Şimdi Ara

2015 Ford Fiesta 1.6 Powershift Titanium X + Güvenlik Paketi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vay anasını, 2013 yazında leon fr'a 53000 vermiştim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultrasn0w

    Powershiftten uzak durun arkadaşlar, aracımı alalı 1.5 yıl oldu 5 kere şanzımandan dolayı servise verdim hala değişim bekleniyor... Çıldırmamak elde değil??

    İmza niye böyle anlaşıldı

    Hayırlı olsun araca yorumum yok yorumsuz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 7 Nisan 2015; 20:52:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dukkha


    quote:

    Orijinalden alıntı: ultrasn0w

    Powershiftten uzak durun arkadaşlar, aracımı alalı 1.5 yıl oldu 5 kere şanzımandan dolayı servise verdim hala değişim bekleniyor... Çıldırmamak elde değil??

    İmza niye böyle anlaşıldı

    Buyurun birlikte anlayalım? Siz hangi pencereden bakıyorsunuz?
  • Acemi olduğum için doğan kullansam bile sürüş keyfini değerlendiremem sanırım. Ama i20 çok güzel bir araba ve panoramik tavanla birlikte eksiksiz oluyor. İçine girdiğinizde anlıyorsunuz. Neredeyse tüm B ve C arabaları bayisinde inceledim. Genişlik bakımından çoğu araca fark atan bir yapısı var ve en önemlisi renk ücretsiz. Fakat motor yetersiz gibi geldi. Çünkü arabayı satmak için almıyorum, her yönüyle en az 5 sene yetmeli aldığım araba. Bu sebeple vazgeçtim i20'den. Sonra da herkes otomatik al ilerde pişman olma dediği için otomatiğe yöneldim. i20 otomatik Elite donanıma da 47000 TL fiyat verdiler. Fakat 4 vites olması ve çok yakıyor diye şikayetleri okuduktan sonra bir de 3 defa zam yapmaları kafamda bitirdi. İçimde hala uktedir ama orası ayrı.
    Katlanır ayna konusuna gelirsek, katlanır ayna baz donanımda bile varken şimdi bu özellik için ayrı bir soru soruyorsam diğer arkadaşların da anladığı gibi elektrikli katlanır ayna olarak anlaşılması gerekir. Elle katlanır ayna neredeyse tüm arabalarda var. Bu bir ek özellik olmamalı zaten. Otomatik katlanır aynayı da full+full bir araba koymamaları ayrı bir durum. Özetlersem benim en başından beri kastettiğim elektrikli katlanır aynadır. Elle katlanan aynayı sormam bile.
    Hyundai Erk bayisi bu fiyatları verdi. Fakat Ocak sonu ve Şubat başı gibi alınmıştır. Anlık fiyatları değildir. Bazı Hyundai bayileri indirim bile yapmıyorlar. Mesela Antalya'daki bayi fiyat bile söylemeden internette gördüğünüz fiyatlardır dedi. Bayiden bayiye değişiyor sanırım.




  • 50 bine fiesta alacağına 62 bine 115 beygir dizel makyajlı yeni focus al daha iyi.
  • Yıla yakındır kullanıyorum.B sınıfının en çok satan aracı zate.Klima evet digital.Donanımlar çok çok iyi.Koltuklar rahat.Vites geçişleri yağ gibi.Yol tutuşu zaten c sınıfı araçların çoğundan iyi.0-100 km hızlanması 10.5 saniye.Yani burada fiesta diyorki "Güzel kardeşim lüks bir kaç marka hariç herkesi harcarım".Sollamalarda sıkıntısız.

    Eksileri:
    -Bagaj küçük
    -B sınıfı olduğu için bozuk yolda tüm ses kabinde

    Yakıta gelince trafiği az bir şehirde oturuyorum.Şehir içi 6.0-6.5 litre.Şehir dışı 100 km hızla 5.5 litre.Ama izmir trafiğine girince 7.5 litre oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayi dusunen arkadasa ufak bir ipucu vereyim. 2500 kmdeki 1.6 powershift fiestam sehir ici yogun trafikte cok rahat 9/10 lt arasi benzin tuketiyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0 Ecoboost tavsiye ederim kesinlikle. Bende 2013 manueli vardıi çok keyifliydi.
  • Yorumlar için teşekkürler. İyice kafam karıştı. Sağ olun.
  • 1 fiesta 2 i20 eder
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.