Şimdi Ara

2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
17
Favori
141.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • D1ckMast3r D kullanıcısına yanıt
    Bu gün müşteri hizmetleri dönüş yaptı "Üretici LPG li versiyonda güvenlik sorunları nedeniyle yol bilgisayarını deaktif etmiştir" dedi.

    Ben de saha case'inde hata yatıklarını aracı LPG yada benzin ile kullanmanın tercihli bir sistem olduğunu ve son kullanıcı insiyatifinde olduğunu, benzinli kullanım da benzin sarfiyatının görüntülenemeyeceğini ve bunun mağduriyet olduğunu belirttim.

    Çözüm talebinde bulundum büyük ihtimal ile yol bilgiayarını aktik adip etmemek servis insiyatifine kalacak ama yine de bu durumu bildirmiş olalım.
  • devilcry kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Kapı dodik, çamurluk korumaları, yan basamak ve krom barlar tamamını dışarıda orjinal malzemeler ile yaptırdım. Servise göre de oldukça ucuza geldi. Dacia servis de çalışan bir arkadaşımın tavsiyesi ile bağlantı kurdum. Aksesuar üzerine profesyonel çalışan bir arkadaş. Hem işçiliğinden hem kişiliğinden ben çok memnun kaldım. Sizlere de tavsiye ederim.

    Mutlaka tanışın: Ali Bey 0533 617 76 75

    Benim aracımın resimlerini 36. sayfadaki paylaşımlardan görebilirsiniz.

    Kolay gelsin.
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Dacia Duster hakkında kullanıcı yorumu almak isteyen arkadaşlar için bilgi paylaşmak istiyorum.

    Aracım 2018 Prestige 1.5 dCi 110hp EDC 4x2 Aralık sonu aldım. 7 ay oldu 6000 km civarlarında.

    Aklıma ilk gelenler:

    +Otomatik vitesden çok memnunum
    +Yakıt tüketimi ilk 2000 km'den sonra fabrika verileri ile %98 oranında uyuştu. Otomatik olması yakıt konusunda soru işareti idi. Ekonomik.
    +Çok ciddi bir arazi kullanımım yok offroad yapmıyorum. %80-90 şehir merkezinde olduğum için otomatik tercih ettim. Ama aracın yapısından mı kaynaklı bilmiyorum ufak tefek yaşadığım arazi tecrübelerinde inanılmaz güven veren bir araç. Bir çok aracın yolda kalabileceği hafif arazi şartlarına çok girdim. 4x2 olmasına rağmen araç çok başarılı bana oldukça fazla güven verdi. Yoğun bir arazi amacı yok ise kesinlikle 4x2 fazlası ile yeterli oluyor.
    +Ankara'da yaşıyorum. Uzun yol tecrübesi olarak bir kez Kayseri ve geçtiğimiz ay Çanakkale'ye tatil için gittim. 140-160 aralığında ortalama 150 km hız ile oldukça uzun süre gittim. Bence yeterli bir hız üzeri için zorlamadım. Yolculukta beni yormadı.
    +Şehir içi kullanımda olsa 360 derece kamera sistemi eller serbest özellikleri gerçekten güzel. Olsa da olur değil de olması çok daha iyi olur diyebileceğim özellikler.

    -Pencere açma tuşları gerçekten geride kalıyor.
    -Bu kadar özellik arasında yağmur sensörü olmaması olmamış.
    -İç göğüs malzeme kalitesi günümüz şartlarında biraz daha iyi olabilirdi.
    -Yüksek bir araç olduğu için virajlara kontrollü girmek mantıklı olur. Sorun yaşamadım belki benim hüsnü kuruntum.
    -7 aylık süreçte 2 veya 3 kez rampa çıkış esnasında vites geçiş zamansız oldu. Araç stop edecek derken vites değiştirip toparladı.
    -Start-Stop halen mantığını çözemedim. :) Kafasına göre çalışıyor. Rampada ışıkta durunca ilk zamanlar geri kaçırma yaşadım. Ben mi kullanıma alıştım bilmiyorum. Artık sorun yaşamıyorum rampada stop ettiğinde geri kaydırma olmuyor. Eşim kullanacağı zaman yinede şehir içinde rampalı yerlerde Start-Stop u kapatmasını söylüyorum. Bazen hemen aktif oluyor bazen hiç aktif olmuyor.

    Sonuç itibari ile aracı aldığım için memnun muyum. Kesinlikle evet. Tavsiye eder miyim. Evet. Bence beklentilerle alakalı. Benim beklentilerimi karşıladı. 4 yıldır c180-mercedes-amg kullanıyorum. Mukayese amaçlı değil ama fikir edinilmesi için yazıyorum. Ankara şehir merkezi ve çevresinin yol şartları bile Duster için çok daha uygun. Samimi olarak söylemek gerekirse ara sıra hafif arazide kendim için bunun dışında eşimin kullanımı için aldığım aracı yoğun olarak kendim kullandığımı söyleyebilirim. Ana aracımız Duster oldu.

    ''Bende Duster var'' :)

    2018 Aralık da alırken ÖTV kalkar mı? 2019 da otomatik 4x4 gelir mi? 120 küsür verilir mi? acaba düşünceleri vardı kafamda. Şuan iyi ki almışım diyorum.

    Ülkemizde ki araç fiyat konusu gerçekten üzücü boyutları da geçerek mantık dışı boyutlara geldi. Duster pahalı mı evet. Ama diğer araçların fiyatları ile kıyaslandığında pahalı mı? HAYIR.


    Saygı ve selamlar.




  • 2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)

    2019 Techroad Duster 4x4 dizel aldık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende aracımı şubat ta 4x2 edc dizel comfort 107 k aldım. Alırken Prestige istemiştim ancak arada 20 binden fazla fark vardı(Prestige pakete ilave birçok donanım vardı sade Prestige paket fark 4K ondan bulamadım) comfort olarak yorum yapacağım,

    Artıları
    Motor çok güçlü ailede bir de Sandero dizel var ona göre inanılmaz atak
    Edc geçişleri çok iyi çok hızlı bir dsg değil ama başarılı (ancak edc bende şu an 6.000 km de 2.viteste titreme sorunu yaptı burayı editlerim)
    İç yalıtım gayet iyi
    Arazide 4x2 ile çamurda gittim hiçbir şekilde zorlanmadı diğer süslü jiplerin 4x4 ünden daha iyi diyebilirim
    Bagajı çok yeterli ve kullanışlı 1 büyük 2 orta boy bavul bebek arabası 4-5 büyük poşet alabiliyor
    Çok az yakıyor yıllar önce dizel a3 sedan varken 7 sen aşağı inmezdi ortalama bu 5,5 civarı agresif kullanımda dip gaz gidince 170 civarı 6,5 yakıyor.

    Eksileri
    Virajları sanderodan bile kötü
    Araba 150 sen sonra titriyor güven vermiyor
    Comfort döşemeler çok kötü gündüz farı hız sabitleme Bluetooth yol Bilgisayar var ama arka camlar manuel
    İç hacim biraz küçük keşke daha büyük olsa (7 kişilik versiyon gibi)

    Kısacası ilki almışım diyorum şu an dizel çok pahalı ancak 1.3 turbo fiyatları diğer suvlara göre daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun jantlar çok iyiymiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: perfectstrangers

    Hayırlı olsun jantlar çok iyiymiş
    Teşekkürler, 17" olarak geliyor 2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu) 2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 27 Temmuz 2019; 14:22:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Jant büyüklüğü yerden yüksekliği etkilemez. Teknik verileri incelerseniz 21 cm olduğunu görürsünüz. jant büyür, lastiğin yanak boyu azalır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Böyle yalan yanlis bilgileri nereden ediniyorsunuz cok merak ediyorum gercekten.
    Dusterlarda 16 jantlarda lastikler 215/65/16
    17 jantlarda lastikler 215/60/17

    Hicbir fark yok çap olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin dediğinizde doğrudur, yanyana koyunca bizimki daha yüksek gibi duruyor prestij modelinden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam. Arac 160 km hızdan sonra titremeye başlıyor. Bunun nedeni aracın aero dinamiği diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum? Motor titremesine benzetemedim. 2018 de aldığım 110 bg manuel şanzıman aracın yol bilgisayarı takılma yapmaya başladı. Yağmurda kaldığı zaman eğer klima dışarıdan hava alma şeklinde kalırsa şoförün olduğu tarafa bir yerden su alıyor araç. Benim aracıma has bir durum mu? Spoiler taktırırsam titreme azalır mı? Araç hızlandıkça içeri fazlaca ses alıyor. Bu yazdıklarım aracın zayıf yanları. Yol tutuşu binek bir araç kadar iyi. Virajlarda savrulmuyor rahat olun. Şehir içi kullanım için çok uygun.seri bir araç. Yüksek olduğundan trafigi rahatça görebiliyorsunuz. Buda aracı daha güvenli surmenize yardımcı oluyor. Uzun yolda ideal kullanımda oldukça konforlu. Kliması gayet yeterli. Neredeyse anında soğuk hava üflüyor. Bagajı gayet yeterli. Bagaj sigmazsa üstü sökün yarı Doblo oluyor bagajı. Çukurmuş tumsekmiş araç gidiyor. Stabilize yolda diğer araçlar 40 giderken siz 70 80 gidiyorsunuz. Aracimda kamera sistemi yok. Koca kaldırımlara kolayca çıkıyor park yeri sorunu yok gibi birşey. Otobanda hız sabitleme ile yolculuk yormuyor. Direksiyonu mükemmel. Dönüş çapı mükemmel. Hyundai Accent vardı ondan çok daha iyi dönüş çapı. Direksiyonu parmağınla cekirmekte çok keyifli. Devriyaji biraz daha hafif olsa çok iyi olur. Fazla dur kalkta sol bacak yorulabilir. Ağır değil fakat daha hafif olabilirdi. Accentin devriyaji daha hafifti. Koltuk döşemeleri gayet iyi ve koltuklar gayet rahat. Arka koltuk yüksek olduğundan önü nispeten gorebiliyorlar ve daha konforlu bir arka koltuk haline geliyor, yormuyor arka koltukta. Aracı beğeniyorum ufak tefek sorunları olsada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soghan -- 29 Temmuz 2019; 23:9:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • selamlar, direksiyon üzerinde ki tuşlar gece görünmüyor bu konu beni çok rahatsız etti özellikle cruise control tuşları ışıklı olması gerekirmiş. Çözüm olarak gece parlayan fosfoslu kalem yda boya ile serigrafilerin üzerinden geçsek nasıl olur diye düşündüm. Bu tip bir ürün daha önce kullanan oldumu acaba iye forum'a sormak istedim önerisi olan olursa boşuna işe yaramayacak malzeme almayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkun_insomnia

    selamlar, direksiyon üzerinde ki tuşlar gece görünmüyor bu konu beni çok rahatsız etti özellikle cruise control tuşları ışıklı olması gerekirmiş. Çözüm olarak gece parlayan fosfoslu kalem yda boya ile serigrafilerin üzerinden geçsek nasıl olur diye düşündüm. Bu tip bir ürün daha önce kullanan oldumu acaba iye forum'a sormak istedim önerisi olan olursa boşuna işe yaramayacak malzeme almayalım.
    Bu başlık altında cevap zor, belki otomobil konu dışı topiğine konu açarsan cevap verebilen çıkabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • form ölmüşte kaldıranı yok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soghan

    Selam. Arac 160 km hızdan sonra titremeye başlıyor. Bunun nedeni aracın aero dinamiği diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum? Motor titremesine benzetemedim. 2018 de aldığım 110 bg manuel şanzıman aracın yol bilgisayarı takılma yapmaya başladı. Yağmurda kaldığı zaman eğer klima dışarıdan hava alma şeklinde kalırsa şoförün olduğu tarafa bir yerden su alıyor araç. Benim aracıma has bir durum mu? Spoiler taktırırsam titreme azalır mı? Araç hızlandıkça içeri fazlaca ses alıyor. Bu yazdıklarım aracın zayıf yanları. Yol tutuşu binek bir araç kadar iyi. Virajlarda savrulmuyor rahat olun. Şehir içi kullanım için çok uygun.seri bir araç. Yüksek olduğundan trafigi rahatça görebiliyorsunuz. Buda aracı daha güvenli surmenize yardımcı oluyor. Uzun yolda ideal kullanımda oldukça konforlu. Kliması gayet yeterli. Neredeyse anında soğuk hava üflüyor. Bagajı gayet yeterli. Bagaj sigmazsa üstü sökün yarı Doblo oluyor bagajı. Çukurmuş tumsekmiş araç gidiyor. Stabilize yolda diğer araçlar 40 giderken siz 70 80 gidiyorsunuz. Aracimda kamera sistemi yok. Koca kaldırımlara kolayca çıkıyor park yeri sorunu yok gibi birşey. Otobanda hız sabitleme ile yolculuk yormuyor. Direksiyonu mükemmel. Dönüş çapı mükemmel. Hyundai Accent vardı ondan çok daha iyi dönüş çapı. Direksiyonu parmağınla cekirmekte çok keyifli. Devriyaji biraz daha hafif olsa çok iyi olur. Fazla dur kalkta sol bacak yorulabilir. Ağır değil fakat daha hafif olabilirdi. Accentin devriyaji daha hafifti. Koltuk döşemeleri gayet iyi ve koltuklar gayet rahat. Arka koltuk yüksek olduğundan önü nispeten gorebiliyorlar ve daha konforlu bir arka koltuk haline geliyor, yormuyor arka koltukta. Aracı beğeniyorum ufak tefek sorunları olsada.
    Bende su alma gibi birşey yok mutlaka servise götürün. Titreme var 150 den sonra istemiyor araç . Bende edc hafif titreme sorunu oldu yazılım atıldı . Büyük olasılıkla garantiden kavrama değişecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu Duster in benzinlisine otomatik vites düşünülüyor mu acaba? Bir ara böyle bir şey okumuştum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasada ilk bakımı yaptıran oldu mu, olduysa ne kadar ücret alındı?
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Burası pek aktif değil, Facebookta Duster Team TÜRKİYE 🇹🇷 adlı sayfada sorarsan cevap alabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BorazanPower kullanıcısına yanıt
    835 tl ye Ağustos 2019’da yaptırdım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.