Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.331
Cevap
161
Favori
375.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Btuhan35

    Kuşadasında tek gece veren düzgün otel bulamadığım için didim çevresine yöneldim bende hocam. Dediğiniz gibi bu oteli geçen seneden beri takip ediyorum, bu sene düşüşe geçmesi beni üzdü siz bir de sezonda gitmişsiniz biz bu hafta sonu gitmeyi düşünüyoruz tereddüt ettim biraz. Otelin barları yeterli mi sizce ? Bazı yorumlarda bazı barlarda sadece bira şarap olduğunu yazmış. Yemeklerde çok sıra oluyor mu ? Snack menüsü iyi mi ? bazı otellerdeki gibi cam tabaka yok herhalde burada yani herkes kendi alıyor yiyeceğini. Akşam oturacak güzel lobby alanları mevcut mu ?

    bu arada gidersek vereceğimiz fiyat kişi başı 430 falan

    Geçen sene fiyatına göre çok çok iyiydi gerçekten yemek ve içki kalitesinde bu seviye bir otel için muazzamdı. Bu sene bizim gittiğimiz tarih biraz kötü zamana denk geldi aslında. Rusyanın uçuş yasakları bittiği hafta gittik ve otel ruslarla doluydu. Geçen sene de gittiğimiz için swim up odaya upgrade yaptılar ve bu çok iyi oldu çünkü ana havuz çok kalabalık ve şezlong sıkıntısı vardı. Snack bölümü fena değildi kumpir ve döner güzeldi. İçki konusunda geçen sene olan bütün markalar yerini markasızlara bırakmıştı ama özel olarak isteyince veriyorlar. Sakin zamanda gideceğiniz için memnun kalırsınız diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: milicic

    Bu mesaj silindi.

    dokunan yanıyor şahsa, nasıl bir ayrıcalığı varsa artık forumda  birkaç saate banlanırım muhtemelen ben de

  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam,

    büyük ihtimal ile burayı tercih edeceğim.

    bakalım detaylı yorum yazarım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftokan F kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler yorum için, bende pazartesi giriş yapacağım. Muhtemelen verdiğim paraya göre memnun ayrılırım diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ETS bu yıl kaldığım otel grubunu 2022 fiyatlarının belli olduğunu bildirmek için aramış
    Ben istemiyorum dedim. Başka fiyatı belli olan var mı diye sordum, yokmuş henüz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu yıl otellerin çoğunda yeme içme kalitesinde düşme var sanki
    sınıf farketmiyor herkes biraz kırpmış ama fiyatlar artmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isikayhan

    ETS bu yıl kaldığım otel grubunu 2022 fiyatlarının belli olduğunu bildirmek için aramış
    Ben istemiyorum dedim. Başka fiyatı belli olan var mı diye sordum, yokmuş henüz

    Hangi grup otelleri aceba sakıncası yoksa


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Eftalia

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önceden eylül geldiğinde fiyatlar yarı yarıya düşerdi. gelecek haftasonu için kuzey egeye baktım biraz maşallah değişen hiç bir şey olmamış fiyatlarda :)

  • pasha10 P kullanıcısına yanıt
    Dolu oteller demek ki,biz gitmiyoruz ama millet dolduruyor otelleri.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7-12 Eylül arası aile konakladığımız IC Green Place Hotel deneyimimi paylaşmak istiyorum. Ailece gittiğimiz bu otelden genel anlamda memnun kaldık; yemekleri,içecekleri, havuzları, temizliği ve doğası ile gayet keyifli bir tatil yaşadık. Detayları aşağıda yazdım. Yazım hataları ve size anlamsız gelebilecek şeyler için beni mazur görün. Aklıma geleni yazdım.


    GİRİŞ-ÇIKIŞ:


     Girişte vale ve görevli arkadaşlar gayet güleryüzlü bir şekilde bizi karşıladılar. Aracımızı girişte vale aldı, otelin otoparkına parketti ve (araca ait bir kart oluşturup size veriyorlar çıkışta bu kartı istiyorlar) çıkışta da aynı şekilde kendi getirdi, valizlerimizi de bagaja yükledi. Otele 13’te girdik, 14’den önce check in yapamadıklarını belirttiler ve bizi öğle yemeği için restorana yönlendirdiler.


    HİJYEN-TEMİZLİK


    Resepsiyondan, garsonlara, temizlik görevlilerine kadar bütün otel personeli ististanız maske takıyor.  Hijyen ve temizlik açısından pek bir sorun göremedim. Masalara garsonlar içecek servisi yapıyor, çatal-bıçak kapalı kağıt paket içinde veriliyor, ayrı bir naylon pakette peçete, tuz, karabiber, %80 alkol bazlı ıslak mendil veriliyor. Mama sandalyeleri düzenli temizleniyor. İlk kullanımda çıkarılabilir tepsisi üzerinde naylon kapalı poşette boyama kağıdı ve kalemi verilmesi gibi güzel ayrıntılar hoş. Havuz kenarları sürekli temizleniyor.  Lavoba temizlikleri de yeterli.  Lavoba ve muhtelif yerlerde dezenfektanlar bulunuyor.


    YEMEK:


    Yemekleri kendiniz alamıyorsunuz, bölmeli yerlerden görevliler istediğiniz kadar veriyor. Bu çok iyi bir şey, yemeklere saldırma, şunu da alayım bunu da alayım biter mi, yeniler mi gibi dertler yok. İstediğin zaman git istediğin yemeği istediğin kadar al.  Örneğin akşam yemeği, 19 da başlayan yemekte ister 19 da al ister 20:30 da, aynı şeyleri bulabiliyorsun. Bu da bazı otellerdeki gibi gereksiz yığılma ve kuyrukları önlüyor. Yemeklerde oluşan kuyruklar makul kuyruklar (en fazla 8 kişi civarı kuyruk gördüm) bence. Bunlar da en çok rağbet gören yemeklerde oluyor.


    Gelelim yemeklere; öğün öğün yazmak isterim. Sabah kahvaltıda bir kahvaltıda tüketilen hemen hemen her şey var; omlet çeşitleri (kaşarlı, karışık vs) çok lezzetli, tostlar güzel (ekmekler uno), bir peynir delisi olarak çok tatmin etmediğini belirtmek isterim. Peynir çeşidi çok; hellim kızartma, gouda, edam, eski kaşar, yöresel peynirler vb. Ancak adam gibi bir tulum peyniri ve ezine peyniri yiyemedim ki bunlarda tek çeşit maalesef. Kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu var, diğer öğünlerde de var. Öğlende çeşit biraz daha az gibi akşama göre, o yüzden akşamla devam edeceğim. Kullanılan malzemeler kaliteli, yemekler genel olarak lezzetli. Restoranın hemen dışında ızgara bölümü var, her öğünde düzenli olarak birkaç çeşit ızgara yapılıyor. Hemen hemen her gün balık, tavuk ve kırmızı et ızgara var. Kırmızı et ızgara çeşidi biraz daha fazla olabilirdi, birkaç gün farklı çeşitte köfteler gördüm, son gün tekten löp et çıktı. Bir gün somon ızgara vardı, bir gün kalamar ızgara, bunun dışında diğer balık ızgaralar çoğunluktaydı. Izgara dışında farklı farklı köşeler var restoranda; ev yemekleri, kızartma yemekler, pide-makarna bölümü vb. Dana eti ile yapılan yemek çeşidi bulunuyor ama kuzu eti genel olarak az.  Balık ızgara dışında mutlaka var, fırını vs i. Tavuk sevenler için yeteri kadar tavuk yemeği var. Hindi eti de mevcut. Pideler çok lezzetli, malzemesi bol. Makarna reyonunda bolenez sosu vs bulunuyor. Pide fırınında bir gün pizza da sunuldu.  Salata, meze reyonu yeterli. Meyve reyonu zengin, muzdan mevsim meyvelerinin tümünü bulmak mümkün. Tatlı reyonundan çeşit biraz az kaliteli tatlılar. Çeşit açısından şerbetli tatlı sevenleri çok tatmin etmeyebilir. Kabak tatlısı, armut tatlısı, midye baklava favorilerimdi. Tatil öncesi diyetten dolayı uzun süre tatlı yemediğimden bana çoğu tatlı aşırı tatlı geldi.


    Dondurma: Öğlen ve akşam yemeklerinde tatlı reyonundan külahta veya kapta alınabiliyor. Bunun dışında belirli saatlerde pool bar ve beach barda (sanırım 12:30-18:00 idi) Magnum (klasik, badem, karamel, karadut) ve Cornetto klasik (kaymak, çikolata) istediğiniz kadar alabiliyorsunuz.


    Cips-Kuru Yemiş: Doritos shot dedikleri küçük paketlerde alınabiliyor. Bunun dışında karışık kuru yemiş de var ama karışığında daha çok leblebi türevleri var.

    Garsonlar çok ilgili, bir şey istedikten sonra memnuniyetle demeleri, başka bir isteğiniz var mı diye sormaları güzel incelikler. Snack bar, bir kez denediğim için fazla yorum yapamayacağım. Çocuklardan dolayı daha çok restoranda yedik.


    İÇEÇEK:


    Öncelikle içki içmediğimi belirtmek isterim. Minibar girişte; kutu şişelerde 2’şer tane pepsi max, pepsi, sprite, yedigün portakal ve dimes marka 200 ml’lik iki meyve suyu, bir adet dankek ve iki şişe bira ile dolduruluyor ve bittikçe yenileniyor. Ayrıca odada kettle var, nescafe, doğadan marka siyah ve yeşil çay çeşitleri bulunuyor. Bu otelde kullanılan tüm içecekler markalı arkadaşlar. Pınar Ayran ,Sırma su, lipton ice tea, dimes/meysu meyve suları, sırma soda (pet şişe maalesef), kola pek tüketmediğimizden pool barlar ve lobide ne marka veriyorlar dikkat etmedim. Bizim açımızdan en güzeli kahve olayı. Türk kahvesi dışında, filtre kahve bulabildik, soğuk kahve içebildik ve gayet güzel bu kahveler. Lobi ve IC Cafe’de bulunuyor.


    ODA:


    4 kişilik bir aile için odanın büyüklük olarak idare eder düzeyde olduğunu belirteyim ki aldığımız oda family odası filan değildi. İki çocuk ilave tek bir yatak ve park yatağı verdiler. Yataklar konfor olarak yeterli, eşya koymak için alanlar biraz daha geniş olabilirdi. Prizler yatak başlarında yoktu diye hatırlıyorum. Priz sıkıntısı mevcut, kettle fişi ve kenerda anlamsızca duran lambaderin fişini çekerseniz iki prizlik yer açılıyor.  TV masa üzerinde duruyor, duvara monte değil ve eski, görüntü kalitesi neredeyse sd, bu kalitede bir otele yakıştıramadım. Banyo içinde duşa kabin maalesef yok, küvet var, küvetin bir kenarına cam bölme koymuşlar. Küvet güvenli ve kullanış bir şey değil, özellikle bebekle veya çocukla girip banyo yapıyorsanız. Ayrıca banyodan ister istemez su taşıyorsunuz. Odamıza asansörden varmak için çok uzun bir koridor yürüdük ama dert etmedik, alıştık. Asansörlerde zaman zaman beklemeler olsa da çok sıkıntı görmedik bu konuyu. Oda temizliğinde bir sıkıntı olmadı.


    HAVUZLAR ve AQUA PARKLAR:


    Havuzda veya denizde şezlong sıkıntısı yaşamadık. Bölmeli bölmeli farklı havuzlar var. Villaların havuzlarını saymazsak 4 tane büyük havuz var. Aqua ve denize en yakın olanı aktivite havuzu, en uzak olanları en boş havuzlar.  Aktivite havuzu dışındaki havuzlar gayet sakin, rahatça takılabileceğiniz havuzlar, gittiğimiz zamanında da etkisi vardır muhtemelen. Havuzlar 1.40. Aktivite havuzunun hemen arkasında 40 cm büyüklüğünde bir adet bebek havuzu var, ilk başta göze çarmıyor, bunu özellikle yazdım.  Aqua ve sahile uzak olan havuzların şöyle bir dezavantajı var: burada takılan az olduğu için en sondaki pool bar kapalı, diğer pool barları kullanmak zorundasınız. Patenle buralara hizmet eden bir garson var ama her zaman denk gelmeyebiliyor. Bu havuzlardan çıkayım bir denize veya aqua ya gideyim derseniz biraz yürümek zorundasınız. En fonksiyonel olanı aktivite havuzu. Havlu kartlarını kayberseniz şu kadar Euro cezası var, kart yoksa havlu yok gibi kurallar yok. Olmasa da yardımcı oluyorlar. Havlu almak için iki nokta var, biri havuzların orada, biri sahilde. Bazı oteller gibi git spadan al, elinde havlu ile yürü olayı yok.  Havuzlar veya sahil için erkenden havlu atmak gibi eylemlere pek ihtiyaç olmadı.


    Aqua parklara gelince, bir adet çocuk bir adet yetişkin olmak üzere yan yana iki Aqua var. Çocuk aquası 5-6 yaşlarına kadar olan çocuklar için tatmin edici, keyifli. İçerisinde mini club, ve üzeri branda ile kapatılmış 30 cm’lik bebek havuzu var. Bu aquanın içerisinde mini bir lunapark var (iki adet cihaz var). Aqualarda şezlong sıkıntısı var.

    Büyük Aqua’ya gelince; açıkçası şov amaçlı yapılmış gibi geldi. Heyecanı ve adrelani ve yorulmayı sevenler için bire bir ama bize pek kullanışlı gelmedi. 9 yaşına basmak üzere olan oğlumla denedik ancak bu aqudaki kaydıraklar çok uzun ve yerden çok yüksek.  Yanlış saymadıysam bu aquada toplam 8 kaydırak var, en üstekilerden kaymak için aquanın girişinden bot (simit) almanız gerekiyor ki iki tane elinize alsanız kol kası yaparsınız. Çünkü bir sürü merdiven çıkıyorsunuz ve yukarı çıktığınızda zaten yorulmuş oluyorsunuz. Hadi ben botla uğraşmam derseniz bir alt kata yöneleceksiniz (5. Kattan 4 e yönelmek gibi, gene yüksek ve bir sürü merdiven çıkılıyor). Buradakilere inip çıkmak da yorucu. Yanlış anlaşılmasın başka otellerde de aqular gördüm ama burası gördüklerim içinde en uzun ve en yüksek olanları. Ayrıca bazıları çok hızlı ve tehlikeli geldi bana. Buranın en güzel yanı işini gayet düzgün yapan cankurtaran arkadaşlar, ellerinde telsizler, aşağıdan yukarıdan sürekli iletişim halindeler, ineni çıkanı sırayla tek tek uyararak alıyorlar. Aquadan kayınca indiğiniz seviye biraz var, küçük çocuklar için asla önermem, hele yüzme bilmiyorsa hiç bulaşmasın o çocuk. 8,5 yaşındaki oğlumu tatmin edecek bir aqua bulamadık, çocuk aquası kesmedi, yetişkini de bir kez denedik, hem yorucu, hem tehlikeli geldi.


    DENİZ:


    Temiz, güzel bir denizi var ancak side tarafı gibi git git sığ kalan bir deniz değil. Az bir şey gidince derinleşiyor ki bu da çocuklar için dezavantaj. Giriş kısımlarında kontrollü takılabilirler. Deniz girişinde azcık kum çakıl var, sonrası kum. Bu kum çakıl olayı bizi çok rahatsız etmedi (aşırı hassasanız bir deniz ayakkabısı kullanabilirsiniz). Bizi daha çok dalga ve derinliğin kısa mesafede başlaması rahatsız etti ki çocuk havuzcu olduğu için denizde fazla takılamadık.


    PEYZAJ-KULLANIM RAHATLIĞI:


    Otelin peyzajı, doğası muhteşem. Her yer ağaç dolu ve her yer yeşil. Size tavsiyem otelin etrafını, vip (villla) bölüm dahil gezin, arada tavuk çiftliği gibi göze çarpmayan yerleri de keşfetmiş olursunuz.  VİP kısmı da katarak yazıyorum, Otel çok geniş bir alana kurulu.  Normal bölümde kalıyorsanız gözde büyütecek kadar aşırı büyüklük değil bahsettiğim ama bebekli aile iseniz bebek arabasız dolaşılmayacağını ve yoracağını söylemek isterim. Kullanım açısından sıkıntılı olan yönleri, sahile en uzak havuzda takılıyorsanız, sahile gitmek, snack bardan bişi yemek, aqua ya gitmek için biraz yürümek zorundasınız.




    Çocuklardan dolayı animasyon bir kez olsun izleyemedik ama küçük çocuklar için her gün gündüz keyifli aktiviteler var. Ufak bir ayrıntı, bu otelde otele ait herhangi bir bileklik takılmıyor.


    Kaldığımız süre boyunca Türk azdı, her milletten insan var neredeyse. Rusu, Almanı, Asyalısı. Havaalanına yakın olması bir etken sanırım. Otelde yerli yabancı ayrımı göremedim. Garsonlar ve çalışanlar ilgili, kibar, eğitimli insanlar. Biz genel olarak memnun kaldık ailecek. Ne kadar ekmek o kadar köfte olayını Temmuz’da gittiğimiz Narcia Resortla kıyaslayınca görmüş olduk.  O otelle ilgili yorumlarıma da bu mesajdan ulaşabilirsiniz:


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/149964586




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 13 Eylül 2021; 0:13:26 >




  • kayhanbusra K kullanıcısına yanıt
    Hocam suenodamısınız? Nasıl son durum genel yorumlarınız nasıl acaba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maxx royal kemer tatilinden dönmüş bulunmaktayım. Ufak bir değerlendirme yapayım gitmek isteyen ya da merak edenler için bir bilgilendirme olsun. Daha çok diğer otellerde olmayan ya da sık rastlanmayan ayrıntılarını yazacağım.


    Otelde bildiğim kadarıyla 290 küsür oda var. Yani grand butik tarzı hizmet veriyor. Oda sayısı kısmen az ve hizmet üst planda tutulmuş.


    Girişte maxx asistanınız sizi karşılıyor ve konaklama boyunca whatsapp grubunda oluyorsunuz. En ufak isteğinizi oradan söylüyorsunuz yerine getiriyorlar.


    Odalar 100 metrekareden başlıyor. Dolayısıyla aşırı geniş ve içindekiler de aşırı lüks buklet ürünler vs Bottega vaneta


    Açık büfe yok onun yerine 5 tane ücretsiz ala carte hizmet veriyor ve rezervasyonsuz yararlanabiliyorsunuz. Yani masterchef tabakları geliyor önünüze sürekli ve yemeğe yetişeceğim derdi yok.


    Deniz olarak kıvrımlı koy şeklinde olduğu için dümdüz ve dibi görünüyordu. Antalya bölgesi için girdiğim en iyi denizdi.


    Extra bir fark olarak akşam yemeğinden sonra da turn down servisi olarak odalar tekrar toparlanıp uykuya hazır hale getiriliyor.


    Saat 15 ten sonra dağdan keçiler aşağaya iniyor doğayla iç içe harika bir görüntü oluyor.


    Sahilde havlunuz sizin için seriliyor, gözlüğünüz temizleniyor, buzlu içecek paketiniz geliyor ve sürekli servis oluyor.


    En yakın karşılaştırılabilecek oteller arasında Gloria Serenity ve Regnum Carya var ama oralarla da inanın alakası yok başka bir seviye burası.


    Aslında Euro olarak fiyatını düşündüğümüz zaman bu hizmet çok çok normal bir turist için.


    Başka sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.





  • orthos123 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ödediniz ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maxeria otelden dönüş yaptık, TripAdvisor’a yazdığım yorumu buraya da bırakıyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa alıntılamanız yeterli.

    Öncelikle otelde 11-12 eylül tarihlerinde 5 kişi 2 ayrı oda olarak konaklama yaptık.

    Otele 11.00 gibi giriş yaptık. Giriş kısmındaki personeller çok güler yüzlü resepsiyondaki arkadaşlar da öyle ilgili ve hızlı. Otele giriş yaptığımızda bir odamız hazırdı bile, diğer odamız ise 13.30 gibi hazır hale geldi, normalde oda tipimiz french balkon oda tipiydi fakat swim up odaya upgrade yapmışlar oda direk havuza açılıyor, bu oda tipinden otelde sadece 7-8 tane var ve havuzu sadece o oda tipinde konaklayanlar kullanabiliyor, buradan upgrade için otel yönetimine teşekkürler.

    Oda da yerler temiz, çarşaflar bembeyaz, banyo temiz, yataklar rahattı, şampuan sabun vs hepsi mevcuttu. Mini bar soft içecekler ile doluydu.

    Öğle yemeğine geçtiğimizde gördüğüm kadarıyla covid-19 önlemleri burada yok denecek kadar az, personel de maske mevcut fakat müşterilere maske takma zorunluluğu yok bunu geçtim yemekleri herkes tabağına kendi alıyor. Diğer otellerde olduğu gibi camın arkasından personel sizin tabağınıza koymuyor ve kimse de maske yok büyük risk, geçen aylarda daha alt segment de bir otelde konaklama yaptım orada bile cam önlemleri alınmış istediğiniz ürünü personel cam arkasından size veriyordu, burada ise öyle bir şey yok.

    Yemeklerden büyük umutluyduk, çünkü herkes yemeklere bayılmış fakat biz çok memnun kalmadık evet ürünler lezzetli fakat seçenek çok değil, öğle yemeğinde balık ızgara mevcuttu akşamda aynısını koymuşlardı bir de hindi vardı. Kırmızı et neredeyse hiç yoktu, akşam yemeğinde tavuk döner vardı öğlen snack restoranında bile et döner varken akşam yemeğinde tavuk olmasına şaşırdık, tavuğa doyduk. Tatlılar ve mezeler başarılı çeşit çeşit tatlılar hepsi özenle yapılmış ve başarılıydı. Restoran dizaynını çok beğendik, içeride 2-3 ayrı dizayn edilmiş a la carte havası verilmiş restoran bölümleri vardı. Rakı olarak yeni rakı,sırdem ve marka belirtirseniz efe gold mevcut. Pastane bölümünde aşağı yukarı restoranda olan tatlılar mevcuttu, fakat pastalar güzeldi. Snack bölümünde ise seçenek fazlaydı, dondurma,kumpir,hot dog,tantuni,et döner,hamburger,pizza mevcuttu.

    Havuz gayet yeterliydi, fakat sezonda yeterli olur mu bilemem. Kapalı havuz açık dendi fakat kapalıydı. Sahil kısmı biraz uzak gibi asansör 2 kişilik ve çok yavaş çalışıyor, biraz yürümeniz gerekiyor. Sahilde bar olması ve gözleme açılması güzel olmuş. Şezlonglar mevcut. Bazı yorumlarda anlatıldığı kadar kötü değildi fakat deniz berrak değil ve içindeki kayalara dikkat etmekte fayda var, keşke belirtilseymiş.

    Aquası gayet başarılı, aquanın orada da bar mevcut, çocuklar için de büyük bir aqua tarzı bir alan yapılmış.

    Barlar yeterli gibi, fakat şöyle bir sorun var ki havuz barda, sahil barda kalitesiz alkoller mevcut. Fakat, otelin içindeki lobby ve ada bar da istediğiniz takdirde alttan import içecekler çıkıyor, belirtmenizde fayda var. Biz bu kadar kaliteli alkol hiç beklemiyorduk viski olarak ballantınes,jack daniels vodka olarak absolut,Luksusowa cin Beefeater tekila olmeca mevcuttu. Çerez çok başarılı olmasa da her istediğinizde veriliyor bitti vs gibi şeyler denmiyor. Su,ayran kapalı istediğiniz takdirde soda da kapalı olarak veriliyor. Soğuk kahve mevcuttu, başarılı. Bir de havuz barda milshake mevcuttu bizimkiler çok sevdi.

    Uzun lafın kısası otel beklentiyi çok yüksek tutmamak kaydı ile güzel, değerlendirilebilir. 2020 yılında çok daha iyi olduğunu okumuştum bir tık fiyat artırılıp geçen seneki kaliteyi yakalarsa tekrardan gelebiliriz.

    10/6.8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fellini kullanıcısına yanıt

    ic green otele geçen sene ekimde gitmiştim.laranın en iyi otellerden bence.ama açık bufe alanı biraz dar ve pandemi döneminde bu sorun olabiliyor. restaurantda maske zorunluluğu ,en azından girişte maske veren yada bekleyen kimse yoktu.bu yüzden maskesiz yemek almayı bekleyenler uzun kuyruklar vardı. sizn gittiğinizde yine aynı görüntüler var mıydı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: milicic

    Ne kadar ödediniz ?

    Yüzde 5 indirimle 4 gece 5 gün 26 bin. Rezervasyonlar açılır açılmaz tutmuştum.

  • orthos123 kullanıcısına yanıt
    Geceliği 5 aylık ev kirammış 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serka001

    ic green otele geçen sene ekimde gitmiştim.laranın en iyi otellerden bence.ama açık bufe alanı biraz dar ve pandemi döneminde bu sorun olabiliyor. restaurantda maske zorunluluğu ,en azından girişte maske veren yada bekleyen kimse yoktu.bu yüzden maskesiz yemek almayı bekleyenler uzun kuyruklar vardı. sizn gittiğinizde yine aynı görüntüler var mıydı?

    Hocam yorumumda da belirttiğim gibi kuyruklar bence makul, çok uzun sayılacak kuyruklar değildi bence. Elbette tenha değil restoran kalabalık ama daha beterlerini gördüğümden bize çok sıkıntı gelmedi. Maske konusunda değişen bir şey, sadece personel takıyor, otel müşterileri takmıyor. Takan çok az. Biz de maskeli girdik, çoğunluk takmayınca biz de cemaate uyduk. Doğru mu ? Elbette değil ama müşterileri bu konuda çoğu otel zorlayamaz, hele hele tatil otelleri. Bunu bilerek gittik. Kuyrukta çok uzun beklemedik, bekleyenin de arkası dönük oluyor genelde, çok dert etmedik açıkçası. Bizi referans almayın elbette sağlık için daha doğru olan neyse onu yapın.

    Edit: girişte hem çocuklar hem yetişkinler için maske var ama alan pek yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 13 Eylül 2021; 21:56:7 >




  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.