Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (423. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: haydarersin
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
8.546
Cevap
206
Favori
647.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DaRK BLooD kullanıcısına yanıt

    İstanbul renolock da gizli özellikleri açtırdım. Ben de çok memnunum.

  • Gizli özellik ne açtırdınız? Garanti dışına çıkıyor değil mi yazılım attırınca?

    Bu 10" ekranı garantiyi bozdurmadan taktırabiliyor muyuz?

    Kamera kullanan var mı? Aküye yük olursa diye korkuyorum, sorun yaşadınız mı hiç?

    Boya koruma için film çektirme olayına ne diyorsunuz?


    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

  • İyi akşamlar bende Dacia Sandero 0.9 TCe Stepway Easy-R model aracımı satarak, 1.0 tce EVOLUTİON paket aldım. bayiden 1.080 tl ye (çelik jant opsiyonlu, kaya gri). eski aracımda dar manevralarda araç çok fazla titreme yapıyordu, bu araçta böyle bir sorun yaşarmıyım ?

  • mc_aliko M kullanıcısına yanıt

    Instagrama renolocktr yazınca çıkıyor ordan bakabilirsiniz 10 15 kalem birşey ekliyorlar. Ben gerçi aktif olarak sadece kablosuz wifi, gündüz de yanan arka ledleri ve şerit değiştirme sinyal sayısını kullanıyorum. Garantiyi bozmuyor. İstendiğinde eski haline de döndürebiliyorlarmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Blood -- 27 Mart 2024; 8:58:44 >
  • Enes_TmL E kullanıcısına yanıt

    Öncelikle aracının hayırlı olsun. Bende de aynı araç var. Ben titreme problemi yaşamıyorum. Easy-R bildiğim kadarıyla tek kavrama yarı otomatik bir şanzıman. xtronic ise CVT şanzıman. Daciada yaşadığınız durumu (internette titreme sorunu diye çıkıyor) Clioda yaşamazsınız diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi free men -- 27 Mart 2024; 14:12:5 >
  • Shawna S kullanıcısına yanıt
    çok minnettar olurum hocam. levent plazalarda çalışıyorum ben yakın sayılır. bu aralar iş dolayısıyla yoğunum müsait olduğumda özelden sizle iletişime geçerim.
  • mc_aliko M kullanıcısına yanıt

    arkadaşlar yazmış gerçi ama bende ilave edeyim, bu özellik açma yazılım atmak değildir, zaten öyle birşey yapamazsınız, yapılan aracın içinde zaten olan özelliklerin aracın kendi menüsünden aktif edilmesidir, tıokı vw vag com da olduğu gibi, garantiden çıkmaz zira zaten aracın kendi fonksiyonu bunlar...

  • Arkadaşlar merhaba
    2021 model Joy paket clio alarak aranıza katıldım. Aracın üzerinde kış lastiği var fakat kötü durumda. Lastiğin üzerindeki ölçü kodları da çok okunaklı değil. 4 mevsim olan modellerden bir lastik almak istiyorum ama ölçüler konusunda sorun yaşıyorum. Bu aracın lastik ölçüleri nedir ? Yardımcı olabilir misiniz
  • baytar_selo kullanıcısına yanıt

    Joy donanım 15 inç. Ebatları 185/65/R15 katalogda

  • solukdenizli kullanıcısına yanıt
    Sorun devam ediyor. Servise bıraktım geri.
  • Arkadaşlar merhaba 2021 model clio joy satin aldim. Ilk arabam henüz ehliyetim bile yok arabadan pek anlamiyorum, Aracta geri park sensoru yok, ben park sensoru veya geri gorus kamerasi taktirmak istiyorum( öne de takilabiliyor mu bilmiyorum) ankarada nerede bu isi yaptirabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • ThorinOakenshield T kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Renolock orijinal park sensörü ve arka logo kamera montajı yapıyor ama hangi şehirlerde var bilmiyorum instagram üzerinden iletişime geçip sorabilirsiniz. Ön park sensörü de takıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Blood -- 29 Mart 2024; 13:58:36 >
  • DaRK BLooD kullanıcısına yanıt
    Aynı özellikleri bende kullanıyorum, geçtiğimiz ay aracı servise götürdüm garantiden parça değişimi yapıldı hiç baktıklarını bile düşünmüyorum güncellemeye gizli özelliklere.
  • Merhaba arkadaşlar aracı servise götürdüm alternatör dönerken ses yapıyor 4500 km araç değişmelerini istedim ama değişim yapmadılar ne yapmam lazım?
  • Fimex multimedya için hem geliştirici ayarları şifresi hem de sistem ayarları şifresi 3737
  • Herkese merhaba,

    Bursa da yaşıyorum.

    İkinci el 2023 model clio5 icon paket ile aranıza katıldım.

    Araç 8200Km de

    Alırken lastiklerden biri farklı marka (continenetal) takılmış.

    Değiştirmek istiyorum. Ücreti karlığı

    Elinde Bridgestone Turanza T005 195/55R16 87H olan var mı veya bulabileceğim adres bilen var mıdır.

    Teşekkürler...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo16 -- 3 Nisan 2024; 15:59:32 >
  • teo16 T kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun hocam. sahibinden'de bulabilirsin, hatta sıfır çıkma satanlar bile oluyor. ama acaba bir lastiğin diğer 3üne göre derinliğinin farklı olması bir sorun yaratır mı? mesela 3 lastik 15bin km kullanılmış 1 lastik sıfır gibi. belki buna dikkat etmek gerekir ama tam emin değilim

  • Son bir kaç gündür çekiş sorunu yaşıyorum sanki araç bağırmaya başladı gibi.

    1.0 tce xtronik 2021 20k da araç .

    bakımı da var aslında bildiğim kadarıyla

  • Bu aracın manueli ile xtronik versiyonu arasında sarsıntı olarak ciddi fark var ya da benim araç sıkıntılı.

    Bir süre Xtronik kullanmıştım geçmişte, örneğin trafikte durduğunda motor rolantiye geliyor araç içinde sarsıntı titreme vs hissetmezdim.

    Şimdi kullandığım manuel 2023 mayıs çıkışlı touch araç henüz 1500km'de ilk aldığım zaman gayet iyiydi, son 500km'dir motor yerinden çıkacak gibi çalışıyor. Soğuk çalıştırmada sağ ön taraftan zaten lıkırtı geliyor. Her devirde titreşimli. Bu kadar konforsuz olmaması lazım.


    Ayrıca bakımı yaklaştı, şimdi bakıyorum bakım içeriğine hava filtresi, polen fitresi vs vs bir sürü şey var. Daha önceki aracımda hava filtresi 40bin de değişiyordu. 1500km'de olan bir aracın hava filtresi ile polen filtresi ne kadar kirlenmiş olabilir ki, değiştirmek istemediğimde garanti tarafından sıkıntı çıkartıyorlar mı? Toyota bir sorun çıkartmıyordu. Eğer zorlatma yapıyorlarsa işimiz var.


    Ayrıca araç mayıs 2023 çıkışlı. Ekrandan kontrol ettiğimde bakıma daha 10 ay 18500km var gözüküyor. 6 ay araç garajda yatmış. Onun haricinde benim bildiğim bakımı da yaptırılmamış. Aküler çıkartılıp takıldığında bu ekrandaki veriler sıfırlanıyor mu yoksa bakım yaptırınca sadece bayii mi sıfırlayabiliyor? Neye göre hesaplanıyor onu da çözemedim.





  • Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt

    Merhabalar

    Benimde 2020 manuel, 2022 xtronic ve 2024 xtronic Clio araçlarım oldu. Motor kulak sesi hepsinde oldu çok şükür. 2020-2022 modellerde ses 6000-8000 km civarında başlarken, 2024 olan araç sizin araç gibi 500 km de tıkırdamaya başladı.

    Ancak motor titremesi bakımından manuel ile xtronic arasında bir fark hissetmedim. Yalnız motor kulak sesi ilk başlarda motor soğuk iken bende gelmiyordu. Soğuk iken rölanti seviyesi daha yüksek olduğu için tıkırdama sesi yoktu. Motor ısınıp rölanti düşünce tıkır tıkır ötüyordu. Şu an ise sıcak soğuk fark etmiyor. Motor rölantide tıkır tıkır ötüyor.

    Not: acil kodu ile açılan kulak sesi konusunda ise merkezden hiçbir geri dönüş yok

    Daha öncede yazmıştım. 2022 model olan araçta şaşi numarasına göre bir güncelleme çıktı. Serviste yapılan güncelleme sonrası yol bilgisayarı sıfırlandığı için bakım zamanı 4 ay ileri kaydı. Güncelleme sonrası Akü başlarını sökmüşlerdi. (Güncellemeden mi akü başlarının sökülmesinden mi sıfırlandı bilmiyorum ) Sizin aracınız mayıs trafiğe çıkışlı ise bakıma 10 ay kaldı mesajı vermemesi lazım. Muhtemelen garajda yatarken akü başları sökülmüştür. Veya bakım sonrası ustaların bakıma kalan süreyi sıfırlaması gibi menüden yapılmıştır.





  • 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.