Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (1443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.970
Cevap
62
Favori
405.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14411442144314441445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben olsam en değerli oyuncu olarak Khedirayı seçerdim.

    Final dahil toplam 3 maçta forma giymedi ama Ben hayatımda böyle bir orta saha oyuncu böyle bir enerji böyle tuhaf bir tarz görmedim.Khedira inanılmaz bir oyuncu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: steven_stiffler

    Kamerayı görünce çıldıran çocuk gifi varsa alabilir miyim arkadaşlar ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackwater

    quote:

    Orijinalden alıntı: ZEUS__

    ronaldocular damlamış. önce gruplardan çıkarsaydı takımını ronaldo, dünya şampuanı ronaldo

    messi bu adam neyin nesii uzaylımızı gördük harika top oynadı harbiden

    bu maçta da kusmuş. onunla ilgili imi bi şeyi var bu adamın neyi var bilmiyorum. hollanda maçında lavezzi süper oynadı, bu maçta da güzel oynadı. lavezziyi niye çıkardı 2. yarı anlamadım.agüero bi nane yapmadı turnuvada. lavezzi kalsaydı tam almanya arkada açıklar vermişken boşluk bulabilirdi. olmadı olamadı. messi finale kadar getirdi bi şekilde ama koca arjantinde bu isimler arasından son vuruşu yapacak adam bulamadılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Real Madrid

    Turnuvanın başından sonuna kadar en çok hak eden Almanya'ydı zaten. Adamlar 10 yıllık emeğin meyvesini yiyorlar üstelik şimdiden 2016 ve 2018'inde en büyük favorisiler.

    Tüm takım genç oyunculardan kurulu ve devamıda yetişiyor alttan. 2018'e en fazla Şimdiki kadrodan 3-4 eksikle katılacaklar.


    +1 Almanyayı ancak onların taktiği ile alt edebilirsin, yani takım oyununa alışkın çekirdek bi kadro ile. Yoksa messi , ronaldo vs.. tek adam ile olacak iş değil.

    Edit: Ya hala messi en iyi felan diyenler var, adam koca maç adım atmaya üşendi be, dibindeki almana baskı YAPMIYOR, sadece izliyor. Top ayağına gelirse koşuyor, gelmezse yan gel yat. Bumudur sizin futbolculuk anlayışınız ?
    Birde maradona ile kıyaslıyanlar olmuş, siz bunları ilkokullulara anlatın , belki yerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnksy92 -- 14 Temmuz 2014; 13:33:29 >




  • Ah ulan ah
  • Brezilya ya 7 atmış bir takımın zaten dünya kupasını kazanması gerekiyordu. Arjantin kazansın isterdim o ayrı. Messi ye de ödül vererek biraz kıyak geçtiler bi nevi gönlünü aldılar. Son sözümde futbol bir o kalede bir bu kalede oynanan sonunda Almanların kazandığı bir oyundur.
  • Arjantin alsın istiyodum gol gelince kapadım maçı. Messi'ye ne ödülü geldi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowz61

    Arjantin alsın istiyodum gol gelince kapadım maçı. Messi'ye ne ödülü geldi?

    Altın Top.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Messi nin gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olduğunu iddaa edenler var forumda. Şu an Dünya nın en iyisi ancak tüm zamanların değil. Pele ve Maradona dan sonra 3. büyük futbolcu olabilmesi için kupayı kaldırmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutturmuşlar bir Messi diye... Spiker top messiye geldiği an Messi Messi Messi diye bağırıyor. Spikerin tek bildiği, Messi'nin bir çok kişisel rekora imza atmış olması. şu son 3-4 yılda azıcık Liga BBVA izleseydi Messi'nin ne kadar kullanışsız bir futbolcu olduğunu görebilirdi. Eskiden santrafor oynayamıyordu çünkü Eto'o vardı, şekil şukul hareketler yapamıyordu Ronaldinho vardı, bu adamların yanında büyüyen bir çocuğun nasıl kişisel başarısı olmasın ki, UEFA'nın mantığı zaten apaçık ortada, Eğer adam Şampiyonlar Liginde gol kralı olursa; al sana bizden bir "Yılın En İyi Oyuncusu" ödülü ! Aman ne kadar başarılı bir futbolcu hadi Dünya Kupasında'da yapsın bakalım Kişisel rekorlar! İşte orası o kadar kolay değil. Şimdi diyeceksiniz ki "Arjantini finale zaten babam getirdi." Arjantini finale babanız getirmedi. Arjantini finale Angel Di Maria be rakipleri getirdi. Evet rakipleri... Gelin size biraz Arjantinin Dünya Kupasın'da ki rakiplerinden bahsedeyim. Bunlardan birisi tam 3 Dünya Kupasıdır TESADÜFEN aynı gruba düşmeyi başaran Nijerya! 1958'e kadar Dünya Kupası nedir bilmeyen Nijerya, 62'de elemelerde kaldı 66'da çekildi ve bir daha 94'e kadar elemeleri geçemedi 94 ve 98'de 2. tura kadar çıkmayı başardı. bizim 3. olduğumuz Dünya Kupasın'da ise 1. tura kadar geldi 2006'da elemeleri geçemedi. Göz kamaştıran bir geçmiş... Diğer rakiplerine gelecek olursak... İran'ı zar zor ve hayatının neredeyse ilk ceza sahası dışından attığı golle deviren MESSI bütün turnuva (Final dahil) boyunca aynı golü atmaya çalıştı ama nerede ?... Neyse, İranın en farklı malubiyeti bize karşı 6-1 lik bir maç, 1930'dan 74'e kadar Dünya kupasına katılamadılar bu yılda dahil olmak üzere sadece 4 kez 1. tura kadar gelebildiler başka da bir şey yapmadılar. Gruplarındaki son rakip, Dünya Kupasının favorisi olarak gösterilen BOSNA HERSEK! Eskiden de bildiğimiz üzere Yugoslavya'dan kopan bir parça. ilk Dünya Kupası gruplar deneyimleri 2014 :) çok garip. Arjantin bu zorlu Gruptan çıktı ben de gerçekten çok şaşırdım farkındayım. İsviçreyi UZATMALAR'DA 1-0 yenerek çeyrek finale çıkmayı başardı. herkesin favorisi olan "Belçika" vasat bir maç'taydı ki Di Maria'nın pasında Higuain'in harikulade vuruşunda gol girdi ve başka hiç bir atak olmadan maç 1-0 bitti Yarı finalde (bence kupayı hakeden takım) Hollandayla karşı karşıya geldi. Sneijder'in 2 toplam 3 direkten dönen top olmak üzere Arjantinliler maçta hiçbir şey yapamadı ve Penaltılarda Çok güzel etkileyici Penaltılar atarak Hollandayı avladılar....Gel gelelim finale... Finalde 3-4 atak dışında hiç bir özelliğini görmedim Arjantinin çünkü onlar Almaya'ya pas yaptırtmakla uğraşıyordu (e bütün kadro bayernli Guardiola'nın öğrencileri) ilk yarıda %34'e %66 lık bir oranla pas oranı daha fazla olan Almanya maç'ta sadece son vuruşları yapamadı. Şimdi gelmiş bana Dünya Kupasını Arjantin hak ediyordu diyorsunuz.

    Edit: Bir kaç yazım yanlışını düzelttim. Ulan maç izlemeyen insanlar gelmiş burada Messi'nin Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olduğunu iddia ediyolar ya Anana babana sor bakalım Mario Kempes'i Diego Maradonayı Di Stefano'yu bak sadece babana değil Annene sorsan o bile bilir. Hadi bunları tanımazssınız belki anneniz babanız yoktur belki bir şey diyemem Atletico'dayken Agüeroyu Chelsea'deyken Crespoyu hiç mi izlemedin be insafsız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urjiko -- 14 Temmuz 2014; 14:26:13 >




  • kardeşim ben Messi yetenekli bir futbolcu ona dicek bir şeyim yok zaten Barcelona'nın son 6 yıldır tek forveti var o yüzden Barcelona'da Real'e sokacak başka adam yok. benim tek kızdığım şey çok fazla abartılan bir futbolcu olması. yazının ilk iki satırını okuyup saçmalamış'ta diyebilirsin benim için sorun değil :)
  • messi harbiden dün kötüydü. sürekli top kaybetti. hak eden kazandı.
  • arjantinin yenilmesi beni çok üzdü yaa. Ortada bir maçtı Almanlar aldı, diyecek pek birşey yok
  •  [sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA
  • messi adamlara nasıl yaralar açtıysa....... finale kadar takımını getirdi, kupayı alamadı diye adamı overrated ilan ettiler iki dakkada.
  • Palacio kadar poset birini gormedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi ve Higuain 1000% gol kacirdilar


    2010 finalinin Kopyasi oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 14 Temmuz 2014; 14:48:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr


    quote:

    Orijinalden alıntı: Magnussen

    Messi'yi eli boş göndermediler. Arjantin bu maçta 6 gol yeseydi, Messi maçın başında sakatlanıp çıksaydı dahi o ödül verilirdi. Lobi faaliyetleri yalnızca Türkiye'de değil dünya çapında da geçerli.

    Hocam sende çok abarttın hocam
    Adam varığını yoğunu ortaya attı deparlarıyla,paslarıyla çünkü adam için cidden önemliydi kendisi de belirtmişti. Ayrıca adam rahat 3-4 kere arjantin yenemeyecek durumdayken attığı gollerle takımını kazandırdı.

    Robben ne yaptı kardeş ? Boş boş yattı mı turnuva boyunca ya gol attı ya da gol attırdı.






  • @ZEUS__
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vinsenty

    Messi ve Higuain 1000% gol kacirdilar


    2010 finalinin Kopyasi oldu

    Simdi Palacio nun pozisyonunu izledim topu itse kaleye girecek.. Aşırtmaya çalışıyor

    Yazık gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14411442144314441445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.