasyonu Kasım ayında yaptırmıştım ve 13.750 TL ödedim. Temmuz başından itibaren aynı tarihler için ücret 28 bin liraya yükseldi. Rezervasyon öncesinde birçok otelin fiyatlarını araştırdım. Çocuklarım 10 ve 14 yaşlarında olduklarından tüm oteller için ücret oldukça yüksek çıkıyordu. Benzer fiyatlara bir de Papillon Grubu otelleri vardı, biraz da Bodrum'da olması sebebiyle Voyage Türkbükü'nü tercih ettik.


    Belki beklentimizi çok yüksek tutmadığımız için otelden genel olarak memnun ayrıldık.


    İlk olarak olumlu gördüğüm yanlarını paylaşayım:


    Saat 10:00 gibi otele varmamıza rağmen odamız hazırdı. Oda aile odasıydı ve oldukça genişti. Büyük bir de balkonu vardı.


    Denizi çok güzel. İskelenin altında yüzlerce balık var. Gözlükle izlemek çok keyifli. Sahil kısmı kumdu fakat doğal kum olmadığı için iskeleden denize girmeyi tercih ettik.


    Ana restoranda veya Snack restoranlarda sıra olmuyordu.


    Sabah kahvaltısında pastırma, füme et, kaymak gibi çeşitler mevcuttu. Sueno Belek'den sonra kahvaltıda pastırmalı yumurta burada da yiyebildik.


    2 adet alakart restorandan ücretsiz olarak faydalandık.


    Tüm içecekler şişede ve kapalı kutu olarak servis ediliyordu.


    Restoranda ve sahilde (biraz yavaş) garsonlar tarafından içecek servisi yapılıyordu.


    Pastane ürünleri çeşitli ve lezzetliydi. Açık Carte d'or ve magnum, cornetto disk gibi dondurmalar mevcuttu. Ayrıca; çocukların sevdiği macaron, donut gibi yiyecekler her zaman bulunabiliyordu.


    Otelin eleştirilecek yanları da mevcut:


    Otelde Antalya otellerinden alışık olduğumuz gösterişli, şık alanlar mevcut değil. Lobby'de bar yok. Otelde sahil bar dışında bar mevcut değil. Pastane atmosfer olarak vasat. Mobilyaları eski, koltuklar kirli.


    Gündüz hiçbir aktivite yok. Akşam da sadece sahil barda canlı müzik veya dj mevcut.


    Havuz var ama yok da diyebiliriz. Çünkü sadece kaydıraklar için çocuklu aileler geliyor. Kaydıraklar olmasa hiç kimsenin havuz kısmına geleceğini zannetmiyorum.


    Snack restoranların menüleri çok kısıtlı.


    Garsonların bazıları gayet güler yüzlü ve nazikken, bir çoğu da kesinlikle gülümsemiyor. Teşekkür ettiğinizde yanıt dahi vermiyor.


    Sahil yeterince geniş değil. Bu sebeple iskele üzerinde yer kapmak isteyenler saat 6'dan itibaren şezlongları rezerve ediyorlar. Şezlongun konumu bizim için pek önemli değildi bu sebeple 9 civarı gittiğimizde de en arkalarda yer bulabildik.


    Kaldığımız oda bence iyi temizlendi ama bunun dışında sahil kısmındaki barda, snack restoranda ve şezlonglarda temizlik problemi var. Kaldığım süre boyunca sadece 1 kez şezlongu temiz buldum, diğer günler tüm şezlongların üzeri kumluydu. Ayrıca, şezlongların arasında yerlerdeki çöpler de düzgün toplanmıyor.


    Genel olarak memnun ayrıldık. Tekrar Voyage Türkbükü'ne gider misin derseniz, fiyatına bağlı. Daha önce konaklayıp memnun kaldığım tüm otellerin fiyatı bu yıl Voyage Türkbükü'nden daha yüksekti. Önümüzdeki yıl, fiyatı çok yüksek olmazsa Voyage Sorgun'a gitmeyi istiyorum.


    Belki sizlere de yardımcı olur diye daha önce konakladığım otellere göre yerini de paylaşayım.


    1) Ela Quality

    2) Titanik Belek, Xanadu İsland

    3) Voyage Türkbükü, Barut Hemera

    4) Sueno Golf (tesis olarak çok güzeldi ama bence işletmesiyle ilgili önemli problemler var)

    5) Limak Limra





  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt

    ben uzerimde bitlerin dolastigi pansiyona bitli demisim diye hakaretmis


    birde bizim millet otelin sahibi gibi davranip,5000 tl verip 15000 tl lik hizmet bekler de ayri hakaretmis


    diyen uyenin attigi mesaj,hemde 2 gun once.


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/150456452


    bu sene zeynep'te kalıp birisi otele sıçtıktan sonra anladım ki bu ülkede premiumlar dışında otele gidilmez, aldım dersimi. 1.5-2ay sonra erken rezervasyonla voyage belek, gloria golf vb. bir otele gideceğim. parası neyse verelim 6 gün kalmayalım 2-3 gün kalalım ama gerçekten değsin.


     


    neyse ben yine yapmayacagim seyi yapip kisilerin beni kiskirtmasina cevap verdim.kusura bakmayin.sonucta bu ve 2-3 uyenin daha tek amaci beni kiskirtip kotu sozler soyletmeye calisip uzaklasma almam.artik yillardir anlamissinizdir.


    bu arada benim zamaninda gural premium tekirova yorumum


    birakin zeynepi,su an 20.000 tl lik guralda 5 gunluk tatilin 3 gunu hemde cocuklar havuzlari pislettigi icin havuz kullanamamistik.


    tripadda ki gural yorumumun o kismi


    Kaldığımız 5 günün 3 ün de aquaparklar öğlen kapatıldı.Sebebi hijyen dediler..Onlarca otele gittim,evet bebek pislemesi vs yüzünden kapatılmalar oldu..Ancak hiçbirisinde öğlen kapatılıp ertesi güne dek insanlar düz havuza hapsedilmedi..Çünkü Antalya denizini biliyorsunuz.Öğlene dek düz,öğlenden sonra dalgalıdır.Bizde öğleden sonra aquaparkları kullanmaya çalıştık ancak 5 günün 3 ünde kapatıldı.Bu inanılmaz ciddi bir sorun.Eğer ki tatil amaçlarınızın içinde aquapark ilk sıralardaysa kesinlikle bu oteli unutun





  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.