Şimdi Ara

2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.157
Cevap
18
Favori
212.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weezer

    Citroen c3 dizel otomatik full 42 bin TL. Jazz da cam tavan ve cvt diğer tarafda citroenin inanılmaz yakit tasarrufu. Kararsız kaldım.

    Araç alırken her zaman için aracın 2. el değerlerinede bakmanı öneririm.
    Sonuçta bu arabayı satıcaksın ileride ve satımının kolay olması lazım.bende aynı ikilemde kalmıştım yaklaşık 7-8 ay once ve sonra honda jazz aldım.

    citroenlerin 2. elleri çok ucuza gidiyor diye biliyorum
  • Arkadaşlar,

    2010 model 20.000km'de Joy i-Shift, ön koltuk ısıtmalı, katlanır aynalı ve park sensörlü turkuaz renk kazasız bir Jazz'a 31.500 isteniyor. Sizce nasıl fiyat?
  • Allah Allah Jazzcılar hiç uğramıyor galiba buraya.

    Jazzcikardesler sitesinden de aktivasyon gelmiyor.

    Yardım bekliyorum.
  • Evet bende aynı şekilde üye oldum 1 hafta kadar önce ama aktivasyon banada gelmedı sanırım 15 gun veya ayda bir yapıyorlarmıs aktivasyonu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atrin

    Allah Allah Jazzcılar hiç uğramıyor galiba buraya.

    Jazzcikardesler sitesinden de aktivasyon gelmiyor.

    Yardım bekliyorum.


    Bana fiyat uygun geldi, şimdi nette piyasasına da baktıgımda uygun gözüküyor, aracın kazasız ve temiz olmasıda önemli tabii. Benim size ufak bir hatırlatma ve önerim de olacak siz değerlendirin. 2010 model jazzlarda Joy ve Fun diye 2 farklı model var. 2500 farkla alabileceginizi dusundugum donanım, cruise kontrol, usb den müzik, sisfarı,celikjant ve cam tavan. Bu kararınızı etkilemesin yalnızca belki bilginiz yoktur vs. diye soyluyorum. Jazz bu kasada her iki donanımda da guvenlik acısından oldukca guvenilir ve keyifli bir surus sunuyor. Ben 7 senedir kullanıcısıyım (I. ve II.)
  • selam.

    bugün 2007 model jazz elite aldım. araç 40.000 kmde. 27.000 tl. fiyatı ucuzmu pahalımı bilmiyorum?. büyük bir kazası belası yok tramerden ve servisten sorguladığım kadarı ile. sadece bir kaç küçük şey var.

    İstanbul: pendik-gebze ve hemen sonrası gebze-üsküdar yaptım. ortalama yakıt tüketimi 5.5 lt gösterdi. trafik açıktı. sanırım o gösterdiği değer anlık tüketim değilde ortalama tüketim.?

    anadolu yakasında bana tavsiye edeceğiniz bir özel honda servisi var mı? malum yetkili servisler pahalı. birde 40.000 kmdeki bu aracın ne gibi bakımlarının yapılması gerekir ve ortalama maliyeti ne olur.?

    otomatik vites daha önce kullanmadığım için soruyorum; P,R,N,D,S,L bunlar ne ifade ediyor. hangi durumlarda hangisini kullanmalıyım? direksiyonun altındaki kulakçıklardan nasıl kontrol ediliyor vites? vites otomatikteyken yolda giderken kulakçıklarla vitesi değiştirebiliyormuyuz?

    birde bu aracın donanımının neler olduğunu doğru dürüst bulamadım hiçbir yerde. bunun donanım listesini tam olarak bilen var mı?

    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...




  • Güle güle kullanın...
    CVT şanzımanının belirli periyotlarda sanzıman yagı değiştiriliyor. Bunun en son ne zmn degistigini kontrol ediniz, bunun haricinde 10 bin km de bir motor yağı değiştiriliyor 10/40 . Ayrıca polen filtresi, hava filtresini de baktırabilirsiniz. Genel bakım olarak bunlar yeterli.
    I. nesil jazzların hicbirinde anlık tüketim göstergesi zaten yok, A ve B olmak üzere ortalama tüketim degerleri size veriyor...
    Elite donanımını size kısaca acıklayacak olursam, mp3 dinlemek icin aux cıkısından cihaz baglantısı, sunroof, celik cant, sis farı, elektrikli katlanır ve ısıtmalı yan aynalar, magic seats özelliği ile arka koltukların tamamen katlanması, optitron gösterge paneli vb. Bulabilirsem katalogları bende mevcuttu size elektronik olarak ulastırırım.
    CVT de S konumunda direksiyondan kumanda yani manuel kullanıma gecebiliyorsunuz. Ayrıntılı olarak kitapcıktan inceleyebilirsiniz...
  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Bende uzun süre o kasa honda jazzlarda aradım ama istediğim gibi bir araç bulamadığımdan, hemde yenı jazzların CTV li gelmesinden dolayı 0 aldım.

    Servis önerisi olarak Haluk abininde övdüğü ve refarans olarak gösterdıgı Bostancı da İKİLER HONDA servisini önerebilirim. Oraya gittiğinizde onlar gerek bakımı yaparlar hemde araç hakkında size detaylı bilgi verirler. Eğer kullanma kılavuzunuz yoksa honda yetkili satıcılardan talep edip ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. En son CD şeklinde veriyorlardı.

    http://www.ikilerhonda.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulpuppet -- 14 Mart 2012; 9:16:20 >
  • ilginiz için çok teşekkürler.

    önümüzdeki hafta ilk iş Bostancı İkiler Honda servisine gitmek olacak, bakımını yaptıracağım.

    meğer torpidoda kitapçıkları varmış, oraya bakmak aklıma gelmemmiş, jazz sanırım aklımı başımdan aldı :)

    yetkili serviste en son 20.000 bakımı (2008 temmuz) gözüküyor. ondan sonra bakım gözükmüyor. sahibi bir bayana satmıs bende ondan aldım. bayan sanırım 40.000 km dolmadı diye bakıma sokmamış (km dolmasa bile yıl olarak bakıma girmesi gerekiyordu aslın
  • Bugün itibariyle 2010 model Joy i-shift sahibiyiz. Yardımlarınızı bekliyoruz =)
  • 2010 model honda jazz joy (manuel) alma arifesindeyim. Aslında 2008 model jazz da düşünmüyor değilim ancak temiz bulmak güç (İzmirde).

    2010 model olan jazz sanırım 2.ci seri ancak makyajlanmamış kasa değil mi? 2011 de gelen makyajlı kasada ne gibi farklar var?

    Birde en önemlisi bu aracın yedek parçaları ne kadar pahalı? Kaskolu kullanacağım için kaza yüzünden değişecekler pek önemli değil ancak bakımları yapılırken ne kadar yüksek masraf çıkartıyor? Yeni kasa olduğu için yan sanayi parça diye birşeyde yok sanıyorum?
  • geçenlerde 2010 joy i-shift aldım. 2010 modeller yeni kasa. yedek parçalarında bir sorun yok ve hemen hemen bütün yedek parça fiyatları diğer firmalarla aynı. ucuz değil ama ultra pahalı da değil. 2010-2011 farklılığını bilmiyorum.
  • 45 oldu full jazz
  • Valla 2 Nisan yine zam yaptılar arabaya bu yıl içersinde 3000 tl zam geldi.
  • Gelen zamlara paralel olarak 2. el değerleri yükseliyor.

    Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Honda Jazz Fun almak istiyorum ama bir kaç alternatif daha var.Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    1)1.4 Honda Jazz Fun 42.000
    2)1.3 Aveo HB 34.000
    3)Seat İbiza 35.000
    4)Kia Rio 35.000
    5)Suzuki Swift 33.000

    Bunlar birini almak istiyorum.Honda alacak paraya da çıkamayabilirim ama diğer alternatifler arasında da kaldım.Artılarını eksilerini bana söylerseniz herşey daha çok netleşecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efe2304

    Arkadaşlar merhaba,

    Honda Jazz Fun almak istiyorum ama bir kaç alternatif daha var.Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    1)1.4 Honda Jazz Fun 42.000
    2)1.3 Aveo HB 34.000
    3)Seat İbiza 35.000
    4)Kia Rio 35.000
    5)Suzuki Swift 33.000

    Bunlar birini almak istiyorum.Honda alacak paraya da çıkamayabilirim ama diğer alternatifler arasında da kaldım.Artılarını eksilerini bana söylerseniz herşey daha çok netleşecek.

    cvt düşünmüyorsan yani manuel istiyorsan istediğini alabilirsin.şahsen ben cvt olmasa bu kadar para vermezdim jazza.o fiyata astra bile alınabiliyor bildiğim kadarıyla.jazz gerçekten iyi araba ama cvt dışında o kadar fiyat farkına değmez
  • Teşekkürler,

    Manuel almak istiyorum.Otomatik hem daha pahalı hem de daha çok yakar diye düşünmüyorum.Diğer araçlardan 7.000 TL fark olacak kadar fazlası varmıdır?
  • Honda bu zamlar devam ederse giderek pazar payını daha da kaybeder. Bundan 4-5 sene önce en çok satılan 4*4 CRV idi ve Jazz ve Civic de kendi sınıfında en azından ilk 3-4 deydi. Şimdi malesef Honda modellerinin esamesi okunmuyor. Bu paraya gidip Golf alınır. Düz vites için konuşuyorum, Golf le Jazz da kıyaslanmaz bence. Bu tamamen benim fikrim. Ama satışlar da beni doğruluyor.


     2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enorton

    Honda bu zamlar devam ederse giderek pazar payını daha da kaybeder. Bundan 4-5 sene önce en çok satılan 4*4 CRV idi ve Jazz ve Civic de kendi sınıfında en azından ilk 3-4 deydi. Şimdi malesef Honda modellerinin esamesi okunmuyor. Bu paraya gidip Golf alınır. Düz vites için konuşuyorum, Golf le Jazz da kıyaslanmaz bence. Bu tamamen benim fikrim. Ama satışlar da beni doğruluyor.


     2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::.


    Golf almak icin malesef 3-4 ay beklemek gerekiyor. Ikinci el alayim derseniz nerdeyse sifirlarindan pahali.




  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.