Şimdi Ara

2016 SAMSUNG TİZEN TV (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.342
Cevap
38
Favori
168.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony zd9 dediğin tv ye siteden baktım 253 cm bir tv.bazı sitelerde 75 inc te var. lcd ler ilk çıktığı zamanlar plazma coktu önüne geçip baktım kendimi gördüm ekranda ne var onu bile göremedim sen birde avea bayilerini gez gör ordaki plazmalarda bak ondan sonra yaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim, ben de teşekkür ederim ;)
    Gelişmeler olduğu zaman size de haber veririm. XE90 ı ben de incelemek istiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Hocam bir tespit muhabbeti nerelere getirdi. Son bir kaç sayfadır yazılan yazılar gayet bilgilendirici bence ks9500, ks8500 , ks8000 in performanslarının birbirine benzer oldugu görüyoruz.Siz bir de edge led e çok para vermek yerine oled veya gerçek bir fald panelin çok daha iyi bir seçim olduğunu söylüyorsunuz yoksa telefon hediyesiyle 5000 civarına gelen ks8000(Telefon hediyesiz 7000 civarı alanları ayrı tutuyorum öyle alanlarıda maalesef mağdur ettiler ama samsung telefon hediyesi yapıyor illa ki hemen atlamamak lazım almak için acele yoksa ) dolar kurunun bu seviyede olmasına rağmen ideal bir seçim olduğu konusunda sizde hemfikirsinizdir.Şu an iphone 7 plus almak istesek 4000 e yakın fiyatı var.S8 Allah bilir kaç liradan satışa sunulacak.Telefon fiyatının biraz üstünde alınan bir tv nin her şeyinin mükemmel olmasını beklemek çok saçma zaten.O yüzden bir ürünü satın almış olsak bile kusurlarini bilmemiz lazım ki ileride bu tecrübemizi üstüne koyarak tercih yaparız.Bende ps4 pro ya sahibim ve film tutkunuyum.60ks8000 cok araştırdım hala kararsızım her anda alabilirim ama tercihim galiba 55 inç olucak curved da sevmedigim için mecbur xe90 a yöneldim.Fiyatinin biraz daha inmesini ve kullanici yorumlarını bekliyorum.Sagolsun samsung ne ks7000 ne 55,49 ks8000 i ülkemize getirmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 50 gündür tv almaya çalışıyorum, illallah geldi alamıyorum, tam elimi atıyorum bir tvye bir şey çıkıyor, bi diğer tvye atıyorum onda da bir şey, kafayı yiyecem artık, en sonunda değerli yorumlarınızdan sonra 60ks8000 de karar kıldım. Lakin teknosa, mediamarket ve bugun bizzat sorduğum samsung mağazalarında fiyat 8500 diğer taraftan internette 6900'e kadar satan satıcılar var. Sizce kanlı canlı gidip mağazadan mı almalı yoksa internetten böyle yüksek meblağlar vererek almalı mı, eğer internetten al diyorsanız tavsiye ettiğiniz, güvenilir bulduğunuz satıcılar var mı?
  • spartacus55 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle ben de anlamadım yaw, bir tartışmanın içine çekilmek istendim

    Kur düşse de takip ettiğim kadarıyla fiyatlara yansıtmıyorlar. Online yerine mağazalara yönlenin mi diyorlar acaba, bu da iade prosedüründe risk oluşturur.

    Anakonusunda 60KS8000 i S7 hediyesiyle 6700TL ye alan kullanıcıların yorumlarını okudum. Bir ara A5 hediyesiyle 6500TL ye düşmüştü galiba. Bu fiyatları tekrar görebilir. 60" de KS8000 yine de alternatifler arasına konulması gereken bir model.

    Diğer taraftan 49", 50", 58" ve 60" panel kaliteleri 48", 55" ve 65" boyutlu modellerden daha farklı olacağını, komponent kalitelerinin daha düşük olabileceğini düşünüyorum. Teknik anlamda daha önce forumda konuşulmuştu. Örneğin KS8000 de Samsung SVA yok Sharp VA paneli koymuşlar. Bu bir dezavantaj oluşturur mu uzun dönemdeki kullanımına bakmak lazım ama maliyetten kısmak için yaptıkları belli oluyor. 65" de bu paneli kullanmaları kullanıcılarca sıkça tercih edilen bu modelde satış grafiğinde risk almak olarak algılandığı için kendi SVA panellerini eklemiş olabilirler.

    2017 modeller gelince 2016 modellerin fiyatlarında aşağı yönlü ivme olabilir. Ülkemize gelen XE90 şimdilik kapalı kutu, bir tarafta Rtings in olumlu incelemesi diğer taraftan aksi yorumlar bulunuyor. Ama aradaki farklılığın ABD ve diğer ülkelere dağıtılan versiyon farklılıklarından kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Teşhire gelince incelemek lazım. Bu arada KS8000 parlaklıkta XE90 dan daha başarılı bir model, günışığı performansına daha önem verenler belki KS8000 i kendilerine daha uygun bulur.

    S8 hiç ilgimi çekmedi desem yeridir, parmak izi sensörü nedeniyle. Arttırılan donanımın pratikte faydası olmazsa atıl kalır. Candy Crush ı 40 yerine 50fps ile oynamak için almak mantıklı gelmiyor , Xiaomi Mi Mix daha ilgi çekici geldi bana ama ülkemize gelmedi, galiba gelmeyecek.

    Ne Tizen ne Webos ne Android TV ye IOS u dahil etmeliler:http://www.apple.com/tvos/
    Mümkünse Apple işlemciyle. Hatta Samsungun Exynos u da gerçek Smart TV için iyi bir adım olur.
    Yeni elektronik cihazlar VR la entegreleşiyor, bunu da dahil edebilirler.
    Yani bu işlemciler ve OS ile pek Smart değil TV ler :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris007

    Sony zd9 dediğin tv ye siteden baktım 253 cm bir tv.bazı sitelerde 75 inc te var. lcd ler ilk çıktığı zamanlar plazma coktu önüne geçip baktım kendimi gördüm ekranda ne var onu bile göremedim sen birde avea bayilerini gez gör ordaki plazmalarda bak ondan sonra yaz

    Sevgili kardeşim,bı yere gitmeme gerek yok,elimde zaten High End bir Plazma var ve ne sunabildigini kendim görüyorum. Pioneer Kuro ve Panny Plazmalar daha hala "Endüstri Referans Seviyesi" TV'lerdir.



    Cnet den David Katzmaier ve AVS den David Mackenzie LG'nin 2017 OLED'lerini gördükten sonra Kuro'nun üstüne tercih edilebilinir diyor sen bana Plazma'nin rezalet olduğunu savunuyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • IPS panelli ve pasif 3dli LG bir tv için, soru soran arkadaşa aktif 3d gözlüğü almasını önerenler, plazmaya iyi dese ne olur, kötü dese ne olur....çok takılmayın.
  • Geçen teknosa'ya gittim. Samsung 9000 serisi televizyon 14k

    newegg'de baktım 2000 dolar felan.

    ÜLkece mala bağlamışız, fiyatlara bak, bu televizyon monitörün bizim ülkede fiyatları nedense apayrı bi kol gibi..

    Öyle böyle değil, nedir yani bu fark?
  • bence curvede cokta sogul bakmayim 55ks8500 var

    Suana kadar bende hep curved olmaz diyordum aldım ve inanin curved oldugunu anlamıyorsunuz bile bir sure sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Geçen teknosa'ya gittim. Samsung 9000 serisi televizyon 14k

    newegg'de baktım 2000 dolar felan.

    ÜLkece mala bağlamışız, fiyatlara bak, bu televizyon monitörün bizim ülkede fiyatları nedense apayrı bi kol gibi..

    Öyle böyle değil, nedir yani bu fark?

    rindaman,

    sanıyorum Amerikada fiyatların Avrupa'ya göre bu kadar ucuz olmasının sebebi ürünlerin ihrac edildiği ülkelerin Özel gümrük anlaşması ya da Amerika ürünlerin ülkeye girmesine izin vermesi için belirli bir indirim oranı filan belirliyordur bilemiyorum, açıkçası kanıtım ve okuduğum kesin bir yorum yok! Çünkü Avrupa ile TR fiyatları karşılaştırınca bizim fiyatlar daha yakın oluyor. Avrupada fiyatlar bize göre yine daha düşük bulunabiliyor tabiki insanların yaptığı araştırmalara bakmak lazım. Kalkıp da direk ülkelerdeki mediamarkt fiyatlarını karşılaştırırsanız o zaman aynıymış diyebilirsiniz.

    Birde Avrupada kampanyalar ve garanti anlayışı bize göre farklı mesela adam 100-200 pound pahalı olsun ama John Lewis mağazasından alayım onlar 5 yıl sorgusuz sualsiz garanti veriyor diyorlar ve bir bakıyorsunuz bu fiyat bile bizim piyasa fiyatının altında kalıyor. Kampanyalarda da gördüğüm kadarı ile orada sadece soundbar ve Sky Tv promosyonları oluyor. Bizdeki gibi telefon hediyes, beymen çeki gibi kampanyalara pek rastlamadım !

    Biraz LG oled ürünlerinden örnek veriyorum kusura bakmayın ama onları takip ediyorum en yakın.

    Ülkelerden dip fiyat örnekleri paylaşıyorum.

    Amerika OLED 55 C6V - 1500$ x 3.65 = 5475 TL
    İngilitere OLED 55 B6V - 1580 Pound x 4.50 = 7110 TL
    TR OLED 55 C6V - 8400 TL dip Nakit




  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Tabi Avrupa / ABD de yaşayanlar için 1500$ /€ /£ = 1500 TL
    Bizde hediye verdikleri A5 = 254€ = 254 TL
    Bir de satın alım gücünü hesap edersek senaryo daha da vahim oluyor malesef
    Avrupada yaşayan bir arkadaşımın işe girmeden önce 1.5-2 sene boyunca aldığı aylık işsizlik maaşı: 1000-1500€ arasıydı :)
    Beymen çeki vermeseler de olur 1700TL ye 55C6+A5+düzgün hizmet alabiliyorsam :))
    Yani Avrupa fiyatlarını da kendi para birimimiz üzerinden hesap edersek detayları dahil etmemiş oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 23 Mart 2017; 15:32:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında hem ucuz satıyorlar hem de sorun çıktığında iade alıyorlar

    Bizde hem çok pahalı satıyorlar hem de servis raporu olmadan iade almıyorlar,bir de nasıl oluyorsa hep zarardalar örnek bimeksin hali...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle... Bizdeki koşullarla Avrupa / ABD de hiçbir firma ürün satamaz :)
    Telefona taksit de var orada, ayrıca kiralama sistemi var yeni model gelince onu veriyorlar (Up2U):http://www.samsung.com/fr/up2you/#accueil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 23 Mart 2017; 15:09:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeeepBlue

    Malesef öyle... Bizdeki koşullarla Avrupa / ABD de hiçbir firma ürün satamaz :)
    Telefona taksit de var orada, ayrıca kiralama sistemi var yeni model gelince onu veriyorlar (Up2U):http://www.samsung.com/fr/up2you/#accueil

    bundan 6 ay kadar önce çeyiz için aldığım ks8500 aldığımda bu konuyu dile getirdim belki ilk mağdur bendim internet sitelerin koşulsuz iade 15 gün hikayesi beni çok mağdur etmişti özellikle ne idiğü belirsiz satıcılar sizi mahveder aynen ben de öyle oldum işin içinden zor bir hal çıktım ama araştırdıklarım beni dehşete düşürdü meğersem satıcılar çoğunluğu ve özellikle şu"smartevim" değişime uğramış servis ile yeniden paketlemiş ürünü bana kakalamıştı fiyatının da bu kadar uygun olması tek açıklaması buydu

    tvin panelinde çizikler vardı
    ışık süzmesi ve banding bulutlanma hat safhadaydı

    işte boyle bir tv yi size servis aracılığı ile kutulattırıp iade alıyolar sizde böylelikle sıfır mal almış olmuyorsunuz

    o gündür bu gündür etrafımdaki insanlara internetten tv aldırmam boyle şeyler başınıza gelirse muhatap bulmanız imkansız ama yeri belli olan yerden almanızı şiddetle öneririm




  • Vizio P serisi 65 inch 1600 dolardan başlıyor ve paneller FALD.
    Türkiye ile USA fiyat karşılaştırması yapmak biraz mantıksız,çünkü orda elektronik her zaman ucuz,Avrupa bizim kıyasımız olmalı,biz oraya görede pahalıyız,ama pahalı olmayı geçtik,mal dandik,müşteri hakları zayıf,memlekette hak hukuk olmayınca bunlarda normal şeyler tabi,çok sıkmayın kendinizi,bünyeye zarar
  • Gidin mağazada kendi gözünüzle test edin öyle alın burda yazılan çizilenleri fazla umursamayın. Yabancı forumları okuyup gelip burda bilmişlik yapıyorlar. En iyi bilen kullanan insanlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marto1 kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun, iadede sorun yasamamissinizdir umarim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeeepBlue

    Gecmis olsun, iadede sorun yasamamissinizdir umarim.

    iade almadılar servis raporu bahanesiyle 15 günlük koşulsuz iade hakkımı hiçe sayıldı mağaza acaip iş güzardı imkanım olsa söz de firmayı savcılığa veriridim ama ülkedeki adalet unsuru olmadığı için uğraşmaya değmez dedim ve Allaha havele ettim

    Tabi burda servis de hatalıydı o kadar süre bekletti beni ve 15 gün iade zaman aşımına girdi vsvss samsung genel müdürlüğüne gittim gazeteci bir arkadaşımla durumu izah ettim muhtemelen kimseye yapılmayan bir şey yaptılar

    sıfır panel değişimi (evimde yapıldı)3 yıl garanti ve 300tl para iadesi yapalım dediler ben de kabul ettim cazip geldi tv bana 3100 tl ye gelmiş oldu

    benim maceram buydu ama çok farklı olaylarıda öğrenmiş oldum arkadaşımın vasıtasıyla

    ben uyarıyorum netten tv alırken 1 değil 50 kere düşünsünler illa alırım derseniz de satıcısı marka örnek olarak söylüyorum teknosa mediamark veya hepsiburada vatan, bunlarda muhatap belli ama diğer bireysel satıcılar ne idiğü belli olmayanlara bakmayın 200-300 daha ucuz diye tekrar paketlenip başkasının kullandığı panelle karşılaşma riskiniz %99.9 dur yemin ediyorum doğubank daha güvenli en azından kutuyu sen açıyorsun bakıyorusn pazarlık ediyorsun :)

    biraz içerlendim aklıma geldikce asabım bozulur deepblue kardeş onun dışında tv gerçekten iyi alın kullanın ister monitör olarak kullanın ister playstation bağlayın ister film izleyin sizi uzun yıllar götürür




  • 2017 Modelleri ne zman gelecek ?

    2016 dan umduğumuzu bulamadık ju7000 ayarında f\p bir tv bile gelmedi
  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himan -- 25 Mart 2017; 10:50:32 >
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.