Şimdi Ara

2013 Seat İbiza Almayı Düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
60.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.Uzun araştırmalarım sonucunda Yeni Seat İbiza Sc 1.2lt TSI 105 hp DSG almaya karar verdim.Size de sormak istiyorum arabanın şu su iyi bu su kötü sakın alma veya al dediğiniz şeyler varmı ? Aracımın renginide speed mavi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.



  • Yardımcı olacak arkadaşlar yokmu :(
  • al dostum, çok güzel araba, sc olanı çok daha albenili, mavi rengi bence sarıdan sonra yakışan en güzel renk ibizada. arabanın tek kötü yanı ikinci el, onun dışında bir kötü yanı yok az da yakıyor, tam şehiriçi genç arabası.
  • Evet gerçekten mavi rengi çok hoş duruyor teşekkür ederim bilgilerin için
  • Hocam çok tatlı bi araba.Hoş bi görüntüsü var yalnız 1 ay önce aracımı almadan önce doğuş otoyla görüşmüştüm. Sırf ekstra donanımlı sunrooflu navigasyonlu bir araç istediğim için bana 6 ay süre vermişlerdi. tabii ki beklemedim. tercihimi a1den yana kullandım. O sıralar havuzda sadece 2 tane araç vardı kırmızıydı biri izmirdeydi hatta benim ilgilendiğim 1.4 150 hpydi yalnız. oluşturucudaki en alakasız donanımı bile eklemelerini istemiştim. 6 ay dediklerinde şok oldum. Doğuş otonun genetiğinde var müşteri bekletmek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stardeath45

    Yardımcı olacak arkadaşlar yokmu :(


    Arkadaşım ben aldım, sorularını cevaplayabilirim.
    Çok memnun olduğumu belirteyim.
  • Aracın yakıt tüketimi hakkında bilgi alabilir miyim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkeregan

    quote:

    Orijinalden alıntı: stardeath45

    Yardımcı olacak arkadaşlar yokmu :(


    Arkadaşım ben aldım, sorularını cevaplayabilirim.
    Çok memnun olduğumu belirteyim.

    arkadaşım hayırlı olsun araban. bende bu ay sonuna siparişi verdim 1.2 tsı 105 hp dsg style modeli + esp paketi olucak arabada. neler düşünüyorsun araba hakkında bu arabayı almanda ne etkili oldu senin için bilgilendirirsen sevinirim.




  • Açıkçası daha önce kıyaslama başlığında çok bahsettim ama kısaca özetliyeyim.

    Bu motor ve şanzıman bence ideal bir ikili ve araç VW kalitesi ile POLO nun üretildiği fabrikada üretiliyor. Kalitesel anlamda en ufak bir kuşkum yoktu kaldı ki iç malzeme kalitesi bence tahmin etmenin ötesinde. Vergi avantajı, yakıt avantajı (yılda 10.000 km yapan bir insan için sınıfındaki diğer otomatikler (1.4-1.6 L) ile toplam 1000 TL avantaj sağlıyor), tasarım...
    Çok iyi bir tercihte bulunduğunuzu ve pişman olmayacağınızı söyleyebilirim.

    Şimdiden hayırlı olsun.
  • http://otomobilden.com/kucuk-hacimin-buyuk-performansi/

    Ibıza 1.2 litre DSG test sürüşü
  • Slm arkadaşlar Seat Ibiza 1.4 85 PS Style modelini almış bulunmaktayım.200 TL lik Benzin ile 650 km yol kat ettim, bu araçla ilgili soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
  • 2012 ile 2013 model arasında herhangi bir fark olacak mı kasasında ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olg1984

    Slm arkadaşlar Seat Ibiza 1.4 85 PS Style modelini almış bulunmaktayım.200 TL lik Benzin ile 650 km yol kat ettim, bu araçla ilgili soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

    araban hayırlı olsun.. kazasız belasız binersin inş.
    ben de aynı araçtan almayı düşünüyorum, arabanın sana göre artılarını eksilerini yazar mısın?
    şimdiden teşekkürler..
  • arkadaşım,

    bende 1.2 tsi -dsg ibiza aldım 1 aydır kullanıyorum. şehir içi - sehir dışı 230 tl benzin aldım. 550 km'de benzın gitti. 40kuruş - 42 kuruş arası yakıyor. 2000 km sonrası bu oranın düşeceği söyleniyor.

    motor dersen üzerinde audi logoları mevcut soğuk mühür gibi üzerine işlenmiş. ayrıca motor bolğu dahil bütün parçalar WW germany logoları mevcut. araç alman parçaları ile ispanya'da üretilmiş bir otomobil.

    50.000tl golf alacağına 33.000 tl ibiza al. motor ve şanzıman aynı. motor 1200 fakat 1600 cc motorlardan tork ve performans olarak çok ileride. 9.7 sn 'de 100km. yokuşlarda araç kendi torkunu ve devrini kendi ayarlıyor. mükemmel bir beyin ve motor uyumu var. daha evvel sıfır corolla 2003 sol ve 2007 dizel astram vardı. hiç birini ibiza 1200 cc turbo tsi motor ve dsg sanzımana değişmem. gözünü kapat ve al.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bedrican

    2012 ile 2013 model arasında herhangi bir fark olacak mı kasasında ?

    Benim bildiğim teyp farkı var. 2013 lerde teypler değişti. Bunun dışında ne fark vardır bilemiyorum. Benimde merak ettiğim birşey var. seat sitesinden opsiyonel donanımlara baktım. bluetooth + 2 hoparlör diye bir opsiyon seçeneği var. style donanım içinde bu opsiyon geçerli. +2 hoparlör dediği standart 4 hoparlör artı 2 tane daha mıdır yoksa 2013 lerde standart olarak 2 hoparlör var +2 hoparlörüde opsiyon olarak mı koymuşlar?
  • slm arkadaşlar.. ben seat ibiza 1.4 85 ps style almayı düşünüyorum.. adanada yaşıyorum. burdaki seat bayi hiç indirim yapmadan 32.800 fiyat veriyor.. alan arkadaşlar varsa fiyatları hakkında bilgi verirlerse sevinirim.. ayrıca yakıt tüketimi ve porformansı hakkındaki fikir ve yorumlarınızıda bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arciles333

    slm arkadaşlar.. ben seat ibiza 1.4 85 ps style almayı düşünüyorum.. adanada yaşıyorum. burdaki seat bayi hiç indirim yapmadan 32.800 fiyat veriyor.. alan arkadaşlar varsa fiyatları hakkında bilgi verirlerse sevinirim.. ayrıca yakıt tüketimi ve porformansı hakkındaki fikir ve yorumlarınızıda bekliyorum

    Aynı yerden aynı fıyata aldım. Sigorta+arka park sensörü hedıye ettıler
  • hocam peki tüp takmaya gerek varmı, yakıt tüketimi nasıl, birde memnun musunuz arabadan, yorumlarınız neler? ben 4 aydır araba bakıyorum bi çok model inceledim, fiyat donanım kalite olarak en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arciles333

    hocam peki tüp takmaya gerek varmı, yakıt tüketimi nasıl, birde memnun musunuz arabadan, yorumlarınız neler? ben 4 aydır araba bakıyorum bi çok model inceledim, fiyat donanım kalite olarak en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum

    Ben aşırı sert kullanırım araba 4bin kmde ve yakıt tuketımı 9 cıvarıydı.Şuan araba bende degıl bı yakınımda 1 ay sonra tüp takcam ozaman hiç yakıtı olmaz arabanıın.
    Aşırı memnunum keyıf veriyor ıbıza surmesı,donanımlarıda gayet guzel.Sana şunu dıyorum bak,ASLA PİŞMAN OLMAZSIN.
  • Arkadaşlar peki ibizanın reference ile style donanım arasında 28500-32800 gibi bir fiyat farkı var. Style paketi buna değer mi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.