Şimdi Ara

2014 civic elegance eco aldim ve ufak talihsizligim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar bundan once 2011 model 1.4 ivtec hb kullaniyordum ve aracin agirligi ve sanzimanindan dolayi asla honda almam diyordum. Fakat yeniden nasipte honda varmis. Dun camkirandan 15000 kmde boyasiz degisensiz 2014 model bir civic elegance eco aldim kredi yetismedigi icin teslim almam bugune kalmisti fakat bugunde basima enteresan bir olay geldi notere gitmeyi beklerken bir anda aracta bi problem var lpgyi ruhsata isletmemisiz dediler (arac camkiranin kendi araci kiradan gelenlerden) malesef bosu bosuna ta guzelbahceden gidip 1 saat beklemis oldum. Yarina yetistirmek icin ellerinden geleni yapacaklarini soylediler yarinda yetismezse pazartesiye kalacak. Umarim ikincinkez honda aldigima pisman olmam. Arac hakkinda onerisi olan varsa paylasirsa sevinirim renk beyaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actuntas -- 13 Kasım 2014; 20:41:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • actuntas A kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun güzel araç almissiniz.fiyat ne oldu hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir mahsuru yoksa aracı kaça aldınız acaba söyleyebilir misiniz? Makyajlı yeni kasa mı? (Ön ızgarası farklı ve jantları iki renk siyah-gri olanlardan)
    Bende buradaki bir bayiden sıfır alma arefesindeyim. Sorun sadece LPG'nin ruhsata işletilmemesi ise birşey olmaz, yarın halledersiniz.
    Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oşentürk -- 13 Kasım 2014; 22:33:06 >
  • Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin fiyat 61900 demislerdi ben arac takasi ile aldim 2012 caddy trendline ustune 20000 verdim. Arac makyajli kasa degil yeni on panjur hic hosuma gitmedi. Yeni kasa alacaksaniz executive dusunun en azindan deri koltuk anahtarsiz calistirma olsun eski kasada bu seviyede donanim yoktu onun disinda pek esprisi yok eski kasa onden daha sik gozukuyor ama zevkler tabiki tartisilmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: actuntas

    Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin fiyat 61900 demislerdi ben arac takasi ile aldim 2012 caddy trendline ustune 20000 verdim. Arac makyajli kasa degil yeni on panjur hic hosuma gitmedi. Yeni kasa alacaksaniz executive dusunun en azindan deri koltuk anahtarsiz calistirma olsun eski kasada bu seviyede donanim yoktu onun disinda pek esprisi yok eski kasa onden daha sik gozukuyor ama zevkler tabiki tartisilmaz.

    Takas fiyatı 62.000 desek, 20.000 vermişsiniz sizin aracı da 42.000'e saymışlar. Fiyat gayet iyi gözüküyor. Bence Executive'e gerek yok. Deri koltuk ya da söylediğiniz diğer özellikler için fiyatı çok şişiriyorlar. Deri Koltuk görüntüden başka birşeye yaramıyor. Çok terleme yapar. Kardeşimin 2008 Civic Elegance'ında vardı pek memnun kalmamıştık ordan biliyorum. Ben yeni kasayı beğendim. Özellikle üstte antene benzeyen, BMW'de görmeye alıştığımız balık yüzgeci gibi olan aksesuar ve yeni jantlar hoşuma gitti. Ön ızgarada bence fena olmamış, tabiki zevkler tartışılmaz. Sizin bu fiyatı görünce, 2014 Makyajlı Kasa Elegance (Fabrika çıkışlı LPG'li, Aksesuarsız) için bana biraz yüksek fiyat vermişler gibi geldi. Yıl sonuna kadar şu araba meselesini halletmem lazım. Daha sonra gelişmeleri ve fiyatı paylaşırım, diğer bayiyede bir soralım bakalım. Pazarlığa devam. Tekrar hayırlısı olsun güle güle kullanın...




  • Tesekkur ederim fakat dedigim gibi aldıgım arac camkıranın kendı aracı fılodan donen araclar adamlarda 30 tane var uygun fıyata elden cıkarıyorlar. Ben 2012 elegance almaya gıttım 56 liraya ve manueldi temsilci de buna vercegni paraya 5 daha ekle otomatık 2014 verelim fırsat aracı fılodan yenı geldı dedı bende olmusken oyle olsun dedım neye nıyet neye kısmet oldu biraz umarım yarın tup ısını hallederler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actuntas -- 14 Kasım 2014; 1:00:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: actuntas

    Tesekkur ederim fakat dedigim gibi aldıgım arac camkıranın kendı aracı fılodan donen araclar adamlarda 30 tane var uygun fıyata elden cıkarıyorlar. Ben 2012 elegance almaya gıttım 56 liraya ve manueldi temsilci de buna vercegni paraya 5 daha ekle otomatık 2014 verelim fırsat aracı fılodan yenı geldı dedı bende olmusken oyle olsun dedım neye nıyet neye kısmet oldu biraz umarım yarın tup ısını hallederler :)

    Ne yaptınız aracı aldınız mı?
  • Malesef 3 den onceye tup vizesi icin randevu bulunamadi son gune kaldigi icin o saatten sonra da ruhsat yetismeyecegi icin alamadik araci. Allah nasib ederse yarin alacagiz. Caddy de altimizda emanet araba gibi dikkat ederek geziyoruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: actuntas

    Malesef 3 den onceye tup vizesi icin randevu bulunamadi son gune kaldigi icin o saatten sonra da ruhsat yetismeyecegi icin alamadik araci. Allah nasib ederse yarin alacagiz. Caddy de altimizda emanet araba gibi dikkat ederek geziyoruz :)

    Sağlık olsun sıkmayın canınızı, hayırlısı olur inşallah. Hiç sormayın bende de Megane 2 vardı, alacak insanlarla anlaştık ertesi güne kadar pek arabaya binmedim. İnşallah birşey olmaz. Bende anlaştım gibi bir kaç aksesuar daha ekletip istediğim fiyata geldiler sayılır. Konunuzu sabote etmek gibi olmasın ama hele aracı bir alayım fiyatını paylaşırız, çok pazarlık yaptım çok 2. el fiyatları bu kadar uçmuşken imkanlar dahilinde sıfır araç almak daha mantıklı geldi. Tekrar hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah...




  • valla az önce ilanlara bakarken 2014 civiclerin çok ucuz olduğu dikkatimi çekmişti ve çoğu 0 km idi

    sebebini öğrenmiş oldum biraz araştırınca

    hazirandaki dolu olayı yüzünden honda fabrikadaki tüm araçlarını onarıp %15 indirimle vermiş bayilere ve çalışanlarına
  • Arkadaşlar aracı aldım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Araçta aradığımdan fazlasını buldum. Yolda gidişi vites geçişleri gerçekten harika. Daha önce dsg jetta 1.4 tsi kullanmıştım dsg herkes çok beğenir inanın arada hiç fark yok. Ve lpg imkanıda cabası. Herkese tavsiye ediyorum. Beklediğime gerçekten değdi. Bu arada aracımda dolu hasarı yok. Sorunuz olursa yazabilirim daha yol bilgisayarını çözemedim başka da sıkıntı yok çok şükür :)
  • Nasipse yarın sıfır elegance otomatik eco alıyorum 68 e. Dolu hasarı olan 66 bine galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.