Şimdi Ara

2016 Hyundai Tucson Şanzıman Isınma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha bu gün galeriden teslim aldığım 0 Hyundai Tucson'un Elit Plus 4x2 Turbo modelinde 20 km'de şanzıman ısınma sorunu verdi balata kokusu sardı arabayı. Aracı teslim alırken sıkışık trafikte böyle bir şey olur şeklinde uyarılmıştım fakat bu kadar çabuk olunca kelebek camdaki Hyundai Yardım Servisi'ni aradım. Cevapları ise biraz soğumasını bekleyin daha sonra manuel olarak kullanın oldu. Tem'de 20 dakika şerit kapatmak zorunda kaldım. Araba soğuduğunda manuele alıp keyifli keyifli giderken 10 km sonra yine aynı uyarıyı aldım. Dediler ki "Sürüm eksiktir. Pzt getirin güncelleyelim. Düzelir..." yine çektim bekledim Tem'de. Soğuyunca yolculuğu bırakıp eve döndüm. Öncelikle bunun ilk gün bu sıklıkla bu kadar dikkatli sürerken olması doğal mı? Sonrasında ise nasıl oluyor da benim galeriden sıfır çıkan aracımda sürüm eksik oluyor! Bu aracı hiç kontrol etmemişler mi? Bu sorunu fark etmemişler mi ?







  • Ben de elit plus var 6000 km oldu alanyada oturuyorum.yazin o havanin sıcaklığında yaylaya ciktim yani 0 rakimdan 2000 metreye klima acik hep yokus hep yokus en fazla 3. Viteste gidilir.ama Allaha Şükür hic uyari vermedi.kafaniza takmayin.sonucta ariza degil.bir uyari.güncelleme yapilinca ortadan kaybolur.aracinizi gule gule zevkle kullanirsiniz.arac gercekten kullanımı zevkli bir arac.kazasiz kullanin insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alihsanercan A kullanıcısına yanıt
    Bu gun birkac kisinin tavsiyesi ile araci yokus kalkis destegi ile kullandim.isikta vs ayagimi firenden cekerek.herhangi bir isinma sorunu olmadi.Arac gercekten cok keyifli.Yardimlariniz icin tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.