Şimdi Ara

2012 Honda Civic FB7 Elegance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar herkese. Severek bindiğimiz aracımız 2012 Honda Civic Elegance FB7'yi satıyoruz. Aracın rengi fümedir. Bilindiği üzere Elegance en full pakettir. Sunroof, geri görüş kamerası, yokuş kalkış desteği gibi özellikleri vardır. Araçta sağ arka çamurluk, sağ arka ve sağ ön kapıda lokal boya vardır. Araç 86.000 km'dedir. Yürüründe, motorunda hiç bir sorun, sıkıntı yoktur. Ki Honda'nın ne kadar sorunsuz bir araç olduğunu kullanan herkes bilir. Dört lastik 2000 km önce takıldı. İlk muayenesi geçen ay yapıldı. Aracı aldığınızda sorunsuz bineceğiniz bir araçtır. Fiyat olarak 51.000TL düşünüyoruz. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y3k -- 27 Şubat 2015; 20:54:24 >



  • y3k kullanıcısına yanıt
    Tavsiye olarak yazıyorum; Malum siteye verdiğiniz ilanda bile fiyat 51 bin tl, buraya 52 yazmışsınız. İstediğiniz fiyatı yazın tabiki ancak genelde forumdan birine gitsin diyerek buraya daha uygun fiyat yazılıyor. En azından aynı fiyatı yazsaydınız, hoş olmamış, ben alıcı olsam ilgilenmezdim aracınızla.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-tertemiz-civic-fb7-198965348/detay
  • Hocam uyarınız için teşekkür ederim yalnız bugün babamla bir iletişim kopuklugu olmuş. Sitenin şifresi babamda da olduğu için 51000 e çekmiş fiyatı. Zaten ilk başta 52500 fiyat. Ben foruma uygun olsun diye 52000 yazdım. Dediğim gibi bir iletişim kopuklugu olmuş. Herhangi bir art niyetim yoktur.tekrar teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civic için fiyat düşük
  • Hocam fiyat düşük biraz biliyoruz da ihtiyaçtan dolayı sattığımız için böyle bir fiyat verdik. Ama işte malum piyasa durgun fiyat ne olursa olsun pek alıcı çıkmıyor şu sıralar, hele de 40 bin üzerine.
  • Aslına bakarsanız fiyat çok düşük değil. 2012 model 80 küsür binde ve 3 parça boyalı bir araç için normal. Gerçi malum sitede 2 yaşında arabayı sıfır fiyatına satmaya çalışıp "sıfırdan tek farkı fiyatı" diyen arkadaşlar bulunduğundan normal fiyatlar garip geliyor artık bize.
  • Otomatik vites olsaydi 50/51,duz vites icin 48/49 normal fiyattir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oto pazarı nereye gidiyor böyle?...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.