Şimdi Ara

2020 SONY TV (ANA KONU) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.561
Cevap
54
Favori
138.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 12 Şubat 2021; 21:27:58 >




  • bu tv duayeni arkadaşı şimdi iyi izleyin :)) nasıl bunlara çamur atacak..kendisi daha iyi bilir neyin nasıl test edileceğini nasıl puan verileceğini hatta bu arkadaş iki tv modelini karşılaştırırken aynı resim modunda karşılaştırmaz doğru bulmaz ayar yapar güncelleme yapar öyle karşılaştırır rtings hep yanlıştır ticaridir :)))

  • Evet rtings ne derse o o zaman en iyi lg oled gx en yüksek puanı alan diyeceğim ama usta hdr puanı neye göre verilmiş? gray puanı 7 değilde 7,5 versek ne derdin mesela hangi skalaya göre hesaplanmış? Yani puanlama tablosu nerede??? Bir cevap evkurcu kardeş???

    2020 SONY TV (ANA KONU)


    2020 SONY TV (ANA KONU)


    2020 SONY TV (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hepsi yazıyor orada sorduklarının



    Kod

    Yığını:
    TV'lerin gri tekdüzeliğini değerlendirmek için, tek, düz bir renk görüntülerken ekranın bir fotoğrafını çekiyoruz. Bu resmi kullanarak, hem tüm ekran boyunca piksellerin renk değerlerinin standart sapmasını hem de ekranın ortasındaki (en önemli oldukları yerde) daha koyu lekelerin sayısını ve şiddetini hesaplıyoruz.


    Kod

    Yığını:
    TV'lerdeki gri tekdüzeliği değerlendirmek için, ekranda görüntülenirken bu% 50 beyaz (orta gri) görüntünün bir fotoğrafını (F4, 1/4 saniye pozlama ve ISO 200) çekiyoruz. Görüntü, reprodüksiyondaki herhangi bir kusuru gösterir.


    Kod

    Yığını:
    % 50 gri tekdüzelik resim testine benzer şekilde,% 5 gri, size tekdüzelik kalitesini TV'de görebileceğiniz gibi, ancak daha koyu bir görüntüyle göstermek içindir. Bu test, OLED TV'ler gibi yayıcı teknolojileri kullanan TV'lerin tekdüzeliğini görselleştirmek için daha kullanışlıdır. TV'lerde% 5 gri bütünlüğünü değerlendirmek için, ekranda görüntülenirken bu% 5 beyaz (koyu gri) görüntünün bir fotoğrafını (F4, 1/4 saniye pozlama ve ISO 200) çekiyoruz. Görüntü, çok karanlık çekimlerde ortaya çıkabilecek kusurları gösteriyor.





    Kod

    Yığını:
    % 50 standart sapma testimiz, ekrandaki renk yeniden üretiminin düzgünlüğünü ölçer ve bize tam ekran,% 50 beyaz (orta gri) veya% 5 beyaz (koyu gri) olduğunda piksellerin renk değerlerinin ortalama kare farkını söyler. görüntü görüntülenir. Daha düşük bir standart sapma, daha az farkın mevcut olduğu ve resmin daha iyi olduğu anlamına gelir. Bu, tüm ekranın genel bütünlüğünü objektif olarak puanlamamıza olanak tanır. TV'leri mutlak terimlerle karşılaştırmak için kullanışlıdır, ancak gerçekte yaşayacağınız şeylerle TV'leri karşılaştırmak için resim testi kadar kullanışlı değildir.


    Kod

    Yığını:
    % 50 kirli ekran efekti testimiz, piksellerin renk değerlerinin hedef renkten ne kadar farklı olduğunu da değerlendirir, ancak yalnızca ekranın ortasındaki, varyansın kirli yamalar gibi görünme eğiliminde olduğu alana odaklanır. Bu, spor için standart sapma testinden biraz daha önemlidir, çünkü standart sapma testi bize tekdüzeliğin idealden ne kadar uzak olduğuna dair bir fikir verirken, insanların yoksullarla fark edecekleri sorunları tam olarak temsil etmemektedir. gri tekdüzelik. Bu iki resmi karşılaştırın. Solda daha yüksek standart sapma, ancak daha az DSE olan bir TV var. Sağda, daha düşük standart sapmaya, ancak daha yüksek DSE'ye sahip bir TV var. İkincisinin ortada daha fazla karanlık yamaya sahip olduğunu görebilirsiniz, burada muhtemelen sorunlu olabilirler.


    Kod

    Yığını:
    Bunu hesaba katmak için, 'Resim' testimizdeki fotoğrafı bir kez daha kullanıyoruz, ancak bu sefer düşük frekansların görüntüden kaldırılması için onu yüksek geçiş filtresinden geçiriyoruz. Sonuç, aşağıdaki ve soldaki görüntüye benzer (sonuç, açıklama amacıyla 50 ile çarpılır). Bu, kirli ekran etkisine neden olan tüm varyasyonları izole eder, ancak bunu tüm ekran için yapar. Ekranın tam ortasını test etmek için, bu resmin değerlerini ortadaki görüntünün değerleri ile çarparak aşağıdaki görüntü sağda ortaya çıkar.






    daha fazlasını merak eden girsin okusun..böyle iş bilmezlerin rtingse çamur atmasına bakmayın herşeyi nasıl neden yaptıkları yazıyor..

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • :)) Yahu senin translate ile yarımyamalak çevirip anlayamadığını kendi dilinde okuyorum ben :) Gray puanı 7 olan tv de benchmarklar nerede? Kasa kalitesinde 8.9 alan tv de benchmark nerede? Hamgi malzemeye kaç puan veriliyor? plastik 5 polikarbonat 7 metal 9 mu ? he aslan parçası zamzung Türkiyenin göz bebeği evkur elemancısı? :) Sen de biliyorsun bunların cevap olmadığını da çaresizşlik işte yazık....

    2020 SONY TV (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şuraya rtings puanlama başlıklarından bir kaçını koyuyorum. Kumanda 9 puan arayüz kasa kalitesi falan filan... Bunlara puanı neye göre verdiğini üstteki pazarlamacı anlatamadı anlatamaz çünkü yok :) 0,1 puanını bile açıklayamaz kumamda da hamgi kriterler var ve hangisi varsa ya da yoksa kaç puan bilen var mı? Aynı şey kasa kalitesi ve diğer bütün kriterler için geçerli sthyle diye bir kriter var ya düşünün kelli fellii 9.5 veriyor adam :) Şimdi size soruyorum bu saçma sapan kriterlerle istediğiniz tv yi istediğiniz yere taşıyamaz mısınız?
    Diğer sorum en yüksek puan her yıl lg oledler de neden bu rtings paylaşan pazarlamacılar lg oled önermiyor o halde?
    Uyanık olun bu tv pazarlamacılarına karşı benden söylemesi...

    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 12 Şubat 2021; 22:21:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • saçmalayarak konu değiştirerek çıkış yolu arayan bu şahısı iyi izleyin rtingsin öznel olarak değerlendirdiği tek şey olan bu konudan kendine bir çıkış yolu arıyor başka yok çünkü :)


    tüm testler ölçümler karşılaştırmalar nasıl yapıldıkları hepsi mevcut baktıki gri ile kontrast ile olmuyor kendilerininde belirttiği gibi tek öznel olan kasa kalitesinden kurtarmaya baktı oda olmayınca kumandaya döndü hadi ben sana bi yol açayım belki ordan yürürsün :) kasa harici karartma puanınıda öznel olarak değerlendiriyorlar geri kalan hepsi bilimsel yorum katılmadan puanlanıyor yazılıyor..


    uğraştıkça batıyorsun devam...



    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)




  • bugünlük sana bu kadar bilgi yeter fazlası yoruyor seni daha önce denedik...burda iş bilmez adamlara bilirkişi rolü yapmadan önce o muhteşem ingilizcen ve aklınla araştır öğren her zaman ben uğraşamam senle...

  • Bir de cevap diye saçma sapan resimler kopyalamaz mı :) Rezil olmamış gibi yap kanka :))
    Kumanda stil ksa kalitesini geçtim hadi kontrast olsun bunu yine sırıtmadan sallıyorlar yahu iki panel arası kontrast farkı % %35 neredeyse ama biri 8.5 puan diğeri 8.1 puan farkı %5 bunamı itimat edeceğiz pazarlamacı kardeş? Nerede puan tablosu??? Rezl olmamış gibi çek kanka :))

    2020 SONY TV (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 12 Şubat 2021; 23:6:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rtings rtings diyen pazarlamacılara şunu sorun 7 yıldır birinciliği hiç kaptırmayan lg oled tv leri niye önermiyorlar? Yazacaklarım bu kadar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adama birde matematik öğreteceğiz...



    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)





    bu saatlerde hiç çekilmiyorsun hep aynı muhabbet biri bilmediklerini yüzüne vurunca saçmalamakta sınır tanımıyorsun...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 13 Şubat 2021; 0:21:51 >




  • fake üyeliklerinlede yazdığın mesajı saniyesinde beğenme biraz bekle bi akıllı sen değilsin...



    Bugün 00:12:42


    saatinde yazılan mesajı 43 saniye sonra beğenme mesela :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 13 Şubat 2021; 0:23:36 >
  • Native kontrast ve lokal dmmingle beraber kontrast arası fark %35 ama puan farkı %5 ne iş evkurcu kardeş diyorum verdiği cevap altta! Matematik öğretiyor bir de ahahaaaaa :) %75 ondan eklemişler %25 bundan eklemişler yahu nerden eklersen ekle oran %35-40 :) Yazık bir de cevap verdim diye kendini kandırıp safa yatıyor utandığından yazık la sana da 3 krş prim için düştüğün utanç verici hallere :))

    2020 SONY TV (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evs4evs kullanıcısına yanıt

    Bir pazarlamacının anatomisi :)

    Bakın üstte bir sürü sözde resim paylaştı bu kötü gösteriyor dedi ama aslında parlaklık farkı vardı Daha sonra çarşaf çarşaf rtings güzellemesi... ok şimdi bakın mesaja lg ips oledden çok dahaniyi resim vermiş niye onu önermiyorsun? :) lg cx oled rtings den en yüksek puanı almışken ihanet ediyor taptığı rtings e sony xh95 her türlü iyidir demiş ama altyazı parlaklığı her ledde vardır diyede tüyü dikmiş ve finale ermiş :) Ne diyim ki buna ne denir? Kendini rezil edene madalya vermiyorlarki

    anlasın...


    2020 SONY TV (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 13 Şubat 2021; 7:55:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: evs4evs

    bu cok garip bir davranis sekli ama...


    yani insanlar bir ton para verip tv aliyor, bazi modeller digerlerinden pozitif anlamda siyriliyor, XH90 onlardan bir tanesi bildigim kadariyla.


    sonra buraya giriyor ve cok garip bir sekilde aldigi urunun kotulendigini okuyor, hemde oyle boyle kotuleme degil...


    ne diyecegimi bilemedim acikcasi...

    Rtings ile algı yapıyor çoğu pazarlamacı eldeki stoğa göre ama bakın xh90 ile xh95 arasında bu pazarlamacıların algı için kullandığı ticari site bakın ne kadar fark var demiş :) total puan 8 e karşı 8,2 :))


    Çook büyük dağlar fark demişti değil mi? :)))

    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)
    2020 SONY TV (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • XH9096 ve özellikle XH9505 üzerine baya tartışma olmuş. Bu konuya 55XH9505 kullanıcısı olarak kendi yorumlarımi ekleyeyim. Bir çok marka gerek video gerekse kullanıcı yorumları incelemelerim sonucunda Sonye yöneldim. Oled tvlerdeki yanık şikayetleri nedeniyle oled düşünmedim. XH9505 ile 9096 ile ilgili onlarca test inceleme videosu inceledim., yorumlar okudum. Aynı görsellerin yan yana karşılastirma videolarında 9505 açık şekilde 9096'dan üstün. Dokulardaki ayrıntı, netlik , renk geçişi, kanal yayınlarının kalite artması çok iyi. Sanırım 9505'in işlemci, panel kalite ve üstünlüğünü ortaya koyuyor. Küçük kızım bile 95 ile 90 arasındaki farkı ayırıyor. 95 daha iyi diyor. Sony'de zaten xh95 için 2020 en iyi LCD tvim diye lanse ediyor. Aradaki fiyat farkına değermi derseniz 95'i 2000 lira fark ile aldım. İyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 15 Şubat 2021; 16:27:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.