Şimdi Ara

2012 Wolkswagen jetta 1.4 tsi Yakıt tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2012 Wolkswagen jetta 1.4 tsi bu araçlar km de ne kadar yakar arkadaşlar? Tüpe ihtiyaç duyulur mu? 1.6 motora sahip tüplü araçlarla kıyaslarsak örn: 1.6 2010 model corolla comfort tüplü mü daha ekonomiktir yoksa 1.4 jetta tsi mi? Jetta tecrübesi olanlar km ne ne yaktığını ve tüpe ihtiyaç duyup duymadığını da yazarlarsa iyi olur.



  • Otopark teste hayretler içinde kaldıklarını belirterek 6.5 yaktığını belirtmişti.Ben inanirim.Kalibrasyonu iyi ayarlanmış olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki LPG li araç daha ekonomik olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli bir aracın günümüz şartlarında lpg den ekonomik olması pek mümkün değil. Ekonomi konusunu unutun hocam. Bulunduğunuz şehir ve kullanım koşullarınıza göre, genel olarak şehir içi 6 lt ile 10 lt arası tüketimleriniz olur. ( TSI kullanıcısı olarak söylüyorum, en azından benim öyle) Tüketimi esnek ama kullanımı keyifli bir motordur, ben sevdim kendisini:) Daha önceki konunuzda da söylemiştim, Lpg uyumu olmadığı söyleniyor ve kullanılan lpg kitleride 5-6 bin tl civarı. Ben lpg düşünmediğim için TSI tercih etmiştim. Lpg taktıracaksanız corolla alın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 38erciyes

    Otopark teste hayretler içinde kaldıklarını belirterek 6.5 yaktığını belirtmişti.Ben inanirim.Kalibrasyonu iyi ayarlanmış olabilir.

    6.5 çok değil mi bu araç için 5.0 falan yakması gerekmez mi şehir dışı tüketim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinde 2010 corolla 1.6 dan az mı yakar çok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mel Gibsonn M kullanıcısına yanıt
    Şehir içi 6.5 yakmış testte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl bu motoru kullanmış biri olarak şunu söyleyim, keyifli esnek sorunsuz bir motordur ancak yakar.Katalog değerleri 5,2-6,2-8 lt olması lazım.Ancak bu değerlerden hep 1 litre fazla yaktı.Benim en son ortalama değerim 6,9, kışın ise 7,4 tü.Kastırırsan daha az yakarsın ancak dizel kadar lpgli kadar az yakmaz.İstanbul da bu değerler daha da artacaktır.Lpg oluyor özellikle 1,4 tsi 125 lere.Fiyatı en son 2200 euro idi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.