Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (422. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.545
Cevap
206
Favori
647.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alimelle A kullanıcısına yanıt

    metco kullanıyorlarsa aşınabilir kaplama kullanıyorlar o zaman. bu tür kaplamalarda ayna gibi değil de zamanla silindirler kendi yuvasını açar zira havacılıkta da gerek kanatçık ile case arasında olsun, gerek labirent seal dişleri ile karşılığındaki aşınabilir kaplaması olsun usül böyledir. belli bir açıklık olacak şekilde toleranslandırılır fakat motor çalışma sırasında mutlaka kaplamaya temas eder ve yuva açar. hatta motor ilk toplandıktan sonra düşük hızlarda çalıştırılıp grinding yapsın diye. aynı usül ise ayna gibi kaplama olmaz. ama farklıymış gerçekten silindir gömlek kullanımına göre. rektefiye için kaplamanın kalan kısmı temizlenip tekrar kaplanırsa, silindirler ilk günkü açıklık değerleri ile performans kaybı olmaksızın çalışabilir.

  • canguler917 kullanıcısına yanıt

    dediklerin mantıklı evet, metco ilgili veri bulmadım sanırım farklı bir şey ve çok dayanıklı normalde, tabii mutlaka yağ filmi oluşacaktır, belkide ona göre açıklık vardır, detayını bulmak mesele...

    Tolerans hassas olduğundan yağ çok önemli bu tip motorlarda, kaplama sonrası tekrar sıfır haline geliyor alet ama işte bizim ülkede yapılmıyor sanırım, daha bulamadım öyle bir bilgi, sonuç olarak adamlar güzel makina yapmışlar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 23 Mart 2024; 13:24:12 >
  • onkuba kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    satışınız hayırlı olsun. Benim merak ettiğim bir husus var. 1.3 tce iconu 850'ye satınca yerine bir tık büyük benzer kuvvette koyacağımız arabalar 1700 civarında başlıyor. Siz aracı eğer değiştirmek amaçlı sattıysanız hangi aracı almak için sattınız? Gerçekten büyük, benzer çeviklik, benzer donanım olsun diyince 2, 2.5 milyondan başlıyor araçlar. C segmenti bir tık büyük ama benzer bagaj hacimli araçlar ise 1.6 1.7 bandında. bu arabayı 850'ye satınca üstüne koyulacak para çok çok fazla geliyor bana...

  • OKUNSY kullanıcısına yanıt
    Merhabalar teşekkür ederim. Sıfır audi a3 35 tfsi aldık. Araç değiştirme düşüncemiz zaten vardı. En mantıklısı da bu geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 24 Mart 2024; 17:0:43 >
  • onkuba kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, hız vs aynı sayılır ama mantıklı seçim olmuş gerçekten...

  • alimelle A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • Shawna S kullanıcısına yanıt
    hocam bende de sürüş modlari etkisiz gibi hiçbir fark hissedemedim. işlemi ecoda yapmadik halbuki

    araç 1.3 tce
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    Normalde yaptıysanz normal modda kullanıyorsunuz. Hiç bir modunuz çalışmaz. normalde olan eko modunuz dahil çalışmaz. İşlem yanlış yapılmış.
  • 2023 joy pakette lastik basınç sensörü var mı? yani lastik değişiminde lastikçiye hatırlatmak gerekiyor mu kırmamaları için?

  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

    Hayır bizim araçlarımızda lastik basıncı abs beyni tekerlegin dönüş sayısına göre ölçülüyor herhangi bir ekstra basınç sensörü yok. Değişim yapıldıktan havalar basıldıktan sonra menüden lastik hava basınçlarını sıfırlaya gelip basılı tutmanız yeterli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 25 Mart 2024; 13:36:25 >
  • Selamlar, Ankara'da bakım için düzgün bir özel servis önerisi olan var mı?

  • onkuba kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanın. Clio'nun bagajı 390lt, audi de 380 lt yazıyor ancak bir çok kaynak clio'nun bagajı aslında 390 lt değil diyorlar. ikisini karşılaştırınca size göre nasıl?

  • Hayırlı forumlar herkese. Renault clio 2024 evolution aldık. Vites kolunun yanında ışık yok, ayrıca nasıl gösterge ekleyebilirim? Acemi sürücüyüm, hayalet ekranda gözüküyor ama o bana yetmiyor.
  • OKUNSY kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam daha iyileri sizlerin olsun. Bagaj hacmi bana yakın geldi açıkçası. Bekar olduğum için bagaj hacmi en son baktığım şeylerden :D
  • hipoksii H kullanıcısına yanıt
    Dert etmeyin, alışırsınız.
  • Shawna S kullanıcısına yanıt
    valla *l0ck isimli elemanlarda açtırdık yorumları çok biliyorlardır diye fakat tek yaptıkları reno usb ile ddt4all kurcalamakmış

    istanbulda onerebileceginiz bir yer var midir
  • hipoksii H kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hayatımda hem manuel hem otomatik bir çok araç kullandım. acemilik zamanları hariç manuelde hiç vites koluna, otomatik araca geçtiğimde ise bir iki sürüşten sonra hiç otomatik vites koluna baktığımı hatırlamıyorum. Alışırsınız, zaten P-R-N-D-L var. Parktayken tık tık tık getirerek D'ye, 2 tık ileri alarak R'ye atıyorsunuz bitip gidiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 26 Mart 2024; 17:22:25 >
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    Bu sürüş modu konusu biraz karışık. Kimin yaptığı çalışır bilmiyorum. Yaptıranlara sorabilirsiniz. Sadece sürüş modu için Arnavutköy de ücret vs olmadan ben yardımcı olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawna -- 26 Mart 2024; 19:35:43 >
  • Survivalist kullanıcısına yanıt

    Ben ankarada renolock a yaptırdım gizli özellik açtırımı ve versiyon güncellemeyi bi sıkıntı çıkmadı.

  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.