Şimdi Ara

2018 Renault clio 1.5 dci 77binde motor yaktı🤷🏻‍♂️

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, evet 2018 model kaskolu aracım 77 bin kilometrede motor yaktı, aracımın garantisi biteli 2 aydan biraz fazla olmuştu, bakımları yetkili serviste düzenli olarak yapılıyordu, son bakım süresi de henüz dolmamıştı.
    Olay şöyle gerçekleşti, Ankaradan İzmire tatil için yola çıkmıştık, arabanın yağ ve su seviyeleri yola çıkmadan önce normal düzeydeydi. Yaklaşık 250 km kadar yol almıştık, Afyonkarahisara girmeden aracımın ön kaputundan ve egzozundan beyaz duman/buharlar çıkmaya başladı ve motor güç aktarmayı kesti. Sağa çekmek durumunda kaldık sonrası çekici falan malum rezillikler😅
    İşin asıl üzücü kısmı Ankara reno servisine girdikten sonra başladı, çünkü servisin raporuna göre aracımın suyu olmadığı ve benim ısrarla hararet lambası motor arıza ışığının yanmasına rağmen aracımı uzunca bi süre kullandığım iddia ediliyordu. Fakat yolda araçta hiç bir ikaz ışığı yanmadı, arabanın çekişi normaldi ve hararet göstergesi olan kırmızı lamba hiç yanmadı. 10 yıldır araç kullanırım mekanik arıza uyarısı veren araçla uzun yola çıkmayacak kadar tecrübeli olduğumu düşünüyorum. Ankara mais reno servisi cahil muamelesi de yaptıktan sonra hukuki bir süreç başlatmaya karar verdim. Konu ile ilgili bilgisi tecrübesi olanlar yorum ve desteklerini esirgemezlerse sevirim.
    Saygılar
    Not: komple motorun değişmesi gerektiğini hasarın 93 bin tl olacağı bilgisi verildi. Konu ile ilgili kendilerinden yazılı evrak da talep ettim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • Aradan uzun zaman Sonuç alabildiniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.